В Израел създадоха дезинфектант, който убива всички бактерии и вируси

Започна е експериментален тест в най-засегнатия от коронавируса град

Обратно в новината

Коментари - В Израел създадоха дезинфектант, който убива всички бактерии и вируси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разреждаш с белина 1:1

Почнаха ли да го пият вече или първо на приятелите си кравари ще го препоръчат че те имат опит в това????

Лошото е, че хората тръгнаха по погрешния път и не се изолираха така, че да се намали драстично всякаква възможност за зараза и по този начин разпространението ще бъде като бумеранг. Таман ще се изчисти една държава и отвън ще има възможност да се връща отново с хората, които пътуват. При тази пандемия никакво "свиквайте" не върви! Ще свикнеш ако средата ти е с антитела. Към момента заразата се увеличава. Това се вижда съвсем ясно, но правителствата настояват да се свалят мерките. Това си е чисто убийство при условията на евентуален умисъл на условно уязвимите. В този смисъл ние българите през топлите месеци трябва да си направим зимнината и да се скрием за зимата до пролетта, когато отново ще се затопли. Всички пътувания особено до места със зараза трябва да ги преустановим съзнателно. Всички рискови дейности с места, където върлува заразата трябва да се избягват. Защото свалянето на мерките е прибързано. Който е умен ще бяга от обществото и обществения живот. В този смисъл евреите биха ударили джакпота с този дезинфектант, защото заразата в световен мащаб върви към пик. Индикациите от Бразилия ще покажат до къде ще се стигне в южното полукълбо. Но интересното се очертава за зимата в севреното полукълбо, където няма да е изчистена заразата. Тогава може да имаме катастрофални последици. Така или иначе от горещината през лятото зависи много. И то ако през това лято хората дратично не намалят заразяването и успеят да излекуват всички болни или повечето хора. В нито една държава не са спрели заразата напълно, дори може да се говори, че тя си стои и повлича нови болни. Струва ми се, че ще са необходими нови усилия на народа за тази зима и подготвените ще се справят.

Това са глупости, българите са измислили истински дезинфектант, още преди векове. Има го в писмата на цар Борис до Папата. Извара, от брезова кора, сега германците ни го продават, като аспирин, смеси го с ракия, има я спомената в доклад на един Паша обсаждащ Сердика (София). Та човека пише българите се бият юнашки имат големи мустаци, пият ракия пеят и танцуват.

Евреите открили Циклона....

с този патент Германците ги обещетиха за х.... коста.

Да изпратят от него подарък на оранжевия клоун от Белия Дом да го пие и малко леш от прилепи да замеВа.

Да изпратят от него подарък на оранжевия клоун от Белия Дом да го пие и малко леш от прилепи да замеВа.

Създаденият в Израел дезинфектант не е случайност, защото както всички знаем Богоизбраните синове на Израиля са най-великите учени и най-достойните синове на Земята и точно затова те ще управляват земната цивилизация до края на света.

Много фира имат от кръвосмешение алчните евреи.Не ми ги хвали.А за измислицата бог и неговите избраници направо потърси паихиатър.

Ами той затова е написал горната тъпотия - то това им е психиатричният проблем: мегаломания + параноя!

Да го изпратят веднага на краварите, ще го пият вместо вода...

че се пие разреден с равни части терпентин, кореселин и белина на прах

Нали и сапуна правеше същото?

Почнали са да "дизифенктират" с HCl в чист вид? Научили са евреите нещо от чичо Адолф, нищо че го приписват за свое откритие! Още през тридесетте на миналия век са разбрали, че трудно се плува в солна киселина!

Д-р Менгеле може да им услужи с един още по-ефикасен!!!

Да почват да го пият за да се лекуват...

++++++++++++++

"утлраортодоксални евреи"! Редакторе, пише се "ортодоксални евреи"

Съвсем сериозно.През 1930 г.се откриват получавани по електрически път с един и същи уред два вида води: Първи вид "Жива вода" алкална с високо Ph>8.5.Може да се пие неограничено и е страшно полезна. Втори вид "Мъртва вода" киселинна с ниско Ph=(2-4)Внимание:Мирише на белина и може да се пие по 1/2чаша вода. Двата вида води самостоятелно или в комбинация,чрез пиене или мазане могат,да лекуват 130 болести плюс 20 приложения в бита. Ще Ви цитирам само за "Мъртвата вода" за която става въпрос. Грип(лечение)Препоръчва се първия ден да не се яде нищо. С леко затоплена "М", 6-8 пъти на ден, се изплаква носа, устата и гърлото. Грипът преминава за ден-два. Значително се облекчават последствията от грипа.През деня 8 пъти се правят промивки на носа и устната кухина с М, а преди лягане се изпива 1/2 чаша Ж.След едно денонощие грипът отзвучава.Следва

150+

Те тогава и урана са препоръчвали "за здраве" (в по-изостаналата под височайшото кремлинско "ръководство" част от Света - и до бая по-късно), не вярвай на всичко, което разправят по кръчмите. Господ ни е дал нещо между ушите - използвай го.... Жокер: погледни на минералната вода от Банкя и Хисаря на етикета колко е рН без чудодейна електро-лиза-ция…. белким ти стане дотам интересно, че да научиш, че армията на Ромел чак оттука си е карала вода в Африка - а познай защо ;-)

Банкя, Банкя, колко да е Банкя... Горна Баня....

Този бизнес модел се нарича “acquire to invest”-купуваш известен, но стар продукт, поставяш го под логото на новата фирма, правиш агресивен маркетинг и му вдигаш цената колкото е възможно по-високо!

И като сме толко' хитри, че всичко знаем, защо никога не го прави някое наше момче, ами само знае да бере от европейските пари (преди 40-50 години - от съвецките)?

Има логика ! Който изработи вируса, той има вече антивируса ! Пример - Microsoft !

Доместос. Тоя филм с хипохлорид (белина) в гел го знаем отдавна

От 1929-а година, може би го знаете? Оти великите британци тогава са го изкарали на пазара...

Ура! В Израел откриха..... Хлорната вар!

А еврей убива ли, те са най гладните бацили в природата

Пише се евреИ, а не евреЙ, бе глупако. Евреите за разлика от теб са на светлинни години интелектуално.

шмунайсе ,кои по точно тези със сандалите ли .........

нали сапунът обиваше всичко, за какво им е хипохлорид? ;)

Много просто - сапуня може да Обивал всичко, ама вирусът трябва да се Убива...

А с напалм пробваха ли?

Ти си мислиш, че майтап си правиш, но Израел има по-богат (термо)ядрен арсенал от Франция и Велика Британия взети заедно...!

Цена?

В Израел създадоха дезинфектант, който убива всички бактерии и вируси Ако става и за "пиене",цена няма да има.

Израел явно са решили да уморят всичко живо, което мърда вкл. насекоми, птици, животни и растения. Като нищо ще дезинфекцират и известно количество граждани и ще им показват след време мумиите в специално разкрит музей на глупостта.

Израел е пустиня, ако някой ще уморява всичко живо по-скоро тука ще бъде....

САЩ отдавна са измислили няколко такива, даже са ги прилагали, примерно във Виетнам (Napalm) и преди това, по-скъпия в Хиросима (Little Boy) Райхът е пробвал дезинфекция, също. ПС след 9.05 фабриките на райха са затворени.

Става ли за пиене?

Какво става за пиене милиони руснаци отдавна са проверили на практика...

Че аз такъв дезинфектант имам и ползвам от години. Спирт му викат.

И заклинание: "Наздраве" !

пратят в САЩ за пиене, както ги посъветва президента!

Става ли за пиене ?

бедните и бездомни, с лоши кредити, сладолед да ядат :)

Хехе. Открили белината. Скоро и Циклон Б ще синтезират

ха да изпратят и за пиенеье в САЩ

То това е лесно и има безкрайни варианти - отрови, радиация, огън и така нататък. Въпросът е, човека ще оцелее ли? Освен това огромна част от човека са всъщност разни бактерии. Дори полезни такива, като ядящи ти старата кожа. Такива в червата ти и всякакви. Така че да убиваш всички бактерии, е всъщност вредно.

"огромна част от човека са всъщност разни бактерии" - при тия, за които гласува мат'ряло масово може да е така, но все още не е 100% :-Р Моля за малко уважение към (белите) малцинства...!

Те също използвали хипохлорид? Тука на 4-5% разтвор на хипохлорид му викаме белина и струва левче литъра. Верно напоследък забелязах същя 4-5% разтвор за 10лв литъра и убиваш 99.99% от всички батерии и вируси. Да не е от същата фирма?

Може да са го "открили" чрез шпионите им в Щатите. Що мислите, че по цял свят са чували за белина?

...толкова??? Хипохлорид - гел. Доместос - гел. Щеше да е важно, ако беше Лекарство.

А и хората, покрай тях :)

убиващ глупостта да се пие белина

в Русия изпиха всичкия дезинфектант и лосион за вана..ха.ха.ха и капка не останааааааа ..ха.ха.ха

ти затова ли виеш сака че си сизпил каната с белината

ама тайничко пие белина и се моли на Господ - ей-така, за всеки случай! Иначе не вярва в тия неща...

А в САЩ вече има белина за деца - с аромат на ягода!

А в Русия бояришник за деца с вкус на картофи и цвекло.

Три велики нации контролират Света... Едната пие белина, другата - одеколон, а третата гризе недопечени прилепи....

а създадихте ли дезиктетант убиващ смраднята на евреин,щото още от библейски времена вас еврейското племе са ви гонили отвсякъде поради силната смрад която излъчват светлите евреи смрадливи

нямат вино общо с библейските такива... Сега са просто сбирщина мръсни гадове, събрани под чифутско име..

"Аз го знам по друг начин..." Че Муше 40 години обикалял Близкия Изток и където и да спре все му миришело - докато намерил единственото място в Близкия Изток, където няма петрол....

Как се пие ?