17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цитат от статията "Евродепутатите осъждат "всяко издигане на физически бариери, каквито са оградите". Унгария вдигна такава ограда, за да спре имиграцията по границата си със Сърбия, Хърватия и Словения." Това е фактическият мотив за приемане в шенген

С години се подхваща тази лъжа-сега не ходим ли и работим където си поискаме...!!!

и като влезнем в шенген с тия голи задници кво праим а?????

К'ъв Шенген ве!! Там нямат място държави, които се управляват от мутри и психопати.

Водят ни за носа,както морковче води магаре

Закон на Лорънс: Дипломатът е човек, който ще ти каже да вървиш по дяволите по такъв начин, че да очакваш пътешествието с нетърпение.

''Жена се прости с живота си , заради неплатежеспособност ''.... Какъв Шенген , кви 5 леА? АЗ СЪМ ПРОТИВ , ЗАЩОТО НЕ ЗАСЛУЖАВАМЕ !

Мутрагенна България в Шенген - приказка!

Що е Шенген ,и има ли ТАМ МЯСТО ЗА НАС? Нещо МНОГО ЗАПОЧНА ДА МИ МИРИШЕ не само от към Шенген! Май се говореше нещо за "вътрешна солидарност" според която Хамериканците трябваше да премахнат визите за българи ,иначе... европейските страни щяха нещо ... там... да им налагат някакви санкции ... наказания... Нещо май не виждам такова нещо.

От време на време ни пускат новината - готови сте за приемане, след това- затишие. После ни критикуват за нещо, за да разберем, че не сме на ниво. Изобщо - политика на моркова и тоягата.

То пък един морков....

Shtoto bednia chovechev ziveesht s mizerni sredstva ,zatova samoletite na Wizz i drugite kompanii se pruskat po shevovete

С какви хора, знаеш ли? Сигурно виждаш тълпи от туристи, които се чудят как да си изхарчат парите. Виж какво е положението в държавата и тогава прави тези мазни коментари!

Ние русснаците не харесваме това!

Ние Българите, още по-малко! Никакъв Шенген! Народът е беден и да обеднее повече ли, е няма нужда!

Дреме ми за вас, руснаците.

Сега в ЕС цъфтим пък кат ни приемат в Шенген ще вържем!!!

Тези лицемерни приказки ги слушаме бая време ама и с очите си виждаме че НЕ сме за там.. Манипулирането вече процес на пиара ли е реално?????което значи че и тия с пиара нещо много са заблудени

Сега в ЕС цъфтим пък кат ни приемат в Шенген ще вържем!!!

вие руснаците от кога сте в ЕС?

Не знам кой къде е , но в България всеки 2-ри е неграмотен , а в Русия , няма неграмотни , и във всяко училище има басейни , децата са с униформи , а не като в Бг , разпасана команда , която не си познава учителите ... Сега , РАЗБРАЛИ Мъ?

111 нещо сънуваш

Нямат край алабализмите и празните брътвежи и кухи обещания, с които ни баламосват, като малоумни дебили!... А времето тече и поколения изкупват греховете на нечистоплътните съвременни политици – продажни лобисти и демагози. После с учудване се питаме, защо обикновения човек няма нито респект, нито вяра към тези, които трябва да се грижат за съдбата и благополучието му! Аман и от тези Брюкселски бюрократи, изсмукващи предоставеният им солиден, разточителен административен бюджет и които се оказаха пълни лаици по темата с миграцията, които нямат никаква представа за реалното състояние на нещата и които са виждали т.нар. „бежанец“, както и гранична полоса, само на видео и снимки по телевизията! Никой от тия галфони не си направи труда да проучи, как точно се интегрират тези емигранти в западното общество. Франция, например има богат опит с „интеграцията“ на емиграцията от Магреба, вече над 50 години… И докъде я докараха – точно до никъде!

Те па едни Експерти. Помните ли, как ни лъжеха, ЧЕ като влезем в ЕС и всички разбойници и корумпирани политици, ще влязат зад решетките, защото ЕС, щели да ги погнат. Вчера един ОЧИЛАТКО-Ники Василев, май е пак същия лъжец. Взе да ни приказва ЛЪЖА НОМЕР ДВЕ. Като влезем в ШЕНГЕН, ще настигмен по стандарт останалите в ЕС. СЕГА ВЕРВАТЕ ЛИ МУ?

КАКВО ЩЕ СПЕЧЕЛИМ И КАКВО ЩЕ ЗАГУБИМ ПРИ ВЛИЗАНЕТО НИ В ШЕНГЕН?

Ами ще ни вържат още по-здраво. Пътуването в държавите от ЕС е за улеснение на политици и бизнесмени, които ще продадат и останалото от т.нар. ни държава. Обикновеният човечец, живеещ с мизерни средства на месец, нито ще ходи на екскурзии, нито нищо. Или ако е по-читав ще може лесно да емигрира и да плаща данъци за техните икономики. Затова на мен ми е през.... за този Шенген. Мисля, че бъдещето на света се оформя постепенно на изток, където все още има надежда... Затова мисля, че натам трябва да гледаме. И имам усещането, че мнозинството от чезнещата ни нация се оглежда точно натам...