В ГЕРБ не са съвсем сигурни дали всички депутати ще подкрепят кабинета "Денков"

"Съвсем скоро ще разберем", каза Томислав Дончев, който призна, че няма отговор към момента дали ще има глас "против"

Обратно в новината

Коментари - В ГЕРБ не са съвсем сигурни дали всички депутати ще подкрепят кабинета "Денков" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За депутатите не си съвсем сигурен , но трябва да си съвсем сигурен ,че от вашите привърженици ще изгубите поне една трета. Да направите такива отстъпки на тези невнятници , защо бе?

Ситуацията за безспорния досега лидер на ГЕРБ Бойко Борисов става изключително неприятна, което прави и тази на ГЕРБ много комплицирана! В момента се набира планина от доказателства срещу Борисов и това дали основният му в момента враг, който той самият (с Пеевски и Доган, но по-дискретно) създадоха Гешев ще бъде отстранен (и след това и той разследван) или не няма да промени особено положението му! Скандалите и доказателствата за многобройните кражби и престъпления, и чудовищна корупция на българското мафия заеха централно място и в ЕС - в ЕП и ЕК! Вече доста от най-близкото обкръжение на Борисов дават пълни показания т доказателства срещу него, в отчаяно търсене на статута на защитени свидетели.! Идва моментът, когото всеки от партия ГЕРБ ще трябва да направи публично изборът си - дали ще се разграничи от лидера си, или ще избере да игнорира лавината от обвинения и доказателства, докато може и доколкото му позволяват личните зависимости и участие в престъпления, кражби, корупция, измами, рекет,.., или прикриването им! Основното сега е, че една мафия не може да съществува и оперира без закона на омертата - а той вече е минало, както и без анонимността и конспиративността на босовете й - а ние в момента наблюдаваме точно зрелищното им безпрецедентно публично рухване! Получи се големият парадокс, че точно мафията и всички онези лица, кръгове и структури, вкл. тези на Путин и службите му в България, в огромното си желание да провалят създаване на редовно правителство и реформи, и дори с омразата си - вкл. президентът Радев да негов позор, всъщност скрепиха парламентарните групи на ПП и ДБ и не въвлечените директно в престъпления, корупция и кражби от ГЕРБ за създаване на истински добро експертно правителство, което има всички изгледи да осъществи жизнено важните за страната ни реформи и фактът, че тепърва ще изграждат и доверието си помежду си всъщност за мен е още един зарог за успеха, защото взаимно ще се контролират, както и от опозицията в Парламента! На това правителство трябва да му се дадат задължителните 100 дни (и изобщо не му прави чест на Радев, че в злобата и зависимостите си го обяви за дискредитирано и компроментирано допи още преди да бъде формирано?!?!), но те ВЕДНАГА трябва да заработят усилено и без дори почивки (дори и през някои съботи и видели), както и парламентарните групи на ПП и ДБ и ГЕРБ в парламента и да изработят успешна стратегия от опитите на Възраждане, ИТН, а възможно е и на някои от БСП и ДПС да го саботират и провалят? Ясни са всичките им номера - особено на ГЕРБ, които ти демонстрираха при редовното правителство на ПП и ДБ преди…

"Това ще е демократично избрано управление на парламентарната република - 1,2 млн. души застават зад него" Тези хора действително си мислят, че щом са ни излъгали веднъж да гласуваме за тях, то ние ще подкрепяме всяко тяхно решение. Ако сега се проведе допитване, зад това "управление" я застанат 200-300 хиляди души, я не.

Айде бе , не веднъж , а четири пъти потвърдено едно и също , герб и пп събират мнозинството гласове плюс ДБ.

Аман от тоя плевенчанин бре! Каква му е експертизата? Какво му е по-по най? Средностатистически йес мен! Я да видим какво му е имущественото състояние! Неговото и на близките му. Жена, деца, майка, баща, братия, сестри. Дайте да видим, че на приказки сме се наслушали! Информатори донасят, че е активен в натйриални кантори!

Е, пък тоя е на всяка манджа мерудия! Толкова години цицка и какво направи за страната си, за народа, нищо!

Пак ли турбо политика каза?! С тази повишена мощност да не се напъва много, че ще снесе нещо!

При назначаването на служебното правителство с гълъба Донев, Искахме да ни освободи от назначените от Курнелия БСП, по списък 500 червени калинки от ЦК на БСП, хрантутници на държавната трапеза! Уви, за целия си мандат, Гълъба Донев НЕ успя! Ще го очакваме от следващото правителство на България!

Какво ще правят ако дойдат на власт.

Да дойдат на власт ли? Няма начин или казано по пепедебеджийски "няма как", понеже: ГЕРБ спечелиха изборите! ГЕРБ върнаха мандата неизпълнен т.е. отказаха се да управляват! ГЕРБ подкрепят вторите, които победиха на изборите, като им дават цялата власт! Едната прелетна птица Мария даже не е за цвят! ГЕРБ скоро няма да имат и председател на парламента! Това и в живота, и особено в политиката се нарича капитулация! P.S. ГЕРБ се държат като някакъв провинциален гей, който го е срам да си каже, че е обратен! В техния случай - членуват в народна партия, а са изтрещели либерали! Сигурно вече е невъзможно да лъжат избирателите си, които са по-скоро консервативно настроени и вместо Борисов достойно да си разпусне партията, той подлага на унижение гласувалите за ГЕРБ! Значи "гласуваш за Бойко, получаваш Костов", както клеймяха едно време не е като "гласуваш за Бойко, получаваш Киро", не ли?! Спечелилият изборите се опитва да направи извратеното норма! Колко подло!

Този няма ли по-хубава снимка. Плаши децата.

Донче, мачът е свирен вече, нали така работеше ТИ. И за теб дойде свирения мач. Махай се,

Защитата на Тиквата в нова фаза.

В тази партия ГЕРБ има няколко свестни човека и съм сигурен ,че те ще гласуват против това смешно "урсулско-американско" правителство.Бойко /вече не тиквата ,а пут..та/ стана за смях.Гърчи се като спиртосан червей само и само да оцелее.Смешник и жалко падение на онзи "мъжкар и мачо".Боклук.На следващите избори и 5% няма да вземе,ще стане като БСП.

Започнаха к... номера

Колко. Пари. Открадна. Калина. И. Цялатави. Партия. За. Фалшиви. Украински. Бежанци. Вашата. Партия. И. Дб. .сърди. на. Мърша. И. Далавера. Във. Затвора. Мамицатави. Мръсна. Евро. Сган. Господ. Забавя. Но. Не. Забравя.

Никаква. Подкрепа. За. Държавни. Изменили. Във. Нормална. Държава. Цялата. Им. Партия. Щяха. Да. Бъдат. Вкарани. Във. Затвора. При. Баи. Ставри

Ако това правителство може да свърши нещо полезно за страната, то със сигурност няма да се случи.

Мара премиер Дончев - лидер. А Боце шъ плете чорапи за внуците у Банкя?

Спокойно, ако не стигне някой глас нали от ДПС обещаха помощ - кога друг път ще имат възможност да променят конституцията както им е угодно...

Не се преговаря по теми, които изначялно са ясни!!! Кво да му преговаряш, то това е основата на която изобщо стъпиха. Споко Бобчо е хитър ще ги идпърпи докато гласумат за имунитета му и след това са му в ръчичките

Противно на всички аз съм абсолютно убеден, че точно това е правилният начин за съставяне на правителство в България - НИКАКВО ДОВЕРИЕ и САМО ОБЕДИНЕНИЕ по СЪВСЕМ КОНКРЕТНИ ЗАДАЧИ и СРОКОВЕ! Ако оповестят и реален метод на ПУБЛИЧЕН КОНТРОЛ и ОТЧЕТНОСТ в РЕАЛНО ВРЕМЕ ?!??, то това е пезипта да успех! В държава като България, където се шипи чудовищна корупция и мафията - и то много долна и нагла, самозабравила се - си има държава! И мога много подробно да се обоснова! Повече доверие на политици и управници в аванс не трябва до се дава - то трябва ДА СЕ ЗАСЛУЖИ и ИЗВОЮВА, но не с празни лозунги, думи и обещания или лъжи и манипулации, с извинения и обяснения и обвинения на други, а с РЕАЛНИ ОТЛИЧНИ РАБОТА и РЕЗУЛТАТИ!!!

съгласен!!!

Всякаква безпринципност е "правилният начин", когато дърпаш чергата към себе си. Лоишото е, че по този начин отблъскваш всички идеалисти и остават само подкрепящите на финансово-личен принцип. Е, там Боце ще ви обясни как се гради социална база с паре и мачкане на всички остабали за кеф на актива.

Днес Карайъ и Делянчо решават бъдещето на този кабинет, Ако няколко души от ГЕРБ откажат да подкрепят / или си вземат болничен/ другата половина в залата ще вземе превес, ако към нея се присъедини ДПС. Да са ви честити новитъе/стари балансьори!

"Това ще е демократично избрано управление на парламентарната република - 1,2 млн. души застават зад него. “ Госпожо Атанасова, не знам в кой свят живеете и какви са Вашите представи за демократичен избор, но според мен, ако преди изборите бяхте казали, че ще правите коалиция с пп, ще сменяте хората в службите с помощта на външни сили, ме ще търсите начин с помощта на урсула да заобиколите европейските правила и да ни вкарате в Еврозоната, че вашият коалиционен партьор прави ала бала и с коне печели 25 % при реални 7-10… Не знам, кой би ви избрал. Да смятате, че тези 1.2 милиона души биха подкрепили вашата порочна сватба е проява на голямо фантазьорство, граничещо с ….

платени герберасти, дупетати, ако гласувате сега, наесен ще сте в кофата за боклук! това го казваме всички гербери, които гласувахме за вас!

Но за гласоподаватели - много!

Всички да подкрепят? Мисля, че желанието на народа е никой да не подкрепи това правителство на националното предателство съгласувано с чужди посолства

Това му харесвам на Бойко и е най - важното за успеха му. Знае много добре кой е шефът, слуша и изпълнява дословно. Другите имат собствено мнение, правят се на независими и закопават държавата.

В мафиотските структури йерархията и точното изпълнение на заповеди се оценява! Иначе си в канафката!

Милки друзя от ППДБ, ние имаме нужда и от ДПС за да сме бетон.

Не се пере туй що е лекьосано от престъпления... Няма рима ама е вярно.

Имам идея за трима какндидат-лидери на ГЕРБ и Дончев е един от тях. Има и една жена сред тях дори. На Боце мъ е време да се отдели като почетен преЦедател в банкя.

Коалиция на шкафчето с парапета и един педалски гъз на Асенка Кокорчева. Крадците от ГЕРБ се обединиха с лъжците от ПъПъ ДеБъ. ОСТАВКА БОКЛУЦИ

ГЕРБ е демократична и там постянно има хора които се отклоняват от линията на партията...винаги заедно с нея, както в руския виц.

Правителство ще има, защото ще дойдат милиарди по Фонда за възстановяване и ще има за шкафчетата на много по-широк кръг крадци ( пардон - политици) .

ние вЕрваме, че вие гласувате по съвест и убеждение, а не правите като стадо това, което ви наредят отгоре.

Ще гласувате както нареди тиквата! Защото сте безгръбначни нещастници.

Точно и ясно казано! Споделям напълно. Герб е буци и буци е герб, колкото и да не им се иска на безгласните роби около него. Ще го поемат сега и толкова.

Нещастник си ти бе боклук

Време разделно е. Някои гербери ще бъдат жертвани за да бъде спасен политическият капитал на гербочегъртачите: Гешев Делянчо дребния..... Разбрахме че, Делянчо Едрия е прекалено важен за да бъде жертван. но има и други мишени.

Въх, наскоро гледах колко са взели НДСВ на последните избори (0.05%) - сега виждам как и това измислено сформирование ГЕРБ ще бъде там след 10-15г :-). ПП ще отекат много по-рано :-).

Доста се "размирисаха мръсните ризи" на селските ни политикани и макар че интелектуалното ниво в Парламента е доста под критичното ИСКРЕННО се надявам този КАБИНЕТ-сбирщайн да НЕ мине в Нар събрание!!!!! По-доброто решение е НОВИ ИЗБОРИ!!!!!! Хората видяха ИСТИНСКОТО лице на политиците!!!!! Този път "АЛА, бала" с машините -НЯМА да СТАНЕ!!!!! Ще гласуваме с хартиена бюлетина !!!!!

Който гласува против да връща заплатите за несвършена работа - не бил сигурен

Който гласува за гнусното съглашателство между ГЕРБ И ПП да бъде линчуван!

РАЗВАЛЯЙ СЕДЯНКАТА И ОСТАВАЙТЕ МУНЧО- БЛЯДА , ЧРЕЗ ИЗРАЖДАНЕ ДА ДОВЪРШИ ГУБЕРНИЯТА !

Банда ако ще прайте правителство прайте Ако не аре чупката няма да ви чакаме цяла година

НА ВСИЧКИ НИ ПИСНА, ТЕЗИ СЛОВЕСНИ ЕКВИЛИБРИСТИКИ, УСУКВАНИЯ И УСЛОВНОСТИ ! МНОГО СЕ ПРИКАЗВА В НТАЯ ТЕРИТОРИЯ И МАЛКО СЕ ВЪРШИ ...А ТВА НЕ Е ДОБРЕ ! АКО ЩЕ ПРАВЯТ НЕЩО, ДА ГО ПРАВЯТ, АКО ЛИ НЕ - ЗАКРИВАЙ ТЕРИТОРИЯТА ! ПИСНА НИ НА ВСИЧКИ ОТ ВАС ...ПИСНА НИ !

Да ни правят протекторат на ЕС. И такава идея е имало. Един президент призоваваше да се откажем от Кирилицата, може някой от канищите се и това да направят

Между шкафче и парапет.

Мара-Пунта

Политическата Пералня , не може ви изпра срамът пред НАРОДА

ААА ,Чул те Господ

Много трудно, ама ако има 10 свести - кабинета –(от италиянски) Пунта-Мара ще бъде съборен....

Cabineto WC- шкаф или тоалетна Или коалиция между двете.

Политикът, който приключи посолството и посолствата и започне да води независмима политика за България ще остане вовеки веков на влатс. Костадин Костадинов е истинския лидер !

Друг път! Копейкин е руска подлога! Борисов, Кирчо, Кокорчо, генерала гном, Христо Иванов са американски подлоги! Еднакво гнусни са и руските и американските подлоги!

Неграмотен крадец с амбиции, що не го питаш тоя лидер за бизнеса на жена му - поредния който ще бъде извън парламента при следващи избори. Подобно нагло фашистко поведение е срам за всеки нормален българин

И ще умре от предателски нож до 72 часа. Ние, българите, не сме се научили да браним героите си (все още). А със сигурност ще има доста помияри, които до боднат националния герой, за да получат по-удобна кучешка колиба от господарите си. "Нож" и "боднат" е в преносен смисъл. Днес неудобните получават внезапни сърдечни проблеми.

Гледайте изявлението на харвардския цял как нямали да правят коалиция със тиквите... ...усещате ли как ви гъбаркат и се опитват лекичко да ви го хлъзнат изотзадзе... боли, ама Е СРАМ ГОЛЯМ...

Та нали ги подпираха с ДПС.

да падне бре, хората искат да има правителство, ей това искат, а не олигофрените от ГЕРБ да станат причина за поредните избори и поредния харч на милиони левове. Да му мислят че аман от техните драми вече

Ад да попитам защо от изборите насам, и особено откакто мутрите и шарлатаните се кръвосмесиха, няма публикувани социологически проучвания. Например какво мислят хората и за кого ще гласуват след 3 месеца на следващите избори. Щото това правителство ще падне скоро и ще падне като Чаушеску

Аз съм гербераст и редовно шибам варненския мангал Костя Копейкин. Затова му такова тънко гласчето на руският педал.

нашите приоритети в БГ са следните : .да правите иZбори преZ 2-3 мецеца за по 100 млн на иZбор...да немате редовно правителство ..да немате парламент ..да немате бюджет ..да спре иZплащането на пенсии ..Zaплати на учители ..полицаи..лекари ..да купувате от нас най скъп бендZин и нафта ...беZ да плащамебу вас в БГ данъци от печалбата ..да почнете пак да купувате гаZ от нас ..Zaщото сега цената падна на борста под 300 $ Za 1000 куб.м. докато от нас ще си го купувате на 500-1000-1500 $ ..като беше миналата година !