Кабинетът ще строи ”Хемус” на двойна цена

Магистрала "Хемус" след Ябланица ще бъде довършена, въпреки предложената двойно по-висока цена. Избраните фирми са свързани с Делян Пеевски и Валентин Златев.

Обратно в новината

Коментари - Кабинетът ще строи ”Хемус” на двойна цена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно като петрола поевтиня четири пъти и суровините за строителство като метали, битум и други поевтиняват , заплатите на ръботниците не мърдат нагоре, как строителството се ускапява два пъти! То да храниш любовници, деца, внуци и залто да ядеш намя да ти излезе колкото рушвет са си предвидили за тия 60 км!

Какви са тези новооткрити фирми за 1 лев?Държавата ще им даде аванс за да почнат работа.като не си изпълнат условията,държавата ще им земе кирливите ризи.

Защо на двойна,поне трона да бе.Нали и за изборите трябва да се подсигурят!

Мафията е като айсберг, само 1% стърчи отгоре - Пеевски, Златев, ББ, останалите 99% не се виждат. Един милиард да откраднеш пред очите на всички... това не е просто мафия , това са аватарите на сатаната.

браво Боко ти си пич!

За това са се борили за властта!

Бойко, Пеевски, Доган ,Местан групата КОЙ после ще резнат лентата ,а народа ще рупа марули.

Аз не знам дали са свързани с Пеевски и с В. Златев, ама явно някой извън кръга на ББ много се дразни. И не разбирам защо след като Пеевски създаде толкова главоболия на ББ, сега, след като ББ вече е на власт ще го "котка'. За В. Златев разбирам - те са стари приятелчета, но за Пеевски нещо не ми е ясно. Що се отнася да "ташакчийската" турска фирма, ако ще строят магистрала като в отсечката Перник-София - мерси. Да изсерат още едно такова говно насред България - ексик им на 50-те милиона по-евтино. И което е интересно сега - няма протести. Да не би някой от протестърите да е напълнил гушата?

Е така трябва! По скромно! Както Пеевски и Златев- завишение значи на стойността на участъка само два пъти! А можеха да поискат три и повече пъти и щяха да им ги дадат! Ама да видим няма ли да се коригират с разните му там анекси после дееее!

еврогейовете са виновни - направиха всички криминални елементи милиардери - едно време барем си краднаха само Тато и неговата свита - народа крадеше малко от тук от там...ама сега ... ей това си е мърша българска...да те е срам българин да се наречеш

И аз питам, къде са сега "интелигентните" протестиращи студенти, къде са протестерите с деца и пианото, къде са палатките. НАРОДЕЕЕЕЕЕЕ???????? Овце, които не блеят даже когато ги колят. така говорят за нас съседите сърби и гърци, а даже и макетата. най- покорната и проста нация на балканите. жалко!!!

Надявям се, че в момента някой прокурор вече пише, т.е. образува производство. Ако това не стане - вярвам, че Господ гледа!

Питам се: Добре сега,що няма "независима" прокурорска сила която да ги "опраска" и да спрат да лапат и да ни точат кръвчицата?!? Няма да се оправим никога докато ги траем да ни яздят!

Щото не е изгодно.

АКО НЯКОЙ СИ МИСЛИ ,ЧЕ В РАДИУС ОТ 50 -60 КМ ОКОЛО ПРАВЕЦ,ЩЕ ПРАВИ ГОЛЕМИ КИНТИ ,БЕЗ ДА ЦЕЛУНЕ РЪКА НА ВАЛЬО ЗЛАТЕВ, МОООГО СЕ ЛЪЖЕ!!! БЕЗ ЗНАНИЕТО НА ТОЗИ МЕСТЕН ФЕОДАЛ,ТАМ И ПТИЧКИТЕ НЕ СВИВАТ ГНЕЗДА!!! С ТОЗИ ПРОЕКТ ОКОНЧАТЕЛНО СЕ РАЗГОРЯ ЛЮБОВНИЯ ПЛАМЪК ПО ОСТА ГЕРБ -ДПС! ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ВЕСЕЛА КОЛЕДА ОТ БАТ ВИ ЗЛАТЯ И ШОПАРА!!!

Така е защото никой не е предложил тройна цена със съответните комисионни. Хората са били скромни за това само 2 пъти. Следващите да знаят и да са по смели ако искат да си уредят живота само с един проект

Чудя се къде са шибаните протестери, дето висяха по улиците с бебета и деца и се кълняха, че сами излезли и не били организирани. При този грабеж ако не излязат, значи не са протестери а мърши.

Та протестърите работят за кинти. Ти да виждаш някой да дава кинти? Само вземат от нас и си траеме.

E,100-200 милиона пари ли са за нас.Ще се почерпят Бойко,Вальо Златев и Пеевски,а ние ще им платим тарикатлъка.Сериозно ако бяхме народ ,а не мърши трябваше след подобна нагла далавера да сме поискали оставката на правителството.Корумпирани,крадливи боклуци.

След спогодбата в парламента следва и далаверата. Едно за Прасчо едно за бб. Пито платено (от нас пак)

ТИЯ ТРАСЕТА ПАК ЩЕ ХРАНЯТ ПРАСЕТА.

Дочолу и Гочолу ще строят на бай ти Ганя пътищата. Алеко ако беше шив сега...

ПАРИ БОЛ,ЗАЩО НЕ!!!!

МУ СТАРА !!! Колко сбърках на времето !!!

ДА НЕ БИ ДА СИ ГЛАСУВАЛ ЗА ГЕРБ - ХАК ТИ Е

Други възможности имах, генералниии...

Патките се скубят след попарване с вряла вода.Хората- на живо!

Ееееер не може ли на тройна цена, една трета за моята фирма и останалите две, така, както сте ги замислили.

дори и на 50% от децата на възраст между 7 и10 вече им е ясно че в България се строй за да се краде ,а не за да бъде построено каквото и да е.а крадците ги вишдаме всеки ден по телевизията,дали в НС,дали в МС,дали докато режат ленти, или опъват такива с надпис полиция около някой труп,дали на префърцунена сбирка на бизнеса,с абревиатура примеро КРИБ,КРАБ,или КРАЛ.знаем ги,а лошото е че ги траем.и това децата ни без значение,дали са между 6 и 10,няма да ни го простят

"ПСТ груп"ЕАД е фирмата, която строеше последния участък от АМ"Тракия", нямаше проблем да излъжат фирмите, които работеха, че ще платят, а псоле фалираха старата фирма и малките фирми останаха с пръст в уста или другаде.... Наглостта на Турците от ДПС явно ни харесва, след като седим и послушно наблюдаваме как ни ограбват.............

а на бас, че магистрала няма да има, но парите ще бъдат усвоени. Ашколсун, аферим ефендилер.

Само от името на фирмата се разбира,че е създадена за далавера -та.

Дебеланата наглец само доказва каква е коалицията на герберастите! Дебелан Пеевски и дебелоок Златев са си напазарували правителство, дето да им хариже двойни за сега цени! Но както е практика ще има и актуализация! Щяло да има виадукти и тунели, та при Тато ги правихме тези неща за месеци и милиони, не за години и за стотици милиони! Гарван, гарвану ака не вади! Но ще дойде Видов ден и ще има справедливост, ама не" купена!" Всичко се помни, не се забравя и прощава!

Вярвам, че ще дойде ВИДОВ ден и всички алчни крадци ще получат Божието възмездие.

540704

За божието възмездие не знам, ама за народното съм сигурен!

Напротив, ной-важното е на кого е фирмата.Това е определящото.И всички в бранша го знаят.И затова фирми от нищото, без опит, без специалисти, печелят търговете.И са едни и същи- 2-3 фирми за цялата страна, обират парата и наемат други фирми/по-опитни/ да им свършат работата.Елементарно обяснено, но е така и е много жалко.

ЗАЩО СТРОЯТ - ЗАЩОТО МНОГО КРАДАТ МАЛКО СЕ НА ДВОЙНО ЗАВИШЕНИ ЦЕНИ - ОПОСКАЙТЕ ВСИЧКО ХАК МУ Е НА НАРОДА МАЛОУМЕН

Борисов на власт - всички евро фондове пуснати. Крадците от тройната коалиция БСП-ДПС-АТАКА на власт - всички евро фондове спрени... Та # КОЙ, викате, бил крадец, атакисти смотани???

Бе май много ще дойдат тея атакисти...промит мозък...

Мунчо поне след четворката си пропуснал да сложиш точката...:)

Много си заблуден или си платен, друже. Еврофондовете бяха спрени по времето на премиерстването на Орешарски, но причината беше далавери в проекти от времето на Борисов преди Орешарски

Паснати не куково рято еврофондовете. Вадиш пари от бюджета строиш и след това идват на проверка. Проверявт и дават пари ама не сичките. За тва в момента сме на 20% минус.

Нищо не казват от къде ще дойдат парите!

По данни на Лиляна Павлова, от 2013 година насам, теренът през който минава трасето на магистралата рязко се е променил. Де що е имало равно място се е нагънало, а планината е наедряла, бетер задника на министърката. А, и битумът през 2013 е бил два пъти по-евтин, защото суровият петрол е бил два пъти по-скъп?

А , защо никой не казва колко е готово трасето след Ябланица - около 80-90 % е свршена работата до Български извор. Ама нали трябва да се приберат едни милиони.

Как може коментар, касаещ заглавието на статията да не е по темата или да е спам? Може, ако цензорът е дир-ски дежурен редактор... Срамота! Пак ви призовавам, не манипулирайте читателите! И не лъжете, няма как цената да е двойна... Напротив, най-добрата е. А дали фирмата е на пеефски, е друг въпрос, който те касае търга... Важното е, ме интересът на данъкоплатците е защитен и най-ниската цена, при равни дреги условия, е спечелила...

Ква най0ниска цена бе урунгел тъп. Ти въобще наясно ли си къде се намираш. Цената е завишена 3 пъти и то по Българските стандарти за крадене. поогледай се за проекти и цени по Европата и света. Тъп герберастки трол.

АМ Тракия бе построена за под 2 млн. €/км. Похвали от атакистката сган не чух. Чух, че и от нея се е крало... От най-ниската цена!!! Оттогава, като каже атакистката, комуноидна дпс-арска сган, че цената е висока и щяло да се краде, съм спокоен - България върви напред и се развива инфраструктурно - предпоставка за бъдещето!!!

АМ "Тракия" беше строена с европейски пари, т.е. с малко повече контрол върху гаванката на ГЕРБ-ерските мафиоти.

магистралката дето изтесня докато стигна до Българово. А пропадна на 3 тата година след построяването си в участъка Чирпан- Стара Загора и Дядово. хехе АЙ КУУ трябва да ти викаме.

свинчо пак е тук. мноиго хубаво, не е на хубаво. и този ще бъде отсвирен

..отсвинен...

ГЕНЕРАЛ ВИНЕТУ никога не е бил МУТРА Той е бил и е СЛУГА на МУТРИ

МРРБ е пуснало обществена поръчка за проектиране и строителство на общо 4.46 км от магистрала Струма - 2 км тунел с две еднопосочни тръби и 2.46 км открит път. Тия 4.5 км. ще излязат 128 млн. евро, по 28.4 млн. евро на километър ПО ПРОГНОЗНИТЕ ЦЕНИ!! За сравнение Норвегия е построила тунела "ЛАЕРДАЛ" - 24,5 клм. за 139 млн. евро... ХВАЛА НА ТАКВИЗИ ЕФФФТИНИ СТРОИТЕЛИ!!! И МИНИСТЪРКИНИ С ШИРОКИ ПРЪСТИ ЗА ПАРИТЕ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ!!! С ВИНЕТКИ, МИНЕТКИ, ЛИЛЕТКИ или както искате си ги наричайте..

Това е ПРОГНОЗНА ЦЕНА, атакист смотан. Предстои търг! Яви се, дай 50% по-ниска оферта, спечели и строй! И ставай милионер!!!

И ДВЕТЕ ФИРМИ СА СОБСТВЕНОСТ НА РУСИЯ, ЧРЕЗ ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА!!! ПЕТРОЛА ПАДА И РУСИЯ СЪВСЕМ ОЗВЕРЯ ДА НИ ОГРАБИ!!!!!! ГЕРБ=КГБ+ПУТИН !!!!!!!!!!!!!!!

била РУСКА!!! Туй не го знаех.. ЩОТ ПРАСЧО ИГРАЕ И С ПИБ в далаверата за ПОЛОВИН МИЛИАРД!!! За ЗЛАТЕВ - може да се допусне, ама той е със 300 млн... само..

и прасчо е с русия, и ктб и ред други фирми. също и новата банка, която подготвят за източване

А вие, турците малко лапахте, а?! И продължавате! ДПС е партия, за която се лобира отвън, с цел дестабилизация на България и икономическа зависимост, нали! Време е да ви изритаме от парламента! Я, Доган и Местан как са удвоили гушите?! : ) Недей да сееш пропаганда!

А, защо двойна, направо 5-торна, да има за лимузини на мафиотите и джипки за ме*тресите им?! : ) Срещу мафията, която се е покатерла на правителствено ниво, протестира ли се?! Нали, затова, избягаха 3 милиона кадърни българи, защото ги притискаха да работят за мизерни заплати, за да може, прасета като Пеевски, да лапат сделките с куфари под бюрата. Така са се вкопали във властта, шепа неграмотни мутри и бранят ''копанята'', много добре, от средата на 90-те. От време на време, грухтят един срещу друг, ако се засегнат интереси... ''Ще ви построим магистрала на 5-торна цена, и вие ще я платите - ще ви вдигнем цените и на винетките и на колите, и данъци още ще добавим, и душите ще ви извадим!''... Народа бяга, защото с прости хора не може да се спори! като протестираха срещу винетките, хората, кой им обърна внимание?!

Мутрите ги е страх само от "свиткане"...!!! Чак когато Народа се вдигне и започне да ги "свитка", чак тогава ще се усетят...!!! Но тогава вече няма да се искат оставки от властта, а ще им се подарява оставка от живота...!!!

ВСИЧКИ С НЕЩО ОБЩО КЪМ ТОЗИ ПЛАДНЕШКИ ОБИР В КАУША!

А като ревеш анонимен по форумите, хваща ли дикиш?

Вдигай винетки още!:)