В Париж решават съдбата на електрическите тротинетки с миниреферендум (снимки)

Кметството на френската столица обеща да уважи резултата, какъвто и да е той

Обратно в новината

Коментари - В Париж решават съдбата на електрическите тротинетки с миниреферендум (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ееее, Париж! Тук се решават съдбите на важни личности - Тротинетката... Мария Антоанета... Емуньел Макарон...

Значи там за трутинетки може,а тук по мажна тема като емрото не може.

е много бърза състезателна лодка, обикновено едноместна. А това на снимките са тротинетки. Неграмотността стана норма в нашата мила родина. Вместо прахчета, казват сашета, вместо спирки казват станции... робите говорят езика на поробителя още от времето на Пайсий

И на Вас правописа не Вие е силната страна (Пайсий)

Един такъв ме блъсна преди 2 седмици докато пресичах на зебра. Добре, че и той падна и не му разреших да напусне докато дойде полиция, която извиках на 112. Провериха го и за алкохол и наркотици, пробите се оказа положителни. Отнеха ми около половин час, но келешът ще го съдят, защото е причинил нарушаване на реда под въздействие на алкохол и наркотици. Няма да го опандизят, но ще му треснат 2-3 хиляди евро глоба.

Какво правиш там , връщай се в БГ .

Що, в БГ по - хубаво ли е?

Какво им е екологичното на тротинетките//? Батериите, които после тровят земята? Или зареждането с ток, за производството на който някъде в Раднево димят Марици например и тровят хора и природа? Но те не ви интересуват - ВИЕ сте богоизбрани софийски малко умници.

Колко ток ще изхаби една тротинетка? Не ставай смешен като не разбираш от някои неща попитай по компетентните хора да ти обяснят по добре! Що се отнася за батериите на тротинетките те не се хвърлят на боклука или да се изгарят а се преработват напълно безопасно и това се прави с цел да не се замърсява природата! Ще кажа още един път като не разбирате не се изказвайте неподготвени щото дори и малките деца ще ви се смеят! Недостатъка на тези тротинетки под наем е че който ги ползва не ги оставя на безопасно място а където им падне и тротинетката трябва да се кара или само на велоалея или на тротоар далече от коли и да се кара внимателно когато има много пешеходци но за това вина имат хората и техния манталитет а не тротинетките!

Е ти си направил гениален извод, че тротинетките нямат разум и не се движат сами Проблемьт на тротинетките, е че тях ги карат, малки и не толкова кифли, подрастващи олигофрени, бьдещи и начинаещи бандитчета с пет грама мозьк. Не е вьзможно от такава паплач, да рчакваш отговорно и сьвестно поведение на пьтя и тротуара. А едновременно с това те са пьлноценни участници в движението на скорост 40-50 км/ч. , но без елементпрни познания по ПДПП.

Нямат ли общински съвет, който да решава вместо тях? Както е в Булгаристан?

Не може почти безплатно да се предвижваш има си таксита.

Как не се бях сетил. Излиам в събота вечр с жената на кръчма и накрая я прибирам с тротинетка. Уникално ще е. Много ще ме обича. хахах

У нас без референдум забраниха Юбер и Максим за да могат жълтите кожодери да си правят каквото си искат и да ми отказват да ме закарат на по-малкоп от 10 км

Хората са немърливи и в съчетание на неустановен ред за тротинетките. По-добре да ги няма. Не сме дорасли още за тях.

и защо направо забрана,вместо да се помисли за въвеждане на ред,при който тротинетките няма да пречат?Повече контрол за да се ограничи неспазване правилата на движение,и т.н.Ама напрово забрана-на лобизъм ми прилича....

Какъв контрол, ма? Как се контролира идиот, който връхлита върху хората на тротоара с голяма скорост, само защото бил ,, млад, прогресивен и обичал скороостите. Като си направят алеи затях - нека да си карат

ред казваш травестите? само булгаристан премахват закони защото не се спазвали...Браво на Париж да забранят и велосипедаджите на улиците и булевардите там всъщност са забранени за булгаристан Трябва!

Това е все едно да кажеш, че автомобилите под наем пречат.

Тротинетката е Едно от най-добрите нововъведения на човешката цивилизация в последното десетилетие според мен.

Тротинетките много пречат на бакшишите. Разбираемо защо.

Каква е разликата между собствена и такава под наем тротинетка?

Собствената, не е захвърлена по средата на улицата, или напряко на тесен тротоар.

Има и велосипеди под наем. Що никой не ги захвърля където си иска?

Викаш не ти пречат разхвърлените автомобили, тротинетките пречат.

Собствената няма да я оставиш на тротоара да се спъват хората.

Зависи. Ако мобилното приложение ти точи сметката докато не поставиш тротинетката на правилното място, няма да го правиш и с тая под наем.

Това извращение на зелените талибани е вредно и опасно. Пълен хаос.

Бакшиш ли си?

По един хуй в гъзъ и на боклука.

и колелата ли да забраняр?

дупер средство за придвижване - екологично, бързо, приятно и евтино. надявам се, че дядовците и костюмарите няма да ги забеанят.

Друсащите тротинеткаджии да престанат да си оставят тротинетките напреки на тротоара, за да карат хората да ги заобикалят.

Ми то инцидентите с автомобили са не стотици, а хиляди, да ги забранят и тях тогава...

И в софия трябва да се забранят тия тотинеткаджии. Защото се возят като ненормални през Витошка и другите пешеходни зони и паркове и застрашават живота и здравето на децата най-вече, а и на всички остнали. Като не знаем да сме нормални хора, да се забранят!

и колелата ли да забранят?

Ем първо в Париж, после и в други градове, братчед. Ми тя... истеричка ве братчед!

В България всичко е Хаос