17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Забрана на всичко западно в Русия . Мужиците не могат да различават филм от деиствителност . Руснаците трябва да спасяват Американския президент Тръмп.

Холивуд се нас.ра с инфантилната пропаганда за гмо- зомбита.

комедия, пародия, фантастика, мюзикъл

Русия започва все повече да се прегъва под натиска на чуждата пропаганда. Смешно е в 21 век да забраняваш филми. Това е все едно да запушиш продънена каца, надупчена от каубои допълнително. Да направят и те подобен филм, ама явно не могат.

Ако не знаете, филмите на Майкъл Мур у нас по кината също не са желани ...

Ето това е хибридна война. Обаче крадецът вика дръжте крадеца. Когато руснаците направят филм как руски войници спасяват американския президент, тогава ще повярвам, че хибридната война се води от руснаците. Или пък как тълпата убива американския президент - защото има и такъв американски филм - как тълпата трепе руския президент. Абе изперкала история.

ако някое зелено човече иска да го гледа трябва да отскочи до Украйна

Но пък ги снимаме тук ;)

21-вия век не пречи на цензората в социалните мрежи...

Холивудската пропаганда става все по-плитка и по-плитка... Преди малко гледах поредния филм на ВВС за Путин - тъжна история...

Глей значи.... язък! Е па той жерар ботлър 4 пъти спасява американския президент досега... що не го устаиха да спаси и руския?... Мой беше по-добре да спасява макарона във Версайския дворец. Хем по-жендърско щеше да бъде. Абе не ме слушат тия холивуудски пеераси и тва е.

На прост език все едно казваш - ако някой ученик иска да дръпне фас да отиде в тоалетната!

към изходни визи за руснаците и спиране на интернет, каквито предложения има, вчера четохме за това. Все се надявах цивилизованият свят да спре да издава визи на руски граждани, обаче те май сами ще го решат този проблем изпреварващо и блядовете ще си гният в Матушката. Е, поне раят им е гарантиран, както каза Путин онзи ден.

Абе кочината си остава кочина. Никога...ама никога няма да се оправят руснаците. Просто изпитвам искрено съжаление към обикновения руснак.Не му е писано да случи на управници

Има снимки в нета. Все още не са ги изтрили всичките. Руските войниците не спасяват и не вземат в плен! А на стените на Райхстага бише Здесь был Иван. и слагат дата. Така че най-много на стените на белея публичен дом да има подобни надписи... ако все пак има бял дом, а не някаква дупка пълна с вода и фекалии.

Платен коментар

Тролски брътвежи

И кой филм на майкъл мур е сниман тук? ти въобще знаеш ли кой е този човек и какви филми прави?

Ти пък като се оправи и на управници случи :)

Ами не е добър сценарии. Трябваше американските приятели да са убили руския президент...ха.ха.ха

Сигурен съм, че нищо няма да загубят руснаците, ако не гледат тази холивудска бозица. Американците са направили хиляди велики филми, но този не е един от тях.

Дали се е оправил не знаеш. Но каквито и да са "управниците" не са забранили тоя или оня филм тук. За разлика от "управниците" в Русия, Севена Корея, Иран и подобни.

Ето заради подобни сюжети, от години не гледам американско кино...

Ама америкнските приятели убийци ли са ? ха ха ха ха

Ся да направя едно уточнение. От една страна Да смешно е да "забраняваш" нещо си в 21-ви век, щото нали интернет, порнхъб, випиени и т.н. ще си го гледа, който си го е наумил. Пясъкът не може да спре водата. Ако не е в бетон. Но и никой не цели това. Спря филма в заглавието означава само едно - отказан е достъп на фирма до руската мрежа кина, за да не може да събира пари от руснаците. А който иска от тях ще си го гледа на домашното кино. Без пари, щото никой няма да чака да го пуснат филма на двд и да си го купи. :Те да не са по-прости от вас, а? :)

не естествено. Освобождават народи от техните диктатори.

Едно време при соца се използуваше думата Цензура. Сега е модерно да се казва Политическа коректност, като синоним - заместител.

В края на краищата сюжета на такъв филм би бил дал повод за сплотяването на двата народа в случая обратния ефект е налице.

Американски тъпни.

В Русия премиерата на филма е отложена. В "демократична уркайна" филма си е напълно и трайно забранен. Та, какво точно казваше?

Може да мрънкате и лъжете, колкото си искате, но американците поне направиха много филми против войната в Афганистан, а и против другите войни, в които участват САЩ. Къде са руските филми, против Путлер и войните и тровенията му????????????

Американската пропаганда няма спирачки. Понеже американеца като цяло е шит, си измислят герои. Иначе на война са бул шит!

Миналия месец филмът бе забранен и в Украйна, по силата на закон, забраняващ филмите, в които се възхвалява руската армия.......Хахахахахха баси идиотите са тия укронаците:) Като най-големия идиот е Прасенко и неговата крадлива паплач, които допкараха Крайна до просешка тояга!

Я кажи един американски филм против войната в Афганистан? Те говедата са там от 2001 и имат над 7000 жертви до този момент.

Така ли де са? аз нещо съм ги пропуснал. Де има филм кърдето има лоши американци пак накрая добри американци спасяват нещата

Много е съмнително, всички украинци да са по-тъпи от теб... Не даваш подобни индикации... По скоро, създаваш впечетление, че си идиот...

Бах му ма.............. първото този филм не за спасяването на руския президент, този филм е пълна порнография и антируска пропоганда.

руснаци спасяват американския президент, там щяха да го хапнат като топло хлебче, а тролчета? понеже са много "свободни".

А аз оставам с впечатлението, че ти си просто една козяшка продажна отрепка, коятоп трябва да мре в кофите.

Абе, руска свинщина

Американските специални служби както се осраха на 119, никоя секретна служба не се е осирала така сигурно през цялата световна история...

само заради спасяването на руския президент - ако беше за спасяването от американците на техния,щяха да проглушат света с реклама и Благодарности. да го пуснат по кината безплатно.

Холивуд са прости, трябваше да направят филм за случая Скрипал :)))

Интересно, как ще реагира мин. кул. на България , ако в филма Борисов или Радев или ........ другия българин, ще бъде пълен боклук?

бегай.

за тая сага.

Глупако, Майкъл Мур не е от холивудските дупедавци! Прави документални филми, а не бози, изкривяващи историята.

Ами,та те тва е комунизма,харесва ли ви?Да ви казват какво да гледате,ммм?

То пък един сюжет като за страна от Латинска Америка или Африка прочута с превратите си. Дори е силно обиден за руснаците като националисти,патриоти или просто такива за които Родината е свята дума,а и това е първата песен,с която започва образованието им - "С чего начинается Родина".Филм за любителите на каскади,безсмислен и немислим като реалност в Русия. Та кой ще извърши преврат там?Путин решава.Тай е и Царя и Генералният секретар на КПСС и Президента.Каквато и да е титлата държавата е империя,а титлата е фасада,мода,съвремие.

Не пишеш на български трол. Не ти се разбира.