Коментари - В Г-7 се разделиха да върнат ли Русия в клуба, на нея не й пука | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки ден с добри новини за разпада на изкуствения глинен руски помиярник...Ватенките са пред колапс. Още един огромен металургичен завод във ватното блато фалира и затваря врати. Над 1200 голи амурчета са на улицата, без работа: Остановлен крупнейший завод Красный октябрь! За май прибыль ноль ! Завод подал заявление о банкротстве а это 12000 человек будут уволены! Зарплаты уже не платят!!!Металлургический комбинат «Красный Октябрь» являлся одним из крупнейших производителей ... https://www.youtube.com/watch?v=rnDg0yFI5rQ

Краха на ватната мижава държавица наближава със всеки изминат ден. Както СССР така и сега в една безмислена гонка на въоръжение, сами против целият демократичен свят те ще рухнат. При СССР катализатора беше Афганистан-ватенките ги изритаха като псета от там. Сегашният катализатор за фалита на русия е Сирия и анексирания Крим.

Мали що трол, що нещо... не сте ли на прайда бе соросчета....

И днес идват добри новини за мурзилките. След поскъпването на бензина и сериозното намаляне на пенсиите, путин е решил да довърши зомбирания си народ с увеличение на храните. Мурзилките вече е готвят за това да пасат трева… това го пишат самите руснаци по техните медии: Более половины россиян погрязли в кредитах. За последний год 56 процентов россиян воспользовались кредитными продуктами. Россиян начали готовить к резкому росту цен на еду Цены на хлеб, мясные изделия, молоко и безалкогольные напитки могут взлететь в случае одобрения правительством предложений министерства промышленности и торговли о введении заградительных пошлин на техническое оборудование, необходимое для линий производств. Об этом сообщает РБК со ссылкой на представителей рынка. https://lenta.ru/news/2018/06/09/wowwowtormozi_slysh/

Руската хибридна политика на агресивните ватенки закъса. Руските лидери се въртят като обрани цигани и се опитват на черното да казват бяло.Ще им става все по трудно. 1.Историята помни 2.Хората научиха руските мръсни номера. 3.Нормалният свят се солидаризира 4.Путин е все по-изолиран . 5. Ватенките все повече обедняват-от 21% БВП при ссср сега едва стигат 1,6% (по-малко от Корея). 6. Руските специалисти масово емигрират от руската помийна яма. 7. Намаляване на пенсии, намаляване на разходи с 1/3 на и без това примитивната си войска, увеличаване цената на бензина, увеличаване на смъртността и т. н, те осраха СИВ, Варшавският договор, ОНД, БРИКС. 8. Ватенките ще ги изгонят и от ООН, както я изритаха от съвета на Европа, Г8, Олимпийското движение, Световният форум на държавните прокурори, и тнт.

Stan Stan

Е, това не го бях очаквал. Да се молят на Русия да се върне, а тя да им каже - "аре свободно !" !? Но е права, тези от Г-7 само се мислят за голямата работа. Не може без Китай, Индия, Бразилия, Русия да се решават световните работи. Затова си има Г-20, има си ООН. Г-7 запада. Много се възгордяха, много грешки направиха.

Понастоящем Русия е икономичеси, е като Горна Волта, но с ракети. -Без приятели, сами като трън в пустинята, зли като азиатски орки -Без сателитни поробени държави като при соца. -Без пари, пълна нищета - те печелят само от това което земята им дарява все още-газ и нефт.Но те ще свършат.

САЩ е с пълно,мнократно превъзходство над Русия във всяко отношение и силите са съвсем неравностойни! Все едно,запорожец да се мери с боик,форд по мощ или хлебарка да се перчи на слон! Ватната държава е най-голямата фалшификация. Защото вашето не е държава, а феодална собственост на кремълския сатрап и приятелчетата му.

Минджев, ти ли бе? Докторите ти забраниха да не си пиеш хапчетата!

Агресивните ватенки, в деветдесетте години, бяха в центъра на Европа - в Берлин. И бяха изритани и натъпкани в собствените си граници. И сега те са сами, изоставени от всички бивши поробени сателити, които бяха окупирали в Източна Европа и в балтийските страни ... Русия сега е в границите си, а около нея плътно - НАТО и Америка. Ето това е пАбеда. Слава на Путин!

е най-развитата индустриална държава от години. Фактът, че Китай не участва в този формат показва, че това е по-скоро сборище на старите и поувехнали мераклии, отколкото на индустриалните държави.

Ватенките се върнаха отново в 1941 година. Злобни, бедни, сами , със старо оръжие. Този път Америка няма да им помогне във войната. Сега всички са против престъпните агресори от Кремъл. Този път Кремъл КАПУТ - завинаги.

баба ти нямаше да може да си вдигне потурите от турски мераклии.

Г-7 . С новите тарифи консомация ще стане по-скъпо . После вдигаме и лихвите на здрави нива . Тогава всичките ще се нарадваме на днес подписаните кредити , за апартамент , кола , ай-фон , друго !

Гладните ватенки вече бягат от градовете в селата за да сеят картошки , за да могат да оживеят. Ето това са успехите на путинизма: «Страна пустеет изнутри» Горожане бегут из городов. Это спасет Россию от развала https://lenta.ru/articles/2018/06/09/vsevderevni/

Това лъжливо писание го изкопа от сайтче, което постоянно бълва русофобия. Не важи!

so what?

Русия винаги е на странта на убийците. Колкото някой е по-голям убиец, толкова Русия повече го харесва. Така е било винаги, но днешните приятели на Путкин - Ердоган и Асад, са поредното доказателство.

Русия е спасила дедите ти от убийци - турските кланета. Имаш памет на кокошка. Освободила е страната ни от 500!!! годишно турско робство. Не съжителство!

Никога не спори с дебил - хората може да не забележат разликата! Остави го да се дави в собствените си лиги и сополи!

Бедността и нищетата в Русия ще я направят държавна тайна. И целият свят знае за това. Това се вижда. Русия се превръща в помийна яма.

На Русия не и пукало?? Путин само да му свирнат и ще си счупи краката да бяга за срещата на Г7. Путин каквото каже , разбирайте че истината е точно обратното.

Г-7 + 2 = Г-9 Втора задача : Бразилия, Аустралия, Индия Г-7+2+3 = Г-12 Трето Саудитска Арабия , Южна Африка Г-7 +2+3+2 = Г-14

Китай , Бразилия, Австралия, Индия , Саудитска Арабия , Южна Африка , Русия : Г-7 версия II , елитен клуб на производителите

Всичко до което се е докоснал комунизма в лицето на Червеният Четвъртия Райх СССР се е разпаднало и провалило, Путин продължава с унищожението на Раша. 1. Руснаците могат да се гордеят - от членовете на групата на Г-8, тяхната страна се превърна в лидер в тройката с Иран и КНДР. И всичко това благодарение на Путин! 2. Кримляди осраха СИВ, Варшавския договор, СССР, приятелите си диктатори в Африка, Азия, Латинска Америка! И сега се готвят да осерат самата Русия... при руснаците, няма нужда да се напъваш нищо да противодействаш, те сами ще си унищожат всичко. Сами си разрушиха съюза, сами се разпаднаха. Пробваха нов съюз - ОНД, БРИКС ама нещо не стана. Пробваха Евроазийски съюз, ама нещо не функционра.70% от БВП на Русия е от газ и нефт. Общо 95 % от БВП на империята е от природни суровини и само 5 % е от други отрасли на промишлеността, вкл. оръжейна. С падането на цените им, падна и БВП на Русия. През 2016 г. ги изпревари Южна Корея - държава с територия по-малка от България.

Да си русофил значи да подкрепяш Асад, да мразиш САЩ и Европа, да славиш Ленин, Сталин, комунизма и православието, КГБ, ЧК, ГРУ и Рамзан Кадиров. Пълна шизофрения.

А аз си мислех че е да харесваш широката руска душа, Достоевски,Репин,Айвазавски,Блок , Солженицин, Корольов. Но тези имена едва ли говорят нещо на промития мозък. Чета и диагнозата сте си написали - оздравявайте !

Във всяка една държава по света има Мафия. А само на едно място МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА-Русия.

"18-ата годишнина от победите на Путин" доведе до превръщането на руснаците от шестте лидери в света в трите най-големи аутсайдери, изолация, загуба на международна репутация, инвестиционни и технологични пазари, включително пространство, бедност, опустошение, липса на права. И предстоящата нова путинова "10-годишнина на победите" като цяло заплашва да се превърне в национална катастрофа.

Лъжеш като циганин. Путин стабилизира страната и с всеки ден става по-силна.

Ватенките вече и на улицата не трябва да излизат сами. Цял свят ги мрази, менгемето се стяга около врата на Раша. Абсолютно нищо не може да направи рАша, бедна и сама – изоставена от всички, защото е зла, тя може да предложи само оголения си задник.

Путьо не направи нищо за 18 години освен да краде като за световно. Съкращават военните разходи тотално от над 60 милиарда до 46 милиарда, съкращават пенсиите, Съкращават парите са Роскосмос, Вземат милиарди заем от Китай, повишават така цените на бензина, че дори и зомбираните ватенки излязоха на протести...всичко в скапаната азиатска губерния се срива. Брутният вътрешен продукт на Русия е около 1,26 трилиона долара, на Великобритания - около 2,6 трилиона долара, а на САЩ - 17,4 трилиона долара. Въпреки, че Русия е най-богатата на природни ресурси страна, пред нея по БВП са цели 11 страни. Както добре е известно, БВП в значителна степен определя жизнения стандарт на една страна. Военният бюджет на САЩ е 700 милиарда долара, на останалите страни на НАТО - още толкова. Военният бюджет на Русия е под 46 милиарда долара. И тъй като всичко на този свят струва пари и с лозунги не става, нещата са повече от ясни

...от идиоти. Започвайки от дребосъците Плювню и Банкянски та до "елитни" формати, гонещи членовете си. Абсолютно самодостатъчна и самостоятелна е.

Не само че няма никой да приеме обратно опърпаната бедна и фалираща мечка в Г-7, но дори Европа взема мерки против ватната наглост: Участники саммита «Большой семерки» договорились создать группу быстрого реагирования на действия России. Как пишет британская The Guardian, структура будет охватывать широкий спектр — от кибератак до отравлений.

Активирай мозъчната си клетка, тъпунгер. Русия е абсолютно самодостатъчна и отегчена от разни задници и лъжливите им провокации. Да се таковат.

Китай, Освен че правят непрекъснато военни учения до границите с ватенките, те са разположили и повечето си междуконтинентални балистични атомни ракети в тази зона. Готови са за унищожения да руската орда. Всички военни машини са боядисани в зимни камуфлажни цветове. И само чакат момента - ще завладеят половин русия.

Иване, Иване, да те еве кой, където те хване.

Русия фалира през 1839г и през 1895г. СССР фалира през 1918 и през 1991г, след краха и в Афганистан като тогава и се разпадна и умря завинаги! Русия за сега е фалирала само през 1998г, но новият фалит няма да се забави много, ватенките са на дъното на помийната си яма!

Бедните алкохолизирани ватенки са подходящи за влизане само в клуб 157 заедно с Зимбабве, Горна Волта, Тамбукту.... Ватенките са тотално обеднели- съкращават всички разходи с около една трета, за космос, за въоръжаване… повишават бензина, за което вече има протести по цялата страна. Ватенките нямат потенциал и специалисти, които да променят икономиката на страната. Дори може да се каже че нямат икономика-разчитат само на това, което могат да откраднат от земята, като са се превърнали само в една бензоколонка за Европа. Малкото кадърни хора, отдавна избягаха на запад от тази помийна яма.

Тия ракети и самолети излизат солено когато другото го нямаш, та какво губят на празни джобове? Нищо. Казва се намкьорство и нихилизъм. Прочее, не им е за сефте, от Киевска Рус до днес все така си я карат - все са богатири и всевладелци на всемира и вседържавието! Вся и все! Нещо като окрупнен вариант на доскорошните македонски твърдения.

се договори с китайците заедно да опазват световния ред, но който е сега и е в техен интерес, а новия световен ред на американците и сателитните им държави от НАТО и света!

Китай изкупува Сибир сериозно и прави учения в зимни усковия по границата с Русия. Защо ли? Япония си гони курилите. Едни анализатори четох, според които Корея ако се обедини освен голяма сила, бих казал даже Велика сила пред вид , че южняците и сега са в десятката на страните по БВП преди Испания също ще предяви териториални претенции към Русия. Зад гърба на Путин са се натопорчили 2та и 3тата икономики в света, а към тях добавяме и четвърта , която при обединение на кореите отива на нивото на Италия примерно. Не знам кой така подхлъзва Русия и руснаците, ама дано се опомнят. ЕС и НАТО са много важни за Русия пред вид азиатската паплач зад гъза им. ПОМНЕТЕ ТОВА, КОЕТО НАПИСАХ. Минуси слагайте колкото щете. Така ще си поделят Сибир азиатските изроди, че акъла ще ви се вземе. И това няма да е много далеч в бъдещето. Съюза на Русия с Китай е васалитет на Путин, който само отлага неизбежното и го прави още по-сигурно.

За разлика от тях, английската корона и техните отвъдокеански наследници/несретници, носят само "мир" и "разбирателство", нали? За аланглетата: 1. Индийската икономика през 1700г е 24.4% от световната, индустриалното производство през 1750г е 25% от световното. Идват английските бекове и Индия рязко тръгва "напред", като през 1950г процентите са съответно 4.2% (дял от световната икономика) и 2% (дял от световното производство). 2. Всички добре знаем колко "силно" икономически развити са и офшорните зони - като изключим банките, хората там гладуват, бедността е потресаваща. 3. Фолклендските острови още са изключително "щастливи" от оная уруспия, тачерката. 4. Да припомним и подкрепата им към гаджалистан и категоричното противопоставяне срещу освобождаването на България от турското "присъствие". Да минем на ФАЩ: 1. Разбутаха цяла Южна Америка, замениха множество демократично избрани лидери с хунти и диктатори. Също така, използваха доминиращата си позиция, за да ограничат развитието на тези държави, като им спряха научния и стоков обмен със света. 2. Виетнам, Камбоджа, Корея, Иран и Ирак (по няколко пъти), Либия (1981, 1986, както и наскоро пак), Гренада, Панама, Сомалия, Сърбия, Хаити, Афганистан ... Въобще, ако четеш повечко история, ще установиш, че грандоманията е по-характерна за северните и западните държави. Като започнеш от викингите, минеш през англиските колонизатори и заселници, конкистадорите, Наполеон и стигнеш до Хитлер, направо се шокирам с какъв размах пишеш небивалици и тотални малоумия. Боклуците, които си мислят, че разбират света, защото са гледали 3 пъти CNN и BBC мога само да заплюя с презрение.

Що ли така колкото по-загнива толкова по-сладък става капитализма. И ватенките ще си счупят краката за да се доберат до Америка или Германия. Ти като глупак не знаеш че всички начело с Путин и олигарсите си държат крадените пари в Американски банки и в Долари. Жените и децата им живеят на запад.Глупак. Колко тъжно и срамно ... победителите от Втората световна война сега са губещи. Те искат благотворителност от Германия, ЕС и САЩ. Вие платените ватенки, дори не знаете, че някъде другаде има свят, в който хората живеят с достойнство, а не как се моля през цялото време и просят, а скоро ще свърши. Основното нещо е да гледате телевизията на кремъл – там са само солидни победи и просперитет. От Русия за 5 години е избягаха над половин милион, образовани и инициативни хора, останаха боклуците комунисти .

Гледам Дискавери редовно . Попадам ли и аз в същата категория , CNN , BBC ?

500 хиляди бездомници и 42.6 милиона получаващи социални помощи под формата на купони за храна (food stamps) не са никак убедени, че капитализмът е станал по-сладък. Още не мога да разбера защо някой би подкрепял строй, в който само 0.001% от населението живее нормално, но вие си знаете.

The grapes of wrath , 1940 . Един прекрасен филм .

Повечето държави от това клубче исторически са в стойка партир пред Русия, а недоразумението САЩ и то горкото упорито се упражнява за тази поза. Събрали се, заключили се в един кенеф и обсъждат кой да влезе или излезе. Смех.

Квичете лъжливи червени подлоги. Голям кеф е как пикаете газ, но не можете да направите нищо и сте безпомощни като хлебарки. Къш в сибирската пустош и блато. Неудачниците, бившите партийни другари, цървулите и нискообразованите са фенове на Путин но чедата на комунистите милионери и политици живеят и работят в САЩ и Великобритания, ...

никой не обича кисело грозде, и Путин даже...

чии изобретения ли са били ? Друг въпрос : може ли един Президент САЩ да отмени цял пакет санкции гласуван в началото година в конгрес САЩ ? Най-накрая : Какво всъщност представлява елитния клуб ? И как така , че най-голямата икономия на света не присъства ? Ако има смисъл би трябвало да е Г-9 , а не само Г-8 или Г-7 .

струва ми се, че Путин и Тръмп играят двойна игра и правят на маймуни европейците :D от въпросните санкции не съм сигурен дали е имало полза. Стокообмена между Русия и Франция се е увеличил и в същото време Макрон призовава за повече бизнес с Русия. Германия иска руски гас по втора тръба. Газпром отчете повече приходи въпреки санкциите. Голям е цирк, но важното е да няма военен конфликт. Колкото до НАТО, за да останат като организация трябва да има враг, но това не значи, че някога ще се бият с него

То да не става. Ще се зъбят при конфликт и ще подвия опашка ако не се сбият помежду си. Тогава конфликта става локален.

Пука и яко, нооо... кисело е гроздето!

Както се вижда и 4г. извън Гето-7 все същото....така че определено вече не им пука....светът не стои на едно място....вчерашни роби и колонии се развиват и скоро ще задминат господарите си..... и определено Г-7 не формат на най-развитите технологично държави....това е клуб на богатите които се събират за да обсъдят как да управляват бедните държави...

а кои са в Г20?

Ами не използвай гооглето само да търсиш п.ор.но и ще разбереш.

Г-7-от заник слънце озарени, отиват си в историята те!

Слава на Русия ! Браво, Путин ! Не ти трябва членство в западняшката сган на долни отрепки и помияри !

Странно, да се вика на една опърпана гладна свиня , затънала в тинята до шия "слава" По подходящото е да се каже: Алилуя и Амин...Ватенките са в калта на помийната яма рАша ... какво ми славиш тъпите бедни изостанали алкохолици? Все едно да кажеш слава на маймуните по палмите, глупак...

Толкова грамотно сте написали заглавието, че един нормален човек да се замисли чии интереси обслужвате с това заглавие!

То си е очевадно!

Ако болшевизмът не беше разкапал Русия, сега щеше да е най-развитата страна в света. И ,ако никой нямаше имперски мераци, славяните сега щяха да са едно. Да не говорим, че християнските народи трябва да са едно и изобщо хората трябва да са едно- хармонично, красиво общество. Пуста алчност, пуста глупост.

Славяните се мразят по между си. Никога са нямали единно мислене. Винаги са били един срещу друг. Само виж сърби, македонци, хървати и българи, колко много се обичат. Това е мит и митология. Славяните без контрол от други, никога не са можели да се самоуправляват. Това са го знаели много добре на запад и го знаят и днес. Славяните никога не могат да са супер сила, никога няма и да бъдат. Забрави!

за съжаление си прав/а за миналото. Силно се надявам бъдещето да е различно- изобщо за света, не само за славяните. Няма начин да няма начин хората да се разбират и да живеят добре. Просто трябва да си сменим житейската философия. Всъщност ,не е просто, но не е невъзможно.

Щото другите умират от любов един към друг.

ЕС е наясно, че италианците спечелиха благодарение на Русия. Тези соц номера ако не са ви известни, значи сте поредните кокошки! Проблема е, че тези избори в САЩ и Италия, а и на други места, където руснаците наляха много пари за да дебалансират нещата, след това на руснаците тъпкано ще им се върне. Вече доста хора се усетиха и тепърва ще става по зле за руснаците. Ще им намерят цаката. Руснаците може да са тарикати, но не са чак толкова умни. Ще им го върнат тъпкано. Тръмп и този сервитьор, който избраха италианците ще са за още много малко и след тогава не се знае, какво ще правят руските тролове. Ютуб съще е на прицел, заради фейклайковете на про-руско настроените публикации.

Нещастник, руснаците са велик народ, който ти, със скудоумното си мозъче и жалката си душица, никога няма да прозреш.Жалко, нищожно човече.

Амиии ....ти какво си мислиш че всички тия в Гето-7 са равноправни ли??? Каквото ФАЩ казва това става

Не ѝ пука, а не й.

нямам такава буква на клавиатура .

ползвай опцията инсърт при символи, нормален текст - и ще проимаш ѝ .

не става .

В тая държава всички разбират от футбол и политика - за това и двете ни са остани - до шия :) !

педероссия е необходима като суровинен придатък на развитите страни

А защо бойко борисов не е там?!?

Като тебе - портиер на кенефа до Халите.

И как точно са се разделили като са 5 на 2 , против Русия!! Тия двамата са платени и избрани от Путин , то е ясно!! Нали затова Тръмп го разследват!!

А защо бойко борисов не е там?!?

щото беше възпрепятстван да дава отчет в родния парламент :))) инче щеше да се напрегръща и нацелува с всички , даже и двама нови за прегръщане има ...

Но как е възможно да има толкоз тъпи хора, чудя се... явно наистина човекът има безкрайни възможности.

Ха ха , гроздето е кисело за Путака!! Не иска, щото не го искат!!

А защо бойко борисов не е там?!?

Не знаех, че тия шесте имат друго право на глас, освен да казват "слушам". Утре ще ги видим как ще свият перките.

Тия смешници се правят, че Китай не съществува, че дори и не го споменават. Може би защото в сравнение с него добиват комплекс за малоценност, то не че има и място за сравнение.

Това са САЩ и неговите шестаци.

Изгонят Англия за анексия на Гибралтар? Кога ще изгонят САЩ за анексия на Панама? Да продължавам ли?

Нещо да кажеш и за Голанските възвишения? пълна тишина от страна на ООН.

Трумп искал Русия да е в Г- 7- ми разбира се, защото ако тя не е в Г- 7 тогава няма да има кого да обвиняват за техните зулуми.

Да, Песков каза, че с гадините от Г7 на Русия вече не й е интересно ...

тоя мутант може ли да говори

сащ и кремъл треперят от силет ЕС

!!!!... Силен ЕС викаш...мдааа ти скоро време пускал ли си телевизора си.... Италия анти-ЕС партия спечели....Орбан се репчи на ЕС....ингилизите излязоха....мноооого силен ЕС...заюото България е там а скоро време може и Албания да се включи за да стане още по-силен.

Благодарим ти, Доналд Трумп. Благодарение на твоята убийствена санкционна политика, БРИКС надмина Г-7 (БРИКС 31%, Г-7 30%) по БВП и Русия става все по-силна и независима от ЕС и Нато!

Баааа Го!!! Чак па тплкоз:)))

Кой е Туск? Никой не го е избирал и е назначен от брюк.селските си партийни другарчета! Кой е Тръмп? Избран от американския народ президент! Не може полския чиновник Туск, без легитимация, да казва на един избран американски президент какво да прави!

Ха ха, Трумп бил избран от народа- е да еврейските американци.