ВиК-Шумен: До следобяд водата трябва да бъде пусната

Опашки от хора се образуваха пред изворните чешми в региона

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕХ ТАКА Е ,КОГАТО ХОРАТА ИЗПОЛЗВАТ РЪЦЕТЕ СИ ДА ВЗЕМАТ И ДА ЛАПАТ , А НЕ ДА ДАВАТ И ДА СЕ ХРАНЯТ !!!!!

СТАРО ПРАВИЛО : КОЙТО САМО ИЗПОЛЗВА ,А НЕ РЕМОНТИРА СТИГА ДО КАТАСТРОФА !!!!!

Няма да имате вода и утре !

Да се забрани използването на социалистическа инфраструктура. Незабавно. Хахахахахахаха.

Я няма ли поне да я боядисате, тръбата. Построеното от комунизма, демокраацията оне да го боядиса. Хахахахахаха.

Пускат водата, а кво ще стигне до абонатите? ............ Правилно. Вода и Кал. При над 10 ремонта ако е истина калта и мизерията ще са велики. Достойна за Видимите резултати на управлението. Безхаберието и кражбата ще лъснат скоро. Обикновено след такова спиране и пускане следват и нови пробиви. Та в събота като я пуснат и таман да се поочисти чакайте ново спиране в неделя. Няма начин да не се пробие пак. Не се заяждам. За смяна е тръбата ама нмого пара искат да прилапат.

Да. Вече 30 г САМО се ползва наготово всичко , изградено преди това.

Засега криво ляво кърпят тръбите, които са ПРЕД РАЗПАД! След някоя друга година всичко ще пропадне изведнъж! Пораженията ще са жестоки.

ще са се накрали и разбягали по чужбина днешните.

Да вържат една тръба към Палакария и готово..

На друго място прочетох, че Шумен е най малко 48 ч без вода, съчувствам им на хората, кофти взеха да стават нещата, Перник сега Шумен и Търговище.

До вечеря?

в цялата държава и това не се оправя лесно!Който и да е на власт д.пе да му е яко от сега нататък при тая бясна демагогия от заклети завистници ! Бог да пази Българиа!

Докато се продължава със Социалистическите практики и работна етика, все ще е така.

При комунизма бедните таковат богатите, при капитализма богатите таковат бедните, а в България всеки се опитва да такова другия. Та не е много сигурно какви точно са практиките.

Видими резултати навсякъде! Защо гласувате за тия крадливи милиционери шуменци! До кога?

30 години в тая държава се краде - от сини, зелени, червени и пембени. Парите на данъкоплатците събрани в бюджета се "усвояват" от наши хора, които замазват очите с 20% от тях, а с останалите си купуват къщи, вили, джипове и си веят г.за по света. Всичко се скапа - и пътища и водопрпводи и кабели и предприятия. Държавата се стопи с над 2 милиона, малоумни примати избиват слаби и беззащитни, адвокати и прокурори гледат как да мнамажат от имотни сделки, престъпниците биват пускани на свобода с дебели криминални досиета, където продължават да грабят и убиват. Тая държава няма нищо общо с цивилизована европейска държава - всички вдигнаха ръце от нас и ни оставиха да се давим в собствените си л.йна. А един бивш охранител обикаля света с идиотска усмивка на лице и се снима как го тупат по рамото и му се смеят на акъла прост. Бягайте докато можете!

Истина. Тъжна картина.

Мутрата ще ви "оправи", параметрите са жестоки. Мутрата ви разказа играта. Пак да гласувате за него...

ГЕРБ направиха Водата Златна и Дефицит в България ! Премиера Торист обикаля с нашите пари различни дестинации ,а полза няма ! ОСТАВКА !

Европари не могат да ви спасят, нещастници крадливи проклети!

Партийната чума не само ще им спре водата, ами ще им намери и серен диоксид като на перничани.Никой никога не е крал така България както чумавите от ГРОП.

Чухме за едни милионои дето трябвали за главен водопровод и за пречиствателна станция за мътната вода. Е то това е ключа за бараката. Чакат големите пари за да ги олапа някоя партийна фирма. Между другото от години калинки от герб се опитват да поумнеят като си закачат някоя докторска пък и по-нагоре титла научна. Нищо лично. Само наблюдения и факти.

пиете вода от тези тръболяци, заровени в земята от 60 години и пълни с мишки, съсели и всякакви нечистотии ?!

Демокрацията ни отне много. Почти всичко вече ни отне - и водата, и въздуха, и надеждите да се оправим. Като гледате тази тръба смятате ли, че България някога ще стане нормална държава. Аз вече не вярвам. ТЕЦ Шумен беше жестоко окраден и фалиран - виновни няма. Ситуацията се повтаря. Горанов даде 5 милиона на ВиКто да не фалира и да не спре тока на помпената станция, която иначе носи дръзкото име 1300 ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ ама май е време да и сменим името на Шуменски крадикорупционен резил, защото безхаберието е огромно, а алчността и кражбите безмерни.

Кмета на Шумен 4 г не можа да преката проекта за смяна на водопровода, на 5 г може би! Там е разковничето.... Защо спаха от герб 4 г???, за да решат всичко за 4 дни? Смешници