17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе мамка ви антибългарска

Журналистката на Доган и ДПС. Чудовищен манипулатор и аморален Човек. Как може да съществуват такива хора ?

Що не отскчи черепюха до Брюксел лично да сезира ЕП ами мишкува в Дубай ?

Аз отговарям на критериите, които са продиктувани от статуквото. Какво са това, БЪЛГАРСКИ ГЕН и ЕТИКА за почтеност?!

Прости Путки Подкрепете Подмяната

А така.. това ли е промяната? Ясно е кви ще са гласувалите за 'промяната' - вулгарни селяни, които се наливат с ракия докато гледат Славчо.. само след няколко месеца ще ругаеш срещу тая промяна ама хайде..

За Валерия финикийските знаци са Бог 1. Навежда се и го поема в пълна програма!

Браво, мадам В. Съзнателно не общувам с теб от последните парламентарни избори (юни 2009 г). Винаги съм знаел, че не си „моралният стожер” на обществото, за каквато се представяш. Доколкото знам, само преди месец беше подновила офертата си да ни бъдеш таен P.R. Колегите ми бяха наясно, че и понятие си нямаш от P.R. стратегии, а с този акт искаш само респектиращо възнаграждение за „добрия тон”, който ще имаш в писанията си за нас. Знам, че не си изключение в това отношение. Но не мога да проумея, кой ти внуши, че можеш да бъдеш моралния рупор на обществото?" .... публикация на дир от 25 март 2010 година, когато сайтът беше страхотен и обективен, не както е днес.

Абе айде АМАН от тази поръчкова журналистка беееееее !

И от този клоун, който всеки ден ходи и мрънка по телевизиите. Не си незаменим. Гледай си пенсията и спри да ни тормозиш.

Валерия , да говориш за почтеност след като си на хранилка при Доган !?

Кучетата и кучките в бойна тревога! До изборите що помиярки като тази ще се изявят!

Валерия Велева е близка на бившата любовница на Бойко Цветелина Бориславова и е от приближените на бившия комунист и сикаджия.Тя просто от приемлив журналист на прехода падна много ниско за 12годишното корупционо време на Борисов.

И Мая Манолова била във "формацията на почтенните" След тяхното министерстване тока и инфлацията летят в космоса

32 години почтени курви в медиите. Стига толкова!

Как кой ще дава индулгенции - КОЙ разбира се, начело с почетния си председател!

Това ще каже българския избирател.

Другарката Велева като пример за почтеност, ще бъде кандидатът за президент на ДПС.

ги раздава Мунчо . Ясно .

Как така Кой ? Кой ще дава индулгенцията за почтест ? Пределно ясно Кой. Върховния или много върховния главнокомандващ на РъБъ. Той каквото каже.

Пак е танцувала минует на Сокола Меди.

Мадам В е винаги готова да застане на амбразурата само по пантофки,но манджата от доста време е доста вкисната и вмирисана.

Ами да сложим теб, Мадам В! Заедно с Доган Сопола да раздавате индулгенции!

Овцете имат нужда от нови овчари, защото простестърските излязоха ментета. Но нали затова са овце, та затова не виждат и тези...

Промяната в два факта - единият обрал съдружника си и продал софтуера му на китайски другари, а другият се отрекъл от България и му се приискало да стане канадец, заради келепир. Сега и двамата виждат възможност за кражби и далавера чрез властта.

243Win

Тц, не вървиш! Тези опорки са стари и отдавна бяха опровергани от няколко места.

лъжец сееелски (ходи се чукай с буци)

Появата на тази госпожа веднага вдига рейтинга на тези, които оплюва. По-евтино и ефективно ще ви е да я скриете, а не да и давате думата.

Обявилите са почтени, нормално работещитр ще си изберем я терминал 1 , я терминал 2. На 50 години съм и досега все бях оптимист, този път ако тези арогатни младежи спечелят, пътят ще е ясен.

Мадам В, Индулгенция ще дава главния прокурор.Радвай се.Беше заснет,че ти има телефонния номер. Ти винаги си обслужвала задкулисието.

Щом" сериозни" журналисти като Валерия Велева пищят значи сме на прав път!!!! За нея се знае на кой интересите обслужва.

Обслужване, нали.