В критичен момент Украйна получи от Германия още една система за ПВО "Пейтриът"

Установката за противовъздушна отбрана ще бъде взета от резервите на Бундесвера и ще бъде доставена незабавно

Обратно в новината

Коментари - В критичен момент Украйна получи от Германия още една система за ПВО "Пейтриът" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

винаги съм се чудил Путин какво прави с толкова много руски трупове и вчера разбрах.:Лабораторен анализ откри следи от човешко ДНК в два вида руски колбаси, производство на подмосковната компания „Мортадел“

Едно планиращо ФАБ-че, от най-мънечките (250) и патреото отива да пасе кокошките...

Фактът, че медузите са оцелели 650 милиона години без мозък, дава надежда на много руснаци и русофили ..ха ха хаха ха . Когато си умрял ти не знаеш че си умрял ..т.е. ти нямаш проблем с това нещо.. ,нали? Тежко е за другите . Същото е когато си тъп... тежко е за другите.ха.ха ха ха

точно на кравофилите ви дава шанс този факт...

бой по руските чутори Иван Вазов е написал стихотворение подходящо за този случай. По централната руска телевизия вече говорят открито за ядрена световна война. Казват че така Русия със сигурност ще спечели. Защото руснаците щели да отидат в рая, а всички други просто щели да умрат. Обаче Свети Петър гледал руска телевизия. И от Рая като разбрали, че руснаците ще идват, подали молба за членство в НАТО.

ПЪЛЕН СПИСЪК НА АМЕРИКАНСКИТЕ ГЕНЕРАЛ-ГУБЕРНАТОРИ НА ОКУПИРАНА КОЛОНИАЛНА БЪЛГАРИЯ ОТ 1989Г. НАСАМ: 1). (Мар)Сол (Со)Полански (1987-1990) - първият генерал-губернатор на американската колония България. 2). Хю Кенет Хил (1990-1993) 3). Уилям Д. Монтгомъри (1993-1996) 4). Ейвис Боулън (1996-1999) 5). Ричард Майлс (1999-2002) 6). Джеймс Пардю (2002-2005) 7). Джон Байърли (2005-2008) 8). Нанси Макълдауни (2008-2009) 9). Джеймс Уорлик - Младши (2010-2012) 10). Марси Б. Рийс (2012 – 2015) 11). Ерик Рубин (2016 – 2019) 12). Херо Мустафа (2019 – 2023) 13). Кенеф Мъртъв(2023 - )

Тази ще изтрае до 5 дена, не пояече. САЩ са натиснали вурста да си дари една от системите(засега), за да му продадат друга, още по нова и по скъпа. Разсипването на Европата върви с пълна сила. Наглосаксите като не можаха да сложат алчни ръчички на руските ресурси, за да не са капо съсипват ЕС до шушка.

Копейка , стига лющи глупости , бе !

Що да лющи глупости? Къде са предишните системи Пейтриът дето им дадоха? На скрап :-). Тоест Руснаците си ги унищожиха по учебник.

ха ха нека дават, колко повече западно оръжие се унищожава, толкова по добре върви денацификацията ха ха нека се радват запдните мишки с малки чОрки

Това наистина е подигравка - 1 (един) Пейтриът ! А американците вече половин година не са пращали и патрон. Остана само да се включат пряко на страната на Путя, но ако нарцистичния идиот Тръмп стане президент и това може да се случи.

мисирки четете ли какво пишете? в залавието "ПОЛУЧИ" в стаията "ЩЕ ПОЛУЧИ". Кое е врното?

Руската сволач под земята

Руснаци са и от 2те страни. Хохлите са тарикати - някъде коруртуват.

Здравейте дами и господа, Виждам днес също има голям тролски интерес, затова ще се въсползвам да пожелая на всички тролове да им исзъхнат тестикулите и по още 5 крайника. Освен ако тролозащитник от дир изтрие пожеланието, с което поеме ефектите му върху себе си. На всички останали пожелавам здраве и лека нощ.

Цяла една??? Ехааа. Е сега обърнаха хода на войната!

Колко требе да си тъп, слабоумен и безмозъчен, за да правиш следното: - да увековечаваш на снимки пачките си с милиони евро от хайдутлук; - да си снимаш кучетата, дето разнасят пачки с пари нагоре-надолу; - да си снимаш софрите с хапка-пийка и дедо Бойко "Дамаджаната" КорумпиРАШКОВ цъфнал на всяка снимка; - да се снимаш дибидюс гол в кревата със своя ебач; И тия безмозъчни едноклетъчни микроорганизми са личния избор на изперкалия отвсякъде Бидон с деменцията и с насрания памперс. Всички помним как преди 3 години Бидоня посочи с ръка към КироИдиота и каза и рече: ТОЙ Е. И после БГ-територията не била смрадлива, пропаднала, провалена американска кочина-колония, нали??

Очаквам в 12 без 5 Хитлер да прати генерал Венк да освободи Киев от руснаците, както стана с Берлин.

Тези германци определено са по-зле и от нас. Вади си ПВО от резерва за да го прати на вторичнисуровини. Баце Шолц може и да му спечелиш 2 семици на зеления, а ма на твоето дупе каква данга си сложи..... Нали не си мислиш, че някой просто така ще махне с ръка и ще каже, " пак ли този Шолц". Трупаш сериозен актив черни точки - конгричилейшънс. Отделно ще трябва да поизтупаш немските данъкопладци да купят нови ПВО системи за тях.

Колко обучени оператори на Пейтриът има в Украйна? Операторите най-вероятно ще са немци.

Има няма още 30 мин ша издържи

Агонията на Уркрайна ще продължи малко повечко, благодарение на фашистите партньори.

Другите пърдиъти набързо отидоха за скраб , явно германската версия на лайнаренков е точно толкова излукуригала карикатура

от досегашните дадени 10-15 Патриота няма нито един останал цял

Как да се отървем от бг ватниците? Това е проблема. Докато ги има ще се страда. Те са по-гадни и от самите рушняци.

Един начин има отивай да ин духашшшш

Режеш си вените и си вечно свободен :))

им млякото до смърт...

Германия ще предаде незабавно системата Пейтриът и тя ще бъде в допълнение към системите за противовъздушна отбрана, които вече бяха доставени и планирани, каза германското министерство на отбраната в публикация на Х. Резюмето на германското правителство за трансферите на оръжия и военно оборудване в Украйна от 10 април включва две системи Пейтриът в списъка с вече доставени доставки за противовъздушна отбрана, което прави това третата от Германия. Зеленски каза миналата седмица, че Украйна се нуждае от 25 произведени в САЩ системи за противовъздушна отбрана Пейтриът, за да защити страната от руски атаки. След избухването на войната в Украйна през 2022 г. Германия изостави традиционно пацифистката си позиция и се превърна във втория най-голям доставчик на военна помощ за Украйна след САЩ. Освен Пейтриът, Берлин е доставил широк набор от други въоръжения, вариращи от артилерия до бронирани бойни машини.

Браво Германия!

още един пейтиът отива на бунището. Ратреон (производителя им) сигурно пият от скъпо по-скъпо шампанско… такъв урожай не са не надявали никога. Трябваше да си купя техни акции… сега ще продават безсмислените си и тотално неефективни железа като топъл хляб… или пък не :))))))))))

Руслямската народно демократична Сатрапия ще бие ФАЩ чрез нападения на всички по-малки и по-слаби съседи и така ще победи ФАЩ

Честно казано си налучкал линията… така ще стане, въпреки, че си малоумен за да схванеш цялата картина

Индийци в Русия. Нямат войници руснаците

В Русия ли намалиха възрастта за мобилизация :))

А какво стана с предишните патриоти? Нали според Украйна сваляли всичко без проблеми, включително хиперзвуковите ракети?

тридневната руска специална излагация ще продължи поне още 700 дена мбхаааааааааа ще има още хиляди руски вдовици

Излагация е това на евреите с 300 Хил уж високотехнологична армия срещу брадясали мангали по джапанки, която засега може да се похвали само с избиване на цивилни. А рашките успешно си денацифицират Украйна въпреки напъните на цялото НАТО. Нали затова квичат на умряло, понеже една бензиностанция с ракети им разказа играта на цялата глутница натовски пудели.

Кой е казал, че е тридневна? Ако беше тридневна, как щяхме да гледаме как ЕСС изпада в рецесия, в Украйна горят американсерски танкове, а във ФАЩ - американсерски военни? :))

3евзек

Ало, Крундел, троле руски, На 0,3% рецесия ли му викаш? Ти виж само как икономиката на ЕС ще се преструктурира и след 20 години газ и петрол няма да купува въобще. Руската сигурно ще е 5% нагоре, но воеенното производство вече няма да е 3%, ами 15%. От мен да знаеш, руснаците ракети и бомби не ядат. Трол!

Това със сигурност ще обърне хода на историята :)

Само да дойдат Ф 16 и руските орки няма да смогват да бягат като пилци мбхааааа

Е поизчакайте ги още малко, може и да дойдат, може даже преди нашите да дойдат, ха ха!

Нали знаете,че понякога ватата в Россия няма какво да яде?След тази война положението ще е същото.

Не знаем, на теб кой ти каза?

Чети история.....

Чел съм какво се е случило в Ленинград. Чел съм и как е завършила историята :))

"Аве", аз знам, че Русия е най-големият износител на зърно в света, дори преди началото на СВО-то, пак изнасяха над 3 пъти повече от Украйна.

3евзек

Ало, Гугнелид, троле руски, Изнасят едрите търговци, за да има в чужбина, хората остават без пари. То и ние винаги сме изнасяли повече, обаче вероятно помниш когато хлябът струваше $0,5, а заплатата беше $5.

Значи са спасени! Да не ги мислим хаха

Беше 18:00 местно време на 4 февруари. Принс и неговият контингент от войници, сражаващи се за руската армия, напредваха към бойно поле в Луганск в окупирана Украйна. Не беше това, за което Принс – рибар от южния индийски щат Керала на 5470 км (3400 мили) – се беше записал, но в този момент той почувства, че няма друг избор, освен да продължи да се движи, руски войник до него страна, неистовата симфония на стрелба техния нежелан саундтрак. Изведнъж настъпи хаос, когато бяха атакувани, градушка от куршуми, изстреляни в тяхната посока. Началник издава заповеди, като моли войниците да отвърнат на огъня. Но в частта от секундата, която Принс загуби заради заплетената каишка, куршум рикошира от руския им танк с отвратителен удар и прониза лявото му ухо, наводнявайки устата му с кръв. „Свих се върху мъртъв руски войник“, спомня си Принс. „Бях ударен, но нямаше болка, беше изтръпване за няколко секунди.“ Когато бавно дойде на себе си, Принс започна дълго, 3 километра (1,8 мили) пълзене през кал и още по-дълга битка, за да избяга от руската армия. Сега, два месеца по-късно, той се завръща у дома в Анджу Тенгу, крайбрежно село близо до столицата на Керала Тируванантапурам, в безопасност от войната, в която се е оказал в капан. Но докато слабият 24-годишен младеж си спомня ужасите, които е успял да остави след себе си, той знае, че се е върнал към същия живот, от който се е опитвал да избяга, когато отиде в Русия: живот на бедност, безработица и несигурно бъдеще . Той се върна там, където започна, с кошмари за цял живот. Продължава

Ей сега тоя Принс лично ще го пратят да обслужва единствения пейтриът, че вече и хора няма, ха ха!

Алджазира брадчет

Какво се опита да кажеш? Алджазира ще я пратят вместо Принс ли? И не съм ти брадчет, колкото и да сте свикнали в катуна да си викате така.

Именно мечтата за ново начало накара Принс и неговите братовчеди рибари, Винеет Силва и Тину Паниадиам, всички в началото на 20-те, да решат да мигрират в Русия през януари. Все по-променливите метеорологични модели намалиха както броя на дните, в които рибарите могат да се отправят към морето, така и улова, с който се връщат. Бреговата линия е пострадала от човешка дейност. И има малко други работни места наоколо. Керала отдавна има сред най-добрите образователни и здравни индекси в Индия, но също така има и най-високите нива на безработица сред младите хора в страната: над 28 процента, в сравнение със средно национално ниво от 10 процента за хората във възрастовата група 15-29 години. „В миналото, преди около 10 години, когато започнах да ходя на риболов с баща ми и чичовците ми, добрият улов беше гарантиран и риболовният сезон продължаваше повече от шест месеца“, каза Принс четири дни след завръщането си от руско-украинската война. „Но през последните няколко години риболовният сезон се сви до три месеца и уловът стана много слаб.“ Предложението за работа като охранител в Русия, дошло чрез вербовчик, се оказва неустоимо за Принс и братовчедите му. През мразовития януари те пристигнаха в Москва, след като всеки плати $8000 на вербовчика, само за да бъдат разделени при кацане от индийския представител на вербовчика в Москва. продължава

"Украинската агенция УНИАН съобщи, че преди това депутатите в Радата са гласували премахването от законопроекта на нормите за демобилизация, приети на първо четене. Те предвиждаха уволнение от служба на военните, които общо са служили 36 месеца по време на действащото в момента в страната военно положение."

Началникът "моли" войниците ! - хаха, това да не ти е вашия гей-клуб дето учтиво се молите един друг да си го подадете !

Хубаво написано. Имаш шанс за наградата Небюла за научна фантастика.

Хитлериска Германия, наследниците на ХИТЛЕР предоставят на усрайна все повече и повече оръжия за да продължи тази братоубийствена война между двата братски Православно Християнски Народа. И както е препоръчал Изкуфялия Деменциален старец БайДън, да се бият до последния усраинец.

и не остана ни една...

Войната започна

БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ С РУСИЯ

със сигурност!

Руснаците са унищожени край Авдеевка в челна атака

който иска с главата през стената да мине

С какво ? Со дупе ли ?! :)))

3евзек

С каквото са дошли, с това.

Харесва ми да виждам, че пеевските черноработници сте точно толкова отчаяни и умопобъркани, колкото и Зелю.

КЪДЕ СА ПРО АМЕРИКАНСКИТТЕ ТРОЛОВЕ ПЛАЩАМ 50 ЦЕНТА НА КОМЕНТАР

че капка по капка вир става накрая

В случая с пейтриътите - очевидно наобратно.

ТУК СМЕ

Русия загуби тази война

за самолетите с "преселниците" от Виена

ВСУ: Руската атака приключи. Всички ракети и дронове са свалени. Е, защо тогава ревете за още батареи? Нали и с наличните се справяте.

Целият свят помага на Украйна! След месец идват и самолетите!

имаме едни стари ЛАЗ-ки за подаряване

Руската армия няма бойни кораби в Черно море, няма танкове, няма самолети и ракети, няма бомби и войници.

Лопати имат ли?

а перални имат ли още.

Тия каква реклама им правят на тези Патриоти ,които даже не успяха да се задействат когато руснаците срутиха ТЕЦ-а до Киев. 1 система Патриот им докарали и вече са защитени. А за какво искат още тогава?! Тези предишните Патриоти от нищо не ги защитиха, ама тоя 1 Патриот сега им реши всичките проблеми с ПВО-то. Чак да му се прииска на човек за си купи 1 система Патриот да му пази гаража. НАТО засича със спътници и АУАКС-и руските самолети още при излитането и предава в реално време информация за траекторията на ракетите и тия Патриоти пак нищо не могат за свалят, а какво остава да разчиташ само на Патриота да прихване ракета и да я свали?! Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите..

Добре де нали британското разузнаване обясни че русия ползва лопатки като едиствено оръжие, запада толкова ли е зле е че се оказа че украйна е по слабо въоражена от тези с лопатките

британското разузнаване много добре знае какво могат руснаците с шанцовите инструменти, щото британците от САС са яли бая бой от руски стройбат, те и затова толкоз ги е страх от лопатите.

Никита Хрушчов пише в мемоарите си: „Ако САЩ не ни бяха помогнали, нямаше да спечелим войната. Един срещу друг с нацистка Германия на Хитлер нямаше да можем да издържим на кръвопролитията и щяхме да загубим войната. Никой не говори открито за това нещо, а мисля, че Сталин никога не остави писмена следа за собственото си мнение. Мога все пак да кажа, че той няколко пъти е изразявал подобно мнение пред мен.“

Заъова пък знаем какво пише путин, путин пише в мемоарите си че никога не биха победили запада без китай

Е американците и на Германия помагаха до 1944 година. Там едни хора по фамилия Буш направиха яки кинти от тези далавери.

70% от американския ледлиз отива за Англия. Какво направи Англия във войната ? - нищо !

Иран ще падне скоро, а това ще приключи войната в Русия

БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ С РУСИЯ

Да .,много смях в залата

Така ще е до ноември!

Ще има паднали руски самолетчета скоро

Утре ли??? Или в вторник

И тая ще отиде при другите бог да ги опрости амин.