В отговор на решението на Беларус Полша е готова да се включи в ядреното възпиране

Разполагането на американски ядрени оръжия в съюзнически страни е известно в терминологията на НАТО като "ядрено споделяне"

Обратно в новината

Коментари - В отговор на решението на Беларус Полша е готова да се включи в ядреното възпиране | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПОЛША ДА "ИЗНЕСЕ" НЯКЪДЕ 2-3 МИЛИОНА ПОЛЯЦИ , ДА ДА МОГАТ ДА ПРОДЪЛЖАТ РОДА ШЛЯХТИЧКИ ;§ ВЪПРЕКИ ЧЕ , БЕЗОПАСНИ МЕСТА НЯМА ;§

Тия пияни шляхти упорито си го търсят... и май ще го усетят изненадващо изотзад, много дебел и много твърд - също като през Втората световна война! Не се научиха, ей и яко ще духат пак супата май....

дрОгаре, дър шъ има ядрена бомба при колхозника, или не, няма никакая разница! то че няма да има си е ясно, но майната му! искам да ви съобщя, че там нейде, между литва и полша е калинин град заграбен от ссср преди доста време, та там има ядрени ракети още от времето на ссср! има и разни по нови закарани от путанин през 20 14г! е, въпреки това нато се разрасна, включи и прибалтийските държави, понеже на запада му е ясно, че рассия е некадърна във всяко едно направление!

То нали знаеш, празна пушка един път гърми.

Всеки приел ядрени оръжия на своя територия се превръща в мишена на ответен ядрен удар. Точно за това поляците го увъртат. Хем ни се иска, хем не ни стиска!

"Полша би могла да бъде готова да увеличи своето участие и сътрудничество в рамката на НАТО за ядрено възпиране и да поеме отговорности, но разполагането на ядрени оръжия е нещо различно". По-голяма езуитщина от тази чували ли сте?

Както казва Чърчил поляците са хиените на Европа. Първо се съюзиха с турците. На Шипка два полка поляци се биеха срещу българите- опълченци и русите. После се съюзиха с Наполеон и там го хапнаха мнооого голям. По времето на втората световна тръгнаха с Хитлер и избиха евреите си в концлагери, яко наториха с еврейска пепел и досега въдят картофи там. Обичат да ядат мърша след хищника.

До Бай Хой: Само дето забрави да споменеш към кой от 72та пола се числи болния ти мозък , че да знам какви местоимения да ползвам че вие трансатлантическите транслиберални извратеняци сте много обидчиви ????

ВСЯ. ВЛАСТ. БУДЕТ. ПОХАРОНЕНА В. ГЛУБОКИЙ РОВ., И. ТОЖЕ. ПУТЛЕР ИСТИННИЙ. РУСКИЙ. АРИЕЦ.

Явно ще се наложи виртуозните музиканти от Руската Heavy Metal група Wagner да спретнат един як концерт и във Варшава за радост на НАТОвските си фенове !!! Вся Власть Путину !!!

Поляците кво става, нещо им отбива, а? Ще пийнем винце, ама водка не. Щото не се знае как ще се напием.

Щерев, по-спокойно. Това за което пишеш, първо не е международен договор, а меморандум. Второ не е Букурещ, а Будапеща. И трето никъде в него не се говори за предаване на украински "ракети" както си ги нарекъл. "Ракетите" да преместени на територията на Руската федерация по съвсем друга причина, свързана с въпросите за правоприемственоста на СССР и статута на ядрени държави. Този меморандум не поставя условие - давам ти ракети обаче няма да ме нападаш. Не знам от къде си ги прочел това. Такова изречение няма в меморандума. В меморандума САЩ, Руската федерация и Великобритания признават независимостта и териториалния суверенитет на новата държава Украйна. Това е всичко. Украйна е неядрена държава. Още повече като нова държава този въпрос (дали да бъде ядрена държава) въобще не е стоял.

Майната му , мен ме интересува кои е тоя niko.rkolev къде трябва да му се обадим да го питам що не ми работи електронната поща повече от два месеца. Сигурно ще е некакъв агет подприкритеие.

Уикипедия разполага с пълният текст на меморандума. С тежест на договор. Четете малко преди да пишете глупости. Верно че е работа, но всеки има интернет

"В меморандума САЩ ,РФ и Великобритания признават териториалният суверенитет и независимостта на Украйна" . Украйна става неядрена сила. Е така ли го признават? Значи не го признават.

До админите на сайта , къде ми изчезна пощата dir.bg като имам дани на нея къде да ги търся, некакъв адрес нещо.

Кои е тоя niko.rkolev@dir.bg ; да му пращам собщения на него.

и в България искаме и да си върнат ракетите на Украйна дето обещаха да и се запази териториалната цялост в замяна 1995г. Русия не спази договора от Букурещ и е редно Украйна да си върне ядрените ракети.

Какви ракети бе мозък. Тези ракети са били собственост на СССР, не на някоя от съставните републики... Международно признатата държава правоприемник на аааааа СССР е Руската федерация. Този протокол урежда нещо съвсем формално - а именно предаването на собственост към държавата правоприемник.

Само където са били произведени в украйна. И още нещо жалко същество-твоята русия не е собственик на всичко принадлежащо някога на съветския съюз. Твоята русия е получила тези ракети срещу подписан договор, в който се задължава да бъде гарант на териториалната цялост на украйна включително крим донецк и луганск. Нещо повече-задължава се дори да защитава териториалната цялост на украйна при нападение на друга държава на нейна територия.

НАТО обеща да не приема страните от Варшавския договор, нооо излъга!

Бе тя и твоята покрайна подписа Минските споразумения, ама спази ли ги? Кажи бе, шматарок прост. Така наречения президент, а всъщност долнопробен шут зеленски отказа да ги изпълни, нали? И даже имаше наглостта да говори за мръсни бомби. Сега кво става, ще прави ли мръсни бомби, изрода му с изрод?

ОД си такъв ръб кух на лейка

За разлика от тия дето ревът за Русия, Аз поне заставам с името си. Вие нещастници дето милеете за Русия , която нападна друга държава и я възхвалявате. Що не кажете че заради Русия сме дали Македония, Заради Русия са избити офицерите на България участвали през първата световна война. Заради Русия са избити или по затворите умните и можещите живи българи,като им е известно всичко. Да живее Русия!!! Да живеят робите и отрочетата на комунизма завладели държавата по семейна и партийна линия длъжности в държавата, където рием дъното и до ден днешен. Защото на всякъде не са кадърните, а НАШИТЕ хора... Да живее Русия и възпитаните у нас РОДОЛЮБЦИ

По-леко с обобщенията Свилене. Ако не бяха тези, срещу които крещиш с всичка сила, нито за "Македония" щеше да мечтаеш, нито щеше да имаш проблемите на първата, че и на втората световни войни. Много вероятно да се казваше Сали, вместо Свилен и да биеше по пет пъти на ден челото си и земята на Изток. Бъди разумен и по-скромен. Да се слави името на н.в. император Александър II Романов. Поклон.

Тоя император заедно с цялото му семейство го избиха болшевиците, на които в момента се кланяте. Колкото до втората световна война-вашата червена армия е окупирала а не освобождавала България. В България по това време германски войски няма и българия е неутрална по това време държава.

Що бе, ако беше турчин , зле ли щеше да е? Турция е сто пъти по-богата и развира. А относно религията- сигурен съм , че не си стъпвал в църква от поне 5 години , ама си голям християнин. Само матушка русия и християнски ценности бълнувате , но не стъпвате в църква и ползвате с голямо удоволствие всички загнили западни благини.

И какво общо има с комунизма днешна Русия ?

Управлява я агент на кгб. Заклет комунист.

Много общо има. Фактически сега там е фашизъм с елементи на комунизъм и частна собственост. Всеки дръзнал да напише нещо срещу путлер е или в затвора или в гробищата. Или не го знаеш тва ? Заминавай там , като толкова ти харесва. Ама не виждам никой да заминава. Все към запада ви тегли.

Ма каква Македония си загубил бе татарин о тъп...Македония никога не ти пренадлежела бе изрод..какви офицери е имала Бг през първата световна дето ги е избила Русия,като Русия излиза от Антантата,заради революцията...и си плаща за тази нарушена договореност

Ма каква Македония си загубил бе татарин о тъп...Македония никога не ти пренадлежела бе изрод..какви офицери е имала Бг през първата световна дето ги е избила Русия,като Русия излиза от Антантата,заради революцията...и си плаща за тази нарушена договореност

Поляците са забравили втората световна война,но този път ще е доста по зле за тях.

През втората световна война съюзниците сталин и хитлер нападат полша. Помнят и военните престъпления извършени от съветската армия. Докато ти предателю не помниш военните престъпления извършени от червената армия на българска територия.

Много ти е къса паметта! Забравяш че в България влиза 3 усраински фронт ( същите тези за който милееш)

За разлика от вас рудоотстъпниците. Трети украински фронт е самостоятелна армия на независимата държава украйна може би???????? И е под команването на президента на украйна който е???????

Мислиш ли , че Русия има шанс срещу НАТО? Изключваме ядрена война- тогава победител няма и всичко отива в канала. Вие русофилите , не знам с какъв акъл , постояно бленувате да се сбият Русия и НАТО. Искате да видите края на сегашнат цивилизация с очите си ? При конвенционална война , Русия няма никакъв шанс. Една Турция сама , има по-многобройна армия от рашка. Ама толкова ви е акъла...

Ти от коя яма на историята изпълзя Адолфчо...явно си пуснат от Евроценностната система

виктор суворов! крепостни, четете и слушайте виктор суворов! един от малкото умни и уникални руссияни, когото путанин още не е смогнал да убие! може да почнете с книгата му ледокол, а по добре го гледайте в ютуб, където ще ви обясни специално за ядрените сили на рассия, за това къде, как и защо се разполагат и так дале! нужно е само да напишете суворав уран продапродали впрочем суворов е рассиянин и офицер от кгб!

ооо, виждам че някой руссолюбци вече са го чели или гледали!!

Всъщност е бивш офицер от ГРУ,един от малцината,които са успели да се измъкнат на запад и да останат живи...Иначе единствения изход да напуснеш службите там е да те самоубият...

В западните служби как е? Черпят те с британчок на изпроводяк, а?

Ясно е ,,защо се е измъкнал на запад...ясно е и какво ще ,,рекламира след като е там...преди него някога един такъв евроатлантик- основоположник продаде цяла армия на Нацистите,и към края на войната опита да избяга на запад името ген.Влахов говори ли ти нещо Влаховец

Смелите Поляци горещо желаят да се превърнат в радиоактивен кратер.

еее, нъл полирахте истамбул, направихте вашингтон радиоактивна пепел, що да не направите и полша радиоактивен кратер?? от рассияните по тъпи копелета сте само руссолюбците!

Само един страхливец няма куража,да застане с името.

на дядо магарето се казваше петко!

Слава шляхтичам...искам да си поръчам тон два органичен тор

Че нацистите се плащали на съветския съюз с американски долари:)))) Я кажи другарю къде да го прочета това че ми стана интересно? Какво ли се продавали нацистите на американците, че да имат американски долари? Като изключим парите откраднати от евреите. За сметка на това пък твоята русия е снабдявала хитлер с абсолютно всичко. До степен че нацистките офицери са се обучавали на съветска територия а дори и парите немски танкове са произведени в твоя съветски съюз. Нещо повече-като съюзник на хитлер твоя съветски съюз даже воюва заедно с него при превземането на полша. И снимките на прегръщащи се и вдигащи наздраве че съветски и нацистки офицери ги има в огромно количество. Както и съветски кино прегледи. Пък военните престъпления извършени от червената армия на полска територия също са документирани. И поляците помнят.

На поляците май им липсва студената война... Имат нужда от нещо, което да ги държи "на ръба". Адреналин... И партньорите трябва да им осигурят този мечтан живот... Все пак нали всеки има право да бъде щастлив. Полша ще стане новата Украйна - авангарда на европейските ценности. Що не.

Така наречените съюзнически страни са едни подлоги които винаги и сега плащат сметката на щатите

Никой няма да ги пита полските мишленца. Искрено им пожелавам там да им монтират ядрени установки. Друго е да си живееш постоянно в очакване, че си мишена....а те мишлетата с поведението си ясно показаха, че това ще им бъде много интересно и вълнуващо. Да не се дърпат. Ще живеят постоянно в "интересни времена", като на военен полигон...

Никой вече не се страхува от битата и ебана россия. Сама си показа насрания гъз с тази ялова инвазия в Украйна . А можеше да си лежи на всеприетите митове за могучая и непобедимая. Апропо...тазгодишния парад на 9-ти май ...май,май ще го поотложат.

Абе глупако, Русия се бие срещу половината свят и не са вложили и 20% от силите си.

То се вижда че Русия е срещу всички и пак бие.

ДНЕС АГИТАЦИЯТА Е ЗАБРАНЕНА ЗАЩО ДИРА ПУСКА РЕКЛАМИТЕ НА ПП? КЪДЕТО И ДА ОТВОРЯ, РЕКЛАМА НА ПРОСТО КИРО!

Оставете Полша,ами превземайте този Бахмут най-после,че в Берлин и на Ламанша им се изчака чакането на (втората) армия Бу ха ха

Украйна не никакъв проблем Важното ебавно и мъчително унищожаване на ЕС и долара

включи ще я изключат.

Реват като бити педераси путинопитеците и останалата московийска сган. Ревете мърши вмирисани ....повече от година ви слушаме . :)))))))

Да не се лъжем...държавата Белорус в момента не съществува. Какво говори изпращелия старец лукашенко е без никакво значение. Загива московия....загива и белоруска губерния.

То пък щото държава България съществува... Хихи

_stankow

>>>Полша обмисля по-голямо участие в ядреното възпиране в НАТО, макар че не би приела ядрени оръжия на своя земя Хахаха ! На секудната се преоблякоха. Виж как действало !? 20 години настояват САЩ да разположи танкове в Полша. Разположиха. Да разположи бригади и ПРО - разположиха. Макар че сто пъти им казаха руснаците - не го правете ! Преди няколко месеца, през октомври, поискаха ядрени оръжия. Същият този Дуда: https://news.bg/int-politics/polsha-iska-amerikanski-yadreni-orazhiya-na-svoya-teritoriya.html И на секундата, след като Русия обяви, че ще разположи такива оръжия в Белорусия - ама гле сега, ама не, таквоз, не са ни разбрали. Западнякът е като кучето ! Не му ли покажеш дебелия край на тоягата - не разбира от дума ! Браво Владимирович ! Так держать ! :D :D

Това че ти си куче и лаеш според това дето ти посочи господаря е известно на всички. Само че полша много добре помни зверствата извършвани от твоите руски господари на нейната територия. Много добре си спомня и съюза на твоята русия с нацистите. И знае много добре, че че твоята русия разбира само и единствено когато я биеш по главата.

Виж сега.....че че....чак заекваш!!! Задъхан от злоба и объркан с опит да кажеш нещо, ама нищо.

шляхите не знаат на кой по напред да си дадат пърдаците да им ги избочат по приятелски по съюзнечески.. ббаахахаха

Хиените на Европа винаги готови в услуга на господарите си да захапят който и да е. Преди ВСВ с Хитлер захапаха Чехословакия и окупираха Тешин, а сега се пънат за жертви на Германия и СССР. Жертви, ама канибали.

Я кажи през това време твоя съветския съюз какво правеше????? О ама той беше най-верният съюзник на хитлер. И осигуряваше на хитлер всичко необходимо за военната му машина.

На което се е плащало с американски долари, които немците познай откъде имат

На тея полски мишки питали ли с у УСА посолството дали може...

СЪВСЕМ ЯВНО е ЧЕ ИМА ИЗЛИШЪК ОТ МАТЕРИАЛ

само тъпите блядистанци се ловят на празна кука! а бе крепостни, никоя държава с ядрено оръжие , освен тъпите ватници де, няма да изнесат ядрените си ракети на предполагаемата фронтова линия! те тия "боеприпаси" са затова с огромна дальност на пальота, за да са защитени нейде в дълбокия тил! а самото разполагани и ивфраструктурата за това е сложен и дълъг процес, който отнема поне две - три години! е, след една- две години рассийската педерация ще е при ссср!

много ги разбирате троловете нещата. Ядрените оръжия на САЩ бяха разположени във Федерална Република Германия (ФРГ) по времето когато тази държава граничеше с Източния блок: ГДР. Какъв дълбок тил беше ФРГ. Ами Турция, която граничеше с СССР какъв дълбок тил беше през 1962, когато САЩ разположиха и там ядрени оръжия. Айде да вземеш да се напънеш малко повече, че няма да има центове за подобни тъпи постове.

Ядрени оръжия на съветския съюз имаше пък в източна германия. Само че по онова време нямаше междуконтинентални балистични ракети.

Смях, ти функционално неграмотен ли си? Моята реплика е към той и се отнася за глупостта, която е написал за разполагането на ядрени оръжия не в гранична(фронтова) държава, а в дълбокия тил. Каква връзка с това имат твоите драсканици?

Освен тези стратегически ядрени боеприпаси с голяма разрушителна мощ и голяма далекобойност , има и тактически с много по- малка мощност като артелерийски снаряди, мини и др. за непосредствено приложение на фронта и унищоижаване на войските и бойната техника на противника. Точно за такива ЯО става въпрос.

_stankow

Допълнение към допълнение >>> с много по- малка мощност като артелерийски снаряди, мини и д И най-вече - Искандери. Дето от Белорусия до Варшава прекрасно достигат - 200 км са. От Калининград на север също - 250 км са. Ама против Калининград поляците имат някакво ПРО, сега и от изток да строят ново, отидоха парите за корейските танкове ...

_stankow

за той ???никоя държава с ядрено оръжие , освен тъпите ватници де, няма да изнесат ядрените си ракети на предполагаемата фронтова линия! Да така е. Но има различни ядрени бойни глави. Стратегически, за които правилно пишете, че са далеч, далеч от всяка фронтова линия. Тактически - артилерийски тактически ядрени заряди, които са далекобойност до 40 км, те могат да са на самия фронт. И трети вид, за който става дума - авиация и тактически ракети. Например Искандер, точно каквито достави Русия на Белорусия по-рано миналата година. За тях са и ядрените бойни глави. Далекобойност на балистичната ракета Искандер - 500 км. Злите езици говорят, че било и повече, но понеже има ограничение по договора за ракетите със среден и малък обсег, толкова било по паспорт. А можело и да се додаде малко, лесно ставало. Във всички случаи от Брест до Варшава са 200 км. Така че спокойно искандерите могат да се пускат чак от вътрешността, от Минск, защитени от неговата ПРО и ПВО. До границата са 300 км, а до Варшава 470 км. И как веднага Дуда смени плочата ... :) Русия може да бъде бъзикана, заради авиацията, заради флота. Но стане ли дума за артилерия и ракетни войски - не може да им се излезе насреща.

Тази сутрин по БНТ Михаил Константинов направи прогноза по колко депутати ще имат партиите на следващите избори. Изчисленията му са направени на база на електоралното изследване на "Екзакта" от вчера с корекция за гласовете от чужбина. Ето изчисленията му: Вариант 1: Български възход влиза 1. ГЕРБ-СДС 72 2. ПП-ДБ 64 3. ДПС 36 4. „Възраждане“ 30 5. БСП 27 6. „Бълг. възход“ 11 Вариант 2: Български възход не влиза 1. Герб-СДС 75 2. ПП-ДБ 67 3. ДПС 38 4. „Възраждане“ 32

Успех с американските проекти и предплащане. Сърбия ни задмина

почти сте познали, ама ще е : герб дпс пп бсп израждане

По важният въпрос е не коя партия ще спечели изборите а това дали бъдещето правителство ще бъде съставено от военнолюбци, които да искат доставка на оръжие на Украйна и ядрено възпиране с наличие на американско ядрено оръжие на наша територия в американските военни бази.

шляхтата ше гризне дървото първа

Трета световна война се води , не може да се каже точна дата, само ядрено оръжие не е включено.Да пази БОГ.

Поляците отново хвърлят медиен прах. Ядрените оръжия на САЩ са вече ня тяхна територия. Добили са самочувствие и нямат търпение да воюват. Единственият малък проблем е, че между тях и Русия стои Украйна. Трябва или да я прегазят (уж като съюзници) или да изчакат Русия да я прегази (което тя няма да направи). Русия ще си вземе рускоезичните територии и ще стои на границите им, без да напредва, за да топи вълните от полетели на гибел войници - украинци, поляци, румънци, българи... който дойде. Евро-продажниците могат да напечатат колкото искат пари, но не могат да напечатат хора и оръжие. Според мен примирие няма да има, докато не падне един от президентите (Украинския или Руския). Ще има тлеещ конфликт, чиято жарава ще се се поддържа с пари от ЕС и НАТО. Може да няма пари за пенсии, заплати и пътища, но за война ще се намерят... Обаче ако Китай реши да се намеси - тогава ще стане интересно.

Поляците много мразят руснаците (и германците...и ..кой ли не още) , но...не мисля че изгарят от желание да разрушат хубавата Полша, която изградиха последните 15г

Ако не вярват, че Полша не би пострадала във война д Русия... Тогава бих се зачудил на какви хапчета са... Или мислят, че пак ще я изградят после... или не мислят въобще

Добре, че има ядрени оръжия, иначе световната война отдавна да е започнала. Даже вече щеше да е четвърта или пета по ред.

Индия - Пакистан беше експериментът. Доказа се. Сега карат по сценарий на Айзък Азимов, където раси извънземни ползват трети планети за военни игри и мерене на атрибути

Поляците ги чака разрастване на изток. Чак им завиждам, че ще имат възможността да възстановят размерите на средновековната полска държава

Гледам пейзаж от Марс... така ще изглежда полската империя ;)

Ни убеждават че така поляците щели да получат първия ядрен удар. Само че техните първи съюзници, с. Корея и Иран драпат по всякакъв начин да се сдобият с ядрени оръжия за да не ги нападне някой друг. Поради тази причина и поляците сега искат ядрени оръжия на тяхната територия. Путин първи ще се замисли дали да напада Полша ако тя може да му отвърне с ядрени оръжия. Той и Украйна затова я нападна. Защото не можеше да се защити. Нека да си беше запазила ядрения арсенал да видим дали лилипутьо щеше да посмее. А това че я нападна въпреки този договор от началото на 90-те показва че договорите с Русия не струват и мастилото с което са подписани а ватниците разбират единствено от бой и от сила.

Стана ясно и от това разбирам толкова. Обикновенни тъпири

Съм пропуснал украинските ракети. Абе стратег ракетите бяха руски и точно твоите идоли накараха набързо Русия да си ги прибере от там. А и от другите бивши републики. Украйна НИКОГА не са имали собствени ракети. Както и Германия, Турция....

_stankow

>>>ватниците разбират единствено от бой и от сила. Кога е било това, че съм го пропуснал ? Някой да е "бил със сила" Русия, и тя да е отстъпила ? Да се е отказала от интересите си ? Да не е потърсила реванш ? Да е търпяла вечно някой да ѝ влиза в зоната на интересите ? Да си е мълчала, без да предупреждавала какво ще последва ? Да се е уплашила да направи това, за което е говорила ? Да е блъфирала ? Да е била "смазана" със санкции ? Да е била уплашена с ядрени оръжия ? Хеле пък с последното ... :D

1989 края на Студената Война.Русия я губи след като силата на американската икономика я постявя на колене. Коелективня Запад идва с хуманитарна помощ за да спаси Русия от гладна смърт и допълнителен разпад.

Руската кочина може да бъде разбита с обикновенни оръжия както се вижда. Една Украйна ги удържа вече повече от година а ,ако се намеси и Полша я пиши заличена от картата.

А да ти е минавало през плиткоумната глава, че САЩ иска в Европа ядрен апокалипсис, за да може после да я зароби дигитално и ментално?

На САЩ всякакъв апокалипсис на кредиторите им върши работа.

Руснаците ако думнат кравария от Аляска и ще бъде най голямото възпиране.

А ако аз думна жена ти анално???

Ще се разквичи от кеф тролицата некъпана

Аналното похощение

паляките напоследък доста ги сърби ануса! и ще ги начешат рано или късно!

Отивам да пия една Банкя

Резултати от екзитпол на трафикакъм 10 часа: Банкя - 28% Чаталджа - 22% Доганово - 14% Позитано - 12% Костадиново - 8% Левиево - 3% възход иево- 3%

Олигофренче.

Ядрено възпиране означава, че поляците ще поемат първия ядрен удар, за да има време демократичните кравари да се укрият в бомбоубежищата (не че това ще им помогне особено, разбира се). Русия е огромна страна, а ракетите са прицелени съвсем прецизно по вражеските военни и цивилни центрове. Така че, правете си сметката дали искаме да участваме в този конфликт...

Само на ядрените си подводници в постоянна бойна готовност американците имат предостатъчно ракети за да унищожат живота на земята два пъти. Само че не знам защо копираш съветската доктрина и я прилагаш спрямо американците. Защото именно според съветската дотрина нашата армия трябваше да задържи противника точно толкова, колкото да могат да долетят съветските ядрени ракети.

Много им се иска, ама нямат желание, дейба и хиените мършоядни!

А то има ли смисъл, Полша, Германия, все тази - даже Полша се явява буфер за забавяне на евентуални вражески войски, което дава време за решение дали да се стреля от Германия или да се изтеглят оръжията. При Путин е ясно, че ще се стреля но при определени условия, обеднения уран е едното, нападение от страна на натовска държава е другото, независимо дали в Украйна, Калилинградска област или Беларус. Апропо в Калининградска област си има тактически ракети от отдавна

Примерът от войната в Югославия където са използвани оръжия с обеднен уран, а също на мините и предприятията за преработка на урана, показа че използването на обеиднен уран, който не е способен за направа на атомни бомби, довежда до увеличаване на раковите заболявания и левкемия, поради наличието на радиоактивни лъчения на урана, независимо дали е обеднен или обогатен и готов за създаване на атомни бомби.

Боклушки шлюхи

Програма за ядрено възпиране какво означава? Ще се отваряме и правим ба велики, и по този начин няма да падат бомби при нас ли? Ооок, ама... Щото....не за друго..ама.... Предишните пъти не сработи този план и бая учебници по история го пишат