В Хамбург наказаха "Алтернатива за Германия"

АзГ едва опази парламентарното си представителство. Дали това поражение за германските популисти ще стане тенденция?

Обратно в новината

Коментари - В Хамбург наказаха "Алтернатива за Германия" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

социалдемократите губят 7%, баба Изперкел направо се срива, АзГ губи 0,8% спрямо предните избори. Гласувалите този път са повече и броя реални гласове за АзГ всъщност е по- висок от преди. Това драги ми либертарянци политкоректно се нарича хибридка и fake news.

PEYTSCH

Нищо от казаното не е така. Много им се искаше на реакционерите да е така, съяо и на Дойче шеле. След като часове държаха високо тръбящите фанфари на радостта, че АзГ е с 4,7% вън от парламента...Със скърцане на зъби след часове признаха, че има 5% и може би ще влезе ...А когато станаха 5,3% млъкнаха...Но сега загазиха Свободните демократи на Линдер...Излъгали че има24%в една секция, а са били 5,1%...Дойче веле е на хранилката на Меркел...Свободните ще изхвърчатза сметка на Алтернативата.

В България някога си подпалиха Партийният дом а днес в Германия пускат на воля луди: единия под формата на "десен а повечето Грета даже няма немско гражданство и няма право за участва в германската политика....след като не е живяла определен срок непрекъснато в Германия. Големият корифей на Висшата мода Галиано бе изтрит отвсякъде за сумите му: Зад всеки проблем по света стои човек с характерен нос.

Комунизмът идва, не спете спокойно, пораснали деца! Разгледайте внимателно резултатите в Хамбург!

В комуналните избори в Хамбург досегашната коалиция от социалдемократи и зелени позволиха и на 16-годишните да гласуват. Така че ресултат за зелените не е никаква изненада. Просто всички младежи между 16 и 18 години гласуваха за тях. Не напрзно, дни преди изборите се организира демонстрация за опазване на климата с участието на Грета Турнберг.

Вещо си се объркал, ама то не е объркване, а партийно поръчение от фашистите от БСП, така че те разбирам. Хродължавай с лъжите, другарю, ама само обясни кэде в Германия гласуват на 16?

Можете сами да се обедите, ако разбирате немски, а не да пишете глупости. https://www.hamburg.de/politische-bildung/4077366/wahlrecht-ab-16-jahre/ Това няма нищо общо с българската политика, било то с ГЕРБ или с БСП

В Хамбург се гласува на навършени 16 години!!! Другарю!!!

АзГ са винаги около 5% нестабилни комплексари, те са наказани от раждането още, живи и здрави да са, мамка им фашистка.

Затова в област Тюринген, били АзГ втора сила след ... бившата комунистическа партия на ГДР!

Да обяснят врязалият се с кола в карнавално шествия в новата статия?

Бре.големи експерти сте всичките бе мамустара! Германия загивала, бежанците еди какво си. Първо, мен Германия не ме е грижа..мен ме е грижа България. Второ, това което харесвате на Германия става само ако има пари и работни места. За да има работа обаче, трябва да има пазари. Пазарите са направени от хора...за съжаление! Което означава че по малко хора = на по малко пазар. От там и по малко работни места и пари. Населението на Германия намалява..има отрицателен прираст..ерго, по малко пазар, и от там, по малко работни места..пари и всичко дето ви кефи в Германия. Износа е едно на ръка..но както виждате с времето разни други държави все повече и повече сами си правят това което им трябва и конкуренцията с това което прави немската икономика се увеличава..ерго, ще става по трудно за Германия да има пазар в чужбина. Вие си мислите че сте по умни от Меркел или немските политици като цяло. Това дето приемат бежанците не е от хуманност и любов към ислямските орки. А разбиране че това е най бързият подход да се реши демографската криза, и от там, това което ви харесва в Германия. Е...да...има една цена която ще трябва да се плати..атентати, ислямисти и тем подобни неудобства, но за съжаление до сега никой не е открил как можеш да накараш добре образовани хора които искат да си живеят живота и да си гонят кариерата, да раждат повече деца и да ги дундуркат по нощите!

Аха - начи, АзГ били "наказани" щото не си повишили резултата, а пък християндемократите, щото загубили електорална подкрепа, според манипулаторчетата нещастни от дойчевеле.

АзГ станало АгЗ!

Тъ зът ти станал глава.

От БСП мълчат, техните загубиха, и сега са си глътнали езиците. БСП фашистите въобще пет пари не дават за социализма...

Дали БСП която активно препокриваше реториката на алтернатива за Германия ще ги последва едва ли в бг Ганьовците са с популистите и си обичат фашистите от БСП

Трият коментари, които твърдят, че за пореден път анализа на дойче веле е необективен. А стрелбата в бара така беше режисирана и бяха обвинени десните, че да отдръпне хората преди изборите от Алтернатива, за да могат ХДС- Зелени( НПО джендъри и НПО лгбт- педерасти и лесбийки) да спечелят, въпреки падащия им рейтинг в цяла Германия. След загубата в Тюрингия на ХДС- Зелени джендъри от Алтернативата. Цялата мощ на " либералния истеблишмънт в лицето на Сорос- НПО-та за джендър, лгбт- педерасти и лесбийки, еко, цветни революции, зависими грантови медии, политкоректната цензура" не успява да спре падането на подкрепата за ХДС- Зелени джендъри в Германия. Затова се ползват инструменти на политическия инженеринг като атентати, стрелби и убийства, приписвани на десните, за да се отръдпне подкрепата на обществото от тях.

Във БСП така ли ви казват, вие сте фашистите а новото време

Ще ме прощаваш но "фашистите на новото време " са розови и гласуват за ДБ

нали знаеш ,че термина розови е широко ползван от Алтернатива за Германия:)))))

Не знам защо наричат в статията ислямизацията в Германия ХИПОТЕТИЧНА ?! Германия не е това ,което беше- толкова много мюсюлмани едва ли има в друга европейска държава. На всяко кьоше има дюнерджийница , на всяка улица поне един турски/арабски/китайски магазин,фризьорски салон или интернет клуб ,издържащи се незнайно от какво !!! Тотална подмяна на населението ! Единствено в малките селца и градове все още местните са мнозинство .

Щото се изпълнява плана на " сенчестия либерален истеблишмънт в лицето на Сорос" за контрол на хората, икономиките и ресурсите с постоянни цветни конфликти- мюсюлмани/ християни, руснаци/ европейци и т.н. Вече е ясно кои партии, политици, медии, интелектуалци са куклите им в Германия и ЕС- ХДС- Зелените в Германия, всички които са минали през стипендиите, семинарите, грантовете и обученията на НПО-тата на Сорос- покриващи целия спектър за разделяне на обществото и хората по различия- биологични, етнически, религиозни и т.н., НПО-та за джендър, лгбт та до НПО-та за " прозрачна икономика и право".

Пореден пример за"обективен" анализ: -Алтернатива за Германия има резуллтат с 0,8% по-нисък от предходните(2015г) избори!!! -без зелените,всички останали губят по няколко процента Логично,въпроса би трябвало да бъде "Кого наказаха?" в Хамбург... Явно писането на глупости,особено в заглавията!!!,стана водеща практика на всички медии.... Евалла,ашколсун!!!

Абсолютно необективен анализ с цел пропаганда и собствено успокоение. В Германия има няколко петна на картата, където цари пълно самодоволство - в двете най-южни провинции и в космополитните градове като Франкфурт и Хамбург. Това обаче не е представително за останалата част от Германия. Ако от изборите в Хамбург можеше да се правят някакви генерални заключения, те щяха да бъдат че ГСДП е в подем, което е абсолютна противоположност на реалността. Това е най-фалиралата партия намираща се в екзистенциална криза. Това че сега е спечелила традиционната си крепост Хамбург нищо не означава. Резултатите на АзГ съвсем логично са слаби там, където цари самодоволството и големи там където е голямото разочарование. Що се отнася до Ханау, подобни прояви винаги е имало още дълго преди последния наплив на мигранти. Човек не се решава просто така да гръмне някого, защото бил повлиян от риториката на някаква партия. А всъщност дори и в програмата на АзГ пише, че Германия е държава, нуждаеща се от емигранти. Просто те искат да си избират емигрантите с ценз и квалификация, а не да строят общежития за Айшета и Хасановци, докато данъкоплатците се пържат на свободния пазар на наеми, отровен от абсолютно обезценените милиони на ЕЦБ, които няма къде другаде да бъдат вложени.

Руските гейове най хетеросексуални :)

Гласуват все повече 'германци' с мустаци и броеници. Няма да гласуват за Алтернатива за Германия я.

държава, пълна с еврогейове, толерасти, социал либерасти и всякаква измет няма добро бъдеще!

И как точно са ги наказали, след като си повтарят резултата от миналите избори, че ако не го подобряват леко? Наказаха Меркел...

Чети, братко, чети!

Себе си

След 10-15 години Германия няма да бъде това, което всички познаваме. Ще остане само споменът за една велика държава... Интересно какво ще пишат тогава авторите на подобни статии...