17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още една гладна мутренска държава уж загрижена за безопасността, а всъщност пълнеща бюджета с глоби.

С този INSPIRE дрон на DJI , трябва да са няколко метра над пътя за да видят номера на колата, но и това не е сигурно ! С него може да гледат зад завоя и по цвят да определят колата. Стандартната камерата на този дрон няма функция за приближаване - зум (ZOOM). Имам няколко дрона на DJI, включително и такъв, проектиран от мен и мога да Ви гарантирам, че казвам самата истината, която е от моя опит с дронове от 2015 г. Потърсете "голям дрон" в ютуб ...

tonk11

Тея са гола вода бе! Наште убавци цял хеликоптер дигнаха преди месец. Даже хванаха и 1 нарушител с него. После коментираха, че полета струвал 7950 лева щото наложили глоба от 50 лева на нарушителя.

Наркотрафикантското престъпно правителство на самопровъзгласилата се държава предприема тези мерки заради колите с чужда регистрация. Мен ме спряха за двжение с превишена скорост в колона от автомобили. Ограничение 30 за коли, 10 за танкове, ама не можеш да караш с толкова, защото цялата колона се движи с 80-90. Гледат от далече с бинокли и специални лазерни радари за да засекат колата с чужда регистрация, сега ще ползват и дронове. Не ходете в тази измислена държава.

В косово могат, но наш'те тикви - не ?!?!?! Над 1,3млрд ни струва наш'то МВР, но работа върши за 1лв !!!

Мда, Щатите са пуснали в своята колония Косово дронове с намаление явно. Но буди уважение фактът, че искат да се справят с катастрофите. Не че ние не можем да го направим, дори и произвеждаме дронове, но за какво да се морим? Едно-две деца месечно не струват, явно, толкова, колкото да се размърдат дебелите задници в системата на МВР. Както се казва - който иска да направи нещо - го прави, който не иска - търси извинения. Ние не искаме.

И тук да го въведат. Много ще се радвам. В Америка имаше още 2001 година следене със специални хвърчила , на които имаше камери. Това поне в БГ могат да го направят.