В деня на убийството на Кадафи портретът му пада от стената в един български кабинет

10 години след екзекуцията на диктатора - в Либия напрежението не стихва, а синът му Сейф ал Ислам се впуска в политиката

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н Милков, дали е паднал портрета на Кадафи в кабинета Ви не знам, но знам, че бях в Либия 3 години - в град Бенгази. И това стана точно след бомбардировките на американците на 13/04/1986г. Работил съм с либийци, спал съм у тях по време на командировки, говорех поне 80 % езика им (без писмен, разбира се) и ги познавам доста добре като нация. Още на 10 - тия ден от пристигането на малката група, в която бях и аз "старите" колеги ми казват хайде на стадиона, днес ще бесят на живо 4-ма бенгазийци ? Имало Убийство на главния шеф на полицията - и то на Киренайка - главната област. Няма да изпадам в подробности, ще стана банален !! Кадафи докато беше жив нямаше и помен от джихадисти - беше като стена за Европа, а що се отнася за българските мед. сестри - това беше работа на "Мосад", ЦРУ и МИ-6, а не на Кадафи !! И след това набедиха нашите. Той беше много голям приятел с бай Тошо и след това президентите, които го смениха не им симпатизираше !! Да, беше диктатор, но беше казал, че докато той е жив джихадистите ще бъдат там, където трябваше да са сега, но "американската пролет" *ба мамата на всичко !! СЕГА ВСИЧКИ ВИЖДАМЕ РЕЗУЛТАТА - ЛИБИЯ Е ГАРА - РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА ЗА ВСИЧКИ ИМИГРАНТИ КЪМ ЕВРОПА !!!

Къде е този кабинет? Защото имам няколко портрета и искам да ги закача там... пък белким скоро паднат...

Поздравления, г-н Милков... Бил сте с Кадафи, бил сте с Георги Първанов, а причината за тези 7 години работа е случаят със задържаните медицински сестри и двама лекари... А можете ли да ми отговорите само на два въпроса? 1. Ако българските медици бяха невинни, защо България плати милиони долари, отказа се от своя дял в разработването на нефтени полета и малко над стотина милиона задължения на Либия към България? 2. Ако българските медици са виновни – защо България плати милиони долари, отказа се от своя дял в разработването на нефтени полета и малко над стотина милиона задължения на Либия към България? С други думи: Какво остана скрито между Саркози, Първанов и Кадафи? Защо сега Саркози ще лежи в затвора, а Георги Първанов продължава да играе ролята на обиден по отношение на своето положение в обществото днес?

Колко мозък трябва да имаш да държиш портрет на Кадафи в кабинета си ?????????

убиха го, защото плащаше на африканските държави да се освободят от терора и кражбите на ресурсите им от американците и западно европеиците, които са много благородни и демократични, но ако не им приемеш условията, те унищожават

Кой каза, че диктатор? Сащ? Каква е дифиницият за диктаор?...или пак ще бъде американска?

Кабинетът ще да е на Н. Михайлова .....

Яко лъжлива статия, явно е писана на Козяк и набързо преведена. Лошия Кадафи и добрата демокрация дето никъде не съществува освен на тапия

Ами що си седя на задника а не каза на руските ти тъпкачи да се намесят ??? А пропо тоя държеше и измъчваше българи !!!Тва не е за тебе ти си руска кучка тебе това те радва !!!

Американците прецакаха всичко но няма кои да го каже

Защо се страхува авторът на материала да назове по име кои страни унищожиха Либия?.

Да можеше да види от горе Кадафи какво са направили с държавата му и за това пак сме виновни Европейците понеже не са демократични

Пустиня и разруха ,но наречена демократична пролет.Ние го знаем също не лошо

А Бойко какъв цвят лайно е изсрал днес, няма ли да ни информирате ?

те интересува и ди си провери сам, може и да го опиташ. Що се изхождаш по другитеми?

Камара безсмислени глупости, които не могат да се нарекат анализ, че дори и коментар. Запомнете тези страни - Франция, САЩ, ЮК и Италия...те унищожиха Либия като държава, и отвориха пътя на мигрантите от юг към ЕС. Заради своите корупционни и користни интереси, достатъчно е да се прочете изтеклата кореспонденция на Килъри Клинтън.

Абсолютно верно. В момента в който искаше да контролира петрола и го демократизираха. Защо нокой ме демократизира Таити или Монголия еми няма нищо за крадене там!

Даде ама Що щът руснаци в Либия в момента че и ядът бой от турците там !!!?? Пазят петролините кладенци на америка ли ?? май не а?

Резултата, когато САЩ ти внесат демокрация...

A i dani prupusna- Kadafito e bil edin Amazing Hodozhnik i e rusuval Akvareli i naturmorti sas Vaglen. Po4itatel no Fan na Opernoto peene.

Az moia Lebensgefährter (Partnior vav zhivotat) Harun Al Raschid ( 32 godi.) szidenti sme po Pravo 4i4o mo e bil 11 godini vav Sequriry na Obitia Diktator. Razkazval. mie 4e e bil spravedliv i e mileel za sopstveniatsi narod.