В Мексико почина внукът на Лев Троцки - последният свидетел на убийството му там през 1940 г.

Новината съобщи мексиканският в. "Хорнада", като се позова на изявления на неговото семейство и приятели в социалните мрежи

Обратно в новината

Коментари - В Мексико почина внукът на Лев Троцки - последният свидетел на убийството му там през 1940 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прави преврат ,с пари на Германската и английска върхушка ..Обещал е Русия на сащ и Англия .За ресурсите ..Обаче Йосиф е държавник..Буууум и чуфута е в канала ..с обелени комбали...

Слава на Ийосуф..!.Вечна слава ,че пръсна мозъка на чуфута ...Ахаха.

Вече се кланят и на чифута болшевик ,създателя на Изсрайна,окропа Лев Броншайн..Враг на СССР ..Грузинецът е голям,пръснал му е чуфутскста кратуна ...буууум..

Къв тротски, човека се казва Лев Бронщайн. Тротски му е артистичния псевдоним, когато е требил стотици хиляди по време на октябарскаяа ревалюция. иначе какви са тия кандила, кръстове и свещи. нещо са объркали погребението латиносите

Руски и съветски убийци, иначе за пред хората са вестоносци за мир и спасители на християнството.

Ленин е идеологът на Октомврийската революция. Троцки е организаторът и ръководителят на Октомврийската революция. Освен това е създателят на Червената армия и победата в гражданската война се дължи на него. И за Ленин,Троцки и Сталин човешкият живот няма стойност,обсебени от идеята за власт и диктатура.

Троцки създава основата на идеологията на която са се базирали джендърократите и евросодомците. Троцки е проповядвал нещата, които проповядват днес психодесните и менте левите в Европа и САЩ.

Троцки Моцки Барбароцки

Доста шавлив дядо е имал Всеволод, знам, че е бил любовник на Фрида Кало.

тая Кало , с една вежда между ушите като миньон !

То пък Троцки една хубост неземна ...

Троцки е начело на революцията в Петербург и на него се дължи успехът и. По-късно,както и във Великата Френска революция, губи борбата за власт от по-безскруполния Сталин.Подменя се и историята на Октомврийската революция, за да се заличи приносът на Троцки в нея.

пак си е болшевика , но плюс интернационализъм... ,нещо като хибрид между мао и жоро тарабата !

Троцки е ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ЕВРЕЙ. Лейб БРОНЩАЙН. Искал е да превърне СССР в същото , в което днес се пробват да превърнат САЩ Бил Гейтс и Колективния Байдън. За книгата си " ИНТЕРНАЦИОНАЛНИТЕ ЕВРЕИ" г-н Хенри Форд е върнат от стълбите на Белият дом като следващия президент и накаран да се откаже от политиката. Чрез атентат срещу семейството му.

Един престъпник убива друг престъпник

Меркадер от 1960 г. е герой на СССР! Тогава на власт е Хрушчов, който прави десталинизация! Толкова за държавата, чийто герои са убийци

излиза , че невръстният Всеволодчо е първия украинец , борец със сталин !

Западо създава Лени, западо създава и Хитлер, западо е с милиарди мъртви на ръцете си ....

у нас най богатите банкери ..фабриканти ...едри градски ..едри селски собственници ..хотелиери ..рентиери и т.н.т. са червените новобогаташи и чорбаджии ..ако утре е 9-ти септември 1944 г ..трябва да арестуваме децата и внуците на промосковските комунета и пишман партиzaни ...те са милионерите днес ..ей го на оня ден Гочето Гергов гушна окончателно Пловдоивския панаир ..на който само терена струва над 1 млрд € ( в левове по народнумо това са 2000 милиона ) и не се чу ни Zвук ..ни стон ..а Гочето освен че е БСП/БКП деятел е и Московски гражданин ..е нема така ZZaдунайска червена губерния като нашата !

Време е да го последват и всичките последователи на дядо му..

комунетата са най големите превратаджии и терорета ..преZ 1917 г вzеха с преврат и реки от кръв властта в Руската Империя...иzбиха до крак семейството и децата на последния Руски Иператор от Династията Романови ..после ликвидираха цели класи хора в Русия и по целия Свят ..какъвто е случая с Троцки ..убиеца на троцки е иZпратен от Сталин..( в Мексико по това време няма смъртна присъда ..най голямата е 20 години ) ето кратко СV на убиеца : Рамон Меркадер (Хайме Рамон Меркадер дел Рио, 7 февруари 1913 – 18 октомври 1978 , е испански комунист и таен агент на НКВД , който убива болшевишкия революционер Леон Троцки в Мексико Сити през август 1940 г. За убийството на руския комунист в изгнание с ледена брадва-пикел , Меркадер беше затворен за 19 години и 8 месеца в Мексико. През 1960 г., след освобождаването си от мексиканския затвор, агентът на НКВД Меркадер е награден с медала на Героя на Съветския съюз и медала на Ордена на Ленин и заживява перипатетичен живот сред социалистическите страни, Куба и СССР .

Всъщност Октомврийският преврат е извършен от съвсем други хора, а след това шепа евреи начело с. Ленин , Троцки, Зиновиев и др. пристигат с влак от Швейцария (целият план е осъществен от Германското правителство, но мозъкът на операцията е Александър Парвус)) идват в Русия и успяват да вземат властта от Временното правителство. Идва тази групичка от около 40 души , барабар с жените си и други неща, като швейцарски шоколад, като даже и те самите не са подозирали колко ще променят човешката история.