Коментари - В Румъния: Опит за убийство на висш политик, ексминистър тровен с живак, тел в тялото на столичната кметица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

goose

Стягат редиците преди изборите с измислени заплахи :) Нищо ново под слънцето ...

съобщиха ли вече, че са видели Путин с кълбо тел, от края на което липсвали 4 см?

На Ста нъ шеф ще намерят в дебелото му черво мамул от царевица дълъг четиридесет см.

Путин беше, видяли са го. Доказателствата са неопровержими, но секретни. Затова няма да ги покажат.

Един въпрос ме гложди за тази 4-сантиметрова тел. През кой отвор е проникнала?

Драгня говори на фона на информация за отравяне на бившия министър на водите и горите Дайна Пана, която подаде оставка по здравословни причини в началото на 2018 г., и на твърденията на кметицата на Букурещ Габриела Фиря, че в дебелото й черво е намерена 4-сантиметрова тел. Драгня,Фиря,Дайна, е тов е лицето на "комунизма", обработване на общественото мнение. А пък кметицата имала 4 см.тел в дебелото и черво,може би за да подслушват образуваните "газове" там.

Кметицата е ползвала менте вибратор и се е откинало парче от него.

Този вибратор ,явно е бил с телефон,само не разбрах дали е стационарен ,или GSM.

Комундетата дойдоха на власт в Румъния и започнаха с убийствата и клатенето на държавата,така ще стане и тук! Комундетата се опитват да премахнат и Кьовеши,дано не успеят! Върнете БСП на власт в България и си гледайте сеира после!

Вземете и се поровете. Този Драгня е най големия мафиот в румъния. Той е техния луканов. Сив кардинал, кукловода на комундетата. Вярно е че много искат да го няма, но в случая според мен вижда края на полит кариерата си и опитва да го отложи. Виждали сте по телевизията как румънците излизат да протестират, е този Драгня и неговото махане от задкулисна власт е една от причините. Другата женица явно е много лакома. Що за смешно предположение, че някой ти е пробутал тел. Ти като ядеш не дъвчеш ли? Затворниците гълтат ножчета за бръснене за да попаднат в болницата, ама тая. ... Ако си тъп поне не го разпространявай: )))))))