Ваксинираните в САЩ няма да носят маски, Байдън приветства "великия ден"

От Вашингтон обаче настояват проучването на обстоятелствата около разпространението на коронавируса от СЗО да продължи

Обратно в новината

Коментари - Ваксинираните в САЩ няма да носят маски, Байдън приветства "великия ден" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вместо маска една значка ''аз съм опитна мишка'' и всичко ще да е наред с приходите на корпорациите..

Много просто, както Хитлер сложи на евреите жълти звезди, така и сега! А може с ваксината да ни слагат и чипове :) Нали въвеждат нов световен ред!

Сорос и Бил Гейтс жадно потритават ръце да те чипират и да се докопат до безценната информация дето ти, неземния интелект можеш да им предложиш - порно историята ти + бълвочите на Савушкинската пропаганда с която си щедро назобан.

добре, те няма да носят, но ще заразяват други хора! А след 6 месеца, като спре действието на ваксината, пак с маски, докато се ваксинират отново! Егати тъпоумието!

Точно ваксинираните трябва да носят маски, за да демонстрират загрижеността си към човечеството.

КАК ще разберат КОЙ е такован и КОЙ не е такован! На челото звезда ли ще има???????

Журналистите нещо пропуснаха да отразят разпита на Фаучи в американския сенат. В прав текст беше обвинен за финансирането на експериментите в Ухан, довели до създаването на вируса и се оплете като пиле в кълчища да се оправдава как нещата не били каквито изглеждат! Докторите Фаучи, Барик и Дазак са виновните за създаването на вируса.

Е толко си слушал...

Точно така това с е жив фашизъм.Те тоя старчок така или иначе повечето щати него ебават за нищо .Носенето на парцал при 30 градуса води до доста други заболявания пред които грипоподчинението може да се стори като детска игра

Нека те поправя - Пълен идиот си.

Май ти си идиота.

Очаквайте скоро и у нас.

У нас отдавна е така. Стига сте мрънкали.

Обикновен фашизъм сър!!! В комбинация с Алцхаймер!!!

Браво Бай Дъне, Значи, тичичният асимптоматичен човек, каквито са 85% от населениет, никога не развива симптоми, има много нисък вирусен товар, не се разболява, но ако се тества с ПЦР тест ще светне позитивен. Въпреки, че не е болен. Целият локдаун е създаден зради тези. Боният, кашлящият е видим и лесен за изолиране. Но, заради невидимите асимтоматични хора бееше нужно да се организира локдаун на цялата планета. Така.. Ваксинираните са същите като асимптоматичните - те могат да пренасят вируса, но не могат да се разболеят тежко. Ваксината никога не е претендиранла за никакви други пози и ефекти. Тя прсто предпазва от "тежката" форма на болеста самият индивид. Дотук добре. А защо да може да ходят без маски ? а какво асимптоматичният човек е по-различен от ваксинираният ? Експертите моля ?

250 МИЛИОНА СА ЧИПИРАНИ......И ТО САМО ЗА 2 МЕСЕЦА.....НА БАЙ ТИ ДЪН ОРАТА СПРЕХА ДА ПРЪСКАТ С БИДОНИ ВУРУСОПОДОБНАТА ОТРОВА.......КЕФ ГОЛЯМ МАЙНА.......

Т.е. ако нямаш симптоми, значи не си болен. Нали бе? Сега го обясни на половината болни от рак. Откъде ви намират такива?

На всички неваксинирани веднага да се забрани да ядат месо, да пият бира и да гледат телевизия.

За целта обаче всички неваксинирани освен маски трябва да бъдат задължени да носят и жълти звезди на реверите на дрехите си. За да се знае кой има право да ходи без маска и кой няма, иначе как?

Сегрегацията на обществото започва...добър дееееен. Ваксинираните могат да се заразяват, да заразяват, да се разболяват, както всички други останали, както и да умират от болестта. Вече се вижда какво стои зад ваксините за новия грип - новото общество на елита, лелеяния им световен комунизъм, нямащ нищо общо с превенция на здравето.

Четох същата статия в друг сайт и там пише, че може да са без маски само на закрито .

А на открито?

"Президентът Джо Байдън нарече велик ден за Америка решението за отпадането на ограниченията." - и кои по-точно ограничения са отпаднали? Честно казано при "лошия" комунизъм имаше по-малко ограничения, отколкото при така наречената "демокрация"...

Добре че се случи природно бедствие, барем заприлича на комунизъм. В началото дори броят на колите по улиците и броят на хората в метрото много напомняше за социализма.

Дотук с мантрата, че ваксинираните МОЖЕ БИ са преносители на вируса.

Които са със Pfizer , НЕ МОГАТ ДА ЗАРАЗЯВАТ !!!

Точно така...това е мантрата за безсмъртието днес.

Три седмици след първа доза Файзър мой роднина се разболя от ковид и зарази жена си. Ти колко си запознат - не знам. Това, че някой е запознат, не се доказва като този някой пише с главни букви. Никой не знае нищо със сигурност и налагат правила, които им пасват на бизнесите и новите идеи - това СПОРЕД МЕН, за да вляза в твоя тон.

Не е вярно,че не могат да заразяват. В БГ дори имаше случай на старчески дом вакснат с файзер,и после всички болни.

Крайно време е и тук да се приеме това правило.

У нас правилата не важат!

Крайно време такива като теб да се скрият някъде, за да можем ние нормалните да си отдъхнем.....