В складовете има инсулин за три месеца, проблем са каналите за дистрибуция

МЗ не може да контролира фирми, които превозват пациенти за лечение в чужбина, каза зам.-министър Илко Гетов по повод случая с малката Амая

Обратно в новината

Коментари - В складовете има инсулин за три месеца, проблем са каналите за дистрибуция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спрете им инсулина завинаги - НОИ И ЗДРАВНА КАСА ще си отдъхнат 15 млд лв.изчезват, заради болният застарял дефектен материал.

дабе да - "исках...ама немах желание" , сега пък логистиката им била проблема, ама ако е да се вземат едни пари - дори от космоса ще ги докарат за 5 мин. , тогава проблем с логистиката няма ... съвсем ни обърнаха на малоумници/и май сме такива щом си ги траем и харесваме/

Лекарствена мафия

Инсулин има навсякъде, но не и в България! Причината е мафията която го изнася и печели милиони. Сегашното управление не може да реши този проблем, защото нямат желание и защото фирмите са свързани с ГЕРБ! Трябва да има пълна забрана за износ! Некадърниците обаче дори и това не искат да приемат със закон! И само ни разправят лъжи, аптеките видовни, дистрибуторите, лекарите! Ловя се на бас че точно трима души изнасят всичко и са вече милиардери от този износ!

В Русия е по-лошо, там нямало яйца в магазините!

В Русия си имат всичко, въпреки че са във война! Но то идиоти като теб с 3 мозъчни клетки освен да повтарят едни и същи глупости, друго не могат!

Ава верно ли нямат? И месо сигурно...? Отвори тубата неграмотнико, и сам провери какво показват западните видео блогъри които ходят там.. Но да оставим руснаците какво имат или нямат и че яйцата дори в германия са на цени около и под нашите. Въпроса е защо уж демократична и плоцъфтяваща евространа страна на книга - България, в веалността е като африкански коптор, а тарторите се избиват кой да к.аде повече и да съсипе колкото може.. Мен това ме вълнува, не какво има в рашастан.. Ама то американофилити и в лайна да ви заринат , само Русия и Путин ви в устата...

Хора, Вие за ирония чували ли сте? Това е насочено към феновете на простия и ококорения, според които ала бала бензиностанция с крила....!

Докато не им изплющят по една 7-цифрена глоба тия търгаши на човешко нещастие няма да се научат. Единственото, което явно ги вълнува са парите и единствено може да ги заболи ако ги ударят там.