В последната минута: Макрон е внесъл промени във френското предложение, Пендаровски е доволен

„Убеден съм, че намерихме компромисно решение за България и РСМ”, заяви френският президент. "Историческите въпроси не са част от преговорната рамка", разкри премиерът Ковачевски

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ввввввввввввввввввввввв3ввв6474728вввввввввввв4746в46474646406вввв263904630в6324736137567464вввввввввввввввввв3737989в780в58ввввв2ввввввввввввввввввввввввв464365

Не бойте се,винаги можем пак да им наложим ВЕТО,освен това Швеция,Швейцария и още държави не са съгласни да се пуска Албания напред,така,че споко,освен това ако влезе Македония и Албания в ЕС-тогава и Косово и става Велика Албания,защото падат границите и Тогава Ще ни Търсят нас българите!Затова Македонците Много Трябва да са добри с нас!

Искам да попитам предателите в парламента: Нали имаше гаранция Франция? Къде е, защото не я виждам. Може би Боко и Киро (двете лица на една и съща монета) ще ми кажат?

За пореден път искат да ни клецат, тия двама педали кокорчи и Киро тъпото заедно с джендъра радевски са виновни за всичко. Да го духа франсето заедно с онази нацистка кучка фон де лайна!

Защо забрави Борисов? Той първи нареди на своите депутати да гласуват за вдигане на ветото.

макрон намерил си решение за България и рсм. колкото подходящата си жена....

Да се намери начин да НЕ се приеме промененото френско предложение. Май нещо пак ни излъгаха!

За сетен пък се потвърди мнението ми, че няма на Земята по-глупаво племе от българите. Чак се чудя как сме имали първо и второ царство като сме толкова наивни простаци. В конкретния случай с македонците, виновен е изцяло военното човече Радев - той пробута на сцената лумпените Киро и Кокорчо, но явно цената на тази глупост е била да си осигури втори президентски мандат. И псе пак тези двама идиоти нямаше да се докопат до власт ако не бяха опростачените скотове, наречени избиратели на ПП.

Така е, а гърците направиха на луди преди време същите тези македонци - накараха ги да си сменят името на държавата, името на скопското летище, на автомагистралата към Солун, смениха си знамето и махнаха звездата на Вергина, пренаписаха си учебниците и т.н., а българските шльоковци си свалиха гащите и си подложиха задниците да ги оножда който си иска.

Македонците,Български или не защитават фалшивата и съветско подплатена история.За куража шапка им свалям.За наглостта и безочието им обаче няма прецедент.Дано някой ги вразуми!А ти от кои скотове си?От онези, гласували за "партиите на статуквото"актуално наричани за краткост.Предполагам си наясно колко точно са избрани по либерален и демократичен начин чрез честни избори.

Опростачените скотове наречени ГЕРБ.

Що не гоним френски дипломати, а? Нещо намеса във вътрешните работи, а?

Много сте ми интересни. БСП нова партия ли е? Ако е така тогава защо въртипашката Нинова казва, че са столетница? Сигурно не са управлявали с ДПС?

Пожелавам на ПростоКирчо и Асенчо , заради Северна Македония и предателството им, да ходят на х0й !!! Заедно с измисленото си правителство !! И НИКОГА ПОВЕЧЕ власт да не видят!!

Стана точно това, което мислех, но не предполагах, че толкова бързо ще ни .... Народът ни е казал - Вълкът му е дебел врата, защото сам си върши работата ! младите са тренирани на "екстърнализиране" и "сървиси". Честито на всички пре...ни сънародници. В политиката няма приятели има само интереси и определено българските никой не ги отстоява. Дори тези, които сме избрали за това

Много приказки без нищо конкретно. Някой пак прибра комисионната.

Всъщност подписахме празен лист и Макарон си прави каквото иска с него!

Наистина подписахме празен чек Пълни глупаци сме!

Защо да вярваме на Ковачевски.Според мен шефовете на макетата са разбрали че няма къде да мърдат и за малката поправка казват,че всичко е както те искат и после тихомълком ще променят учебниците и ще започнат да говорят за друго,не за България .

Путин е виновен . Заради него е така ! Той се обадил на макрон и го е насилил !

Гаранция- Франция . Ха-ха. Духай супата българино , ти който си русофоб и вярваш на запада !!

Прав излезе Радев: Подписахме празен чек. След това Макрон го попълни.

Излъга ли ви Макрон? Излъга ви - в последната минута.... Още им 'вервайте' на политиците, особено на усмихнатите.

Сега остана да пробутам и Истанбулската конвенция.

Всички промени в полза на измислената държава РСМ. При това тя е кандидат, не ние! Срамота и позор за всички български политици!!!

нали парламентът одобри нещо, което беше уж изгодно за нас. Какви нови промени, какви 5 лева

Гарантирано френски !

Затова и винаги съм карал френски коли и при тях си шичи умните нововъведения всичко е адски хитро и добре измислено

Нашия парламент е длъжен да приеме декларация с която да посочи, приема или не, промените във френското предложение. Докато декларацията не се гласува, може да се счита, че предишното Решение на НС не е в сила.

Рускa игра, която докарва допълнителен доход!С постоянство и с по едно влизане на ден за 2 мин след време може да печелите БЕЗ да влагате пари. Ако искате нещата да се случват веднага с минимална инвестиция също се получава. https://coin-farm.net/?en=coolmart Плаща се по карта, payeer, paypal и др.

"Благодарим на нашето европейско семейство",каза Десислава Атанасова. Тя има за какво да благодари, ние да му мислим.

Започвам да се срамувам от съм българин.Не съм предполагал,че сме такива нещастници.Отнася се за всичко и всякога.

Тоя бабоебец откъде накъде се вре в неща които нито разбира нито му е работа. Поправки си прави ей тъй на в последния момент. Долни мазни боклуци. От франсетата освен пудели и куРррррви друго не става

Ами нашите управници-идиоти нали му подписаха празен чек да решава вместо нас. Всички, които гласуваха за "гениалното" френско предложение - в затвора за държавна измяна!

Или иска пак подмолно,зад гърба ни да ни префдде историята и индентичноста?? Че тоя оръфлек какво българско носи,пълен плужък недоносен!

Цирк. Външният министър па дори и в оставка, да не слуша и да не е в течение какви изказвания правят колегите й и представителите на държавата , с която се готви да подписва правно -обвързващ документ. Киро може и е да лъжец, ама тия от ИТН дават впечатлението, че са някакви безмозъчни топлинно обработени зеленчуци

Франция е вековен български враг, смърт на герантофила макрон. Изхвърляне на френските курви от България. Това, което е направил френския късопишльовец противоречи на международните закони. Френският фекалник няма право да променя текст гласуван от българския парламант. Поведението на макрон е като на вагистрална курва. Франция е враждебна на България държава.

Е, как така ще го коригира, след като е прието - това не е приемано от БГ.

МОже македонските кирчовци, да говорят популиски лъжи, за да не им резнат главата техните 80% . Щото като ги слушам тях и нас политиците ни са едни и същи и еднаво прости и лъжливи

Е ... ква стана сега !... - гаранция Франция.

Иде ми не само да прсувам.

Тъй де, ама трябва пред парламента да застанем всички.

Дали пак не ни прецакаха с кирчо напело всеки се бъзика с нас и коя е Франция та да определя нещата наще гласуваха празен лист май

Да ви ева макята минетчийска

Поредното унижение за България, което дължим на режима на Кирил - Рашков.

Лицемерните французи! Да се преразгледа споразумението и да се върне старото! Значи за РСМ може,а за България- не!

разбирам защо всичко е скрито и лицемерно! Това засяга нас българите, не трьбваше ли да гласуваме ние народа, какъв парламент, там се купума и продава всичко!

Тия са за разстрел. като че ли не знаеха какво ще последва: съгласете се, вдигнете ветото, а ние от ЕС гарантираме. Ето ти сега гаранциите - веднага промениха текстовете и условията в полза на македонците. Историческите разнограсия не са част от преговорната рамка. Ами тогава какво остава в тая преговорна рамка? Трите хиляди човека, които са се обявили за българи при последното преброяване ли, при наличие на над 150 000 македонци с български паспорти? Боклуци, продажници, това само с революция и всенародно въстание се променя, с нищо друго-.

И Киро и Бойко,и Карадая,са от една партия- унищожители на всичко българско

Седнахте,ли на макарона? Родоостъпници!

Ами сега трябва да се ревизира текста! В парламента е одобрен един текс а сега той е редактиран отново, което прави предишния нищожен и решението на парламента нищожно

Френския герянтафил погазва всички международни норми и закони. Мършо френска има върховенство на закона, Френският късопишльовец няма право да променя текс, който вече е гласуван...

Простако,ти като си педофил нямаш никакво право да се появяваш и коментираш каквото и да е!

Настана Време разделно.

" Премиерът Ковачевски: Историческите въпроси не са част от преговорната рамка" Това е дъното френската мърша уби България, френската мърша уницзи България. Смърт на френския урод. Това са западнало европейските приятели на България... Изхвърляни на френските дипломати и прекъсване на всякакви дипломатически отношения с давоския боклук...

Вместо малограмотни журналисти да питат Сульо и Пульо какво пише в предложението и дали някой еказал нещо е много по-добре това предлжение да се преведе от външно министерство И ДА СЕ ПУБЛИКУВА!!!!!!! Така никой няма да може да си измисля опорки! А и исината ще се види директно! ПУБЛИКУВАЙТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО СПЕШНО!

Гаранция франция....путката герантофил Макрон в последната минута прецака България...Курвите от парламента продължавайте със свирките на маакроня....Фекалници

Къде са коментарите от радетелите за падането на ветото? Къде са обясненията, че по-добро предложение никога няма да получим? Впрочем прави са че сегашното е по-лошо от предишното! Защо Пинокио, Борисов и кретена Петков не коментират възторга на политици в Скопие? Когато казвах, че "гаранция Франция" не струва пукната пара дебилите тук квичаха в хора на Поптодорова.

Псувайте Макрон!

Макетата лъжат за пред техния си електорат . Историята не се търгува! Ако има такава клауза - ще го духат! Нито Киро нито Радев нито новия премиер ще подпишат! Русия ке падне

Точно така мисля и аз. Трябва да подпишат, ама по-така - сербез да е... И за това УЖ има някакви изменения. А историята, който я пипне и подари на Македония жив няма да остане! С камъни ще бъде пребит, РАНО ИЛИ КЪСНО!!!!