Коментари - В турбулентен ден топката се върна в полето на ПП-ДБ | Днес.dir.bg

В турбулентен ден топката се върна в полето на ПП-ДБ

Току-що получен, първият мандат изглежда много трудно осъществим

Обратно в новината

Коментари - В турбулентен ден топката се върна в полето на ПП-ДБ | Днес.dir.bg

Коментари

ДЕН СОРОС ПУКНА НИЕ НЕ!!

Отдавна е ясна работата - тупка се топката, уж се разбират нещо и накрая пак ще идем на избори при това Юли-Август месец. Избирателната активност ще е тогава около 35%, Възраждане ще има още повече депутати, ДПС заради непоклатимите си 300,000 ще имат някой и друг човек повече. БСП ще са около 8%, а останалото ще се подели пак между Бибитко и КиКо. Тогава ще е още по-трудно за правителство, защото трябва няколко партии да се коалират. Кофти период за България. А идва и поредната нелека зима.

Урсула направила малко парти след оставката на Мара. И ние не я искаме.

Това Нещо Мария Габриел- премиер? Боже, помилуй нас, грешните. Чак пък такова падение... Такъв упадък. Срамота!

Ще напише неколко иновативни доклада за иновация към Давос и готово.

Купонът се отлага ГРЕДА

Да го духат от Вгъзраждане. Че ги шибаме здраво тея травестити

Гот ми е!Кара да йъ........

и на маика ти п-къта дойде с нея

ход на пропутинските сили да продължат съсипването на България. Визирам ППДБ, Радев и БСП.

Иска му се на "Дир"-а топката да е при ПП/ДБ. Боко е в шах и мат. ГЕРБ приключи като политически проект.

Бегай траверс. Оди да смучеш уя на Мутрафонова

ОФ-то около Радев сътвори нов Костинброд. Нито е ново, нито е турбулентно. Просто поредната шумиха в интерес на Мунчо.

С Урсула не се различават по акъл :)))

Габриелчето за десет дена слава, се прекара, без да е комисар в ЕК и без да е министър председател. Използвана и изхвърлена от всякъде.

Като вкарат бате Бойко в панделата, следва разпадене на ГЕРБ и нова картинка след изборите,

Вече каскета ми е симпатичен. Дано в Америка са го придърпали на наша страна.

Сега ще гледаме Венецуелската сага на прокурорите. Нито бюджет...нито закони ...ПВУ ...ЕФ-е.. Ку!ец за всички освен за служебната власт. Направиха ни на маймуни...

иновативни, дело на всеки

Боко днеска гледаше като Тодор Живкош на 10 ноември.

"Валентина Войкова: Атаката срещу Борисов отново е налице, след като Радев се върна от ЮАР" https://www.focus-news.net/novini/Bylgaria/Valentina-Voikova-Atakata-sreshtu-Borisov-otnovo-e-nalice-sled-kato-Rade-1678049

Буцьо днеска беше по сдухан и от как му изкараха чекмеджета, но има още време да заприлича на Бай Тошо на оният пленум.

С пиците на кристали. Решила си, че си мъж. Махни превръзката и ще видиш ква дупка зее долу. Бу хахах

Моля да се уточни на кои науки точно уважаемата госпожа е доктор, защото в клипа за избори на евродепутати в интернет казва ,че е доктор на политическите науки, а сега казала че е послъгала щото сценаристите така и казали да каже ?!? Та сегашните сценаристи от Брюксел какво са и казали да каже ?

"Като че ли тъкмо започна да се подрежда пъзелът и се появи надеждата, че може да се осъществи някакво съгласие да има редовно правителство, партиите да се разберат, че е възможно създаването на редовен кабинет и в същото време изведнъж започва цялото това шоу с едни основни обвинения срещу Бойко Борисов. Защо? Защо отново се намесва някакво задкулисие, ДПС, Борисов конкретно. И според мен отговорът е много прозрачен – просто защото Борисов за пореден път демонстрира изключително майсторство във водене на преговори, във водене на някакви политически процеси, в показване на отстъпчивост"

Ох, направо сърцето ми се къса за Мара. Урсула я освободи. Ми ако не стане премиер, ко шъ прай. Ще си остане само с едната хубост.

Всипката политическа смрад в урановите мини за ГЕНОЦИД над народа ни. Назначаваме министри от Япония. Онези не са подкупни, продажни и работят. Инак дайте да поканим пак цар Симеон и да ги завъртим пак... БКП, СДС, ГЕРБ, ЦАР, ДПС, ИТН, ПП и т. н.

Писна ми да слушам как целия народ искал това пусто "Редовно правителство"! Последните месеци питах бая приятели и колеги дали искат "редовно правителство". До сега един не е казал, че го иска, още по малко пък да е казал за кво му е. Комшийката от горния етаж също я питах. Хич не и дремело дали ще има "редовно правителство". Виж, за редовния секс нема спор. Требва си. И така като се замисли човек, "редовно правителство" би требвало да се направи от редовни хора. Нормални, демек. Ми къде ги, бе? Като ни погледнеш политиката и политиците, от тия крадци, мошенници и обикновенни дебили как да очакваш "редовно правителство"? Кво ще му е редовното? Редовно ще ни грабят? Аре, нема нужда.

За всичко е виновен Борисов.Той създаде тази машина на връзки,влияние,корупция.Но всичко си има край.

Марето го отнесе като коза обявена за чумава във френската лаборатория на съпружеската й половинка! Мандатът ще бъде неизпълнен! С вторият мандат ще се получи същата история - Нинова вече на няколко пъти заяви, че няма да подкрепи правителство което ще изнася оръжие за Украйна. А на пепетата и дебетата това им е приоритет номер 1. Но този път Нинова ще спази заръката си, защото идат и местни избори, и ако я прекрачи ще изгуби още избиратели. Местните избори ще свият уйдурмите и на Карадаръйците, колкото и блазнещи да им се виждат парите от плана за възстановяване. Така че на есен с песен...към нови избори!

Топката е в полето на ОПГ ГРОБ

Май се чустваше като Стефан Стамболов

ще я върнат не се притеснявай тази е снаха на ционистите на елита супер богатите, които ви притежават те могата да ви затворят вкъщи, да ви ваксинират могат да правят всичко с вас, защото имат неограничена власт Тая зуубрачка е изпратена тук, за да може те да управляват България докато ви плашат с руското влияние. План Б Ако не стане ще си я върнат в Брюсел Не си мислете че онези са глупави Ако не им се получи нещата винаги имат план Б и ресурс финансоф неограничен да подкупят който трябва понеже човека е подкупна маймуна както маймуната можеш да излъжеш с банан човек винаги може да се подкупи с мнооого пари Ако е принципен, тогава жената и децата му започват да го тормозят психически че не е взел богатството и той за да си опази нервите и здравето се предава лека вечер и мислете повече с главите си

Добре де дайте да дадем шанс на Коцето. Другите ги видяхме няколко пъти вече. Инак клоним към мазохизъм.

Зимай кифлатаи се изнасяйте на далеч ! Гешев ясно каза, че сте политически боклук, а никой не иска боклуци!

Никой не иска да си има Работа с Тикви !

Марийка заминава в Бюрото по труда; Слес тях Кирчо и Бойкикев.

Бацо на затвор, каскета може да го държи доста по-дълго от дамажан

Казват, че под голям камък имало голяма риба. Бате Бойко има само камък а рибката... ЦАЦА.

Лелелле. Коцетата колко пъти ги гледахме. Че атака , че шкембе войводи , че бургаския. Лошото е че полуидиототе набрахте критична маса и скоро ще си го изберете

Мария Габриел НЯМА докторат от университета в гр. Бордо. Това написа във "Фейсбук" проф. Ивайло Дичев. Той цитира публикация на проф. Светла Колева. DEA е нещо като нашия минимум, една предварителна година. Може би журналистите ще се заинтересуват от подробностите. Ето и отговора, написа той в социалната мрежа. " Г-жа Мария Неделчева, понастоящем Габриел има следдипломна квалификация - СДК по политически науки от Университета в гр. Бордо 4, НО НЕ и Магистърска степен от Института по политически науки. Тя няма и докторска степен по политически науки от нашия университет или от нашия Институт за политически науки в Бордо". Помните ли баба Дора ? А , познавате ли Мария Габриел ? Двете носещи святи имена , но съвършено различни по душа . Първата, баба Дора защитаваше живота на животинките си с цената на своето здраве и живот . Втората , Мария Габриел защитник на личните си интереси и душегубчик на хиляди и хиляди животни . Една от организаторките на успешната репетиция за Ковид 19 у нас . Ето малко история за тази която гласят да управлява държавата : Мария Габриел, е съпруга на френския гражданин- Франсоа Габриел, който беше изпълнителен директор на фирма СИРАТ, чиято биолабаратория беше натоварена с изследване на проби за чума по домашните животни в Източна България . Заради заключението на тази фирма , бяха избити десетки хиляди домашни животни , а хиляди останаха без препитание . Впоследствие се оказа, че не е имало чума. Но, стопаните бяха разорени, а френските производители завладяха голяма част от българският пазар. Обаче на този мафиот , еврокомисар нищо не му се случи. Не понесе никакви последствия и по случаите настана гробна тишина . Говорим за евро мафиоти от висок ранг които сега ще ни управляват директно, чрез тази млада и продажна жена. Време е хората да се събудят от този кошмар !

Абеее,тъй лат я гледам , май с нищо няма да остане

Баце бие ли, гола е сигурен.

Козата още лети из облаците Кога ши вдяне че се изпързаля

ПП и ДБ искат втория мандат.

Разбираш на него от духови Струменти како!!!

Боко става все по-токсичен в страха си, че от Козяк са му вдигнали мерника. Която и да е партия без значка ще е по-добре да страни от него - това е краят. Освен може би ДПС. Партията на Пеевски е дори по-токсична и от него, там няма какво лошо да стане.

Гешев е обвинител, не съдия. Чети и учи, а не се изказвай, като двойкар на поправка.

Е имало правителство на възфаждане, идиотче?!?

има толкова докторат в Бордо, колкото и Киро е завършил Харвард!

Коментари - В турбулентен ден топката се върна в полето на ПП-ДБ | Днес.dir.bg

В турбулентен ден топката се върна в полето на ПП-ДБ

Току-що получен, първият мандат изглежда много трудно осъществим

Обратно в новината

Коментари - В турбулентен ден топката се върна в полето на ПП-ДБ | Днес.dir.bg

Коментари

ДЕН СОРОС ПУКНА НИЕ НЕ!!

Отдавна е ясна работата - тупка се топката, уж се разбират нещо и накрая пак ще идем на избори при това Юли-Август месец. Избирателната активност ще е тогава около 35%, Възраждане ще има още повече депутати, ДПС заради непоклатимите си 300,000 ще имат някой и друг човек повече. БСП ще са около 8%, а останалото ще се подели пак между Бибитко и КиКо. Тогава ще е още по-трудно за правителство, защото трябва няколко партии да се коалират. Кофти период за България. А идва и поредната нелека зима.

Урсула направила малко парти след оставката на Мара. И ние не я искаме.

Това Нещо Мария Габриел- премиер? Боже, помилуй нас, грешните. Чак пък такова падение... Такъв упадък. Срамота!

Ще напише неколко иновативни доклада за иновация към Давос и готово.

Купонът се отлага ГРЕДА

Да го духат от Вгъзраждане. Че ги шибаме здраво тея травестити

Гот ми е!Кара да йъ........

и на маика ти п-къта дойде с нея

ход на пропутинските сили да продължат съсипването на България. Визирам ППДБ, Радев и БСП.

Иска му се на "Дир"-а топката да е при ПП/ДБ. Боко е в шах и мат. ГЕРБ приключи като политически проект.

Бегай траверс. Оди да смучеш уя на Мутрафонова

ОФ-то около Радев сътвори нов Костинброд. Нито е ново, нито е турбулентно. Просто поредната шумиха в интерес на Мунчо.

С Урсула не се различават по акъл :)))

Габриелчето за десет дена слава, се прекара, без да е комисар в ЕК и без да е министър председател. Използвана и изхвърлена от всякъде.

Като вкарат бате Бойко в панделата, следва разпадене на ГЕРБ и нова картинка след изборите,

Вече каскета ми е симпатичен. Дано в Америка са го придърпали на наша страна.

Сега ще гледаме Венецуелската сага на прокурорите. Нито бюджет...нито закони ...ПВУ ...ЕФ-е.. Ку!ец за всички освен за служебната власт. Направиха ни на маймуни...

иновативни, дело на всеки

Боко днеска гледаше като Тодор Живкош на 10 ноември.

"Валентина Войкова: Атаката срещу Борисов отново е налице, след като Радев се върна от ЮАР" https://www.focus-news.net/novini/Bylgaria/Valentina-Voikova-Atakata-sreshtu-Borisov-otnovo-e-nalice-sled-kato-Rade-1678049

Буцьо днеска беше по сдухан и от как му изкараха чекмеджета, но има още време да заприлича на Бай Тошо на оният пленум.

С пиците на кристали. Решила си, че си мъж. Махни превръзката и ще видиш ква дупка зее долу. Бу хахах

Моля да се уточни на кои науки точно уважаемата госпожа е доктор, защото в клипа за избори на евродепутати в интернет казва ,че е доктор на политическите науки, а сега казала че е послъгала щото сценаристите така и казали да каже ?!? Та сегашните сценаристи от Брюксел какво са и казали да каже ?

"Като че ли тъкмо започна да се подрежда пъзелът и се появи надеждата, че може да се осъществи някакво съгласие да има редовно правителство, партиите да се разберат, че е възможно създаването на редовен кабинет и в същото време изведнъж започва цялото това шоу с едни основни обвинения срещу Бойко Борисов. Защо? Защо отново се намесва някакво задкулисие, ДПС, Борисов конкретно. И според мен отговорът е много прозрачен – просто защото Борисов за пореден път демонстрира изключително майсторство във водене на преговори, във водене на някакви политически процеси, в показване на отстъпчивост"

Ох, направо сърцето ми се къса за Мара. Урсула я освободи. Ми ако не стане премиер, ко шъ прай. Ще си остане само с едната хубост.

Всипката политическа смрад в урановите мини за ГЕНОЦИД над народа ни. Назначаваме министри от Япония. Онези не са подкупни, продажни и работят. Инак дайте да поканим пак цар Симеон и да ги завъртим пак... БКП, СДС, ГЕРБ, ЦАР, ДПС, ИТН, ПП и т. н.

Писна ми да слушам как целия народ искал това пусто "Редовно правителство"! Последните месеци питах бая приятели и колеги дали искат "редовно правителство". До сега един не е казал, че го иска, още по малко пък да е казал за кво му е. Комшийката от горния етаж също я питах. Хич не и дремело дали ще има "редовно правителство". Виж, за редовния секс нема спор. Требва си. И така като се замисли човек, "редовно правителство" би требвало да се направи от редовни хора. Нормални, демек. Ми къде ги, бе? Като ни погледнеш политиката и политиците, от тия крадци, мошенници и обикновенни дебили как да очакваш "редовно правителство"? Кво ще му е редовното? Редовно ще ни грабят? Аре, нема нужда.

За всичко е виновен Борисов.Той създаде тази машина на връзки,влияние,корупция.Но всичко си има край.

Марето го отнесе като коза обявена за чумава във френската лаборатория на съпружеската й половинка! Мандатът ще бъде неизпълнен! С вторият мандат ще се получи същата история - Нинова вече на няколко пъти заяви, че няма да подкрепи правителство което ще изнася оръжие за Украйна. А на пепетата и дебетата това им е приоритет номер 1. Но този път Нинова ще спази заръката си, защото идат и местни избори, и ако я прекрачи ще изгуби още избиратели. Местните избори ще свият уйдурмите и на Карадаръйците, колкото и блазнещи да им се виждат парите от плана за възстановяване. Така че на есен с песен...към нови избори!

Топката е в полето на ОПГ ГРОБ

Май се чустваше като Стефан Стамболов

ще я върнат не се притеснявай тази е снаха на ционистите на елита супер богатите, които ви притежават те могата да ви затворят вкъщи, да ви ваксинират могат да правят всичко с вас, защото имат неограничена власт Тая зуубрачка е изпратена тук, за да може те да управляват България докато ви плашат с руското влияние. План Б Ако не стане ще си я върнат в Брюсел Не си мислете че онези са глупави Ако не им се получи нещата винаги имат план Б и ресурс финансоф неограничен да подкупят който трябва понеже човека е подкупна маймуна както маймуната можеш да излъжеш с банан човек винаги може да се подкупи с мнооого пари Ако е принципен, тогава жената и децата му започват да го тормозят психически че не е взел богатството и той за да си опази нервите и здравето се предава лека вечер и мислете повече с главите си

Добре де дайте да дадем шанс на Коцето. Другите ги видяхме няколко пъти вече. Инак клоним към мазохизъм.

Зимай кифлатаи се изнасяйте на далеч ! Гешев ясно каза, че сте политически боклук, а никой не иска боклуци!

Никой не иска да си има Работа с Тикви !

Марийка заминава в Бюрото по труда; Слес тях Кирчо и Бойкикев.

Бацо на затвор, каскета може да го държи доста по-дълго от дамажан

Казват, че под голям камък имало голяма риба. Бате Бойко има само камък а рибката... ЦАЦА.

Лелелле. Коцетата колко пъти ги гледахме. Че атака , че шкембе войводи , че бургаския. Лошото е че полуидиототе набрахте критична маса и скоро ще си го изберете

Мария Габриел НЯМА докторат от университета в гр. Бордо. Това написа във "Фейсбук" проф. Ивайло Дичев. Той цитира публикация на проф. Светла Колева. DEA е нещо като нашия минимум, една предварителна година. Може би журналистите ще се заинтересуват от подробностите. Ето и отговора, написа той в социалната мрежа. " Г-жа Мария Неделчева, понастоящем Габриел има следдипломна квалификация - СДК по политически науки от Университета в гр. Бордо 4, НО НЕ и Магистърска степен от Института по политически науки. Тя няма и докторска степен по политически науки от нашия университет или от нашия Институт за политически науки в Бордо". Помните ли баба Дора ? А , познавате ли Мария Габриел ? Двете носещи святи имена , но съвършено различни по душа . Първата, баба Дора защитаваше живота на животинките си с цената на своето здраве и живот . Втората , Мария Габриел защитник на личните си интереси и душегубчик на хиляди и хиляди животни . Една от организаторките на успешната репетиция за Ковид 19 у нас . Ето малко история за тази която гласят да управлява държавата : Мария Габриел, е съпруга на френския гражданин- Франсоа Габриел, който беше изпълнителен директор на фирма СИРАТ, чиято биолабаратория беше натоварена с изследване на проби за чума по домашните животни в Източна България . Заради заключението на тази фирма , бяха избити десетки хиляди домашни животни , а хиляди останаха без препитание . Впоследствие се оказа, че не е имало чума. Но, стопаните бяха разорени, а френските производители завладяха голяма част от българският пазар. Обаче на този мафиот , еврокомисар нищо не му се случи. Не понесе никакви последствия и по случаите настана гробна тишина . Говорим за евро мафиоти от висок ранг които сега ще ни управляват директно, чрез тази млада и продажна жена. Време е хората да се събудят от този кошмар !

Абеее,тъй лат я гледам , май с нищо няма да остане

Баце бие ли, гола е сигурен.

Козата още лети из облаците Кога ши вдяне че се изпързаля

ПП и ДБ искат втория мандат.

Разбираш на него от духови Струменти како!!!

Боко става все по-токсичен в страха си, че от Козяк са му вдигнали мерника. Която и да е партия без значка ще е по-добре да страни от него - това е краят. Освен може би ДПС. Партията на Пеевски е дори по-токсична и от него, там няма какво лошо да стане.

Гешев е обвинител, не съдия. Чети и учи, а не се изказвай, като двойкар на поправка.

Е имало правителство на възфаждане, идиотче?!?

има толкова докторат в Бордо, колкото и Киро е завършил Харвард!