Коментари - В битка за оцеляване: Овдовял баща ходи на работа по строежи с тежко болната си дъщеря | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Темата беше една а глупости пишете ....... Оня педал сатаниста така ще ударя че опънеш очите бързо ,бързо завинаги кретен гнусен .......

Да. Даваха човека по телевизията. Телевиззи в които работях хиляди хора и вземащи по 10 000 лева запалата. Всеки ако беше отделил ,проблема веднага ще се реши.

Даваха го и по телевизията,трагедия голяма трагедия.

Ще ми се да помогна, обаче на някакви ноемра на сметки постанти в интернет доверие нямам...

Няма ли paypal?

Щом трябва ще помогнем !

Г-жо Томова, дайте ми телефон или адрес на човека, аз лично ще се погрижа за него. Ако искате аз ще дам мой, но не и публично

Който прочете внимателно статията веднага ще се усъмни в истинноста. В началото- бащата и детето са от МРАМОРЕН, обаче накрая- който иска-да дари за нещастното семейство от МАЛОРАД!

Любовта на татко към дъщерята. Който, не го е изпитал...не може да се обясни напълно. Само като видя на една от снимките как я гледа, той се е превърнал в Любов.

Посоченият IBAN е некоректен. Не е лошо да се публикува правилна информация за да може който ика да помогне.

Тежка карма! Нека помогнем на тез души!!

Боже до каде я докара тази държава....от доктори и зъболекари по училищата да не може да си купиш хляб......

Защо трябва да ни занимавате с личните проблеми на който и да било? Човек се ражда сами умира сам. Никой не е останал на тоя свят. Този мъж и дъщеря му ще умрат, дали днес, утре или след години, все тая. Всеки е длъжен САМ да се оправя, НИКОЙ на НИКОГО НЕ Е ДЛЪЖЕН за НИЩО! Ако искаш нещо си плати, ако нямаш пари, значи не ти трябва. По цял свят е така, само в БГ Ганьо простака чака комшията, приятел, роднина да му помогне, а защо?

Приятелю,ти видимо от никнейма си си се помислил за високопросветЛен но ако се принизиш до нивото на човека който търси помощ от ближните си ще видиш че си просто един глупец. Видимо от никнейма ти е че си един служител и съмишленик на падналия. Покрай се докле не е късно,защото за всеки от нас идва съден ден. Иди и гледай детето сам....само един ш.ан ден и ще се увериш в правотата на думите ми. Чети Евангелието поне веднъж седмично,и моли Небесният Цар да прости празнодумството ти.

Видял съм достатъчно смърт и тегло от не сторили зло никому. Къде е твоят бог, къде е твоят господ? Вярвам само на себе си и на смъртта, защото ТЯ, смъртта е универсалния изравнител! Илюзията за рай е измама с която такива като теб се заблуждават, за да страдат. Живота е АД и смъртта е начина да се отървем от този АД. Затова се прекланям през героизма на самоубийците, мечтая да имам смелостта да сложа край на безсмисленото съществуване наречено живот. Рано или късно всеки човек осъзнава, че всичко е безсмислено, затова колкото по-млад умреш толкова по-рано ще избягаш от ада наречен живот!

Неслучайно си се наименовал със сатанинското число. Ти като си се родил сам ли си се кърмил и повивал, сам ли си дошъл на тоя свят от дупка в земята, сам ли се научи да говориш и пишеш? А ходил ли си някога на доктор, има ли си нужда от помощ за нещо от някой, някога, защото по твоите думи всеки идва сам и трябва да се оправя сам. Усещаш ли каква тъпотия си написал?

За всичко съм си платил! Никой не ме е лекувал, учил, гледал без да му е платено. На никого не дължа НИЩО! Всеки трябва да умре САМ, без да оставя дълг НИКОМУ! 666 няма нищо общо с числото на Дявола, това е една широкоразпространена заблуда. Всъщност вашият измислен Бог е самият Дявол и смъртта е негов пророк!

Трябва да си много прост,за да надраскал подобно нещо!

Прост или сложен, IQ ще каже.

ами един ден ти може да си на нейното място...и никой не те кара да четеш новината....затваряш я още след като прочетеш първия ред...някой да не ти е опрял пистолет в главата и да те кара да четеш

Той забавя ама не забравя...и има странно чувство за хумор...един ден ще дойде и твоето време...никой не е останал стълб на тая земя...

като гледам драскаш едни проозззтотии ...ако животът е ад тогава скачай от прозореца и ни отърви от присъствието си...или си само драскач във форуми

Аз съм слабохарактерен за съжаление. Не веднъж съм бил на покрива на 22 ет. на блока, в който живея. Какво ме спира, страха от високото може би, знам ли... Страх, да страхлив съм, макар че имам изявени садистични наклонности, но съм страхлив. Склонен съм и съм извършвал актове на брутално насилие, в пристъп на ярост мнозина са виждали живота си на филм, не се гордея с това, не, не искам да наранявам никого, но понякога се налага, пък и честно казано ми носи удоволствие. Въпреки това не успях да преодолея, страха си от височина. Многократно съм се самонаранявал, имам доста белези по тялото, търсех пределната граница, болката, абсолютната болка, исках да се изпитам. Обичам болката, тя носи удоволствие и свобода на умиращия. Радвам се когато причинявам болка, още пвоече се радвам когато ми пречиняват болка. Знаеш ли какво е да се простреляш в крака, за да разбереш дали можеш да изтърпиш болка без да крещиш, болката трябва да можеш да я контролираш. Болката е в главата, изключи мозъка и се наслади на болката. Смъртта е пътят към свободата, затова всички ще умрем! Колкото по-рано умреш, толкова по-рано ще бъдеш свободен! Както се казва в една велика песен "умри млад". Нека Дяволът ви напътства във вашия път към свободата! Умрете млади, живота е АД!

все пак: на гладния се дава въдица, не риба, на нуждаещия се дават инструменти да задоволи нуждите си (не пари). Всичко това се дава със съответната лихва, не безвъзмездно. Съгласи се, че поне това е правилно да се даде. Друг е въпросът защо 99% от хората не взимат даденото им....

В теб не е останало нищо човешко.

Бих те застрелял в главата без да ми мигне боклук нацистки ..

Къде и кога ще ти бъде удобно да се видим? Може да доведеш повече такива като теб? Аз съм от София, ако ти е далеч, не е проблем да посетя родното ти място. Особено държа да те видя, обещавам незабравима среща.

Дамн. Умри млад за да си красив труп. Човек е пратен на тази земя за назидание, наказан да изкупи греховете си на място, където е смъртен, на място където боледува и лесно умира. Мъките, които изпитва са наказанието. Ти явно си влюбен в наказанието. Обичаш мъките и си ги причиняваш с удоволствие. Дали има спасение за теб?

Дамн. Умри млад за да си красив труп. Човек е пратен на тази земя за назидание, наказан да изкупи греховете си на място, където е смъртен, на място където боледува и лесно умира. Мъките, които изпитва са наказанието. Ти явно си влюбен в наказанието. Обичаш мъките и си ги причиняваш с удоволствие. Дали има спасение за теб?

идвам за теб мършо , живота затова те е наказал да нямаш деца и да пукнеш никому непотребен

666. Пич, дъската ти хлопа яко! Жалко, струваш ми се интелигентен иначе!

Ти не си нормален, камо ли "човек"!!! Скрий се някъде, дето хора не минават!

вземеш да се отровиш, като те е страх от високо?

Отминаха вече и треска, и страх. Отлитна далече и болката с тях. Накрай от живота съвсем оздравях. Останах без сили и мъчи ме скръб. Не мърдам и пръстче, лежа си по гръб. Но знайте, покоят така ми е скъп!

И теб ще те стигне някога, така че внимавай какво говориш.

С хулене по държавата, нищо няма да се слъчи добро. Промяната с в самите нас да Обичащ ближния си ще промени цялата система.Ако хората започнат да се променят ще се промени и битието и управлението. А да помагаш на вдовиците и сираците е върховно задължение на всеки! Спрете да се оплакавате, пари имате, но се харчат погрешно.

Трябва си държавна СИСТЕМНА професионална помощ на такива хора ...като им подхвърлите 100 лева ( 50 евро) и ще си успокоите само съвестта, надявайки се да ви изтрият греховете от Книгата на живота....ама така не става...държавата, която убива тези хора, я създадохте вие, идиоти....

За какво да си успокоявам съвестта? Помогнала съм, без да чакам нищо. Айде стига с такива писарушки и разбирачи като вас.

Помогнала съм с каквото и както съм могла, не съм си чесала пръстите само по коментарите.

мършичке я пусни коментарте на коментарите

ЕЙ ТАКИВА ГАДНИ СЪДБИ Е ПЪЛНО В ДЪРЖАВАТА!!!!!!!!!!!!!!!!! ГОРКИЯ ЧОВЕК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ВМЕСТО ДА РЕВЕМ ТУКА ЗА ЗАУХАВИЯ ФУТБОЛ ,СТАДИОНИ И НАЦИОНАЛИ..... ВЗЕМЕТЕ НАПРАВЕТЕ ПРОВЕРКА КОЛКО ТАКИВА ХОРА ИМА ДЕТО ИМАТ ДЕЦА С УВРЕЖДАНИЯ И ДЪРЖАВАТА-НИЩО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЩО НЕ НАПРАВИТЕ ТАКЪВ МИТИНГ ЗА ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ, А???? ТРЯБВА НА ТАКИВА ХОРА ДА СЕ ПОМАГА!!!!!!!!!!!!!!!!!! А НЕ ДА МЕ ЗАНИМАВАТЕ С ПЕРУКИ,ЧЕРНО ТОТО И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА!!!!!!!!!!!!!!!!

...колкото и проверки да правят ..и не са само деца, ами и възрастни с увреждания са оставени е да умрат бавно и мъчително в глад, студ, мизерия и без медицинска помощ ..

Недоумявам как при недостиг на места в детските градини плащат на родителите по няколко стотин лева, а на гози клет човечец не са осигурили личен асистент за детенцето?

Той е личен асистент и взема пари за това плюс пенсията на детето, четете бре

Всеки ще си направи труда да напише каква ли не малоумна тъпотия в коментарите, но няма да си мръдне пръста да помогне със средства на този баща. Вместо да подхващате мега олигофренските подвикавния да троловете за Украйна или дапутатите и правителството и министрите, по-добре просто пратете на банковата сметка някой лев. Така ще направите някакво добро в своя живот вместо само да си бъркате в пъпа.

А вие свине в дезуправлението на Българите, все да взимате, да грабите , все да плюската и Николова га да не давате от бюджета на Ник й освен на Вас си и на краварите, разбира се, като ви заплашат, че ще ви конфискуват заграбеното......простако, по- добре такива като тебе да не се обаждат и да не казват, кой къде да праща ОЩЕ пари..

Браво на Дир.бг, че обръщат внимание на тежката съдба на това семейство. За пореден път виждаме хора нуждаещи се от помощ. Каква трагедия! А да беше само тя... Колко ли такива хора има в цяла България, но на онези в парламента и партиите не им пука въобще. Дано да се намерят добри хора и да помогнат. Кой с каквото и колкото може. Помнете, че днес може да си горе, но утре да паднеш долу. Бъдете състрадателни и когато имате възможност помагайте, защото може утре вие да се нуждаете от някаква помощ. Просто бъдете хора и нека си помагаме, за да живеем по-добре в един по-добър и щастлив свят!

Затова трябва да се борите да си върнете държавата от еврокраварските крадци и престъпници, че скоро всички ще сте в това състояние на човека...просто всички ви водят натам....

А вие дарихте ли за Украйна .....Ето дотук ни докараха педалите на Козяк и подлигуте им...,

ще дадем за да преасфалтираме пистата в Графа ..за да кацат чертежите за 5 000 000 000..

Отдавна съм казал нещо, което едвали ще се случи, но трябва ежемесечно да се отделя по 1% от дупедавските заплати( нали са избрани от народа) в една сметка и от нея да се помага на хора в нужда, било деца или възрастни .

а къде е социалното министерство??? щото си спомням че по 1350 лв се дава на укостансик бежанец

Оправете iban-a !!! Липсва цифра! Не можах да преведа парички за детето

BG32UBBS80024051325350 BIC: UBBSBGSF ТИТУЛЯР: ДИМИТЪР БЛАГОЕВ ДИМИТРОВ

Тагарев, няма ли да отделиш малка сума от милиардите, които преведе на САЩ за да помогнеш на един отруден човек в България? НАТО не се интересува от малкия човек, а само от големите печалби за американските пенсионери, но ти лично би могъл да помогнеш и на българин, както помагаш на украинци и американци.

Попитай клепоухия Радев дали няма да даде малко пари на това дете,вместо да помилва осъдени крадци като Иванчев например??

И затова отказа да помилва буквално почти убитата от банкянското чудовище и строителните му фирми- психопати кметици на Младост Иванчева ...А сега кой е кмет на Младост, знаеш, щото го държат на тъмно тоя въпрос нещо мафиотите от жълтите павета

Други ме е важно за Посолството

Преди години в щатите хазаинът ни беше с инвалидна количка.Тръгна да ходи на гости в друг щат със самолет.Викаме му да му помогнем до летището,той каза:"Не" и обясни,че ще дойде екип,който ще го придружи до мястото в самолета и като кацне друг екип ще го свали- цял екип се занимава с един човек безплатно.Тогава разбрах,че няма никога да стигнем някои страни.При нас цели мургави фамилии живеят с купени телкове,а за други нуждаещи се и колички няма.Жалко!

безплатен обяд няма... Цял живот е плащал здравни осигуровки и още куп допълнителни застраховки. Аок ги нямаш те изхвърлят на улицата. 30 милиона американци нямат здравна застраховка.

Ами той никога не е работил.Увреждането му е от дете- киста на гръбнака и подобно.Не знам с какви доходи би плащал застраховки и т.н.При него институциите си действаха от- до.Даже ни караше с колата си(приспособена за него) и не ни искаше пари,казваше,че бензинът за него е по- евтин.А наемът ни беше символичен за летния сезон 5 месеца.Този доход не би му стигал за цяла година.Както и да е- няма значение подробности.Въпросът е,че водеше пълноценен живот в къща,не се лишаваше от пътувания и емоции,нещо недостижимо по нашите ширини.

България отдавна е на дъното. Лошото е, че и ние сме там, предимно в морален аспект. Любовта към ближния и чувството за взаимопомощ са се изпарили. Живеем в морален вакуум. На българската рая и трябнат овчари и ветеринари. Касапи вече си имаме.

Трагедия и посеместен Ген цид, зимата особено ужасът лъсва фрапиращо....

Тагарев, няма ли да отделиш малка сума от милиардите, които преведе на САЩ за да помогнеш на един отруден човек в България? НАТО не се интересува от малкия човек, а само от големите печалби за американските пенсионери, но ти лично би могъл да помогнеш и на българин, както помагаш на украинци и американци.

Докато това дете страда Пеевски и дружката му Борисов трупат милиарди от кражби..

За Пеевски и Борисов знаем. Кажи ти ,какво ще направиш?

Обикновен работник съм но преведох 50 лв на човека.

ЕС !!!! Казва всичко !!!! Колония !!!

Не се бойте, я вижте свинете Буда от Банкя и всеядната свиня Пеевски - те ядат порции като за 100 бездомни...всичко е точно...повечето от вас явно не слизат от грозните си коли и не се движат пеша по улиците на София да речем, за да видят колко гладни, бездомни хора и животни има навсякъде....

Не ми говори за свинята и буда! Кажи ти, какво ще направиш?

А ти кво правиш, влезнал ли си от колата да ходиш пеш и да срещал в очите тези бездомни хора....

А ти какво правиш бе папагал..

Проклети да сте всички управници

1400лв на месец им били достатъчни според държавата... 1400 кора отзад да им влезат на кирко, кокорко и боко тиквата

Аааа, не така. Ти сега искаш да ги наказваш или да им правиш хубаво. За Кирчо и Боци не е сигурно ама Кокора ще се зарадва страшно.

"Елитът" на нацията... Народен съд... Първосигнално...

ДА ЖИВЕЕ НАТО, ДА ЖИВЕЕ ГЕРБ, ВСИЧКИ СМЕ ЗА НАТО, ВСИЧКИ СМЕ ЗА ГЕРБ! НИЕ ОТ ОФИСА НА ФИРМАТА ДАРИХМЕ 500 ЛЕВА!

Идиоти гробарски циници

Дир, що за лицемери сте вие. Можете да осигурите нормален живот на това семейство и да покриете всички раходи без да се отрази на бюджета ви. 150лв на ден не можете да ги разберете дали в кафе сте ги изпили или сте ги похарчили за салфетки. Но трябва да призовавате хората, сами не можете. Не хората трябва да са ангажирани с такива случаи, а държава. Такива случаи въобще не трябва да има в една държава членка на ЕС, това дете трябва да има осигурена грижа от държавата и новината да е, че държавата е отпуснала допълнителни пари за да отиде това дете на почивка за 15 дена, с басейн и т.н., а не, че баща му го е научил на мляко с кроасан, което е безумно за храна.

И като изписа 100 реда, олекна ли ти, нещо ще промениш ли?

Току що преведох 50 лв. на човека, че имам три деца и ми се сви сърцето като го видях това. А ти защо си лош?

Аз също!

Казвал съм го и преди "не е срамно че събираме капачки, тъжното е, че ни се налага да го правим"

Това,ако беше Германия например, бащата вече щеше да има всички социални блага за нормално съществуване на дете с потребности.Нямам думи до къде са ни докарали в тази държава.

надявай се. Първо те питат имаш ли здравна осигуровка. В Германия няма безплатен обяд.

със САЩ-в Германия може да е тотална бюрокрация,но ще му осигурят всичко необходимо,за да си гледа детето,без да се налага да си продава органите...

Ало-о-о-у, социалната държава.а.а! На хартия имаме социални служби, а на дело?

Нищо няма да ни стане на тези с телефоните за хиляди, да отделим по 50-100 лв или колкото можем за това дете. Все държавата, държава няма.

Така е. Но ме е яд, че моите данъци отиват за заплати на връзкари в разни синекури. Трябва да променим нещата кардинално. Той не е единственият в такова положение.

Спрете с безсмислените коментари, ваксини, депутати. Всеки, който може да помогне с нещо да помогне. Това дете можеше да е някъде, в някоя институция или по-зле.

На колко души може да се помогне със случайни дмс- си и то, ако някой ги снима и ги покаже!?! Това трябва да е държавна политика, тука се иска освен пари, също професионална медицинска и всякаква грижа....

Докато мислим, че е само до държавна политика , ще е такова положението. Аз лично мисля, че ако някой е в неговото положение, няма да му е до държавна политика. До човечност и състрадателност.

Това дете в бяла държава вече може би щеше да ходи. Абсолютно безобразие е това, което се случва мамковината ни! Милиарди се сипят за асфалт, саниране, Украйна, оръжие, проценти за изборите, заплати на дебелите чиновници и какво ли още не. Обаче за такива малки хора, закъсали го, имащи нужда от малка подкрепа - дръво. Нон стоп събираме дарения за лекари, лекарства, операции и т.н. И в другите държави се краде, теглят се кредити, харчи се разточително за простотии, но поне стигат пари до хората. Не държава, а държавище, опоскващо всичко за своите началници.

Това с целебралната парализа и епилепсията за съжаление се получава след първите ваксини които слагат на бебетата.Да при повечето деца не стават проблеми от ваксини те, но при някой деца се получават увреждания заради ваксините. Моя си е с епилепсия след сложена ваксина.

И то на 28 години ме увредиха, проклети да са с тия отрови, които инжектират на всички здрави хора и ги разболяват...

Ами всички тези, които много правилно сте ги споменали нищо не правят и то е видно. Стоят в офисите и пърхат с мигли.

Крадливата демокрация ще ни довърши

Отглеждам дете със специални потребности. Но това детенце и баща му са в сериозна беда. Мили хора, дори моралната подкрепа е огромна подкрепа. Подкрепяйте колкото можете.

Падението на една държава

Аз съм шокиран, че даже инвалидна количка не са отпуснали, ами се е наложило да я закупи, доколкото знам такива пособия уж се отпускат безплатно, ама сигурно и там е кой как се дореди...

"Колко мъка има по този свят"..., а в скъпата ни Татковина, когато има такива случаи мъката е в пъти по-голяма. Няма по-скапано място да си болен и да ти трябва помощ от България. Няма.

Ли 70% негласуваща мършо... Къде витае те бе революционери мамини и смели...

Какво общо имат негласуващите с революционерите?