В Румъния намериха нови фрагменти от дрон, като използваните от руската армия

Откриването на нови парчета от дрон показват абсолютно неприемливо нарушаване на въздушното пространство на Румъния., заяви президентът Клаус Йоханис

Обратно в новината

Коментари - В Румъния намериха нови фрагменти от дрон, като използваните от руската армия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Намерените откомки показват, че има сили, които, за да провокират директен военен конфликт между НАТО и Русия могат да подхвърлят на теритирията на чкен на НАТО не само отломки, а дори лайно лайно, стига да може да се каже, че е руско.

Русия трябва по твърдо да деиства никаква милост за фашиската измет Украйна няма да има сащ сами си вкараха автогол с петрола санкции етови скъп петрол евро лидери прости си съсипаха икономиките голям кеф

Защо утрепахте Чаушеску без съд и присъда?

Май че папкаме руска мамалига...?

Кацапската пропагандна машина дир.ру лъска задникът на путя непрестанно.

Инсценировка. Всеки може да подхвърли навсякъде по света една - две части от руски дрон. Това не означава нищо,но сега обяснявай, че "нямаш сестра".

За промените мозъци дето ще захранят месомелачката има значение, не и за РФ.

Когато мечката играе в двора на комшията ти,тя може всеки момент да дойде и при тебе .Така,че да внимават румънците,да не примамят руската мечка в двора си.

Много е яко, когато виждаш как заклети нещо-мразци, смекчават тона. Само допреди няколко седмици, изказването нямаше да е "парчета от дрон, като използваните от руската армия", а щеше да е "парчета от руски дрон". Само след няколко дни да не стане "украинци са свалили дрон над Румъния, вероятно с цел да предизвикат конфликт...

Мамалигата отишъл да поплаче на педала !

Който захранва войната с оръжия няма какво да се чуди. Дали са оръжия, върнали са им ги. Това е само началото!

Се ве каиш прост руски

Мамалигата хич не е в час, да прочете заключителната реч на Г20. Вече не е на мода да се скача. срещу Русия. Само най изостаналите пуделчета още джавкат.

Значи са признавали всички съглашения по Дунав. Дунав е международна река това Русия като наследник на СССР също е длъжна да се съобразява, защото е част от тези договори по наследство.

Си длъжен да ползваш задника си по предназначение, ам ти го ползваш за вход !

Toi osazda.... Emi ska4ai da te eba v mamaligara

Голям праз. Един мургав клатеше убедително една епруветка с прах за пране в ООН, па после - нищо...

Тоя с 0,5 сантиметровия иска да вика на помощ 5 сантиметровия член.

Абе по време на войната в Югославия, Натовските бомби падаха у нас, а краварите гръмнаха Китайското посолство и кво???? Ами нищу!!!!

Късото монголоидче с чипото носленце,с име на женски полов орган, много скоро ще настъпи мотиката...

Малък тиган, ама с голяма дръжка. Като се опиташ да го свалиш, ще ти се наложи да го хващаш за дръжката.

Гаджето ти ли е ?

Предлагам на Румъния д авдигне Тея 100 ф 16 купени на старо и да се пробват.... Ама май нямат топки.... И аз не ...

Това, с парчета от машини си е украинска гавра с румънците. Каквато гавра беше и моментът, когато украинското ПВО свали румънски МИГ над Румъния защото го помислили за руски ?! Над Румъния ?! После украинското ПВО думна и румънския хеликоптер, тръгнал да търси пилота на МИГ-а. Пак го помислили за руски над Румъния ?! Като се има в предвид, че украйната не е нито в НАТО, нито в ЕС, е странно защо тогава румънския президент не нададе такъв вой ?! И не поиска задействане на чл.5 от устава на НАТО срещу нацистката хунта в Киев ?! Това си е направо военно нападение над Румъния. С убийство на румънски пилоти !

Туй по говняш тудей ли го гледа?

В руските медии ли го прочете ве малоумник

Ами, братя румънци, пратете им на тази севернокорейска руска държава и вие няколко дрона, уж, че сте били комари по Дунав...

Ами явно не могат, .... а и останалите НАТО членове колкото и да приказват няма да си мръгнат малкия пръст за тъмните балкански субекти в Румъния или България.

Свободно движение на украинците води до намирането на части на от времето на СССР....

Любопитно ми е как първо Зеленски знаеше че в Румъния е паднал руски дрон, а самите румънци не знаеха?!

хайде, давайте, задействайте големия член... 5 .. и да се приключва с мъката НАТУ, че ми писна от тези терористи... руснаците ще ги овършеят за нула време

Каун руснаците ще залязат съвсем ако нато ги овършее бе педал

NATO се опитва втора година да ги овършее руснаците и в резултат на успехите но натовците Укр загуби 20% от територията си, които имаха пари се изнесоха и младите мъжи са изтрепани или осакатени.

А бе румънци, вие не разбрахте ли, че трябва Русия да бъде обвинена, защо още се мотаете??

Това е просто бомба: сега правим се|кс няколко часа без почивка, твърд пенис, море от сперма и пенисът расте на дължина и дебелина. Сега всяко момиче ще се радва на вашия петел. Препоръчвам да го опитате, аз самият разбрах за това тук-==---> marketl.ink/tesyo

В Горна баня, натовска ракета разруши къща За нас беше приемливо ...

Да задействаме чл.5 ли?!

Мамалигите мрънкат мрънкат и до там :) чакат Фондер Лайнен или Байдън да ги защитава ама нанайси

Орисия Балканска

Това намирисва, че на Йоханес му набили чуковете и се поправил. Всеки си има посолство, както би казал Детройт ред уинг.

на подхвърлени чаркуляци от вечно всичко знаещите урки

поредният палячо на къса американска каишка

намериха ги в офиса на DHL;)

"в рамките на НАТО Румъния е много добре защитена и се възползва от най-силните гаранции за сигурността в цялата наша история"........и укрите бяха защитени, но са на привършване и сега да се готвят румънските мъже! НАТО ще ги защити. Ще им прехвърли изгорелите танкове от украйна(с малка буква)!

Питай ги при Сталинград какъв борш са яли!

Когато отричаха, че има паднал дрон бяха " страхливи натовци". Сега опорката е " украинците са ги пренесли, за да въвлечат НАТО във войната". А постоянната опорка е " НАТО нападна Русия".

Ами да обяват война на Русия и да се спира с тия опорки.

Въпроса е : какво от това? Най-добре е да призоват тъпата Украйна да приеме и без това разумните искания на Русия и да се спре с това безумие, където в 21 век в Европа умират бели хора.

Тия румънци или поръчителите наистина ли мислят, че някой вярва. Сма историята издиша отвсякъде. Първо нямаше останки, после някой ги натисна и селямите казаха че вероятно има остснки нс 2 км от селоото Ама минахс 10 дена , ьолато ги индталират там. Чр кой го е гръмнал дронс нсд Румъния, като те не знаят нищо. Когато амер. Ракета ли бомбс ли падма в горна баня - нищо. Когато нашите погранични раЙони боледуват от обеднения уран - мълчите, гадовр. Убийци нс българи

Украйна иска да вкара НАТО във войната. Парчета от дронове лесно се пренасят и подхвърлят в Румъния, а после викайте медии и крещете, че Русия напада Румъния...

Айдеее , Румъния я подкараха, поляците не са толкова прости директно да се бият с Русия. Как пък така намерили част от дрон, сигурно много е напреднала технологията парчетата да планират на километри след взрива....

Молдова , референдум , обща граница с Русия :)

Натовско оръжие какво прави в страна извън НАТО и даже на територията на Русия? Всички знаят че войната в Усрайна се води от територията на Ромъния. Полша и България. Русия би трябвало да ви го набие 100 пъти до сега. НАТОВКИ фашисти!!!

Няма по- г н у сен, и до л ен сайт от дира!!! Вие сте дъ но то!! От 200 коментара оставихте 20!!! ПОЗОР!?! МАНИПУЛИРАТЕ И ТОЧКУВАНЕТО!!!

Нали вече пробвахте този номер с ракетите в граничните райони на Полша и Украйна, които уж били изпратени от Русия, и онзи наркман Зеления подхвана тази песен. Та се наложим тогава самите "юнаци" от НАТО да потвърдят, че тези ракети са изстреляни от Украйна... Ей, такава дезинформация и налагане само на една "истина" дори и при комунизма нямаше...

Докато пращат на украинците оръжие по Дунав, все такива останки ще намират.

Kalin

Украински туристи ги носят за спомен и ги оставят там

Фа шис ти, когато дойде времето на Народния съд, няма да се приемат оправдания от рода на: ....бях гладен и блокирах честните хора за паница боб!!!!

Народен съд??? Куку Куку

Дира, пише "Коментари 14", броя ги - те 10. Нещо имате бъг!

Не е бъг >)

Не разбирам какво ги чакат. Да обявяват Украйна в НАТО и да смачкват орките!

През това време и ти ще бъдеш позорно наебан от някой рязан кавказец. Моли се да не ги приемат.

Не ходя по местата където ходиш ти, че кавказец да ми прави нещо! Моля се час по-скоро да бъде приета Украйна в НАТО!

За там точно идва реч.

Тъпе, ако се разгори война НАТО-Русия, сещаш ли се кои ще са фронтовите държави? Я прочети малко история какво е станало със София и 1/3 България при последното ни участие във война!

Хайде де! Ама нещо не им стиска.

Румънците помнят ли как свърши последната им война с руснаците? Не е зле спешно да си го припомнят

Фашистите на Зеленски носят останки от дронове с които са обстрелвани техните военни съоръжения и ги разпиляват из Румънските села за да създават някакви селски интриги! За никого не е тайна, че НАТО е хартиен съюз който няма смелостта да влезе в директен сблъсък с Русия.