В Европа се надига десният екстремизъм

Десните политици в цяла Европа използваха безредиците, за да създадат антибежански и антимигрантски настроения

Обратно в новината

Коментари - В Европа се надига десният екстремизъм | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Време беше,стига ни педерастия,лезбийство ,лъжи,изкривяване на историята,османско присъствие,орязана българска история,евроатлантически цености,и тонове лъжи по БНТ,БТВ,НОВА,ЕВРОНЮЗ,СЪБОТА И НЕДЕЛЯ 150,ДЕАНА ЯНКУЛОВА,СНЕЖАНА ИВАНОВА,ИРИНА НЕДЕВА,И МНОГО ДРУГИ ЖУРНАЛЯ НА ЗАПЛАТА ПРИ СОРОС

Така и трябва! Стига толерастия! Видяхме, че до нищо добро не води!!!

Още едно доказателство за фалшивостта на тъй наречените „либерално-демократични ценности“. Благодарение на подобни измишльотини Европа по неестествен начин се напълни с представители на етноси и вероизповедания , намиращи се в развитието си на стотина години назад. Те носят своята силно различна култура и поради значително по-голяма популация започват постепенно да променят облика на обществото в съответните държави. Естествената, бих казал рефлекторна съпротива на коренното население, предизвикана от инстинкта за запазване на нацията, поражда напрежения от различно естество. Тези процеси са въпрос на еволюция и едва ли ще могат да се спрат в бъдеще, след като предварително не са били създадени механизми, които да гарантират стабилност на обществото при нахлуване отвън на големи човешки маси. Неприятностите тепърва предстоят.

Ами те игрантите не се интегрират, а се капсулират в общности, които искат материалните блага на Западното общество, но не искат правилата му, чрез които тези блага се създават и поддържат. Те не разбират, че свободната мисъл и дух създават прогреса и благата. Китайските и Дубайските технологични постижения са с прекомерни жертви и липса на грижа към отделния човек .За тях човеците са заменени бурмички.

До като добитъка гледа на ляво и надясно ГЕРМАНИЯ въвежда от догодина електронна цифрофа самоличност за всеки гражданин на европейския съюз.През тази електеонна самоличност чрез сим карта стават възможни всички финансови,здравни,административни и правни услуги! Всяко зло на планетата е made in Germany !!!

Тоест идват разни примати дето кендзят където им падне, спят където им падне, трошат, грабят, насилват им жените като у Кьолн и това аууууу създавало раиш ли антинамкви си настроения :)))) Айде, дойчзелето са ясни, те мощно хлебят. Ма гьотверени кат тук списващите кво толко са мотивирани да пишат олигофрении за жълти стинки. Кат оня фекалоядец дето му пускахте видеото с Кокора една година поне :))))

Гаврила са го прекарали да е нощна смяна и той сега бълва змии и гущери. Спокойно бе, Гаврилчо, че вземеш да си избълваш цялата вечеря. Знаеш ли колко им дреме на германците за твоите глупости - никак:)

"Много е вероятно влиянието на крайната десница да продължи да расте" Много е вероятно и да спадне влиянието им! Сега на пророци ли си играят пак? Подръжниците на германското иZхождане са основно от старото ГДР, но проблема им е, че дрътите комунисто-наZита намаляват с всяка година, а младите са над тези глупости! :)

Акъл море, глава шамандура

Кво ни занимавате с някви смешници дето имат едва 20% подкрепа! Кремль си отгледа нацисти във всички европейски държави! Тия неща без пари не стават, а наZисткая раZия раздаваше щедро пари на такива години наред! Сега като им врътнаха кранчето с времето ще изгубят подкрепа! ТОВА Е!

Хайдее-поредният "експерт", дето като си ляга всяка вечер, проверява под кревата да не се е скрил Путин. Ква нацистка Русия не е подгонила тебе? :))))) ЕС масово е пълен вече с арабели и негри. В Париж не можеш да се разминеш от бурки и чалми! Ако една европейка ти ражда по 2 деца, тия се плодят с по 5-6. Скоро ще станат мнозинство и ще гласуват законите те! Докато либералчетата си правят прайдове. Ако така продължава, скоро ни прайд, ни Октоберфест, щото кмета на Мюнхен може и да се казва Абдула-демократично избран от мнозинството!

"Много е вероятно влиянието на крайната десница да продължи да расте, тъй като проблемите; от които тя се храни (миграция, войната в Украйна, финансови трудности), няма да бъдат решени отведнъж." Решени ОТВЕДНЪЖ?! Хм, еврозелките ЗАДЪЛБОЧАВАТ проблемите.

Всяко действие поражда еднакво по големина и противоположно по насоченост противодействие. Физичен закон, но важи в голяма степен и за обществените взаимоотношения. Дивия глобалистичен левичарски екстремизъм поражда противодействието на консервативно настроените и на просто нормалните хора. Не знам защо ги наричат "десни екстремисти", след като на фона на емигрантските простотии, те са направо кротко преживящи крави. Нещо като "путинистите" - всички, които не са съгласни с ястребите в НАТО. Но етикетите не променят съдържанието - нормалните, срещу подивелите от слободия.

Най-после, добра новина, няма само левия ултра -либерален екстремизъм да се надига!!!

тикат хората надясно, само да се избием, както през няколко войни, и те да пушат пурите в креслата... Вернер фон Браун, високопоставен нацист, шеф на НАСА Валтер Халстеин, е, да евреин, но и високопоставен военен нацист, шеф на Европейската КОмисия Адолф Хеусингер високопоставен нацист, шеф на личен състав на НАТО Курт Валдхайм, е, да евреин, но и високопоставен военен нацист, генерале секретар на Обединените нации

И така, всеки който не в джоба на Срс и не е за масова миграция и съсипване на нациите с Европа - веднага бива оприличен за крайно десен. Интересно какво седи в центъра, ако от другата страна са само крайно леви глобалисти?

В центъра остава едно трибуквено формирование за народа

И подкрепата за Възраждане расте

Чакаме новият мустакат лидер !! Ние сме с теб !!!

Агресивни чужденци тероризират местното население и това е "новото нормално". Дори не спазват елементарната куртоазия , а директно зпалашват с колонизация и етническо прочистване. Ако в Европа се надигаше "десен екстремизъм", изборите щяха да бъдат печелени от партии, които да депортират всеки нелегален имигрант и да съдят по бързата процедура всеки "битов" престъпник.

На планетата земя няма по долни боклуци от германците !

Това woke движение, което се посади от Сащ, а Меркел щателно поливаше през последните 15г, е абсолютно гориво и е само въпрос на време да се драсне клечката на "крайно десните", "расистите" и прочие. Един човечец, някъде из Германия няма да бъде приет с рисуване и този път няма да се требят евреи, а черни и мюсюлмани. Отново гнусните политически интереси и игри доведоха до това състояние на Европа, най-вече в Германия, Франция, Белгия, Швеция и Дания. Ердоган заплашваше със сирийци Меркелица, тя му отпускаше милиардите евро, а сганта пак се изсипваше на талази, така или иначе. То не се инвестира в огради, лагери и какви ли не тъпотии, вместо да се въведе единна система за приемането на хора, които ще допринасят за икономиката и развитието на Ес, а не да се пуска всичко живо. Ама какво разбирам аз, ние източно-европейците сме "лошите и гадните" като отидем в западна европа, а за сметка на това "западняците" си свалят преклонно гащите и главиците, за да бъдат щателно онодени от новата "работна ръка", която видите ли, всъщност не работи, а лентяйства, безчинства и иска всичко на готово. Исляма е болна религия, аз не съм типично религиозен човек, нито вярвам в богове и прочие, но това е религията на възможно най-промитите мозъци на планетата. Наричайте ме расист, хомофоб и каквото е модерно откъм политкоректната "woke" призма, но мнозинството от тези хора "бягат" от родните си държави, просто защото там не могат да се интегрират и обществото там ги отхвърля и/или органите на реда ги търсят да ги опандизят. Това са хора, които никога няма да се интегрират в едно нормално работещо и адекватно общество, освен ако не започнат да живеят сред други хора от въпросното общество. Това са хора, които не искат да станат хора. Разбира се говоря за мнозинството от тях, защото има и трудолюбиви и адекватни индивиди, уви малцинство. Да сме живи и здрави и да ни е честит новият Европейски шариат!

Човече, много си прав.

БТА = DW Същия бълвоч.

Бате, ЕМ СЕКИДЖЕМ, ЕМ ПАРАБАДЖЕМ, ЕМ ГУСТОДЖЕМ!

В статията самопроизволно са нафраскани (извинете за просташкия израз) определения граничещи с лъжи, предназначени да плашат хората и да насаждат разделение и вечно покорство и примирение с регашните немски васали на САЩ. Хората не трябва да забелязват ЛГБТ изстъпленията (стигащи до отнемане на деца за норамлност) - нищо, че ви удържат по 500 евро данък за църква. Не трябва да се забелязва разсипването и тоталното оунищожение на промишленото производство - т.е. дефакто икономиката на Германия. Не трябва да се обръща внимание на зеления фашизъм, според който се унищожиха атомните централи и немската автомобилна промишленост, но се използват въглища и вредни и токсични акумулатори. Не трябва да се забелязва зверското покачване на цените на ток, парно, газ, вода. Не трябва да се тревожат хората, че Третата световна война чука на вратата подбутвана от ненормалното назначение на Вашингтон - Аналена Бербок и мекотелния колбас Шолц. Всеки който вижда всичките тези неща е "популист", "екстремист", "крайно десен", "крайно ляв" - в най-добрият случай е комунист !

Пожелавам на тази еврогейска неолиберална сган да е все по-паникьосана и с основание!

Не десни, а нормални европейци се опитват да се съхрани християнска Европа! Не може Европа да става убежище за световната африканска и мюсюлманска измет на света! След като запалихте ред войни краварите да щачат тези примати и да си закарат у тяха! Стратегията на сащ - не на обединена Европа, изтощаване на Русия и нов пик на въоръженията, като всички следва да купуват единствено "правилните", т.е краварските въоръжения! До кога европейските държави ще търпят краварското мародерество? А иначе, сащ въобще не ги интересува съдбата на Украйна и украинците! Това обаче няма да продължава вечно!

Ами той е в отговор на ширещия се ляв екстремизъм обхванал властите. В природата винаги има баланс. Това е резултатът от левичарските безумия.

Не можеш да създадеш от нищо, нещо. Тези настроения ги е имало. Но сега вече има и партии, подкрепящи и обединяващи хората, които ги споделят. В днешно време изкажеш ли се критичино към властта и решенията ѝ, си грешник, терорист, антиваксър, расист, и искаш Земята да загине заради въглеродните емисии.

е що в Германия направо не си кажат защо се "надига десният екстремизъм"? Причините са икономически, а те са следствие от политиката на правителството. Ето сега, вдигна се цената на тока, спряха доставките на газ и какво стана- продукцията на немската промишленост става неконкурентноспособна. Следствието- индустрията се изнася от Германия. След това, директен удар по самите хора: ще ги накарат да си демонтират локалните отоплителни инсталации и да си сложат климатици (термопомпи им викат). Идеята зад тази "гениална идея"- ще се прави ток от ВЕИ и с него ще въртиш климатика да те топли през зимата. Колко ток ще гълта това няма значение, защото идвал от перки и фотоволтаици... "безплатно" демек, та ей това се тиражира. Истината е, че на немците им спряха газта и сега се чудят как да се оправят, заради това- перки и слънчеви панели, в краен случай вълнени чорапи и одеала. Освен всичко, тази замяна на инсталациите хората трябва да си я плащат сами. Последно конституционният съд спря това безумие, засега. И сега на народа като му накипя- десни екстремисти били плъзнали. Икономическите неразбории раждат чудовища. Точно немците са го гледали вече веднъж този филм. Екстремното в случая не са хорските настроения, а замахът с който се ликвидира една работеща икономика.

Винаги, когато нео-либералните и демоКРАДИчни управления осерат ситуацията, се появяват крайно десни и националистически движения. За което не са виновни нито хората, нито тези движения, защото липсата на справедливост и решаване проблемите на реалните хора, отклоняване на вниманието и обръщане на преобладаващо внимание към извращенията и анормалността тласкат хората в дясно, консервативно, нормално и традиционното!

Тоест расизъм е ако мразиш крадците, изнасилвачите и убийците ?!

Левите са "прогресивни" а десните "екстремисти" аз мисля,че е точно обратното :)

Хубави неща.... Нагледахме се на леваци Нещата трябва да се ускорят..педали вън..

Е джагалолюбците да си ги взимат и да си ги водят обратно

Всички крайно десни ги стимулира баба Ангела с неадекватната си проимигрантска политика. Наздраве на печАлившите!

Европейските общества са пътници и с тях и ние. Или трябва да се сложи много рязка спирачка или се гответе за ново средновековие в Европа.

Значи и ние сме екстремисти, защото държим на родината си, нейната култура, стойности и независимост и не искаме да ни претопят мюсулмани и африканци.

PEYTSCH

Wir sind das Volk ! - тогава през 1989 защп не ги наричаха „десни екстремиети“ ?

Банвате ли, банвате ли, дир-нишки педерахулници. Много страдам от вашето "банване" ше знаете! Казвт, че 'няма срамна работа' , но за вашата не съм много сигурен. Много долну боклуци сте :)

goose

Тежките времена раждат силни хора. Силните хора раждат лесни времена. Лесните времена раждат слаби хора. Слабите хора раждат трудни времена. Определено сме във фазата на трудните времена.

Крайно левите и крайно десните не са съгласни, само кои са им враговете на 100%, иначе методите им са еднакви. Макло като хирстияни и мюсюлмани. Имат малки различия за свинското и алкохола, но като цяло са традиционалисти... Жената да си знае място и другите да си троаят

Дригарите от дир-а са ми изтрили поста, че няма крайнидесни и че като наричат нормалните хора, крайнодесни, няма да си спсят властта. Ти да видиш! Левите маркситки другари са на всеки километър в медиите.

Въпроса на който трябва да си отговорят така наречените "не екстремистки" партии очевидно е : защо набират сили подобни партии? Дали не е защото на хората им омръзва от лъжи и действия които ги карат да обедняват и правят живота им по-сложен? Защо възраждане набират скорост тук? Не е защото ппдб герб, ДПС и БСП са много читави и гледат благосъстоянието на народа

goose

Защото хората свикнаха на лесен живот и заради това отвикнаха да мислят. Изобщо не се замислят дали това, което популистите им предлагат е изпълнимо, стига да не се налага да променят нещо при тях.

Подобни статии са срам за БТА. Това не е информация, нито анализ, а долнопробна проганада!

Благодарение на лявото управление от 80 милионна Германия 20 млн. са на социални помощи. Заради безмислената политика на баба Меркел всички атомни централи ще бъдат затоворени в Германия и така нацията ще трябва да разчита на вецовете и вносният газ. Отделно именно поради лявата политака на Мути Меркел настъпи голямата мигрантска криза. Отделно според доклад на левите, тяхната лява политика за приобщаването на мигрантите е Абсолютен провал. Но въпреки това продължава да действа така както е било от ден първи!? Отделно лявата политика задължи всички нации да приемат мигранти в знак на солидарност към граничните нации които не могат да се оправят с големият брой хора на териториите си. И забрани изграждането на огради и стени по границите на нациите докато същевременно в името на Шенген всички да са длъжни да имат железни граници. Защото нарушавали права, също както отказването на убежище на незаконен мигрант е грубо нарушаване на човешки права. И какво още ....... А да! Медиите и полицията са длъжни да прикриват стотиците престъпления на инжинерите, лекарите и ИТ специалистите. За да не се създава лошо впечатление за всички търсещи убежище мигранти. До тук това е само за лява Германия!!!! Та от кога желанието за малко контрол над всичко това е екстремизъм? Властта на Нидерландия защо падна? Защо безупреното ляво загуби така доверието си? А Франция, която е в пламации и в интернет е пълно с клипове на мигранти призоваващи за смърт на христяни и унищожението на нациите които ги приели!?

Объркал си се в "аналитична" плява щото ляво/дясно отдавна няма в западната псевдо-демокрация, т.е. плутокрация. Има унипарти олигархия, ака глоболиберастия.

Само не виждам какво "ляво" виждаш в либералното управление в Европа, което докара всички античовешки мерки!

Брех ма'аму стара, обърках се докато чета... Това десни екстремисти, леви екстремисти нещо ми се омешаха... Ама като гледам и едните и другите са по един калъп правени и посланията им са подобни! Та интересното в случая е кой "събуди" тези движения-спомени от 70-те години на миналия век и кой има интерес да поддържа несигурност и недоверие в Европа...!?

Е, кой? Тоя дето страната му е земен рай, ама повече хора бягат от там отколкото се опитват да отидат там...

Охранените и добре папкащи, безполови евробюрократи, наричат нормалните хора, на които им писна от извратени европростотии "Крайно десни". Е в света на ненормалните ,нормалният е ненормален.

малко късно, няма връщане назад ........

Цяла Европа беше под ерейо комунистически режими. Сега отново се опитват да настройват една религия срещу друга тези евреи. Дир е изродска медия

Обаче модераторчето здраво трие, мръсен анадолски манаф. Да ти заседнат парите, които ти дават като бонус.да триеш избирателно, гнусен кучи син.

Щом не си по свирката на ЕС-то, значи си крайно десен. Егати и скапаният съюз. А за DW и Свободни Европи. по времето на соца не случайно ги заглушаваха. Затова още си мечтаеме за тия времена.

може екстремизъм, но само ляв, нали дирници