В "Пирогов" и ВМА се борят за живота на 7 мигранти от камиона (видео)

В Университетската болница "Света Анна" са докарани двама бежанци, единият от които е на видима възраст 15 г.

Обратно в новината

Коментари - В "Пирогов" и ВМА се борят за живота на 7 мигранти от камиона (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не харчете парите на майка ми и баща ми За някакви си черни маймуни,на които с дадени пари да дойдат в Европа . Работил съм в Бангладеш там надницата на мизерник е 1 долар на ден с тези пари той храни и семейството си, но там всичко е с други цени да се спестят 5 или 6 хиляди е невъзможно .

За кой се борите моля не ви е срам в пъклото да горите лъжите ги нямате за нищо...

Как се кефя като виждам малките зли очички и треперещите ръчичики които натискат яростно бутончетата дъс заветния въпрос - а кой ще плати? И другия от серията - за емегранти може за българи не може.. Къде се загуби истинския български ген и дух... Изроди се в нещо полу съвеццко, полу турско, изцяло еснафско...

След този случай отново Шенген през крив макарон да ви е ясно! Сега ще кажат че не само ги прекарваме ами ги и убиваме!

Добри дошли в кенефа на Европата. Добре дошли в кенефа на европейската страна. Тече си във кенефа дрога и мигранти а курви на морето играят бодри танци. И тук завършва всичко в балканския кенеф а бодри генерали се пъчат със голия си задник пред Простия народ

Смърт за шофьорите и организаторите.

Нюрнберг. Нов. …битте зер ! - така - Всичко Ще бъде Смряскано.

Мигрантите облагородяват нацията. Пръкват се секви мелезчета.

Имам и една друга позната дет я помпа млад мароканец. Тя не струва, малки цици и голем гъз а ма мароканчето и се радва.

Абе кат Гледам - то Нито пАтитъ, Нито кхурветини ДъСъ останАле на задунайкаю, Колега… - Все задунайшкие “девачки” - На Западнам Фронте ! …а На задунайкаю - Уже Пришли Самъе Настаяшие ….шляпъй пилоткъй !

Дърводрискача...

Имам една позната дърта брантия дет я помпа един млад авган.

Млади мъже от Афганистан ли са бежанци?! Това са мигранти, които сами са се джендеросали бежанци.

Кьоролсун Табелата бре, Задунаяалар ?! - Отдавна ТазиПланета.. — Отчете че Стартът на ТазиПоследна Лавина Преселение ——> Е заради Бесуването и Ингилъците на КремълБесовете ! ——— …да нАда читат, тавариш !

Значи за въшливи афганистанци чобани може във ВМА, а за "обикновени" българи няма как да стане. Още на вратата портиера те сканира, че не си някой и те връща.

Кой ще плати за това? Ние българите ли!?

.. чи кой? Циганите ли да платят??!? Хахахах

Мда, значи във ВМА може за афганистански цигани, а за простосмъртни българи не може.

,,демокрация".

Кавичките !

Всички там са простосмъртни българи . Аз също съм ходил там за изследвания ! Абе в кое село къде се раждате такива тъпигьози ?

В селското село от провинцията. Мирише на кравешки лайна в това селско село.

Хуари Бумедиен, президент на Алжир, през 1974 г. в реч пред Общото събрание на ООН заяви: „Един ден милиони мъже ще напуснат Южното полукълбо на тази планета и ще нахлуят в Северното. Но не като приятели. Защото те ще нахлуят, за да покоряват и ще покорят Северното полукълбо с децата си. Ние ще победим чрез утробите на жените си”. Речта на Бумедиен в ООН трябваше да предизвика тревога. Но не би! В същата 1974 г. Организацията ислямска конференция в Лахор, Пакистан, приключи срещата си с решение за увеличаване потока на имигранти към Европа. В резолюцията се казва, че континентът трябва да бъде покорен чрез „демографско превъзходство”. От тогава този план е закон. Във всяка джамия в Европа, на петъчната молитва, имамът се обръща към мюсюлманските жени: „Трябва да родите поне пет деца...” Пет деца на семейство. Ако имигрантът има две жени, децата стават десет, ако има три жени – петнадесет. Не казвайте, че в Европа полигамията била забранена. Ако са италианци, французи, немци многоженците отиват в затвора. Но никой не докосва с пръст алжирските, мароканските, пакистанските, суданските, сенегалските многоженци. По материал от: „Не ми харесва да казвам, че Троя гори” Това са те. "Хуманистите". Без сълзи и сополи по тях.

…и Точно в Момента когат СтаратаЛисица изтърси ВивЛ’АлжериЛибре - мАкитата го Отсвирихаааа…. (Ферщейн Зие, мон Шер ? ;-)

всичко е до време, като вместо Меркел дойде някой подобен на оня с мустаците няма даже да разберем къде са отишли мургавите

В същото време "Майка и син са открити мъртви в дома им в родопското село Мугла' Починали от измръзване ...

Те са просто данъкоплатци и да ги бяха открили навреме нямаше да ги откарат в Пирогов или ВМА ....

Нагляра, който заедно с Далавери Симеонов открадна 160 млн за оградата на дупки и ги обърна в кюлчета и пачки с евраци.

Шофьорите да се издират, арестуват и вкарани доживот в затвора за умишлено причиняване на смърт на човешки същества !

Те са Само Ниски Изпълнители. …т.е. Трябва Главата ДъСъ Смряска.

Само херО мустАкА и бибитко или и другите ?

Ниски изпълнители, но са оставили без въздух, храна е вода десетки хора, след като са знаели, че в това състояние те ще умрат !

Предполагам - ДъСъ Спазвали Стриктно …Всьо што зАдана.

…и Ще ми припяват “наште” “медии” Колко било било Наред у Нас ! …и как да се били били Връщали Бежанците Българ(к)и ! ——— …Шибана. …Задунайшка. …незнамквоси. => ОщеОтСъщотоЛекарство !…ерго ——> Магнитски .

Горките хора ! Кой ги излъга да дойдат в България ?

Както винаги последните 150г ... чичко от америка или англия - даже и пари за път им е дал .

те към Меркел са тръгнали

Изпипана Верига “специалисти” на Вси”наште”. …Там…+ “логистици”…+”финансиращи” и Прибиращи парите Им. …та И “мокро-поръчкови” Изпълнители.

Кой те е излъгал че идват в България ..

Воъни, земетресения, човешки съдби и нещастие.... С отрицателни коментари и омраза няма да подобрим живота си.

Подходът на Щрауса ?

Това са нашественици и нарушители на държавната граница! Млади мъже н а 16-20 год.!

Ами какво положително виждаш тука Едни тарикати идват в Европа ние да ги храним Други тарикати ги птецакват и ги заключват в микробус

ти себе си не можеш да изхраниш

Така е да се погрижим за идващите ... лекари , инженери . На курсове за развитие на кретенизма ли ходиш или природата те е дарила в излишък ?

И ...ЗАЩО?

Защото са човешки същества. За съжаление думата човечност е забравено в съвременния свят.

Е нали демокрация бе да те ...

Напълно Ви подкрепям ! ,..та Когато ТазиПланета Смряска КремълБесовете - очевидно Ще имаме И-други Задачи.

Международната “дейност” на Вси”наште” ..и Под Команда от КремълБесовете. …Трафик, и то От Начална точка. …при ЯсноКакво заплащане. …”усвояване” еврофондове. ….та И - АнкорЕшчоАнкор Плащане на “нашта” палиция. ——— Фронтекс ! …Изцяло ! ..и то Без “наше” участие.

кога те пуснаха от лудницата

видимата възраст лъже, в Египет две момчета управляваха лодката, с която плавахме по Нил, голямото го помислих че 12 годишно, а то каза 20, трябваше да ми ги напише, защото не повярвах, мислех че изговаря неправилно числото, а малкото което беше на 12, изглеждаше на 6.

А крокодилите на каква възраст бяха ?

Като ги разрежеш - по годишните кръгове се разбира .

Към ТЕЦ а, няма смисъл да се мъчат повече.

скопен педераст

Вземи си ги у вас, да те еба.

ако заловят трафикантите да ги дадат на оцелелите мигранти за 24 часа

в района на Лъвов мост и Централна гара от Нова година насам е пълно с ман G овци и всякакви мигранти, които се държат агресивно спрямо местните българи. Полицията дреме и се прави че не ги забелязва. Бил съм свидетел на бой между такива групи, когато на място е имало полицейски патрул, който се обръща с гръб.

Брато, на Лъвов мост не ходи ! Дори и през деня ! Не ходи и по уличките около Лъвов мост ! Пълно е с всякаква измет !

В тази част борбата за надмощие е между арабите, които закупиха всички магазинчета в района, че дори и на Женския пазар и разните нови групировки от Сирия и Афганистан, които залагат на уличната търговия !

Скапана държава сме и те тва е ! Едни мигранти ги настаняваме в петзвездни хотели и им плащаме престоя и храната, въпреки, че имат пари, а други умират в камион , просто защото нямат пари ! Искам някой да ми обясни каква е разликата между украински и афганистански мигранти ? Нали едните и другите бягат от войната ? Защо е този двоен аршин ?

и сирийците в началото ги настаняваха в хотели, разни фондации ги издържаха, настаняваха ги в квартири в София, но после вълната на съпричастност мина, особено след като нападнаха момичето в центъра на София, помня когато ги настаниха във фургоните, викаха испански представители на комитета по бежанците и те установиха, че условията са добри, тогава имаха право да се разхождат където поискат, но сега вече не, затворен режим, с бодлива тел и въоръжена охрана с кучета. скоро ще престанат да идват съвсем, защото каналът е разбит и не могат да отидат през сърбия в Европа.

В афганистан няма война и не бягат а идват да покорят Европа

За какъв Шенген се борим, нашата граница се преминава като селски мегдан.

Шофьорът дали им е взел авансово кинтите?

а как мислш 40 човека по мин 1500-3000евро е тарифата

от къде ги вземат тези пари, ако са на 16 години?

И половината за ,, шапката " от полицията .

ами всичко продават и тръгват и бащите им ги изпращат не е логично...живееш в талибански строю а виждаш че има и друг живот

Истината е че Меркел е виновта и тези дето ги каниха...и ги заръгваха че тук чака мляко и мед

Мангалите с платени здравни осигуровки ли са? Или пак ние, лошите расисти ще плащаме?

стига си спамил бе идиот, наклепа целия дир като у вас в тоалетната

на безчувствени, злобни или платени коментари пожелавам смърт от глад и измръэване

По БТВ дават едно говедо.

Твя ние гомплащаме а инапе санитарки преджобват Български пациенти за пари

това са убийци...хшряди евро взимат и ги изоставят

Видях линейките четири и пет с полицейски коли в девте посоки...но това не е човешко ..не искат да са при талибаните...жинот или смърт избиран..не съдете много....не че защитавм мигрантите но и вие ще сте като тях

Съседен братски Пакистан е близо на един хълм път е

и те искат по добър живот

Шибана, нагла, мазна, потна, мюсюлманска сган!

Кой ще плаща сега за тия, пак ние ли????

нали бяха умрели? Какво се оказа накрая? Пак сензацийка гоним?!?!?!?

18

Минали са през поне 50 пътни камери.

на мигрантите. Затворили са ги да умират бавно, от задушаване. Точно така и предположих. Също както с камиона в Австрия. Имам въпрос: как се живее с такива убийци-садисти на една територия, в една държава? Един Чикатило разтресе света. А на тоя/ тия убийци с камиона от днес зверството им е на 10 степен по-голямо от на серийния световно известен убиец.

Не си ли шофирал в България? Че то всеки втори е потенциален психопат и социопат!

Ти как разбра какво точно се е случило? Безхаберност и желание за "бързи" пари на трафикантите – със сигурност. Но дали някой някого е "затворил да умира" засега е само развинтена фантазия.

Хайде без много драматизъм. Талибани, рота бойци е дала фира на наша територия. Та те са минали границите на поне три държави ! Нелегално ли ?! Вярно, че посоката им е Германия и западните страни на ЕС, но от там ни ги връщат като ги изловят. Колко са вече навлеците у нас от 2014г насам ? В квартала от 10 човека на улицата, 3 говорят на арабски и двама на руски. Границата трябва да се затвори "хуманно", както прави Израел например. Вишки с картечници и стрелба на месо. Има си гранични пунктове за преминаване.

Защо едни мигранти, бягащи от война се настанявани по хотели, а други мигранти, бягащи от война, преминават и се превозват нелегално? Къде е разликата?

В Афганистан няма война. Властта е народна на талибаните.

Траур ще има ли? А капачки? Или капки?

Х ората от племената овахимба и овазимба в областите Кунене и Омусати в Северна Намибия имат запазена култура, която не се поддава на западното влияние и агитация. При население от над 50 000 души жените се занимават ежедневно с доене на крави, грижи за децата и други обширни задължения, докато мъжете отиват на лов, като понякога заминават за продължителен период от време. Богатството на тези номади се определя от броя на добитъка, който човек притежава. Практиката да се предлага съпруга на гост не се поддържа никъде другаде освен в регионите Кунене и Омусати в Северна Намибия. Хората са полигамни и момичетата се омъжват веднага щом достигнат полова зрялост. Те се съпротивляват на атрибутите на съвременния живот.

Всички Тв със скръбен тон съобщават новината.Сигурно очакват съпричастност?! Няма...Манипулацията не минава. Съчувствие за пострадалите от земетресението-случва се нещо,извън тяхната воля и решение.Не е релевантно.Да минеш нелегално граница е като да минеш на червено-това зависи от твоята воля и си носиш последствията!

Така преди години сина на председателя на ОСъд Кърджали изостави камион в Словакия с 18 мъртви мигранти и избяга.

Тези от инженерите ли са или от лекарите ?

Екип от ядрени физици ...

от кой род са? Защото събраха очите на всички световни известни серийни и масови убийци от всички земни кълбета с жестокостта на деянието си.

Ега ти мисирките, ега ти и докторицата от видеото-ууужассс...

"Докторицата от видеото" завежда най-голямото спешно отделение в най-голямата спешна болница в България и се справя прекрасно да ви кажа.

и що кой ще плаща за тия получовеци ???

Не се е чуло да са болни. Някъде пикаят по кенефите си с откраднатите пари от жертвите си. Делнали са плячката с другите разбойници и са добре, добре са здравословно.