Вълчо Арабаджиев остава в ареста

Родителите му все още се издирват и не се знае къде са

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И под тях са същите.мислят се за велики. Трябва да има съд за такива като тях. Не знаело детето, видиш ли ти? А как отвори дискотека мегами? С какви пари? Този на глупави ли прави народа! Та чак от зор се разболя лигльото. Има много да плащаш пич. Много!!!!!

Всеки трябва да заплати греховете си на този свят . Нямате и на представа колко хора са изгорели с заплати, а колко труд са положили. И в момента имат още да плащат. Колелото се върти. На всеки му идва времето.

Вълчо направо в затвора ще Му скъсат ританките.

ама и имена имат... - събрали се животноте Вълчо, Заьо и Хамстера. Вълка казал, сега ще играем на партизани и ще си туряме партизански имена (демек НИКО-ве) - Аз понеже съм Вълчо, партизанското ще ми е Вуьо - казал Вълчо. - Аз понеже съм Заьо , партизанското ще ми е Зуьо - казал Вълчо. - А-а-Аз, няма да играя тая игра - казал Хамстра.

Какво завършено висше на 21-а години?!

висше предплатено

и тоя със заболявания! пък автомобилен състезател, и по дискотеките на бой налита! пък в кръста слаб! като го преместят в централния, ще му наместят всите прешлени!

Какав кеф да видим дъщерята,внуците и зетя на мутрата в пандиза. Знае ли някои тези мекотели какво работят и от къде имат замаци в Щатите за МИЛИОНИ. Ох бедни ми народе ох защо спиш .

тъпи, бсп остана без спонсори, в следвашея парламент групата ви ще е от 39 души колкото беше в 43 нс, тъй че мокрите ти сънища ще си останат само сънища!

Оййй Вълчоо Вълчоооо имаш ли пари...

Интересно как всички престъпници се разболяват като им хванат далаверите. Интересно и кой подкупен доктор е сложил диагнозата. За симулация да им слагат по още 10 години!

че б. сатаняху имал няколко перални ,но без гаранция за живота .

Ами нека сега да направят просто размяна - баща му и майка му да се върнат, и да отидат на неговото място, а той да излезе и да се лекува. Нали са родители...

Мама и тати си пекат дупарите някъде, детето в килия...."семенйи ценности"!

Оставят го в ареста, защото не могат да докопат мама и тате. След време може и да измислят солидна гаранция, която ще плати и ще излезе, за да се погрижи за здравето си. Сега ни замазват очите, не искат пак да кълнем, че още един престъпник е на свобода.

тихият беглец (1972) ветко а. в главната мАжка роля (краде ддс в особенно гоуеми размери, 160 мил лв, бегач на дълги разстояния) маринела а. в главната женска роля (на догонващата съпруга)

Кога и къде е протестът в защита на доброто Вълче, подгонено от мръсната мутра Борисов и насилвано данъци да плаща на тая скапана държава?!

Малкият престъпник искал да се погрижи за здравето си?! На 21 от какво е болен или просто му се друса?!

На теб да ти вземат 10 милиона евро - няма ли да се разболееш, бе?!

Мислиш че е изработил 10 милиона лева, а не евро на 21 ли? От където дошли, там и отишли. Дреме ми за тоя боклук, да гние!

Малкия вече изкара половин казарма

какъв изрод трябва да си да си зарежеш детето и то да гние в ареста вместо теб?

ако залогът е твърде голям?

цоциалист требе да си и да изкарваш малоумниците да "протестират". В тая тъпа държава това е достатъчно.

Трябва да си потен комуняга

Ми просто са сигурни, че бързо ще го пуснат и ще може да се разкара при тях и всички да заживеят спокойно, щастливо и милионерски :)

Мамино дебилче, то знаело само да папка и ака, но не откъде идват кинтите.

Вълчо Арабаджиев остава в ареста Не симпатизирам на Арабаджиев и семойството му,но като че ли прокуратурата пресоли "манджата".

Излез да "протестираш" с подобните ти за сваляне на правителството. Курнеля, Ветко и другите имат нужда от теб!

какво предлагаш , прокуратурата с перо да го галили ?

Aide vazelincheto i pri Vazilin

На Мама хранутничето овълчено.

Не е знаело момчето. То си е практика всеки да държи в апартамента си по 10 милиона, а някои - и повече.

Е, какво? Йончева взимала по 300 бона на репортаж. То парите съвсем неусетно се трупат при социалистите!

Същата схема като с Гриша Ганчев - отвличане на заложник, докато родителите снесат парите. Държавно организирано отвличане срещу откуп. Не, че имам нещо против олигарсите да се изяждат взаимно, но да исползваш държавата по такъв начин е позорно за всички нас, които се наричаме българи!

Ти сега ни представяш недоносен микренски престъпник, източващ ддс, като жертва ли? Да, те са от един дол дренки и парите им е с един и същ произход, но пак питам=това пртави ли микренското джудже честен гражданин?

Ти не четеш ли какво пиша или просто не схващаш? Хич не ми пука, че сежръфат. Даже ме радва, че не могат да харчат откраднатото на спокойствие. Мисълта ми е, че държавата се използва за извличане на лична облага за хората на власт, а не за истинско раздаване на правосъдие!

Значи "протестите" продължават...

тоя няма ли да го разкарват като мечка или това важи само за ИВанчева ? Наще хора знаят на кой да си платят...