Коментари - В НАТО искат "военен Шенген" | Днес.dir.bg

В НАТО искат "военен Шенген"

Целта е по-свободно движение на войски, техника и боеприпаси в случай на конфликт с Русия

Обратно в новината

Коментари - В НАТО искат "военен Шенген" | Днес.dir.bg

Коментари

Значи превръщате превантивно страните ни в плацдарм за изтребване на източноевропейското пушечно месо по ускорена процедура. Що си не ЕПМ!

Нас в Шенген не ни искат. За какво да им се връзваме на натовския Шенген.

Що не си ЕПМ ти бе тиквеник?

На вниманието на НАТО! Руската федерация има нов „Ланцет“ - Z-53 ще търси групови цели и ще ги унищожава като част от рояк дронове Това е забележима стъпка дори в сравнение със сравнително скорошните модели боеприпаси. Руските конструктори, които създадоха победоносното „знаме“ на специалната операция в Украйна под формата на баражиращите боеприпаси „Ланцет“, не само продължават да произвеждат актуализирани БПЛА със завидна последователност и за черна завист от страна на въоръжените сили на чуждите държави, но и постигна кардинално превъзходство над старите модели, като представиха напълно нова версия на известния дрон камикадзе. Сега Z-53, или както се нарича в производствените документи, „Изделие 53“, има за задача да доминира на бойните полета. Напълно новата „птичка“ е разработена от същия дизайнерски отдел, който е изобретил предишните „Изделия“, но има нови възможности в сравнение с класическите „Ланцети“. Според експертите Z-53 се отличава със система за насочване с интегриран изкуствен интелект, която използва автоматизирана система за насочване без участието на оператор, която може да разпознава значителен брой цели. Освен това такива възможности не съществуваха сред ранните образци на компанията ZALA. Обещаващият БПЛА може да се похвали с повишена точност и обсег. Освен това вътрешните качества съжителстват перфектно с външните промени, където усъвършенстваният модел няма класическото X-образно оформление на обичайния „Ланцет“ - четирите крила са разположени отпред и за компактност, когато не са активирани, те са плътно прибрани към тялото на въздушния снаряд. Крилата влизат в бойно положение в момента на изстрелване от стартовия катапулт и се отварят автоматично по време на полет. Ловецът се задвижва от задно монтирано витло, а търсенето на цели се извършва от висококачествена камера, интегрирана в главата на дрона. Но изненадите не свършват дотук - дронът е проектиран с мисъл за групов лов, където като ударна част се използва 5-килограмов боен заряд. Според изобретателите, рояк от такива БПЛА е предназначен да покрива позициите на РСЗО и зенитни батареи, или бронирани колони на марш, в един подход към целта. Предишните разновидности на БПЛА "Ланцет" не можеха да правят това. Освен това, за да се улесни изстрелването, като катапулт се използват специални пускови установки под формата на изстрелваща тръба, което намалява времето за разгръщане. За първи път такива образци бяха „осветени“ на изложението „Армия-2023“, а в СВО започнаха да се използват на 21 октомври, при това тайно - чрез групови атаки, за да се „обучи“ невронната мрежа на ударния дрон.

Демек по-лесно да бранят курвите на американските посолства в Европа от народната любов!!! Направо искат окупация на Европа!!!

Явно НАТО ни подготвя война.

Украйна са агресор който не признава писмени и устни споразумения с РФ. Обръщам внимание на дребен факт: Генералният щаб на нито да страна членка на НАТО не сме избирали. В Щатите дори и главен прокурор избират. С прости и дитектни думи: Не съм те избнирал да ми даваш нареждания! Заповеди ще издавате на жените си. Прането на пари и точенето на държавен бюджет с измислени мними конфликти е престъпление! В момента реално военен конфликт има в Газа. Или се търси повод да си пробутвате военната стока. В Украйна какво сте продадете - немски танкова от фирмите на Шолц и дрионовете от фирмата на Тагарев ли?

Това ще помогне при конвенционална война, а какъв е планът при ядрена? Или Русия няма да използва ядрено оръжие във война с НАТО. Кой ще спечели тази война е въпрос още от Студената война.

В момента реално военен конфликт има в Газа ============================================== Точно така ... А Украйна си играят на фунийки

Хайде Първи сме и там. Ням търпение

Немците прибраха кеш 300 милиарда само миналата година. Сега на 4-ти ябуари се чакат нови 300 милиарда я отбрана. Тук само за пари става въпрос, но хората мрат, и то славяни.

Това ли ти е коментара?

Абе Щерев объркал си ника бре :D

Ястребите в НАТО пак надигат глава и искат да ни вкарат във война с Русия. Малко са им войските на предна линия.

Тия директно демонстрират че сме роби и трябва да бъдем готови за заколението си!!

Русия да не си мисли че ще спечели тази война

Аха,значи този може ,а другият не може

Да и Турция утре може да вкара 200 000 армия без да пита България . И какво стана тя превзети без да гръмне пушка. Или пък Германия да вкара войска в Полша и да си вземе териториите загубени след 2 световна война или Бърлгария да окупира Добруджа .

В Украйна са умрели за 2 години 10 хиляди души цивилни. Това е 10 пъти по-малко отколкото убитите по пътищата на Западна Европа. Тоест вероятността да умреш в Украйна е 10 пъти по-малка от тази да умреш на аутобан в Германия. Прочети статистиката - в интернет е.

"Z-53 се отличава със система за насочване с интегриран изкуствен интелект" - Те тия от руските между галактически космически сили да вземат първо да уцелят Луната , а?

вие чак сега ли го разбрахте това?!?

ПИТАМ ТУК СЕРИОЗНО:ПО КОЙ ПЛАН В МОМЕНТА СЕ ДВИЖИ БЪЛГАРИЯ-ПО РАН-ЪТ ИЛИ ПО РАДЕВ-ЪТ?

Това са глупости. По-рано тази година имаше призиви за сформиране на войски на ЕС. Искаха 300 000 войска да правят. Мислите, че тази войска ще се ползва за защита на ЕС от външни врагове ли? Не, ще се използва за потушаване на безредици, протести, бунтове и подобни. Репресивен апарат. И сега искат свободно придвижване на войските. ЕС се превръща в най-лошия вид диктатура, който изобщо може да съществува. Огромни ресурси, репресивни мерки, намеса на пазара, финансите, а асега и в отбраната на всякакви нива. Централизирана, не избираема власт, която само спуска директиви.

Ха-ха-ха ... Палячо!

Ами Русия спечели две световни войни досега - защо и въобрази, че третополовата западна биомаса ще бъде проблем за Русия, след като се справи и с наполеон и с хитлер ? Наистина ли си повярва, че най-голямата, най-богатата на ресурси държава в света с най-много и най-мощно ядрено оръжие, която си произвежда абсолютно всичко от военният комплекс сама може да бъде притеснена от 35 хилядната педалска армия на нато ? Не, сериозно - наистина ли ?

Катар: Прекратяването на огъня между Израел и "Хамас" започва утре в 07.00 часа

ЕС не е Русия! Запомни го!

Да му мислят НАТО-вците. Нас Русия лесно ще ни освободи.

Шенген или Шенген на война.

А справи ли се с Финландия или Афганистан? Или с китайската инвазия в Сибир?

Много по логично и лесно е русия да бъде смачкана превантивно, преди да започне война със цивилизацията. Запада и Америка имат база за това и не трябва да чакат деня, когато безумното кремълско джудже ще натисне ядреното копче.

Теа па къде се пънат, бе!? НАТО, ако остане да съществува, ще се свие до границите си от 97-ма, че и повече. Само Путин да реши кога и с едно щракване на пръстите става това…

А защо да не ни освободи Турция?

Новият президент на Аржентина Хавиер Милей предложи на президента Зеленски да проведе среща на върха в Аржентина със страните от Латинска Америка за постигане на мир в Украйна. Зеленски благодари на Милей за неговата „ясна подкрепа“ в контекста на руската инвазия.

Докато има магаревци в управтЪ на България,така ще бъде.

Подготвят театъра натовците преди да задействат член 5. Казват ни го открито

Русия да не си и помисля че може да спечели тази война

Няма такова нещо. Вече на никой не му пука за Зеленски

Т.е. Турците и македонците да могат по всяко време да окупират български територии ..

Театъра къде ще се играе ? Не казаха натовците

Щото не се знае джуджето Путин Утре колко още ще полудее И ще му се иска да стане Екатерина Велика

Зеленски благодари Максимално внимание се отделя на донецките направления. По-специално Авдиевка. Харковска област - Купянска посока. Благодарен съм на всички, които са стабилни и държат нашите позиции – всеки войник, всеки старшина, всеки командир. Днес имаше и доклад на началника на СБУ: има нови резултати в противодействието на вражеските операции и сътрудници. Важни резултати. Благодаря за тях. Благодаря на всички, които милеят за страната ни, на всички, които се борят и работят за Украйна и украинците, на всички, които добавят своята сила към общата сила на страната ни. Хората, които се борят, със сигурност ще устоят.

Абсолютно всеки знае, вкл. и Путин го е признавал, че Русия не може да се мери с НАТО. След като всички го знаят, защо се пита го ползват като обяснение за щяло и нещяло? Просто..защото си търсят извинение за нещо друго което не искат да признаят...

А преялите дебелаци от НАТО готови ли са да загубят всичко в един ядрен апокалипсис в името на препълнените си тумбаци?

Чувам, че транитата в ЕС искали свой Шенген, да можели по-свободно да се съвакупяват, де...

В НАТО искат мобилизация на всички ганьовски чалгапарапитеци 18-60, натоварването им на конски вагони и напред към Осрайната. Всичко това вероятно е предвидено за януари-февруари 2024г. Просто укро пушечното месо дотогава ще е свършило, а пък войната на ФАЩ срещу Русия трябва да продължи много дълго, почти безкрайно. Дупце да ви е яко ганьовски прости и страхливи мишки - ще мрете за едното нищо заради богатствата на Байгън и шайката му и цялата американска Дълбока сатанистка държава!

Всичко това е против русия - войници, гориво и складове за снаряди, всичко отива в Украйна за зимната контраатака

Контраатаката ще затъне като Запорожец в гюбре

Просто НАТО подготвя европейски поход за мир...

Шенген в НАТО с България в предните редици

Коментари - В НАТО искат "военен Шенген" | Днес.dir.bg

В НАТО искат "военен Шенген"

Целта е по-свободно движение на войски, техника и боеприпаси в случай на конфликт с Русия

Обратно в новината

Коментари - В НАТО искат "военен Шенген" | Днес.dir.bg

Коментари

Значи превръщате превантивно страните ни в плацдарм за изтребване на източноевропейското пушечно месо по ускорена процедура. Що си не ЕПМ!

Нас в Шенген не ни искат. За какво да им се връзваме на натовския Шенген.

Що не си ЕПМ ти бе тиквеник?

На вниманието на НАТО! Руската федерация има нов „Ланцет“ - Z-53 ще търси групови цели и ще ги унищожава като част от рояк дронове Това е забележима стъпка дори в сравнение със сравнително скорошните модели боеприпаси. Руските конструктори, които създадоха победоносното „знаме“ на специалната операция в Украйна под формата на баражиращите боеприпаси „Ланцет“, не само продължават да произвеждат актуализирани БПЛА със завидна последователност и за черна завист от страна на въоръжените сили на чуждите държави, но и постигна кардинално превъзходство над старите модели, като представиха напълно нова версия на известния дрон камикадзе. Сега Z-53, или както се нарича в производствените документи, „Изделие 53“, има за задача да доминира на бойните полета. Напълно новата „птичка“ е разработена от същия дизайнерски отдел, който е изобретил предишните „Изделия“, но има нови възможности в сравнение с класическите „Ланцети“. Според експертите Z-53 се отличава със система за насочване с интегриран изкуствен интелект, която използва автоматизирана система за насочване без участието на оператор, която може да разпознава значителен брой цели. Освен това такива възможности не съществуваха сред ранните образци на компанията ZALA. Обещаващият БПЛА може да се похвали с повишена точност и обсег. Освен това вътрешните качества съжителстват перфектно с външните промени, където усъвършенстваният модел няма класическото X-образно оформление на обичайния „Ланцет“ - четирите крила са разположени отпред и за компактност, когато не са активирани, те са плътно прибрани към тялото на въздушния снаряд. Крилата влизат в бойно положение в момента на изстрелване от стартовия катапулт и се отварят автоматично по време на полет. Ловецът се задвижва от задно монтирано витло, а търсенето на цели се извършва от висококачествена камера, интегрирана в главата на дрона. Но изненадите не свършват дотук - дронът е проектиран с мисъл за групов лов, където като ударна част се използва 5-килограмов боен заряд. Според изобретателите, рояк от такива БПЛА е предназначен да покрива позициите на РСЗО и зенитни батареи, или бронирани колони на марш, в един подход към целта. Предишните разновидности на БПЛА "Ланцет" не можеха да правят това. Освен това, за да се улесни изстрелването, като катапулт се използват специални пускови установки под формата на изстрелваща тръба, което намалява времето за разгръщане. За първи път такива образци бяха „осветени“ на изложението „Армия-2023“, а в СВО започнаха да се използват на 21 октомври, при това тайно - чрез групови атаки, за да се „обучи“ невронната мрежа на ударния дрон.

Демек по-лесно да бранят курвите на американските посолства в Европа от народната любов!!! Направо искат окупация на Европа!!!

Явно НАТО ни подготвя война.

Украйна са агресор който не признава писмени и устни споразумения с РФ. Обръщам внимание на дребен факт: Генералният щаб на нито да страна членка на НАТО не сме избирали. В Щатите дори и главен прокурор избират. С прости и дитектни думи: Не съм те избнирал да ми даваш нареждания! Заповеди ще издавате на жените си. Прането на пари и точенето на държавен бюджет с измислени мними конфликти е престъпление! В момента реално военен конфликт има в Газа. Или се търси повод да си пробутвате военната стока. В Украйна какво сте продадете - немски танкова от фирмите на Шолц и дрионовете от фирмата на Тагарев ли?

Това ще помогне при конвенционална война, а какъв е планът при ядрена? Или Русия няма да използва ядрено оръжие във война с НАТО. Кой ще спечели тази война е въпрос още от Студената война.

В момента реално военен конфликт има в Газа ============================================== Точно така ... А Украйна си играят на фунийки

Хайде Първи сме и там. Ням търпение

Немците прибраха кеш 300 милиарда само миналата година. Сега на 4-ти ябуари се чакат нови 300 милиарда я отбрана. Тук само за пари става въпрос, но хората мрат, и то славяни.

Това ли ти е коментара?

Абе Щерев объркал си ника бре :D

Ястребите в НАТО пак надигат глава и искат да ни вкарат във война с Русия. Малко са им войските на предна линия.

Тия директно демонстрират че сме роби и трябва да бъдем готови за заколението си!!

Русия да не си мисли че ще спечели тази война

Аха,значи този може ,а другият не може

Да и Турция утре може да вкара 200 000 армия без да пита България . И какво стана тя превзети без да гръмне пушка. Или пък Германия да вкара войска в Полша и да си вземе териториите загубени след 2 световна война или Бърлгария да окупира Добруджа .

В Украйна са умрели за 2 години 10 хиляди души цивилни. Това е 10 пъти по-малко отколкото убитите по пътищата на Западна Европа. Тоест вероятността да умреш в Украйна е 10 пъти по-малка от тази да умреш на аутобан в Германия. Прочети статистиката - в интернет е.

"Z-53 се отличава със система за насочване с интегриран изкуствен интелект" - Те тия от руските между галактически космически сили да вземат първо да уцелят Луната , а?

вие чак сега ли го разбрахте това?!?

ПИТАМ ТУК СЕРИОЗНО:ПО КОЙ ПЛАН В МОМЕНТА СЕ ДВИЖИ БЪЛГАРИЯ-ПО РАН-ЪТ ИЛИ ПО РАДЕВ-ЪТ?

Това са глупости. По-рано тази година имаше призиви за сформиране на войски на ЕС. Искаха 300 000 войска да правят. Мислите, че тази войска ще се ползва за защита на ЕС от външни врагове ли? Не, ще се използва за потушаване на безредици, протести, бунтове и подобни. Репресивен апарат. И сега искат свободно придвижване на войските. ЕС се превръща в най-лошия вид диктатура, който изобщо може да съществува. Огромни ресурси, репресивни мерки, намеса на пазара, финансите, а асега и в отбраната на всякакви нива. Централизирана, не избираема власт, която само спуска директиви.

Ха-ха-ха ... Палячо!

Ами Русия спечели две световни войни досега - защо и въобрази, че третополовата западна биомаса ще бъде проблем за Русия, след като се справи и с наполеон и с хитлер ? Наистина ли си повярва, че най-голямата, най-богатата на ресурси държава в света с най-много и най-мощно ядрено оръжие, която си произвежда абсолютно всичко от военният комплекс сама може да бъде притеснена от 35 хилядната педалска армия на нато ? Не, сериозно - наистина ли ?

Катар: Прекратяването на огъня между Израел и "Хамас" започва утре в 07.00 часа

ЕС не е Русия! Запомни го!

Да му мислят НАТО-вците. Нас Русия лесно ще ни освободи.

Шенген или Шенген на война.

А справи ли се с Финландия или Афганистан? Или с китайската инвазия в Сибир?

Много по логично и лесно е русия да бъде смачкана превантивно, преди да започне война със цивилизацията. Запада и Америка имат база за това и не трябва да чакат деня, когато безумното кремълско джудже ще натисне ядреното копче.

Теа па къде се пънат, бе!? НАТО, ако остане да съществува, ще се свие до границите си от 97-ма, че и повече. Само Путин да реши кога и с едно щракване на пръстите става това…

А защо да не ни освободи Турция?

Новият президент на Аржентина Хавиер Милей предложи на президента Зеленски да проведе среща на върха в Аржентина със страните от Латинска Америка за постигане на мир в Украйна. Зеленски благодари на Милей за неговата „ясна подкрепа“ в контекста на руската инвазия.

Докато има магаревци в управтЪ на България,така ще бъде.

Подготвят театъра натовците преди да задействат член 5. Казват ни го открито

Русия да не си и помисля че може да спечели тази война

Няма такова нещо. Вече на никой не му пука за Зеленски

Т.е. Турците и македонците да могат по всяко време да окупират български територии ..

Театъра къде ще се играе ? Не казаха натовците

Щото не се знае джуджето Путин Утре колко още ще полудее И ще му се иска да стане Екатерина Велика

Зеленски благодари Максимално внимание се отделя на донецките направления. По-специално Авдиевка. Харковска област - Купянска посока. Благодарен съм на всички, които са стабилни и държат нашите позиции – всеки войник, всеки старшина, всеки командир. Днес имаше и доклад на началника на СБУ: има нови резултати в противодействието на вражеските операции и сътрудници. Важни резултати. Благодаря за тях. Благодаря на всички, които милеят за страната ни, на всички, които се борят и работят за Украйна и украинците, на всички, които добавят своята сила към общата сила на страната ни. Хората, които се борят, със сигурност ще устоят.

Абсолютно всеки знае, вкл. и Путин го е признавал, че Русия не може да се мери с НАТО. След като всички го знаят, защо се пита го ползват като обяснение за щяло и нещяло? Просто..защото си търсят извинение за нещо друго което не искат да признаят...

А преялите дебелаци от НАТО готови ли са да загубят всичко в един ядрен апокалипсис в името на препълнените си тумбаци?

Чувам, че транитата в ЕС искали свой Шенген, да можели по-свободно да се съвакупяват, де...

В НАТО искат мобилизация на всички ганьовски чалгапарапитеци 18-60, натоварването им на конски вагони и напред към Осрайната. Всичко това вероятно е предвидено за януари-февруари 2024г. Просто укро пушечното месо дотогава ще е свършило, а пък войната на ФАЩ срещу Русия трябва да продължи много дълго, почти безкрайно. Дупце да ви е яко ганьовски прости и страхливи мишки - ще мрете за едното нищо заради богатствата на Байгън и шайката му и цялата американска Дълбока сатанистка държава!

Всичко това е против русия - войници, гориво и складове за снаряди, всичко отива в Украйна за зимната контраатака

Контраатаката ще затъне като Запорожец в гюбре

Просто НАТО подготвя европейски поход за мир...

Шенген в НАТО с България в предните редици