Кандидат-депутатът Павлов през сълзи: Правят PR от трагедия

Недопустимо е трагедията на едно семейство да се използва за политически пиар, заяви на пресконференция в Перник кандидат-депутатът д-р Валентин Павлов.

Обратно в новината

Коментари - Кандидат-депутатът Павлов през сълзи: Правят PR от трагедия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крият убиеца съученик и експертизата на 11 годишната Габриела с разкъсан черен дроб от ритника в корема

"нямат аналог в Европа", а във вселената имат ли аналог изобщо???

Защо реве сега, а се хили от всички билбордове в Перник?!Нещастник!

интимния приятел на пеевски цацаров изпалнява поредната политическо -мафионтска поръчка

Тоя не плаче за детето, а за нещастия си имунитет и щото го е страх да не го съдят.

Поркературата започна разследване 3 месеза след смъртта на детето, защото никой от тези, които трябваше да я сезира, не го направи. Точно обратното - на Павлов набързо му скалъпиха "алиби" с рядко срещано усложнение. Това са Москов, медицинския одит, /чиято "експертиза" Павлов много комично размахва, при положение, че съпартийника му Гърневски, негов нещатен сътрудник в Нар. събрание, е шеф в медицински одит/, както и оше 2-ма анестезиолози, чиито имена няма за споменавам и чиито експертизи бяха "бля-бля". Всичко шеще да се замете, ако бащата не беше сигнализирал. Поведението на Павлов го доказваше - абсолютно безхаберно си караше през просото, така както си знае. А въпросниятзъбарски шеф Миланов да не се излага, защото няма как да не знае произхода на парите на Павлов. Няма как да не знае, че цялото оборудване на 20 кабинета, вкл. анестезиологичното е "подарено по евр. проект "енергийна ефективност. Сега ще му се наложе да обяснява що е това енергийно-ефективна зъболекарска машинка. Въпросният миланов, вероятно никога не е стъпвар в европейска клиника. Те не са лъскави отвън, а са богати с квалифицирания си персонал. И...не да алчни депутати.

МНОГО СИ ПРАВ има и още....

двамата въртят далавери,тоя направи клиника за маса милиони, били спестени пари ...от закуски :) Двама мошеници и убийци !! Това е за ПРОКУРАТУРАТА ОТ къде тез денги

аз съм прост елтехник но от моето невнимание и доктори и ддепутати умират. ДАНО Не убия само някой мангал защото там внимателно съм пуснал ТОК

Отвратително, цялата статия е една PR акция в подкрепа на това недоразумение наричащ се доктор. През сълзи на очите - девет месеца усмивката не му слицзаше от лицето сега се сетил да плаче. Медицинския одит не открил нередности? Как ще открие та нали задачата му е била точно това: да не открие. Три месеца се замитат следи и не се уведомява прокуратурата докато бащата на детето не взима инициативата. Използването на обща упойка за тази интервенция е крайна мярка, в случай, че са изчерпани всички други. Тя е оправдана при деца с кретенизъм, олигофрения ,дебили и т.н., но при здраво дете при това на 14г. не би трябвало да е проблем да се направи с локална упойка. Малигнената хипертермия е добре познато усложнение и би трябвало да се има в предвид винаги при инхалаторна анестезия. И не е вярно, че е рядко срещано усложнение: при деца стига 1/3000. Екипът е допуснал поредица от грешки довели до фатален край.

двамата въртят далавери,тоя направи клиника за маса милиони, били спестени пари ...от закуски :) Двама мошеници и убийци !!

нагло копеле, убил дете, а сега обвинява лекарите от Пирогов !! Дано неговите деца пукнат по същият начин, да видим как ще се чувства !

Българите мръсници са готови да обесят човека за политически интереси. Горкият доктор! Направил е каквото е трябвало. Добрите хора си патят. Съсипват им живота.

и сега обвинява за това свои колеги !

Що за човек трябва да си да замениш макар и за един мандат докторската професия и да се превърнеш на политическа проститутка. За мен това същество е за боклука и трябва да му се отнеме правото да лекува хората.

Тоя убиец на дете на 14 години ще говори нещо за морал, за атаки и политически пиари (((((( Пълен изрод, каквито са всичките от деформаторския блок! И колко от тях са "лекари" - цялата им дейност е насочена именно срещу здравето на хората, особено на децата - като оня кретен Москов с турските ваксини!!! И какви още по-големи идиоти гласуват за тях - след всичко, което вече излезе в медиите за техните престъпления?!

Изрод червен с бетонна кратуна, откъде знаеш каква е истината та хулиш просташки?!Добре известно е на всички нормални хора колко сте тъпи и злобни бесепе-боклуците!

Не съм никакво бесепе, нито някога съм била, и изобщо никога не съм била в нито една от измислените наши "политически" партии, които се състоят главно от престъпници - а тъмно-сините костови хунвейбини, днес нарекли се деформатори, са най-лошите от тях! Знам случая от друга медия, където е публикувано всичко, което е в обвинението на прокуратурата - не е толкова сложно да се разбере, че това н е просто "грешка", а престъпление, цяла серия престъпни деяния, довели до смъртта на 14-годишно дете! Изроди сте вие в тези деформаторски структури, което си личи и от твоите гнусни писания! В случая не става дума за политически пиар, за партии и нещо такова - а за живот на човек, дете, това не значи ли поне нещо за изродите-деформатори?!

РБ до един са такива като този. Тотални измамници. По-големи далавераджии са и от ГЕРБ, и от БСП.

Абе опитват, ама БСП не мое го стигнат!

БСП са слаба ракия вече. РБ са тоталния водач в класацията "Топ Джубре в политиката". РБ се доказаха като лъжци и службогонци. Гласувал съм преди за СДС и ДСБ, но се отвратих от гнусните им постъпки. Декларации подписваха, че няма да подкрепят правителство на Тиквун, после не само го подкрепиха, ами и министри му станаха и плячката с него делиха. Боклуци!

Лекар съм. Работя рискована дейност. Ползвам методи и медикаменти, които помагат в повечето случаи, но самите пациенти са рискови-възрастни хора с придружаващи заболявания, които теоретично могат да направят голяма беля. Внимавам и влагам в преценките си цялата си професионална компетентност и 30 годишен опит. Като сапьор съм. Доходите ми са мизерни от това, защото работя в клиника, която не е моя. Имам избор да спра, с ясното разбиране че няма да помогна на стотици страдащи хора в името на това, да си "вържа гащите". Разбирам, че във всеки момент може да стане проблем-алергии, сърдечни и др. усложнения. И ако се случи, законът ще ме размаже. И продължавам да лекувам. Кой ми е виновен, че работя опасна професия. Някой насила ли ме е направил такъв? В този смисъл съчувствам на колегата и го разбирам. Най-добрите професионалисти правят най-големите усложнения с пациенти. Не разбирам само влечението му към политика и към нечистоплътни политически партии и идеи. В Библията се казва че високомерието води до позор. В живота го виждам непрекъснато. Високомерните страдат рано или късно.

Щом е решил да влиза в политиката, значи е боклук. Няма смисъл да го защитаваш. Не всички лекари са добри хора, за съжаление.

Доходите на лекарите мизерни, недей така, и ние познаваме лекари,а ти никаква лекарка не си, поредната боза, и емигрантка, и адвокатка, каква ли не си. Те тези с доходните професии в нета стоят за публична изява и внимание.

Не е лесно да си доктор! Още по-трудно е да си пациент? На всякъде те гледат като банкомат!

Грешката на Докторът е единствено,че влиза в политиката. Най-вероятно вина за смъртта на детето няма. Родителите също не са знаели за заболяването на детето,това беше в първите съобщения казано. Моля хората с пи-ниско от висше образование да не коментират злобно!Никой не иска пациент да загине на зъболекарския стол,повярвайте!

А ПЪК АЗ МОЛЯ ХОРАТА С ВИСШЕ ДА НЕ ПОДЦЕНЯВАТ ОСТАНАЛИТЕ!!! НЕ,ЧЕ НЕЩО ПРОТИВ ПАВЛОВ, НО ТОЙ МАЙ Е С ВИСШЕ........

jingiby

Доколокото прочетох се касае за изключително рядко генетично заболяване, което е непредвидимо и се отключва неочаквано при поставяне под упойка. Единственото лекарство, което е ефективно, ако изобщо докторът се сети какво става, не е разрешено за употреба у нас. Случаят наистина е за разследване за причинена смърт по непредпазливост. Друг е въпросът, че стартирането на разследването точно сега е политическа поръчка...

Некадърник с нож, търсещ защита с имунитет.

Не правете от мухата слон! Явно доктора не е виновен! То вече и доктор да си в тази осветява,безнадеждна страна си е мазохизъм!

Шило

Да оставим хората от прокуратурата и съда да решат, какво ще кажете? Не познаваме фактите, не знаем заключенията на експертизите. Резултатите от одита не са доказателство. Дали отразеното в него е истина? Затова- нека да оставим компетентните власти да преценят на база на доказателствата, измежду които и съдебно-медицински експертизи, изготвени от специалисти в тези области.

Шило

Кое е ПР бе, докторе? Ами разследват те за това, твое поведение намира ли се в причинно следствена връзка със смъртта на детето. Работата ти е източник на повишена опасност. С каквмо си по-различен от останалите, срещу които се водят производства? И това, че някой си върши работата като ти иска имунитета, ПР ли е? Ами сега ще ти го искат, кога да ти го искат? Преди кампанията си нямал такъв имунитет. какъв ти е проблема?

Ще плаче зер , като няма да ходи в парламента.

НЕКАДЪРНИЦИ! Машина за пари! Създали са проблеми на много хора. Самохвалковци и никакви професионалисти! От личен опит!!!

Така е... Малко му е силна и помпозна рекламата на тоя д-р. То не бяха предавания, не беше бойко борисов, голяма реклама... Докато не влезеш в " клиниката", ако човек е умен бързичко си намира решение, стига да не се стига до фатален край. Попретупват работата, няма какво да се лъжем. Не е искал да се случи това, но и доста умения няма, а твърди, че ги има. Като сте смели отидете да ви " лекуват" там.

Ясно е, че целта е да се удари по РБ, но това няма да се случи. Хората, гласуваще за РБ са мислещи и трудно се поддават на манипулации. Този случай пък е такъв по учебник. От друга страна, бързото влизане на това дело в съда е в интерес на доктора, независимо от резултата по делото. Чувството за вина е смазващо.

Как да манипулираш родата на кандидат депутат? Интересно е

Ако наистина бяха мислещи,нямаше да гласуват за РБ.

То и момчето взело че умряло за да удари по рб:(((СВтига идиотщини на чужд гръб защото колелото се върти и не се знае дали вие няма да попаднете в графата на роднините на починалия

Този случай става все по-странен. Забележете, че прокуратурата твърди ( в др. медии), че е научила за смъртта на детето едва 3 месеца след това, и то - след обаждане на бащата, който попитал няма ли да го викат на разпит! Интересно ми е дали наистина е така и ако да - защо лекарите от "Пирогов" или дежурните там полицаи не са подали веднага сигнал?!

Грам морал и срам ако имаше,ще се скрие и няма да ни занимава със не кадърността си.

Пише се -с некадърността а не със не кадърността

Същия, като Миглена Кунева. Като и припомниш, какви ги е вършила през годините и винаги казва. ТОВА Е ПОЛИТИЧЕСКА АТАКА СРЕЩУ МЕН