В търсене на убежище: Автобус с украински деца без родители пристигна в Балчик

Предстои да се вземе решение дали ще останат в града или ще бъде настанени в база в Рибарица

Обратно в новината

Коментари - В търсене на убежище: Автобус с украински деца без родители пристигна в Балчик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак са обосрали форума с гнусните си обиди, лъжи и инсинуации и то по адрес на деца. Вие сте изроди бе! Тези деца са загубили родители, близки, дом и искате сега немили недраги да ги изгоните и от тука. Добре че от вас нищо не зависи. Българите приемат украинците. Като не ви харесва отивайте в Русия -путин има нужда от пушечно месо. моГилизацията продължава

И колко от тия деца прие вече в дома си? Прати някоя снимка. Колко пари им даде вече от своите? Не става с чужда пита помен да правиш. Бъркай и плащай. Заселвай оу вас. И тогава ела да пишеш.

Колега ще уточните ли моля чия е питата с която "Путински тролове" иска да прави помен? Защото аз съм убеден,че лично от вашия джоб няма да излезе и една стотинка ако България даде убежище на тези деца! И се молете никога да не се налага вашето дете да е в такова положение.

Колега, вие може да сте убеден, че можете да летите, както сте по гащи. Според вас, вашето убеждение дали ще ви помогне да се извисите на 10 м. В съда убеден съм няма да свърши работа. Самата хотелиерка казва, че програмата за издръжка е прекъсната. както е във държавите в Европа. При това положение някой трябва да плати. Или хотелиерката, или държавата. И да се правиш на Спасителка и много човеколюбива с чужди пари е доста цинично. Ако не сте разбрал, жената е тролка и е от украински произход. Има вероятност да е украинка и да се е подпалила емоционално. и се възмущава, защо ние не споделяме нейните идеи и не искаме да плащаме. Пеи условие, че самата тя нито левче е дала, нито е взела у дома си да гледа тези деца. Защото ще трябва да плаща. по-друго си е да се правим на човеколюбци, ама друг да плаща. Доста грозно е да се опитваш да се разпореждаш с чужди пари. Казват му на това вид кражба.

Още един "плащач" с комплекс, че винаги някой го минава. Спококойно вие НИЩО не плащате! Спете си спокойно.

Трябва да изгоним всички с руски паспорти и на тяхно място да настаним украинските сирачета.. Добре дошли са в България. Ще бъдат отмъстени за техните родители..

Аз бих ги пратил при Митрофанова да ги обгрижва в София. И без това посолството е празно. Парка е до него да спортуват, на 5 минути е басейна и Олимпийски Надежди. Какво по-хубаво!

Търпение! Митрофанова ще плати за всичко! И за домовете им и за училището им. Не може да им върне загиналите родители но и за това ще плаща. И децата и внуците на Митрофанова ще плащат.

Политиката е МРЪСНО нещо . Как западно русите позволиха 8 години да избиват свои .!!!!!!!!!! Сега са бежанци / след като започнаха да се бият руснаци и западно руснаци тоест украинци / и сигурно това е тяхната карма която ги застига .!!!!!!!!!!!!! Не можеш да се правиш на луд и не знаеш че избиват част от народа ти защото не иска хунтата да го управлява.!!!!!!!!!!! Всеки рано или късно си плаща за греховете !!!!!!!!!!!.

Украинците ги посрещаме като бели хора.Даже и като ВИП персони.Сирийци и афганистанци,с преследване на границата и много бой.Расова дискриминация на държавно ниво.

прибери ги ти

украински коли една след друга пътуват за Румъния, може да се опитват да се установят в Западна Европа и после ще изтеглят децата си, но четох интервюта с украинки, казват че имат близки в Полша и Германия, там е много по-лошо отколкото тук, а държавните бази всъщност са хотели, но те искат на море, ето зеленски и той искал на море в Крим

Намърдват се в Румъния защото там мярката да ги обгрижват продължава, защото румънците не похарчеха парите да им плащат многомесечна почивка в хотели по черноморирето..Ще да използват и Румъния още някой месец друг да ги обгрижва и след това може пак да ни се натресът, защото други балами няма.

Къде са им родителите ??? Явно ползват другия си мурафет да ги пращат сами за да продължаваме да ги обгрижваме безплатно.. Ние нямаме граница с Украйна та се питам защо не са останли през страните които са минали а са акустирали в България, където хотелската почивка е безплатна от много време. Кой и как превозва деца ''без родителите им''?????

Не ги ли чувате как лъжат и мажат - ''убити, воюяват'' и какво ли не сякаш сме им длъжни, През колко страни са минали та в Балчик решили да спрът и да искат???? Лицемерни и нагли и не им дреме децата да използват за да и продължават изпълнението на разпорежданията на менторите им.. Колко деца дойдоха от двете области в които 8 години агресираха ''миролюбците""????

Си

Чудя се защо посолството на Украйна не се заинтересува от тези деца и да се опита да им помогне? Нали това е работата на Москаленко или Московски, посланика? Или той е по-важно да заповядва подаряване на оръжие, от което ще получи комисионна при препродажбата, а някакви си сополиви спортистчета от детски дом не са му приоритет. Да се оправят българите.

Защото посолството им е посредник при поредното търсене на място някой дуг да ги обгрижва безплатно а не техните властващи.

Много добър въпрос,за който не съм се сетила.Ама видях посланика им как нареждаше на държавата ни какво да дава.Знае колко и какво имаме.удря по масата и командва кучето

В София в последно време не може ш да излезеш от вкъщи, без да се сблъскаш с украинКИ - излизат от съседния вход, пред теб/зад теб в магазина, да не говорим за тези в градския транспорт и по улиците. Мисля, че това наводняване на страната се прави съзнателно и планирано с един по-далечен хоризонт. това са все млади жени, ще се смвесват с българското население, ЩЕ МУ ПРОМЕНЯТ СТРУКТУРАТА И и ще ни "променят чипа" , както се казва. Така ще ИЗКОРЕНЯТ РУСОФИЛСТВОТО В БЪЛГАРИЯ И ТРАДИЦИОННОТО НИ ДОБРО ОТНОШЕНИЕ С рУСИЯ. тИЯ МАСТИИ ПО УЛИЦИТЕ УБИВАТ БЪЛГАРСКИЯ ЕТНОС.

тоя народ се нуждае отчаяно от промяна на чипа

Бежанец е някой, който е преследван заради политическите си убеждения във собствената му страна от властите на тази страна. Никой украинец не трябва да се разглежда като бежанец.

Да сте видели до сега някой да ги третира като ''бежанци'' след като на всеки мислещ е ясно, че са навлеци търсейки някой да ги обгрижва...и властващите ни подчинени на менторите си вземат от българите за да ги обгрижват многомесечно по хотелите по морето където много българи не могат и да си помислят да престояват с месеци.. Потъналите в кал в Карловско още я чистят и им дадоха по едни кирливи 280 лева, докато за украинците всякакви удобства осигуряват

За тях нямалопът назад, а само в хотела в Балчик?!?!? Абе вие нормални ли сте? След като хотелиерът ги е приел, да си ги отглежда и д аим плаща като на туристи. Аз, като данъкоплатец не съм съгласен от моите данъци да се обслужват в лукс нахални хора, за които живот в държавно общежитие не е по вкуса. Да се настанят в контейнерите, които изпратиха в наводнените села, хем ще помагат за разчистването, докато тренират спортните си дисциплини. Безплатен спортен лагер в България, НЯМА!

Тука е като война .! Вижте реалностите и култа към БАНДЕРА и ще ви стане ясно на каква пропаганда са подложени децата още от детската градина .! Разбира се за това са виновни възрастните изповядващи тази БАНДЕРОНАЦИСТКА ИДЕОЛОГИЯ.! Няма значение какъв етнос си , всички сме податливи на обработка от най ранна възраст .!! За съжаление това е разбрано още с разпада на СССР от ЗАПАДНИ СПЕЦИАЛИСТИ и осъществено от тях.! Може да си руснак но ОБРАБОТЕН ти може да станеш всякакъв повярвал в превъзходството си над други народи включително и своя народ .! При 500 годишно робство от ТУРЦИЯ НИЕ ЗНАЕМ МНОГО ДОБРЕ ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА КРЪВНИЯ ДАНЪК.!!!!!!! ЕНИЧАРСТВОТО Е АПОГЕЯ НА ТОВА .!!!!!!!! Сега се замислете за децата .!!!!!!!!!!!! Те вече са НАРАНЕНИ и ОБРАБОТЕНИ .!!!!!!!!! Само ПСИХОЛОЗИ и специални ЦЕНТРОВЕ могат да направят от тях напълно нормални хора .!!!!!!!!!!! За това мразя БАНДЕРОНАЦИСТИТЕ и без пари .!!!!!!!!!! Още повече тези ЗАПАДНИ ИНСТРУКТОРИ , които заради политиката вършат УЖАСЯВАЩИ НЕЩА .!!!!!!!!!!!!!

празни вагони и контейнери няма ли че трябват хотели плащани от нас???? оставете ги на “Козяк”, там да си сърбат супата която са сготвили или да я духат…… все тая

Българите са свикнали те да получават облаги срещу малко или никакво усилие. Те са най-завистливите и уродливи чичаци и лелки в БГ. Всяко дете в БГ обаче с радост ще протегне ръка и ще помогне.

Ще Ще. Ще дариш ли хонорара от днешната ти тролска заработка на бедните сирачета. Или си стиснала дупе и не пускаш кинти.

А дали това, което го говорят е вярно или са приказки от 1001 нощ,само и само да ги настанят .

Изнудване с деца.... защо съ деца?

защо трябва да са на морето, това не разбирам?!

има безброй хотели

А защо трябв да им се позволява наглостта да протестират и да изискват чужда държава да им осигурява това що те изискват?????Да сте чули по другите държави да протестират, че не са по хотели а в общи помещения???защото знаят , че на бърза ръка ще да ги върнат от там от където са дошли..

Какво търят тука, безплатен тренировъчен лагер, спокойни почивки, хубава храна без пари, нека да плащат тези украйнци с тлъстите сметки, а и те може да са деца на милионери, кой ще докаже! Да се махат от страната ни, да си отиват, никой ги не ще вече!!!

А ти може да си необикновено гнусен циганин. Как поне срещу децата не ви досрамя да лаете бе, гниди? Аз пък искам ти и всички подобни на тебе да се махнете, да ви няма, животни гнусни.

Надали ще търсят това у нас, в тая мизерия. По зле и от Украйна. Сигурно търсят къде най-бързо да могат да се скрият от руските терористи..

В другите страни преди нашата защо не потърсиха ''скривалище''??? Май баламурниците намаляха та за това у нас пак се навряха.

Еиййй, путинотроловете са голяма гнусня!!! Щом и децата вече им пречат и са предмет на пропаганда.... Гнусняриии, за копейки ще продадете и майка си! Ако не сте я продали вече...

Те са до един пропаднали комплексари като самия Путлер. След като не може да привлече с развитие хората ги отвлича или убива. Душман.

Вземете ги у вас а не с чужда пита помен да правите...Тези деца с безплатен луксозен транспорт как ""прехвърчаха"" при нас а не останаха в другите страни които са минали????

И не им вярвам ,по-скоро искат безплатен тренировъчен лагер ....украинското посолство да плаща ,няма проблем !

Защо има толкова много пари за оръжия, но няма за деца и жени на воюващите? За тези, които бягат от войната? При толкова напечатани пари, трябва в 5 звездни хотели да ги настаняват, но... Защо ли? Защото украинците са интересни само като пушечно месо и жертви. А страната им в качеството на бойното поле. Ако може да стоят вкъщи под бомбите за да има сърцераздерателни снимки как загиват, а това, на своя ред, да стимулира да се дават все повече пари за оръжията. Има и друг вариант - на Военнопромишления комплекс да му се вземат свърхпечалбите за обгрижване на бежанците :)

настаняват в 5 звездни хотели..от пролетта до октомври. Сега очевидно ще ги преместят по зимните курорти, че идва зима с много сняг и готини писти. В доста украински вестници публикуваха обяви от туристически агенции за безплатна почивка в България. То затова наплива е голям. Не се шегувам за обявите. Пълно е, ако някой има интерес ще публикувам и линкове към тях,

Не мисля че хотелиерка трябва да агитира ,в случая тя е страна ...има си украинско посолство и в крайна сметка те не трябва да избират .При всички случаи след като бягат от войната ,тук и мирното небе помага .А деца от Донбас защо не се приемат ?!?

Въпросът е веднъж да пробият и да ги оставят в хотели по Черноморието. После по телефони и интернет и ще акустират още десетки хиляди.

Въпросът е веднъж да пробият и да ги оставят в хотели по Черноморието. После по телефони и интернет и ще акустират още десетки хиляди.

руснаците се чудят как да се изсулят в Монголия, Казахстан, Армения, Грузия, Финландия бягат от собствената си държава вие защитавате путин къде е логиката тук те не смеят да кажат никъде, че са руснаци вие тука се хвалите, че сте русофили а де, нещо е сбъркано тука

видно е че пълният глупак си ти и твоята смешна пропаганда, която отдавна не работи.

Гълъбарника на фатмака е заровил глава пясъка и чака Уво'23.. да бяха свършили нещо, майка им бездарна..

хубавото на живота е че старото и ретроградното си отива по естествен път може да не е скоро, но тия номенклатура отгледана в България от съветската власт злобна, алчна, ненаситна рано или късно ще умре, стотина години са границите на човешкия живот

Върви си с всички останали остатъци-)

Особено редена от глупаци като тебе ! Живял ли си при социализма, хранил ли си деца, гледал ли си семейство тогава ? По-голяма завист, злоба и алчност както през последните 30 години не е имало тогава, не че всичко е било идеално !

абе аз само да питам..тия копеленца дошли с автобус..за да се домъкнат до тук тряжва да минат през Румъния ..та въпроса ми е ..защо не съоят в Румъния ..ние тук не ги искаме как са дошл така обратно в Румъния ..или ние сме по големи слагачи от румънците

в Румъния малко ли са?

към 25.10.22

трафик на малолетни. Повечето осиновени...само с треньора и жена му. Това да не е бил спортен клуб за осиновени деца. И на две от тях майките им на фронта...колко промит нацист трябва да си за да си оставиш детето и да отидеш на фронта. Ясно че е трафик. Интересно ще ми е след 2 месеца пак да пишат за тях, да видим какво става...но нещо ми подсказва, че повече няма и да чуем за този автобус с украински деца.по Работя в американска компания със седалище в Монтреал(в БГ нямат). Лятото 3ма колеги украинци(на възраст 32г-40г) се прибраха за 3 мсеца в Украйна да си почиват и да се забавляват по тяхни думи. Голяма война голямо нещо ще да е това, да знаете.

Що седиш тука да пишеш простотии а не си изтърчал веднага в полицията да подадеш един сигнал с името си?

Веднага я добавих на страницата си във ФБ със сигнал за трафик. След работа ще отида до районното поделение да съобщя. Тока устрйва ли те или да си взема половината ден, за да отида вднага?

Чакам да видя кога ще публикуват колко души и кои са дали сигнал че това е трафик на деца. При положение че същите са минали през границата зарегистрирани са ама карай.

но в България не казвме "районното поделение". Да си знаеш.

но не съм в БГ от доста време. Тук така му викаме. Дано стигне навреме сигнала до България, преди да си загубил интерес.

Той не бил в българия не знае какво е станало ама прочел статията и веднага разбрал че това е трафик на малолетни. По-голяма глупост не бях срещал скоро.

Ами хайде излезте с портретите на путин и плакати смърт на украинските деца да ви видя? Хайде бе клавиатурни плъхове и продажници. Нали общественото мнение е с вас? Нали почти всички българи обичали русия? Нали българите мразели украинците? Хайде бе клавиатурни плъхове и продажници кога ще излезете публично да ви видим кои сте и колко сте???? Ще ми воюва той с деца клавиатурен герой. Мърша!

Брей че агресивна пача. Много държиш да ни измъкнеш пари колкото можеш. Бъркай се у джоба и плащай. След като си толкова ентусиазирана. Що седиш още и пишеш вече трябваше да си хванала самолета от чужбинско за Варна. Какво още седиш да пишеш. Или нещо дро правиш?

На тебе ти взимат пари ако излезеш на площада да отстояваш убежденията си?????? Или ако излезеш на площада с портрета на путин и плакат да убием украинските деца-няма да можеш да пишеш коментари и няма да можеш да си изкараш дневната надница?????? Какви пари ще ти взема като излезеш публично да говориш простотиите дето ги пишеш тук????

Кога Украйна нападна Русия? Това съм го пропуснал!

В Рибарица са руснаци. А тези са бандери от Киев.

А за децата от Донбас, които 8 години живееха и учеха в подземия под обстрел на бандеровската хунта нещо няма ли да напишете? А за Алеята на ангелите в Донецк с имената на над 160 загинали рускоговорящи деца, загинали при 8 годишния геноцид над рускоговорящото население в Донбас от страна на бандеровците нещо няма ли да напишете? А за неизпълнението на Минските споразумения от страна на Киев нещо няма ли да напишете? Продажници, гади ми се от слугинското ви поведение.

Защо преди 2014 тези деца живееха мирно и свободно? Какво се промени през 2014?

" Предварителният доклад на Международният Наказателен Съд от декември 2020 г. открива, че има "разумно основание да се вярва", че множество военни престъпления са извършени в Крим и Донбас от 2013 г. насам - убийства, изнасилвания, мъчения, умишлени атаки по невоенни цели."

Не се срамувай. Кажи как започна всичко и защо.

Защото в Украйна не се беше състоял старателно подготвяния от Америка военен преврат, наречен Майдан. Не ми се обяснява повече. Г-жа Нюланд може да ви го обясни за Майдана от първо лице. както сега Лиз Тръст може да ви обясни за деверсията срещу Северен поток, какво ли е имала в предвид с СМС "готово е" веднага след взрива.

Народа се събра на Майдана, след като проруския украински президент Лукашено ОТКАЗА да подпише указа за започване преговори на Украйна за присъединяване към Европейския съюз. Странно защо след убитите от снайперисти протестиращи, Лукашенко избяга заедно с парите си в ...... Москва. Та. Кой има интерес Украйна да не е в ЕС?

Абе странно защо всичките тия простотии дето си ги написал ги нямаше до миналата година дори и в руските медии? Между другото според комунистическата пропаганда на времето-излизаше че от общо 100 души загинали партизани нелегални и атаци и така нататък-над 250 са деца.

Има ги, просто медиите не ги раздухваха Може и да намериш филма на canal + - маските на революцията. Да ги видиш какви са укрите ... https://novini.bg/sviat/eu/333002 "Документалният филм „Маските на революцията“ бе излъчен вечерта в понеделник в ефира на френската телевизия Canal+, въпреки желанието на Киев той да не бъде показан" Интересно защо ....

Шефът на вагнер официално си призна че така наречените сепаратисти са наемниците на вагнер-тоя пак продължава с пропагандата.

Kaжи за алеята на Дяволите в Донбас! Кажи! КАЖИ! :)))))

10 000 + , който има здрави нерви и стомах , нека потърси снимка на Горловската Мадона, която украинските ракети изпепелиха с бебето в ръцете и. Не казвам , че тези деца заслужават подобна съдба, но никой не говори за истинските причини за подобни трагедии.

Това да не е нещо като православните делфини с иконите в Черно море

ако сте тук с името си и снимката си дали ще пишете такива глупости за деца няма да се резилите пред приятели колеги и съседи но анонимно може да си излеете мръсните душици не се чудете, че всеки ден има вновини за пребити и убити с юмруци жени и деца, млади хора, старци пред очите на страхливци стават тия неща

Правилно, анонимно може да тролиш колко си искаш. Ама ако се появиш лично и се види колко много коментара изписа и то повечето с различни никове, ще стане ясно, че имаме работа с човек, който не държи да ни уведоми за собственото си мнение, а държи да пласира едно фалшиво обществено мнение, уж от много възмутени българи. Ходи пиши на американското посолство, те направиха бардака в Украйна, те да им плащат сметките. Опасно е да се връзваш на номерата на американското посолство. Ще свършим като Украйна.

На човек пишещ под най-различни никове, не му пука за тролските ви простотии. Изказва собствено мнение и не очаква някой да му брои постовете за да му плаща. Ахахахахаха

Руснаци - ДА, украинци - НЕ.

Никой думичка не каза за хилядите украински деца насилствено "осиновени" от руски семейства. Никой думичка не каза какво става с милионите украинци, насилствено прехвърлени в Русия.

Украинската хунта изби родителите на тези за които плачеш, и пак украинската хунта се опита да избие тези които се евакуираха в Русия. Кво повече да кажеш за Украйна.

ингилизка укро пропаганда не кълвем

И поради каква причина са пристигнали именно в България за убежище? Според международното право всеки който търси убежище при бягство от война или политическо опресии има правото да кандидатства за такова в първата страна в която не се водят военни действия. В случая това означава или Молдова или Румъния. Тъй че нямат право да искат специално убежище в България! Естествено това не значи че ние ще ги възпрем или ще им откажем такова, но от правна гледна точка нещата стават доста сложни за хората. "Тя също е притеснена, че програмата е изтекла и няма право да настанява бежанци, а в хотела има и други, дошли у нас още през март" Интересно как все още има други бежанци от март месец след като до преди не толкова отдавна започнаха да ги прехвърлят към бази и лагери!? Същата кочина като при мигранстката криза! Приемай колкото се може повече пък после мисли какво да ги правиш хората. А програмата ни се свежда до "предоставяне на подслон и надеждата хората сами да си потърсят свой подслон и работа", въпреки че ако не го направят няма да се изхвърлят.

Децата руска подлого? Я кажи с какво ти пречат тези деца сираци продажни?

И ето един от идиотите който бърза да те критикуват за липсата на пълна солидарност. Тук не става дума за пречка, а международно право! Какво? Румъния не е ли достатъчно добра за тях? Пък и къде твърдя че имам нещо против и че не бива да се допускат тук? Просто съм против приемането на ред при липсата на реална помощ за хората след това. Само с осигурен подслон няма да се оправят нещата за хората. А както сме с бюджета закъсали и едва ли ще имаме правителство и ще трябва да има нови избори. О да само още разходи и неуредени въпроси ни трябват.

Аз те критикувам че водиш руска платена пропаганда и затова съм идиот? Не разбрах с какво ти пречат един автобус деца сираци?

как защо, щото в Румъния вече не приемат. И не само там. Търсят се балъци

Не приемат?!?! Ама моля ви се по полека с тези приказки!!! Че човек да не си помисли, че Румъния не е достатъчно солидарна към Украйна и че всъщност е на страната на Русия с отказа да приема бежанци! - край на сарказма

Защо трябва да отглеждаме бъдещи главорези?

защото ни кефи. м?

Преди няколко дни украимка биеше детето си в подлеза на Плиска. Такъв жесток бой - поне на улицата , не съм виждала. Някакви жени се развикаха, тя го отмъкна и после продължи да го бие на стълбите на подлеза. Водеше още две деца с нея Много са многодетни тия,

децата са с придружител за тези, които не четат

Как треньорите са станали законни "придружители" на деца без родители?!

Това че наричам същества срам за България и българския народ не българи-това ме прави българо-мразец. Това че не желая деградира ли същества да бъдат асоциирани с България и българския народ -това ме прави българо-мразец. Това че не желая същество, което на практика е обида за името българин да не бъде набличано българин ме прави българо-мразец. Българите не воюват с сираци, българите не изпиват деца. Българите винаги сме се отнасяли с разбиране и гостоприемство към бягащите от война. Именно заради всичките тези години прекарани под турско робство. Но пък съм сигурен че нито един от тези пишещи не български коментари не би посмял да се покаже публично и да говори същите неща.

Казва се " деградираЛИ" , а не деградира ли, неграмотник. Некадърен си да научиш български с тъпата си глава , а раздаваш акъл. По-добре за това се срамувай, защото те "асоциират" с тъпанарите, неспособни да се справят с родния си език, ако ти е такъв.

Си е моя работа. Но гледам вас не ви пречи да ви причисляват към неонацистите възхваляващи хитлер-защото за хитлер децата също са врагове. Както и за вас. Кога да чакаме да спрете да пишете коментари и да излезете с плакати да живее русия да живее путин и смърт на украинските деца?

Само че ти не си българка, в това е въпроса. И няма нужда да се опитваш да изкараш българин=глупак. Леко си се объркала. Тъпа тролка. Ако и така идеш на улицата да просиш, ще си умреш от глад. Предпочитам държавата да се погрижи първо за българските деца и българските пенсионери. Към които е в дълг. А за другите, да отидат в американското посолство и да си поискат да ги издържа. И що там не е отишъл украинския посланик да се погрижи за децата? Да им плати сметките? За какво е в София, за украшение? Да му вършим ние работата и да му плащаме сметките? Да седи и да клинчи оръжие? А стига елементарни манипулации.

Защото отказвам да приема че същества мразещи деца са българи това ме прави не българин? А кога всичките вие дето твърдите че сте българи и непрекъснато хвалите путин и непрекъснато искате да избивате украинците включително и тези деца ще се измъкнете и зад клавиатурите и ще се покажете с протетите на путин на площада? Хайде ето вие например защо не напишете набързо един плакат смърт на украинските деца и не излезете пред народното събрание на пример? Нали ги мразите?

Какво ще ме спре да ги говоря . България трябва да се погрижи за своите деца после да взима деца бежанци минали и през други страни

ако някой се чуди още къде е адът ще ви кажа, че адът е тук вижте какви получовеци пишат тук срамна и гнусна работа

ами спри се

САЩ,корумпираните политици в Европа,Зеленски и корумпираните около него гадове са виновни за всичко случващото се-война,страх,убити и осакатени хиляди руси в Русия и Украйна.

Украинците на всякъде ги приемат, а нас русские дори не ни пускат от границата да излезем!

британците вече ги пращат в Руанда, бързо име се наситиха, а в САЩ приеха цели седем украинеца.

Чакад да дойдат руските бежанци и ще ги пускат към Руанда. Да.

лъжеш за британците помагат им и шотландците и ирланците, и англичаните помагат им всички британци

като просто спряха парите на бежанците.

Не бива да приемаме бъдещи нацисти.

те са си настоящи... на това ги учат още от детската градина, то това и обяснява сбърканият мироглед който демонстрират налазилите ни украинци.

ти знаеш ли значението на думата

иди в Украйна и ще я видиш на живо ако не вярваш

Организацията на украинските националисти /ОУН/, в която Степан встъпва още непълнолетен, сее терор. Избива украински политици, които приемат върховенството на Варшава. Пали полските ферми. Дисциплината сред конспираторите е желязна. Другари на Бандера си спомнят как удушил котенце с едната си ръка пред очите им, за да ги учи на безпощадност. „Още тогава разбрахме, че това е един изключително жесток човек”, свидетелства съратника му Богдан. Докато младият Степан укрепва авторитета си, ОУН е хипнотизирана от красноречието на Дмитро Донцов, нетърпящ възражения интелектуалец, който изповядва „интегралния национализъм”. Дели хората на „рицари” и „свинари”. Нацията е самостойна и самодостатъчна, счита той, и трябва да открие своя от Бога даден вожд, способен със „съзидателно насилие” да утвърди държавността й. В есето си „Фашисти ли сме?” е пределно откровен: „Политическият и морално-психологическият ни дух безспорно са фашистки”. Донцов е заклет враг на „москвофилството” и счита, че „украинците трябва да се опрат на империализма на европейските държави, който обслужва националната им идея”. Задължението на всеки украинец е да подчини личните си дела и целия си живот на интересите и благосъстоянието на нацията.

Бандера са го хвърлили в нацистки концлагер. А бе дебилче как се оцелели фашистите по времето на съветския съюз?

Бандера е задържан във вила с особен режим... просто и той като Зееленски се е опитал да дава акъл на Хитлер, е, като се е примирил с това че е кукла на конци пак са го пратили да ръководи украинските нацисти.

Из между тези деца е бъдещия Ото Скорцени.

След като наживо видяхме какво представляват украинските "майки с деца" сега украинската пропаганда се опитва да ни омае с "невинни деца сираци"... е, след месец да не четем кратки съобщения за претенциите които "бежанците" имат към тези които ги спасяват.

колко бежанци и къде ги видя

Знаеш ли какво стана? Довлякоха се тука. Щом свърши хотелстана част, само за няколко дни над 320 000 излязоха от България, основно обратно в Украйна. Просто бяха дошли няколко месеца на безплатен престой в България. Свърши и повечето се върнаха обратно в Украйна. Да ги ожалиш горките. какви са ми хитрички. А ние ще вземаме заеми да ги издържаме.

засрами се

И до там ли стигнахме, да ме е срам от Истината? Тролицата, съвсем се е забъркала в бедната празна главица. А нас фалшивите американски ценности и елементарните ти мозъчни промивки, не ни интересуват. Нагледали сме се и на фалшивите просяци, които използват точно твоите номера по улиците.

ако правите ремонт не изхвърляйте работещите неща не изхвърляйте старите си тенджери, тигани чинии, вилици, лъжици, одеала мебели потърсети и вижте, занесете ги вижте в Пловдив Втори дом почти във всеки град има такива питайте, помагайте никой не иска пари търсят подслон това са възпитани, работливи хорра радват се дори на шевни машини всичко при тях е чисто, боядисано, организирано помагайте с каквото можете, нищо не ви струва да сте хора

Кой позволи на децата да напуснат Украйна сами?

Или и тях ще ходиш да убиваш възрожденецо?

децата са с придружител или не четеш

Кой опълномощи придружителя?

По-раано (отдавна), не им ли викахте "Млада гвардия"! Сега пък - диверсанти! А вземете решете.

Са децата в русия. Шойгу ги пуска да тренират превземането на Райхстага. Хахаха.

Дето възхвалява русия непрекъснато плюе срещу деца сираци и ме обвинява че наричам същества като него не заслужаващи да се наричат българи. Ти с децата ли тръгна да воюваш възрожденецо???? Кога да те чакам да отидеш да ги избиеш? Разбирам че мразиш всичко украинско разбирам че мразиш дори и децата и украинските бебета-ама българите не се отличаваме с омраза към безпомощните. Затова за мен и съм сигурен и за всички българи такива като тебе не заслужават да бъдат наречени българи. И като мразиш толкова много украинците, че дори си готов да избиваш деца сираци-защо не отиде доброволец в руската армия за да можеш най-накрая да избиваш толкова омразните за тебе украинци? Хайде и ти и останалите същества дето плюят е по тези сираци и излезте на един протест и започнете да скандирате да изгониме украинските деца от България.

А за нашите сираци кой ще се погрижи.

Как кой, добрите хотелиери, виж колко са съчустващи. Няма страшно, бюджета ще тегли кредити.

пречи ли ти някой да си милосърден да помагаш да даряваш или това са срамни думи

Значи ти искаш да воюваш с децата сираци обаче същевременно питаш абе кой ще се погрижи за нашите деца сираци. Ами вместо да воюваш с невинни деца ти защо не отиде да се погрижиш за тях??????? Много ми е любопитно как някакъв като тебе дето говори за избиване на чужди деца изведнъж се загрижил за някакви чужди деца.

Кога съм говорил за избаване на деца бе трол?

Я си прочете те още веднъж всичките човеко ненавистни коментари.