В САЩ: "Хората се страхуват. И се въоръжават"

Пазарът на оръжие е достигнал предела си при белите мъже в америка, затова оръжейната индустрия се насочва към малцинствените общности, особено азиатците

Обратно в новината

Коментари - В САЩ: "Хората се страхуват. И се въоръжават" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евроамериканците ги подгони здраво шубето ! Ама то не може оня да ти е отзад , а душата ти да е в рая ! Сега и ако си затворят границите ,ще се самоизбият сами !!

Как тъй не е адекватно да се въоражиш ако с всеки ден се увеличава все повече и повече шанса някой да те нападне за да те ограби, осакати или убие просто ей тъй щото не го кефиш, щото власт имащите връзват ръцете на съда и полицията? Или според автора на статията май просто трябва човек да легне и умре ако е нападнат и се опитат да му отнемат елементарните човешки права.

Удобно премълчани неща в статията.

На ден орез южната граница в САЩ влизат по 5000 нелегални мигранти. Латиноамериканските банди вече имат отряди, които извършват въоръжени грабежи в жилища с алармени инсталации, като заглушават алармите.

"И преди е имал оръжие, но случилото се само потвърждава решението му да бъде въоръжен." Тоя вече е решил да ходи с два пищова щото един не му е помогнал.

Медиите успяха да разделят хората в САЩ. Тъпите американци не могат да осъзнаят явно, че врагът не е съседа, а онези в Белия дом и кукловодите им.

Нормалните го знаят ама на 325 милиона население трудно им се чува гласът :)

Още като пеочетох заглавието ми стана ясно,че това сс на Дойче Сере измишльотините

Най-обичам такива малоумни статии и руските тролове се вихрят вече хахахах.

И в България хората се страхуват, ама…

Всеки нормален човек трябва да има оръжие. И какво значи законно и незаконно? Криминалните имат законно оръжие . Ако българите са въоръжени престъпленията ще намалеят. Да защитиш себе си семейството или имуществото си е право и няма нужда от разрешение.

Пред тази статия. https://youtu.be/v79wBGAeOeI?feature=shared

У нас е спокойно и оръжия не ни трябват.Е понякога може някой циганин да те пребие за 20 лв. ама трябва да сме толерантни,нямаш право да се съпротивляваш.когато те бият и ограбват.

Никпга не бих стъпил в Америка това страната с най голямата престъпност наркомани, убийства. Това е държавата която трябва да се обяви като терористична държава.

Стой си на село,там е безопасно.

Сега нека всички да се хванем за ръце и направим кръг. Правете любов, а не война. Сега пляскаме с ръце и пеем. Обичай ближния, ближи обичния. Тра-ла-ла. Разбрахте ме, нали ?

средния американец ни знае къде е България ни знае кво е зъболекар или доктор

Те затова все болни и беззъби хамериканците.А средния българин,дето САЩ и на картата не е виждал,седи на компа и пише смело и неграмотно ,вдъхновен след втората ракия.

Абе този сайт е малоумен, или статията от Дойче Зеле... най-много продажби имаше по време на Обама - да сложат негро за президент, после Тръмп и спретнаха онова платеното BLM, магазините за оръжие се побъркаха от продажби. Относно китайците, корейците и т.н. те нямат какво да губят и са готови да умрат, за да си запазят тяхното, показаха на какво са способни още по време на първите расови размирици в Лос Анджелис 1993-а година, как си пазят магазините и квартала. Ето - https://www.youngpioneertours.com/who-were-the-roof-koreans/

Които се произвеждат неконтролируемо предстоят ни изненади от всякъде.

Продължавайте да смесвате раси и религии, после ... какво стана?

Така е, белите мъже трябва да имат оражие за да бранят, те и техните семейства, от тарамбуките дето като хлебарки се напъплиха. Само в Европа властите така и не разбраха за кво става въпрос, та главно рашадовци и ахмедовци имат оръжие, та ще изнасилват и убиват тепърванаред, даже и просто с ножлета, щот нема кой да им опре хладното дуло

“ОрАжие” ли трябва да имат бе неграмотен селяндурник…

Бегай ве даскале бееегай

Типична статия в духа на социалистическия реализъм. Само са пропуснали как американските войници се наливат с Кока Кола. А у нас никой не се страхува, цъфнали сме като майска роза (дето викаше В. Михайлов в оня филм).

... белия човек е пак преебан

Щото няма кой да ме въоръжи до зъби. Тогава в къв Dangerous ще се видят.... От роклички, ама не breathtaking. :)

хора ли сЪ. След толкова убийства!?

Как точно ще помоогне пистолет срещу 20000 микросиверта радиационно лъчение ... ааааа сетих се !

меко казано, че са народ. Фифита...

Промяна в българската конституция е да разрешат свободното носене и закупуване на всякакво оръжие. И всичко ще си дойде на мястото за 2 години

Ние сме си бамбашка. Да ни дадат пари и да стоят и да гледат какво е луд с картечница. :) Такива статии има постоянно. Все се презаписват с оръжия в САЩ и "пълнят гащите". Изобщо не им вярвам, нито им се връзвам.

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://tyny.to/sunex

Браво! А що не да направят малко игри, например аризона срещу мичиган, Нюмйорк срещу лос анджелес Хем бизнеса ще потръгне, хем ще се изтрепят малко психопати и ще се отвори място за нова вълна психари

Защо мразиш Мичиган,Ню Йорк и ЛА? Нямат шанс........

Защото speed limit e 55 и слагат мазни глоби :)

Да и имаме проблемите......

Широко рекламирания досега мултиетнически модел е в упадък, всяка жаба трябва да си знае гьола - жълтите в Азия, черните в Африка, лилавите в Индия, перспективата за съвместен живот е лоша но за сметка на това ще става все по лоша. Ресурсите намаляват, световното население се увеличава а поне половината е ненужно, само хаби кислорода, ще има все повече войни, все повече битови убийства, все по тежки наказания, ще се върне повсеместно смъртното наказание. Прав е бил Малтус.

"Пазарът на оръжие е достигнал предела си при белите мъже в америка" Не е точно така :)

Всички американци се самоубийте,планетата ще си отдъхне от вас ,МРЪСНИ ТЕРОРИСТИЧНИ БОКЛУЦИ!ВАШАТА МРЪСНА МАЙКА!

Мърляч, личи ти, че не си напускал хралупата. Иначе щеше да знаеш, че “ американци” означава ирландци, индийци, турци, гърци, евреи, китайци, корейци, филипинци, българи, поляци,хора от всички латиноамерикански, африкански и бивши съветски републики. Кой да се гръмне по напред, Щото аз мисля, че ти си най- подходящ.

Бакшиш..от Взъраждане , налЕ? муахахаххахах

Е колко още се въоръжават? Те и без това имат по 10 пушкала на човек, включително бебетата. И кво толкова се е променило, та започват едва сега да се страхуват? В момента малко над 1% от американците (пак включително бебетата) са в затвора. Поне още толкова престъпници са на свобода - не осъдени или освободени. Във всеки град има квартали и улици където нощем, а понякога и денем бял човек не смее да ходи. Има и такива където и полицията не смее да ходи освен за да брои трупове. За какво си говорим тогава? Е, имало няколко стрелби тук и там с по една шепа убити. Това е нищо. Почакайте още малко (не повече от 10 години) за да започне истинската война - черни, латиноси и мелези всеки срещу всеки и всички заедно срещу белите. Е те тогава който продава пуканки ще стане милионер.

Интересно тогава евреите коя държава ще изберат да паразитират,убиват и да крадат от нейно име.Бяха Египет,Рим,Испания Англия,ФАЩ,Франция,Аржентина...?

Гошко, пусни си някое детско филмче и се наслаждавай!

Лас вегас

Когато непрекъснато живота ти е в опасност,е нормално да си въоръжен до зъби. Все пак това са САЩ!

Слааваа России!!!!!!!!!!!!!!!!!

В началото на ковид-измишльотината, малоумните в Кравария се редяха на опашки и се биеха за ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ, докато умните чакаха чинно и кротко с часове за ОРЪЖИЕ

A ти в любимия ти соц се редеше за банани, жалък кретен!

Сега сигурно се чувстваш в Рая, бе маймун! Айде в Лидл банани на примоция!

В сащ е пълно с мързеливи и крадливи негри и мексиканци.

и циганите

Е, при нас няма негри и мексиканци.

Искам Путин, Ванчето и копейкин и бай Тошо.

Да бачкаш и да те обират дебелян, лойко, просто ките и кокора е връО, а?!?

В САЩ всеки има право на оръжие и да защити себе си, дома си и семейството. В останалият свят няма такива неща и ако някой те нападне, трябва да се молиш на Господ да не те убие, защото така или иначе специално в България присъдите са или 3 години или условна.

Е, и - ама нали се сещаш, че този, който дойде, ще знае, че "имаш оръжие за да пазиш себе си и семейството си", и ще е по-подготвен от теб. Насяването на страх в хората, особено след т.нар. масови стрелби(които нямат нищо обшо с поголовното носене на оръжие) вкарва още барут в качето, което рано или късно ще гръмне!

А ако нямаш оръжие изобщо няма да си подготвен , дебил. И изобщо няма гаранция , че този , който ще дойде ще бъде по-добре подготвен от теб ,

то затова едни от най-опасните градове са в САЩ, а в държави като Китай, Корея, Сингапур, Япония и т.н. където нямат оръжия е в пъти по-безопасно

Тоя който дойде ще носи базука бе, и ще е трениран да те направи на решето само като посегнеш към пищовчето !

Ми огъзи се превантивно ве

Американските масови убийци....най-много бройките и ефективни масови убийци на света. Американските наркомани...най-издръжливите наркомани на света ...... ..... Велика държава са САЩ,партньори на ДБ,По, Герб, ДПС.....и Тагарев ...

Яката раота. Корпоративен фашизъм, който си показа зъбките. Горко на губерниите. Ще бъдат занулени в името на Вангард Груп, Давос и Билдербърг. Ционистката мафия не си поплюва, единствената надежда е, че този път няма да определя хода на събитията както беше свикнала. Каквито и планове и програми да налагат през масонските си слуги и млади глобални лидери, идващата мизерия и икономически срив глобално ще събудят успалите се гои и дупе да им е яко на фараоните. Единствената нация, която циклично си убива президентите и от ВСВ насам е запалила над 200 военни конфликта. Взимат назаем пари от Китай да правят ракети срещу Китай. Гениална схема работеща с години. Е мандалото лопна. Дотук бяха. Разбира се, че е разумно в САЩ хората да се въоражават. Стана им ясно, че нито една от партиите не представлява техните интереси. Сенатът е от насиращи се в гащите старци, омотани в корупционни схеми. А видимо от ситуацията в Газа, Израел командва директно САЩ през лобито си. 90 процента от администрацията на Байдън, която работи от години отзад без значение кой е на власт са ционисти евреи. Дори и спряганият за алтернатива Тръмп като дойде на власт ги назначи пак, само електората не вдена, че той е форма на контролирана опозиция, дъщерята успешно беше продадена на съветникът му Къшнър - виден ционист и прие "правата" вяра. В Америка предстоят ужасяващи събития. Изборите им ще бъдат критични за оцеляването на конституцията им и джеферсоновата република. Да се надяваме да имат достатъчно патриоти конституционалисти като Наполитано, Макгрегър и Шейфър. Иначе са в кенефа.

Дето са в кенефа.И те определено не са в САЩ.

За тва оня ден в тик-тока един афроамериканец показа полу-празна количка за 70 долара от Уолмарта. Отговориха му с пълна догоре с качествена храна от Московски супермаркет, където е скъпо. Не разбрахте простите миндили, че покупателнтата способност на парите се определя от вътрешно производство и износ. Ма живейте тука в най-умиращата държава в света демографски и плащайте надцененият боклук на Германските вериги с една четврът от техните заплати. Слава Кокаине.

Московски супермаркет ... повръщам!

Мидил прост, повръщал. Ти имаш ли идея в Москва колко са напред нещата бе глупак. В Метрото в Ню Йорк тря се оглеждаш да не те ограбят и прескачаш наркоманите и иглите им. В Метрото в Москва всяка станциия е като галерия с произведения на изкуството, различна архитектура и аранжиране. Невероятни глупаци сте, но най-тъжното е, че имате интернет и с едно кликане можете да ги видите тези неща в Тубата.

https://www.debtclock.ca/

https://www.usdebtclock.org/

Май пак скоро ще ви го тури.

Ако се посъбудят, наистина ще стане страшно.Някои май забравиха какво е Америка.

Пичове, какво ще правим с проблемът с антиваксърите? Мина се време а и щерката на колежката е все още в кома заради голяма доза ивермектин дето й продали антиваксърите. Отворен съм за идеи. Не можем да ги оставим безнаказани.

От миналата седмица официално ви почнаха в САЩ и ЕС, потрай, потрай. Ще си платите всичко с лихвите. Кръвното как е?

Ще отидеш да се гръмнеш или някой тъпак като теб ще ти помогне

С такова заглавие излезнал някакъв вестни по врене на Кубинската криза през 60-те и някой безмозъчни кравари си сложили край на живота като се самоубили.

Сега голям страх пада. Само чакам да видя разпада на руската федерация.

Кво па общо има Русия с Америка- краварника на народа

Кой де интересува от твойта руска федерация?

Гледа дядо Йоцов...

Аз няма кво да ям!

дедовия

тези джендър простотии до една са срещу белите нормални хора. Хубавото е, че там се осъзнават вече!

Ако забранят оръжията, всички ще недоволстват от системата там. По-лесно е всеки да напъха едно желязо в колана и да се спасява сам...

в Кравария са пред гражданска война. Само парите ги държат в една държава. Срине ли се долара там става Африка!

В Рашън и пари немат.

Нищо, имат лопати.

.

Поне 50 милилона нямат пари и са на помощи От тях може да тръгнат проблемите.