Валери Симеонов: Ще приемем предложенията за нови министри

НФСБ ще постави въпроса за оставката на Ангелкова, Симеонов нямал желание да заема поста

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се изпуска лесно кокала,а?

Чакам да го видя с релса на врата на бургаския кей.

Валери е пример за политическа проститутка.

Снимката е супер!

Хм, ще ги приемете ей така - без да има "коалиционни съвети" ? Защо за оставките правите шумни медийни "коалиционни съвети", а за назначенията не правите такива бе патрЕоте ? Лицемери и страхливци ! Крадете като за последно докато сте на власт, че после няма да влезнете в парламента нали патрЕоте !

Ще ги приемеш, разбира се. Къде на майка си в оная... ще идеш? Ако не приемеш, повече Парламент и МС няма да видиш. За съжаление е, че ще останете. Защото управлението е за елита на обществото, а не за плебейте от татарско-турски произход.

тоз мноо суе усра пред дзрителя ня тиливизиятъ ! прост ама прозд до подивяване? и змпр??? (да умруем ут смяф!!!

Валерка, вади релсата бе, твоята кожа лъжлива!!!

"Валери Симеонов заяви, че ще подкрепи трите нови предложения за министерски места." Еййй, а що пушек дига, колко е доблестен, принципен и се таквиз неща. А, сега, какво - ами, клекна. Все пак кокала е кокал, кой го изпуска!

"Не приемаме оставките на тримата ,т.е. на старите министри, но ще подкрепим новите предложения за министри". Който може да намери нормална логика в това, да гласува пак за НФСБ и хора с такова мислене да продължават да управляват, макар отдавна да са за доктор.

Този кога ще го махнат ? Време е за оставки , лъжците като този заслужават Съдът на Линч !

Винкела е от малкото принципни и последователни политици.

Хаха, отлична ирония, Пройчо!

Странно е, но все по-често намирам, че Симеонов е прав... И какво е това "политическа отговорност" - или някой е наистина виновен или не е! А Нинова, с този неин любим израз, би трябвало отдавна да е влязла доброволно в затвора, като преди това е разпуснала спорната "организация по интереси", БСП!

Ако намираш "все по-често", че тоя плужек бил "прав", искрено те съжалявам и се надявам да имаш успех с лечението.

Разбира се, че ще се споразумеят, след като го гласят за по-отговорен пост. Оня ден го видях около хотел Плиска и се мотаеше неориентиран, докато дойде служебното му Ауди с охраната му. Озърташе се наляво и надясно и си личеше налудничавия му поглед.

Валери както винаги е абсолютно прав.

напиши го още барем десет пъти. Белким ти поверва некой.

И колко ти плаща?

Валери както винаги е абсолютно прав.

"Валери Симеонов..допълни, че макар партията му да е против оставките на тримата министри..., ще подкрепи предложенията за нови министри на техните постове." Нонсенс! Не е лесно да се правиш на маймуна... ... "Валери Симеонов отбеляза, че репликата му за "еднолично управление" на премиера Борисов е било само по отношение на кадрите, а не на управлението." Да, де, кадрите нямат НИЩО, ама НИЩО ОБЩО с управлението :(((

Далеверка , що за народ ти се връзва на теб , извинявай много ми е интересно.

Прости, неморални и крадливи цървули, които уверено ни водят към пропастта.

Е, няма такава фурнаджийска лопата! До вчера крещи как не дава на министрите да се махат, днес вече приветства новите... Я кажи Бойко ли те посъветва???

Тоя... да се изразя деликатно - неприятен тип, който обича да продава България, нали щеше да се дави с релса на врата и скок от висок мост, бе?