В Донецк убиха американец от Тексас, сражавал се на страната на Русия (видео)

Свидетели твърдят, че е бил задържан от местни военни, помислили го за шпионин. Бентли е бил част от батальона "Восток", но през последните години е военен кореспондент

Обратно в новината

Коментари - В Донецк убиха американец от Тексас, сражавал се на страната на Русия (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един достоен американец ,нямащ нищо общо със сенилния старец в БЕЛИЯ ДОМ

По малко . В случая американска копейка

/ Няма следа нито от него, нито от неговата кола./ В понедельник Рассел Бентли приехал с женой в исполком переоформить документы. Пока стояли в очереди, увидели огромный столб дыма после прилёта. Рассел поспешил на помощь местным и вскоре перестал выходить на связь. По словам жены, в тот момент она распереживалась и сама поехала на место. Там нашла только машину мужа, в которой лежали его бейсболка, очки и разбитый телефон.

а дир замазва тази информация.

повече ми направи впечатление къде са се крили и като са ги обстрелвали, представя нещата, че украинците са искали да превземат църквата, това е типична пропаганда р руски стил

Скрий се бе боклук. Написал си 30 коментара. До идиота от долу

Тъжен край - изнасилен и убит от руслямистите, чията "кауза" за мизерия и смърт е отишъл да защитава. Нищо неочаквано - в джамахириите стават такива неща дон .....

Ето защо нашите копейки не ходели там :) Сигурно са малко по-умни от американските. Тук поне има разни слухове, че нещата може и да не са такива каквито си ги мислят.

Съпругата на Ръсел Бентли заяви на 15 април на страницата си във ВКонтакте, че Бентли е бил "задържан и жестоко наказан“ от руски войници от 5-та танкова бригада (пункт на постоянна дислокация - Улан-Уде, Бурятия). Според Людмила Бентли това е станало на 8 април в Петровския район на Донецк. Телеграм каналът "АСТРА" написа , че Ръсел Бентли е изчезнал, докато е снимал последствията от украинската атака срещу военна част на улица "Автобазовская". А базираният в Донецк режисьор Александър Коробко каза, че Ръсел Бентли е бил "заловен от хора в камуфлаж", които са го взели за шпионин и са го отвели при руските военни следователи.

Какво ли може да се очаква от сбирщина плоскочели примати, от "армия" клошари, затворрници и всякаква друга руслямска измет, хвърлена срещу свободна Украйна само защото една държава е избрала Свободата пред блатото и мизерията на Мордор.

Да питам сега мужиците, този кравар ли е, или почтен колхозник?

Ватенките се изтребват като тахтабици от чудовището путьо, който ги хвърля от високо или им дава Новичок, Плутонии или им организира катастрофи, та какво остава за презрените от него украйнци, американци, поляци, българи или разни други евроатлантици.

В Рашата "своих не бросает, своих убивает". Рашистите приемат своите за консуматив. Какво тук значи поредната жертва на "своите":)

акция за заблуда на наивните и врага. "Убиват" го и му дават друга самоличност някъде из необятията ...

И какъв е мотива за подобна конспирация с някакъв си нефелен американец, който вече е неадекватен като бойна ефективност и се занимава само с обикновена пропаганда?! За такива ситуации рашистите казват: "Просто потъна". Това е мем на фюрера путлер, който много точно описа подобни ситуации на гафовете на рашистите. "Просто утонала", както каза путлер за подводницата "курск" и не си прекъсна ваканцията, за да не направи елементарна загриженост да се разпореди да спасят моряците, които се задушиха и умряха мъчително.

Историята трябва да бъде направена достояние на максимално голяма част от русофилистичната аудитория, нека знае добре какво да очаква в гнусната империя на кремълската вулва, Вместо благодарност за робската служба, наградата е куршум. Американецът е бил подлъган от рускиня - "съпругата му Людмила", и логично е платил за това да се хване руска пачавра ...

Как го е "подлъгала", да се занимава с отразяване на военните действия и хуманитарна дейност ли? :)) Затова ли укропите са го застреляли, докато е помагал на ранени? Вече има две политически самозапалвания във ФАЩ, и те ли са били "подлъгани"?

Чебурашка, ти чете ли статията?! "Чукча, ты читать вообще умеешь?" или "Чукча, не читатель. Чукча писатель.". В статията чебурашке, ясно пише "Според жена му Бентли е бил задържан от военни от Пета танкова бригада", тоест убит е от армията на клошарите, а не от ВСУ.

ходил е и там нефт да търси

Нямам търпение да чуя как американсерското правителство ще обясни на данъкоплатците си, че със западните оръжия, които дават като милостиня на зеления просяк, се избиват техни граждани.

Ти прочете ли статията? Убит е от руснаци, които го помислили за шпионин.

Къде точно пише, че руснаци са го убили бе, дебил?

е дирил там?

Сиреч - укронацистите са разстреляли военен журналист, който се е занимавал с хуманитарна дейност, докато е помагал на ранени. Ами дайте им още оръжия на тези изверги

Убит от руснаци, които го помислили за шпионин.

Къде точно пише, че руснаци са го убили бе, дебил?

Съпругата на Ръсел Бентли заяви на 15 април на страницата си във ВКонтакте, че Бентли е бил "задържан и жестоко наказан“ от руски войници от 5-та танкова бригада (пункт на постоянна дислокация - Улан-Уде, Бурятия). Според Людмила Бентли това е станало на 8 април в Петровския район на Донецк. Телеграм каналът "АСТРА" написа , че Ръсел Бентли е изчезнал, докато е снимал последствията от украинската атака срещу военна част на улица "Автобазовская". А базираният в Донецк режисьор Александър Коробко каза, че Ръсел Бентли е бил "заловен от хора в камуфлаж", които са го взели за шпионин и са го отвели при руските военни следователи.

Един американец отишъл да се сражава за руснаците и руснаците го утепаха.....

Даже усоробските зомбита признавате, че украинците са руснаци.

тоя не е убит! умрял е от простотия!!

А най-вкусното на домата е колеца?

да го преименуват на донецкански путинист

Тази реднек копейка трябва да спечели тазгодишната специална награда за идиотизъм. Да отидеш при орките в гнусната им империя, да се биеш за тях и накрая путю да ти прати няколко изпаднали затворници, които да ти теглят ножа. Безценно :)

Чудесен завършек!

Завалията, много каша е било в главата му като го слушаш сам какви ги обяснява: "Вижте какво направиха тези укро фашисти и нацисти с църквата, с манастира." И след малко вика "нека да видим нашата стара позиция в манастира...". Тея укро "фашисти" и "нацисти" как е възможно да стрелят по неговата позиция, напълно необяснимо!?

Ми бил е там на позиция, а после се е изместил, а укропите са продължили да обстрелват манастира и църквата. Кое не е ясно този път на усоробските зомбита?!

със всеки глупак, който е налапал куката на блядският свят и се е хванал с блядка ! . съдбата му е да умре на фронта , пазейки "матуиката" и фюрера ! . боклук !

Путкинската пропаганда насъсква ватниците срещу Америка и американците, основната мантра е, че Америка искала да завладее русия за богатствата и. Ватниците - алкохолици са зомбита и мразят всички цивилизовани народи, най вече Америка

Получил си го е.

Шпионин, предател, шпионин, предател... Така са наредени. След 60-70 г. може и да дойде пак някой Горбачов да ги вкара в правия път за кратко, ама не е сигурно.

Това американско куку е било прелъстено от младата руска шлюха и тотално си е загубило ума. Руските кви златотърсачки дават мило и драго да вържат американец, а американците са иначе мразени от ватенките, които са утрепали сластолюбеца

туй е френски инструктор от биолаборатория според мен. :)

светла му памет

Прилича на Иво Инджев. Тъкмо се чудех къде изчезна този мискинин.

и "русская душа" му е "ответила " така както тя си знае. А ако беше отишъл да воюва на страната на Украйна и там можеше да му се случи нещо подобно, защото и от двете страни в момента е пълно в армията със затворници, криминални и всякакви други дегенерати.

платените соросроби много слабо се одрискват днеска

ДИР-ниците - гладни и недоебани, изсмукват "новините" от гъзовете си!!!

Здравейте. Аз съм български мъж-русофил. Както сте забелязали, някои от нашето общество сме много агресивни в пропагандата в полза на чуждата държава Русия. Настина, някои от нас го правят срещу заплащане от руското посолство, други от чиста глупост, но огромната част от нас го прави от любов. Изпитваме несподелена хомосексуална лобюв към нашия вожд, учител и господар Путин. Много харесваме мъжкото му излъчване. Бихме се радвали ако ни награби и свърши някои греховни неща с нас. Също няма да откажем и на Лавров, Песков и останалата част от руското ръководство. Може би отдавна го знаете, но винаги мислим само за хомосексуален секс и за мъже и само това говорим и пишем. Както виждате, не го правим от злоба, а от любов. Дори своята страна бихме предали заради сексуалния си нагон.

"Руский мир" видяли,че говори английски и го заклали...!МОЛОДЦИ !!!

а ти чуваш ли петела ве мушмул

Чувам как пълниш гащите алкаш...

В кочината всичко е планирано и върви по план. Ще докарат още индийци и затворници!. Пръв ще е индиеца Копейкин.

идеално време да натоварим всичките сорос ганя педали на влака да защитават милиардера клоун фашиста бандеровец зеленски

Навсякъде има боклуци. Волгин и Копейкин защо не се бият там? Форумните путинофили също защо не отидат, за да ни отърват от себе си?

ами ти ве сорос педал ганювец какво се потриваш тука , нахлузвай розовите бикини и бягай да умираш за бандеровеца жид зеленски

Някакъв тип

Нищо не ти се разбира. Може би си малоумен както всички съветски зомбита?

Този американец е известен в тубата. Има мильони гледания. Няма как руснаци да го убият. Пропагандата край няма.

jingiby

Мите, научи се да пишеш правилно на български, бе човек. Да лъже за коопейки като теб, всеки може....

на зомбиран ганю соросроб граматиката му пречи а не че негрите го шибат през розовите гащи на майка му

А те руснаците на фронта все "тубата" гледат.

идиот

То и ВОЛГИН и КОСТАДИНОВ кат идат да се бият в Донбас ще ги разстрелят като мръсни кучета като ги видат кви са ЦИГАНИ и двамата. Мязат на мексикански помияри

Огледай се внимателно из БГто. 80% са с цвета на Костадинов. Не случайна е приказката за бяло бебе хубаво бебе.

Кой казва, че в Русия вече няма Бентли? Кой? А, да...вече няма. Извинявам се. Съболезнования на Бетли.

Сиреч хохлите са разстреляли журналист, занимаващ се с хуманитарна дейност, в момент, в който е помагал на ранени. Има ли изненадани? Чудя се дали е било с предоставено от Запада оръжие.

Американецът е отвлечен, измъчван и убит от своите, които решили, че снима военни части и техника, за да шпионира за врага.

jingiby

Кой ги знае та хо колко шишета водка са били?

и в америка има идиоти

Дедо Шорош е бил там и всичко е видял :)

И добро да правиш и каквито и добри намерения да имаш Винаги Се намират прасета да те опръскат Прокълната страна

Очевидно обикновените американци смятат, че да се биеш на страната на Русия е да правиш добро :))

Даже обикновените американци са на страната на Русия, а?

Руската блядка в кочината!!