Коментари - В извънредно обръщение Макрон обяви предсрочни парламентарни избори след европоражението | Днес.dir.bg

В извънредно обръщение Макрон обяви предсрочни парламентарни избори след европоражението

"Възходът на националистите над демагозите е опасно за нашата нация и за нашата Европа, също и за Франция", каза френският президент, след като загуби от крайнодясната партия "Национален сбор"

Обратно в новината

Коментари - В извънредно обръщение Макрон обяви предсрочни парламентарни избори след европоражението | Днес.dir.bg

Коментари

Тоя се озъби на Русия и си събра куклите и парцалките .

Тарикатски номера. ЕМ, като всеки "голям" мъж, надроби попарата и сега някой трябва да му я изсърба, па той - ни лук ял, ни лук мирисал - чист и прекрасен на следващите избори.

Жалко за малкият Бабоеб, сега не е сигурно дали на следващите избори ако спечели ще има първа дама или първа баба на нацията. Стана за посмешищте на света, то не бяха баби, маси, мускули. Единствено, че по време на мандата се запозна със Зеленият шмъркалан та могат да си джиткат на катерушките заедно. Иначе Франция се напълни с боабаби и скоро мога да очаквам и там да има президент от някое племе от Париж.

какви отчаяни вопли на близачите на рушкий г.з.ве, докато падне макарона и някаква пача като льопен наложи власт, от мордор няма да остане нищо

Този да мята шмайзера на гръб и ...към Донбас.

Е, за сега ,,го мята,, на дрислив бабешки задник. ....Тренира.

Ха ха, Путин се смее с глас :))) Наполеончо подви опашка, явно народът на Франция го мрази, а за него гласуват само натурализираните французи. :))))

Тези с черните шмайзери ли ?

френски войници в Укрия да праща? Време е да даде личен пример по въпроса! Еве дедо си за последно, слага каската и тича да защитава евроатлантическите ценности с оружие в ръка! (вместо с гол в ръката...)

Белгийският премиер Александер Де Кроо също подаде оставка, след като неговата фашистка партия отбеляза рязък спад на гласовете си на европейските избори. Европа се нормализира, фашистите преядоха с власт и сега си събират десерта. Интересно защо ДИРниците небрежно пропускат тези важни новини, но надлежно информират когато фашистите в Украйна с дрон за стотици хиляди лева унищожават походна тоалетна на руската Армия?

За ГЕРБ гласуват настоящите крадци, докопали се до държавата баница и кокал и сеопитват да ги държат до смърт. За ПП-ДБ гласуват тези, които се надяват да се докопат до държавната баница и кокал, защото времето не им достигна да сменят старите бюрократи с техни хора. За ДПС гласуваха всички от Турция, докарани под строй, дори без да говорят български и да знаят за какво гласуват. Но с тези гласове се вкарват и защитават турски интереси в ЕС и българското НС и политика. И на тези избори успяха да манипулират обществото, за да не гласува и така да си прокарат по-лесно икономическите интереси за власт и печалби, скрити зад политически партии. Затова и в София са най-многото гласове за ПП-ДБ, защото в София са най-много бившите ДС агенти и техните деца и внуци, които след 1989г. успаха да превърнат политическата си власт в икономическа, чрез раздаване на държавното имущество на ДС агенти. А сега същите се опитват освен икономическата власт да си вземат отново и политическата власт, за да продължават да крадат от държавата. А ти, негласуващ човече, обяснявай после, как нищо не зависело от гласа ти.

Да очакваме некви терористични операции, краварски схеми и тем подобни. Те щом Фицо отстреляха, немат спирачки. ЦРУ, МИ6 и Мосад ще измислят нещо. Стой та гледай. ОПРАВЕТЕ СИ ШИБАНАТА КЕПЧА НЕКАДЪРНИЦИ

Макарона е добре, че е чул нещо си. Дано не чуе звукът от падаща гилотина. Французите много му набраха, а са си шовинисти и откровени националисти.

Защо днес няма новини за Украйна? Само за избори пишат. Българите не се интересуват от избори (вижте избирателната активност). Напишете нещо за Украйна, за да не я забравим.

утре е първа смяна в гората за съчки С уважением Электрисите дьо Франс

Оревоар, Макрон! Либералната политика го изяде. Превръщането на Франция в африканска помийна яма си има цена и Макрон е голям късметлия, че днес не е времето на Мария Антоанета...

утре ще ти направи мекички

Малко елементарна математика въз основа на предварителните данни. Българския народ за ЕС - 32% одобряват участието ни в съюза, 68% са за излизане от него. По отношение на партиите. ГЕРБ реално има 6%. 26% от 32 % гласували. ДПС и ПП-ДБ реално 5%. Възраждане и БСП реално имат съответно 4.5% и 3%. ИТН реално имат 2%. Направете си изводите сами, вашите изводи зависят от вашият умствен капацитет и възможността безпристрастно да оценявате предоставените ви данни. BTW , към момента партията на полковник Марков също прескача 4% което ще промени тази математика

Предполагам, че тези отразили (-) ще покажат грешка в изчисленията, ако не го сторят те са си дебили!

Надай се надай се....Тази путинска отрепка и лизач на осрания гъз на ботоксния шебек, соц милЮционера Марков, прескача дедевия ти хуй. :-)))))))))

Апропо, на това путинско говно Марков можем да му благодарим, че прати късопишкото да диша пръдните на Шишо и алтав Киро, а гласовете на такива дебили като теб гласували за него отидоха при Бочко да ви работи не с 200, а с 300 :-)))))

Не се ли гушкате вече в соросокопа?

Много близка до тази сметка правих и аз. Само да добавя, за по-бавно смятащите, че ако се стигне до правителство, то държавицата ни ще бъде управлявана от представители на около 20% от народа. Тъпо е някак си .

Не президентски, а парламентарни ... там Парламентът е трета глуха! Обаче Микрончо не сдава президенството, голям страх го тресе какво ще става!

да се пазят вестниците, телефона и телеграфа при революционна обстановка

Макроня казва: "Опано за нашата Европа". Сетих се за текста от песента Дунав мост на Кирил Маричков: "Моят свят не е твоя..."

Руският пък изобщо!

Да явно те боли, но стискай зъби и ползвай вазелин.

Щом си човек с опит в тези неща сигурно знаеш.

Абе по вероятно е ти да си спец...който все тича да му отпарятзадника в посолството

Наистина, във Франция се наблюдават опасни за демокрацията тенденции. Но все пак не може да се обобщава за ЕС - консерваторите в Европейския парламент увеличават влиянието си. Следователно, радикализацията на Европа не се състоя - в България също, макар и тази опасност не е отминала. Въобще патова ситуация - нито ще е добро управлението на ГЕРБ с Пеевски, нито ще донесе нещо добро за България нови избори през септември. Извод - ще има ново правителство, което ще бъде нестабилно (между ГЕРБ и Пеевски).

чак сега разбирам какво е имала предвид Слава Сюврикова в предсказанията си за граждански войни в цяла Европа през 2025-2028. Всъщност като се замисли човек единственият начин да избухне гражданска война в Европа е като почти навсякъде спечелят десните, здравомислещи партии. По този начин ще дръпнат рязко кокала от слугите на дявола (розово-левите) и те ще се стреснат и ще насочат всичките пари и власт на Сорос и компания в създаване на безредици в Европа. Ще активират ислямистите, ще подклаждат бунтове на гейовете и тн. Ако бяха останали психопатите на власт в Европа, нямаше да има граждански войни, защото тия щяха да са спокойни,че плана им върви...но сега, вече е ясно. Гответе се за цената ба свободата, която трябва да платим.

а БайГаня пак си избрал Винету - дебелизъм безкрай

Макарончо геронтофила загуби половината си избиратели арабите заради подкрепата на израелската агресия

прочети малко. Магребите никога не са гласували за Макрон.

вече и шмръкането не помага

Изглежда във Франция живеят повече малоумници отколкото тук,ама ние нямаме внос от Африка.

Споко. Вие сте предвидени за Бандера експрес. Щото сте гениалници.

Европа дава назаден. Няма вече тъпаци, дето да искат да се бият с Русия. Освен нашите жълтопаветни тъппаци, но те са рядка особена порода тъпаци.

така се прави, като губиш, признаваш, и ставаш и се бориш! Не като нашите шушумиги.

Тръгна лавината. Време е и дъртата вещица да иде на топло.

дъртата вещица?

За поръчване на няколко пъти ваксини и ограбване на Бундесвера. Една дето не намери пари зъбите да си оправи.

А кой сега ще подаде ръка на Украйна, която е в нужда.

Как кой бе. Аз и колегите.

Ех тази мъка задунайска край няма....добре че е тази дописка та да могат таваришчите задунайци да си я излеят, че то на фюрера им съвсем му окапа пишока. Сега и пръдните на Шиши ще трябва да диша, а на следващите избори ще отнесе и текмето на полуумрялата кранта от Крушовица. :-)))))))))))

Леко че скъсаш некоя анална вена. А служебният бидон с вазелин е празен.

Фашиста е победен. Колкото и да не го харесвам, поне има някакво достойнство. Ние цяла година протестирахме под прозорците на Борисовото правителство, онези само ни се смееха. Което ясно показва, че си имаме работа с отрепки. Надявам се българския народ да разбере скоро, че тези с избори няма да ги изметем и да се хване за оръжието.

явно Франция няма да праща войски в Украйна, защото здравомислещите спечелиха над психопатите. Познайте Урсула кого ще натисне да пратят войски сега...

айде кажи ми, отворко, кого?

ли се? Не можеш ли да решиш загатката?

Ще прати Ганя, той най-мераклия и най-серсемин.

Макарона си спасява кожата и жертва правителството. Ако е принципен в неговата логика, следва и той да си подаде оставка.

като Тръмп Отнесе БайДэн като Куцо-Пиле-Домат, тогава да Видите ЕвроЛиберастите как като Мишлета сами, ще се Изпокрият по Частните си Острови в Тихият Океан закупени с Ограбеното от Народите на Европа!

Е фейлсейф механизъм на ционистите. Не живей в заблуда. Зетя е ционист, дъщерята прие "правата" вяра. Тръмп обяснява, че конгреса не бил подчинен на еврейското лоби и тва било лошо. А там АИПАК(официално купуване от еврейското лоби) командва видимо от половин век. Войната тепърва ще започва.

Във Франция поне имат демокрация и политици с достойнство, тук държат кокала на владтта до последно и не пускат...

Задуха в Европа! разбира се, Барба Ганиос, отново не е наясто какво се случва и живее в Миналото!!

Една малка крачка за човека, един голям скок за човечеството.

Една малка стъпка за човека – огромен скок за човечеството. По-скоро.

Ма краварите правиха тест за ядрен удар срещу Русия. Руснаците огледално правят учение на Карибите. Положението е мега надървено. От Кубинската криза насам не сме били толкова близо до края. Ционистката кочина е готова на всичко за да властва. Хората не са нясно, краварите имат доктрина, която всеки техен президент с малко акъл отхвърля. Тя гласи, че нямат проблем да унищожат света в ядрен конфликт, щото по тяхна сметка 30 процента барабат с елита щели да оцелеят. Така щели да запазят господството си над света. Пълна лудост върната от идиота Буш като опция. Ма Русия била заплашвала, разбирш ли.

Тръгва Промяна. А у нас поредната Подмяна.

или Превратът от 9 юни 1923 г. е държавен преврат в Царство България, извършен през нощта на 8 срещу 9 юни 1923 г. от армейски части под ръководството на Военния съюз, с който е отстранено правителството на Българския земеделски народен съюз (БЗНС) начело с Александър Стамболийски. В подготовката на преврата участва и Народният сговор, а впоследствие той получава подкрепата на повечето опозиционни сили, като се изключи втората по големина парламентарна партия (БКП т. с.).

Ех а колко красиво се пърчеше оня ден на фалшивият анти-фашистки празник с поканени фашисти. Те франсетата не са нясно, че бабичката е трансджендер мъж, който е обладал Микрон още кат ученик. Ма май зе да им светка крушката. Паре за пенсии нема, ма за оръжия за "мир" намериха, а?

Путин му е виновен на бабоеба и цялата педалска клика...

Френското предложение Самолет Лаврова по пути в Северную Македонию пролетел над Турцией, а также Грецией, хотя ранее ожидался маршрут через Болгарию. https://tass.ru/politika/19416157

Красота :))) Глътна водица, удави се! Сега ще го пратят на фронта с бабето!

Това звучи като бягство от отговорност :))) Утре и оставка може да подаде.

По-вероятно е да се случи импийчмънт, за който от 2 седмици пишат основните френски ежедневници..

Баце. Миражи. От 26 бройки дали 6. Че да им остане нещо като дойдат ватниците. ХАХАХА.

Фашизма във Франция беше разрушен, подкрепата на Макрон за фашистката хунта в Украйна му изяде главата. Там се насрочват нови парламентарни избори след тоталната загуба на фашистите в Европейската надпревара.

и той е на този хал...50% от победителите...

На Френския НАПОЛЕОН, французите му резнаха русофобската главичка! Не им се ходи на ФРОНТА. Умни хора.

ХАХАХАХ ХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХАХАХ Проклятието Зеленски го стигна и тоя миндил третополов.

Сбогом и мерси за рибата!

Коментари - В извънредно обръщение Макрон обяви предсрочни парламентарни избори след европоражението | Днес.dir.bg

В извънредно обръщение Макрон обяви предсрочни парламентарни избори след европоражението

"Възходът на националистите над демагозите е опасно за нашата нация и за нашата Европа, също и за Франция", каза френският президент, след като загуби от крайнодясната партия "Национален сбор"

Обратно в новината

Коментари - В извънредно обръщение Макрон обяви предсрочни парламентарни избори след европоражението | Днес.dir.bg

Коментари

Тоя се озъби на Русия и си събра куклите и парцалките .

Тарикатски номера. ЕМ, като всеки "голям" мъж, надроби попарата и сега някой трябва да му я изсърба, па той - ни лук ял, ни лук мирисал - чист и прекрасен на следващите избори.

Жалко за малкият Бабоеб, сега не е сигурно дали на следващите избори ако спечели ще има първа дама или първа баба на нацията. Стана за посмешищте на света, то не бяха баби, маси, мускули. Единствено, че по време на мандата се запозна със Зеленият шмъркалан та могат да си джиткат на катерушките заедно. Иначе Франция се напълни с боабаби и скоро мога да очаквам и там да има президент от някое племе от Париж.

какви отчаяни вопли на близачите на рушкий г.з.ве, докато падне макарона и някаква пача като льопен наложи власт, от мордор няма да остане нищо

Този да мята шмайзера на гръб и ...към Донбас.

Е, за сега ,,го мята,, на дрислив бабешки задник. ....Тренира.

Ха ха, Путин се смее с глас :))) Наполеончо подви опашка, явно народът на Франция го мрази, а за него гласуват само натурализираните французи. :))))

Тези с черните шмайзери ли ?

френски войници в Укрия да праща? Време е да даде личен пример по въпроса! Еве дедо си за последно, слага каската и тича да защитава евроатлантическите ценности с оружие в ръка! (вместо с гол в ръката...)

Белгийският премиер Александер Де Кроо също подаде оставка, след като неговата фашистка партия отбеляза рязък спад на гласовете си на европейските избори. Европа се нормализира, фашистите преядоха с власт и сега си събират десерта. Интересно защо ДИРниците небрежно пропускат тези важни новини, но надлежно информират когато фашистите в Украйна с дрон за стотици хиляди лева унищожават походна тоалетна на руската Армия?

За ГЕРБ гласуват настоящите крадци, докопали се до държавата баница и кокал и сеопитват да ги държат до смърт. За ПП-ДБ гласуват тези, които се надяват да се докопат до държавната баница и кокал, защото времето не им достигна да сменят старите бюрократи с техни хора. За ДПС гласуваха всички от Турция, докарани под строй, дори без да говорят български и да знаят за какво гласуват. Но с тези гласове се вкарват и защитават турски интереси в ЕС и българското НС и политика. И на тези избори успяха да манипулират обществото, за да не гласува и така да си прокарат по-лесно икономическите интереси за власт и печалби, скрити зад политически партии. Затова и в София са най-многото гласове за ПП-ДБ, защото в София са най-много бившите ДС агенти и техните деца и внуци, които след 1989г. успаха да превърнат политическата си власт в икономическа, чрез раздаване на държавното имущество на ДС агенти. А сега същите се опитват освен икономическата власт да си вземат отново и политическата власт, за да продължават да крадат от държавата. А ти, негласуващ човече, обяснявай после, как нищо не зависело от гласа ти.

Да очакваме некви терористични операции, краварски схеми и тем подобни. Те щом Фицо отстреляха, немат спирачки. ЦРУ, МИ6 и Мосад ще измислят нещо. Стой та гледай. ОПРАВЕТЕ СИ ШИБАНАТА КЕПЧА НЕКАДЪРНИЦИ

Макарона е добре, че е чул нещо си. Дано не чуе звукът от падаща гилотина. Французите много му набраха, а са си шовинисти и откровени националисти.

Защо днес няма новини за Украйна? Само за избори пишат. Българите не се интересуват от избори (вижте избирателната активност). Напишете нещо за Украйна, за да не я забравим.

утре е първа смяна в гората за съчки С уважением Электрисите дьо Франс

Оревоар, Макрон! Либералната политика го изяде. Превръщането на Франция в африканска помийна яма си има цена и Макрон е голям късметлия, че днес не е времето на Мария Антоанета...

утре ще ти направи мекички

Малко елементарна математика въз основа на предварителните данни. Българския народ за ЕС - 32% одобряват участието ни в съюза, 68% са за излизане от него. По отношение на партиите. ГЕРБ реално има 6%. 26% от 32 % гласували. ДПС и ПП-ДБ реално 5%. Възраждане и БСП реално имат съответно 4.5% и 3%. ИТН реално имат 2%. Направете си изводите сами, вашите изводи зависят от вашият умствен капацитет и възможността безпристрастно да оценявате предоставените ви данни. BTW , към момента партията на полковник Марков също прескача 4% което ще промени тази математика

Предполагам, че тези отразили (-) ще покажат грешка в изчисленията, ако не го сторят те са си дебили!

Надай се надай се....Тази путинска отрепка и лизач на осрания гъз на ботоксния шебек, соц милЮционера Марков, прескача дедевия ти хуй. :-)))))))))

Апропо, на това путинско говно Марков можем да му благодарим, че прати късопишкото да диша пръдните на Шишо и алтав Киро, а гласовете на такива дебили като теб гласували за него отидоха при Бочко да ви работи не с 200, а с 300 :-)))))

Не се ли гушкате вече в соросокопа?

Много близка до тази сметка правих и аз. Само да добавя, за по-бавно смятащите, че ако се стигне до правителство, то държавицата ни ще бъде управлявана от представители на около 20% от народа. Тъпо е някак си .

Не президентски, а парламентарни ... там Парламентът е трета глуха! Обаче Микрончо не сдава президенството, голям страх го тресе какво ще става!

да се пазят вестниците, телефона и телеграфа при революционна обстановка

Макроня казва: "Опано за нашата Европа". Сетих се за текста от песента Дунав мост на Кирил Маричков: "Моят свят не е твоя..."

Руският пък изобщо!

Да явно те боли, но стискай зъби и ползвай вазелин.

Щом си човек с опит в тези неща сигурно знаеш.

Абе по вероятно е ти да си спец...който все тича да му отпарятзадника в посолството

Наистина, във Франция се наблюдават опасни за демокрацията тенденции. Но все пак не може да се обобщава за ЕС - консерваторите в Европейския парламент увеличават влиянието си. Следователно, радикализацията на Европа не се състоя - в България също, макар и тази опасност не е отминала. Въобще патова ситуация - нито ще е добро управлението на ГЕРБ с Пеевски, нито ще донесе нещо добро за България нови избори през септември. Извод - ще има ново правителство, което ще бъде нестабилно (между ГЕРБ и Пеевски).

чак сега разбирам какво е имала предвид Слава Сюврикова в предсказанията си за граждански войни в цяла Европа през 2025-2028. Всъщност като се замисли човек единственият начин да избухне гражданска война в Европа е като почти навсякъде спечелят десните, здравомислещи партии. По този начин ще дръпнат рязко кокала от слугите на дявола (розово-левите) и те ще се стреснат и ще насочат всичките пари и власт на Сорос и компания в създаване на безредици в Европа. Ще активират ислямистите, ще подклаждат бунтове на гейовете и тн. Ако бяха останали психопатите на власт в Европа, нямаше да има граждански войни, защото тия щяха да са спокойни,че плана им върви...но сега, вече е ясно. Гответе се за цената ба свободата, която трябва да платим.

а БайГаня пак си избрал Винету - дебелизъм безкрай

Макарончо геронтофила загуби половината си избиратели арабите заради подкрепата на израелската агресия

прочети малко. Магребите никога не са гласували за Макрон.

вече и шмръкането не помага

Изглежда във Франция живеят повече малоумници отколкото тук,ама ние нямаме внос от Африка.

Споко. Вие сте предвидени за Бандера експрес. Щото сте гениалници.

Европа дава назаден. Няма вече тъпаци, дето да искат да се бият с Русия. Освен нашите жълтопаветни тъппаци, но те са рядка особена порода тъпаци.

така се прави, като губиш, признаваш, и ставаш и се бориш! Не като нашите шушумиги.

Тръгна лавината. Време е и дъртата вещица да иде на топло.

дъртата вещица?

За поръчване на няколко пъти ваксини и ограбване на Бундесвера. Една дето не намери пари зъбите да си оправи.

А кой сега ще подаде ръка на Украйна, която е в нужда.

Как кой бе. Аз и колегите.

Ех тази мъка задунайска край няма....добре че е тази дописка та да могат таваришчите задунайци да си я излеят, че то на фюрера им съвсем му окапа пишока. Сега и пръдните на Шиши ще трябва да диша, а на следващите избори ще отнесе и текмето на полуумрялата кранта от Крушовица. :-)))))))))))

Леко че скъсаш некоя анална вена. А служебният бидон с вазелин е празен.

Фашиста е победен. Колкото и да не го харесвам, поне има някакво достойнство. Ние цяла година протестирахме под прозорците на Борисовото правителство, онези само ни се смееха. Което ясно показва, че си имаме работа с отрепки. Надявам се българския народ да разбере скоро, че тези с избори няма да ги изметем и да се хване за оръжието.

явно Франция няма да праща войски в Украйна, защото здравомислещите спечелиха над психопатите. Познайте Урсула кого ще натисне да пратят войски сега...

айде кажи ми, отворко, кого?

ли се? Не можеш ли да решиш загатката?

Ще прати Ганя, той най-мераклия и най-серсемин.

Макарона си спасява кожата и жертва правителството. Ако е принципен в неговата логика, следва и той да си подаде оставка.

като Тръмп Отнесе БайДэн като Куцо-Пиле-Домат, тогава да Видите ЕвроЛиберастите как като Мишлета сами, ще се Изпокрият по Частните си Острови в Тихият Океан закупени с Ограбеното от Народите на Европа!

Е фейлсейф механизъм на ционистите. Не живей в заблуда. Зетя е ционист, дъщерята прие "правата" вяра. Тръмп обяснява, че конгреса не бил подчинен на еврейското лоби и тва било лошо. А там АИПАК(официално купуване от еврейското лоби) командва видимо от половин век. Войната тепърва ще започва.

Във Франция поне имат демокрация и политици с достойнство, тук държат кокала на владтта до последно и не пускат...

Задуха в Европа! разбира се, Барба Ганиос, отново не е наясто какво се случва и живее в Миналото!!

Една малка крачка за човека, един голям скок за човечеството.

Една малка стъпка за човека – огромен скок за човечеството. По-скоро.

Ма краварите правиха тест за ядрен удар срещу Русия. Руснаците огледално правят учение на Карибите. Положението е мега надървено. От Кубинската криза насам не сме били толкова близо до края. Ционистката кочина е готова на всичко за да властва. Хората не са нясно, краварите имат доктрина, която всеки техен президент с малко акъл отхвърля. Тя гласи, че нямат проблем да унищожат света в ядрен конфликт, щото по тяхна сметка 30 процента барабат с елита щели да оцелеят. Така щели да запазят господството си над света. Пълна лудост върната от идиота Буш като опция. Ма Русия била заплашвала, разбирш ли.

Тръгва Промяна. А у нас поредната Подмяна.

или Превратът от 9 юни 1923 г. е държавен преврат в Царство България, извършен през нощта на 8 срещу 9 юни 1923 г. от армейски части под ръководството на Военния съюз, с който е отстранено правителството на Българския земеделски народен съюз (БЗНС) начело с Александър Стамболийски. В подготовката на преврата участва и Народният сговор, а впоследствие той получава подкрепата на повечето опозиционни сили, като се изключи втората по големина парламентарна партия (БКП т. с.).

Ех а колко красиво се пърчеше оня ден на фалшивият анти-фашистки празник с поканени фашисти. Те франсетата не са нясно, че бабичката е трансджендер мъж, който е обладал Микрон още кат ученик. Ма май зе да им светка крушката. Паре за пенсии нема, ма за оръжия за "мир" намериха, а?

Путин му е виновен на бабоеба и цялата педалска клика...

Френското предложение Самолет Лаврова по пути в Северную Македонию пролетел над Турцией, а также Грецией, хотя ранее ожидался маршрут через Болгарию. https://tass.ru/politika/19416157

Красота :))) Глътна водица, удави се! Сега ще го пратят на фронта с бабето!

Това звучи като бягство от отговорност :))) Утре и оставка може да подаде.

По-вероятно е да се случи импийчмънт, за който от 2 седмици пишат основните френски ежедневници..

Баце. Миражи. От 26 бройки дали 6. Че да им остане нещо като дойдат ватниците. ХАХАХА.

Фашизма във Франция беше разрушен, подкрепата на Макрон за фашистката хунта в Украйна му изяде главата. Там се насрочват нови парламентарни избори след тоталната загуба на фашистите в Европейската надпревара.

и той е на този хал...50% от победителите...

На Френския НАПОЛЕОН, французите му резнаха русофобската главичка! Не им се ходи на ФРОНТА. Умни хора.

ХАХАХАХ ХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХАХАХ Проклятието Зеленски го стигна и тоя миндил третополов.

Сбогом и мерси за рибата!