В 12 области няма нито един нов случай на COVID-19 за денонощието, трима души обаче са починали

Близо 61 процента от новозаразените не са ваксинирани или не са със завършен ваксинационен курс

Обратно в новината

Коментари - В 12 области няма нито един нов случай на COVID-19 за денонощието, трима души обаче са починали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз бех антиваксър, ама като почнах да чета заплахи за взривяване на композиции, натравяния на водоемите и врязвания на камиони в тълпи от хора само за да променят мнението на правителството относно мерките, не ми се ще да имам нищо общо с тях.

Никога не си била антиваксър. Ти си истерична мастия-некрофилка, но си станала жертва на по-мощните некроманти известни като Биг Фарма. Ще те изпият като паяк мухичка и ще се вееш вечно в адската им паяжина.

Или това или в затвора и мъка на душата че невинни хора са пострадали заради ДОБРОВОЛНИ ВАКСИНИ. Има демократични и мирни начини по които нещата могат да се оправят, ама това което антиваксърите искате е нито миролюбиво нито демократично (дори не е и патриотично). Насилие, хаос и смърт тече във вените ви.

https://substackcdn.com/image/fetch/fauto,qauto:good,flprogressive:steep/https%3A%2F%2Fsubstack-post-media.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F765bae28-c763-4025-b65f-9b7f042a57841920x1020.png Германия и свръхсмъртността: какво се случи в началото на 2021 г. (Европа), което доведе до драматично увеличение на свръхсмъртността от април 2021 г. и на мъртвите раждания от март 2021 г.? Това е ваксината, глупако, това е ваксината Това е ваксината, глупако, това е ваксината! Термин, въведен от д-р Пол Елиас Александър; през 2020 г. наблюдаваните смъртни случаи са сходни с очакваните (поради вируса); през 2021 г. (>2x стандартно отклонение (SD) & през 2022 г. >4 x SD Д-р Пол Александър преди 50 мин https://palexander.substack.com/p/germany-and-excess-mortality-what 'През 2020 г. наблюдаваният брой смъртни случаи е изключително близък до очаквания брой по отношение на емпиричното стандартно отклонение, през 2021 г. наблюдаваният брой смъртни случаи е далеч над очаквания брой (повече от два пъти емпиричното стандартно отклонение), а през 2022 г. се увеличава още повече (над четири пъти стандартното отклонение).

като не се тестват, не значи, че няма болни. В западна Швейцария, където са по-тъпи от бай Ганю и се ваксинираха 80%, умират по 5, 10 души на седмица, при Ганю 2-3 всеки ден. Но Ганю е умник/ вирусолог и знае всичко

Не знам за "Ганю", обаче, че ти си изродено зомби е повече от очевидно.

Вестник "Ню Йорк таймс" съди Европейската комисия за това, че не е предоставила текстовите съобщения между председателя Урсула фон дер Лайен и главния изпълнителен директор на фармацевтична компания "Пфайзер" Алберт Бурла, съобщи изданието "Политико", цитирано от БТА. Вестникът ще се изправи срещу юристите на ЕС в най-висшата съдебна инстанция на блока, с аргумента че еврокомисията е правно задължена да публикува съобщенията, които биха могли да съдържат информация за сделките на блока за купуване на ваксини за COVID-19 на стойност милиарди евро. Делото е заведено на 25 януари и е публикувано в публичния регистър на Съда на Европейския съюз вчера, но все още няма подробна информация в интернет. Двама души, запознати с въпроса, са потвърдили подробностите по делото пред "Политико". https://www.dnevnik.bg/evropa/2023/02/14/4449858njuiorktaimssudieszatekstovisuobshteniianafon/ защо САЩ удрят ЕК и урсуЗ фон дер лайНен точно сега?! защото има плахи опити за еманципация на васалите в Европа! в ЕК дори се действа поне за юридически отговор на сащския закон за инфлацияята, тоест за засмукване на европейски индустрии иначе и Ню Йорк таймс и останалите сащски не0либерални средства за масова дезинформация бяха активни съучастници в спецоперация Ковид, вкл в частта й по сплашване и принуждаване на гоим да се включат в извънлабораторните експерименти на не0либералните Менгелета от Фарма Мафията затова и Ню Йорк тайм не споменава дори най-съществото правните основания ЕК изобщо да прави сделки с Фрама Мафията са нищожни ;) Предостатъчно е да се прочетат с разбиране договорите в основата на ЕС, достатъчен е и последният - Лисабонският :) https://www.europarl.europa.eu/factsheets/bg/sheet/5/the-treaty-of-lisbon в тези договори правомощията на ЕК са силно ограничение в полза на националните правителства що се отнася до здравеопазването ! така ,че замерянето на Фарма мафията от ЕК с десетки милиарди долари е абсолютно незаконно, но НЙТ не смее да заяви това, нали ;)? Между другото в края на правителството ББ3 нашият парламент гласува 2 решения , с които със задна дата упълномощи корумпетата от ЕК да пазаруват за наша сметка ;) тоест издадохме им нЕкакви индулгенции а служебният здравен министър наскоро поиска от ЕК да не ни натиска пак с милиони ваксини, щото веднъж плащаме за придобиването им (с вкл такса Корупция), веднъж за бракуването им - те са особено опасен отпадък :) в България вкасинирането върви с бесни темпове - от една до 30 ковидУфце на ден ;) НЙТ няма да натиска ЕК и за още едно престъпление на ЕК - даването на индулгенции (специални клаузи за освобождаване от отговорност) на не0либералните Менгелета при провеждането на извънлабораторните експерименти със стотици милиони човешки същества за финал : прилагането на смешния екстериториален закон Магнитски е също с цел сплашване на опърничавите в колониална администрация ;) налагане на пълно и безусловно подчинение на продалите се душички ;)

си ги пази за малоумници, като теб. Съди майка ти, че е изкарала такъв идиот.

Аз доколкото знам в страната умират над 300 души. Може да ни информирате и те от какво са починали.

от ковид умряха 37 хиляди. Това е един цял град. Което тъпако, не е единствената смъртност, другата също си върви а тези от ковид се добавят. Тъпако, като съобщават за ковид смъртност, не значи че другата е спряла.

и си давам сметка, че продължават да ни държат в напрежение, за да ни досъсипят. Нито един не бил умрял, ама неколко били се разболели. Абе, от други болести вече няма разболяващи се, нали. Никой вече не мре от друго освен от т.н. ковид, нали. Дръжте природонаселението на "педал", да се стряска и трепери. Нещастници. После защо вярваме в световните конспирации, ама защото ги правите, за това. Изгодно ви е.

Сиреньето е скъпо

със сигурност предпазват от инфаркт, инсулт и хематологични заболявания.

Кауфман - Институт лекуващ последствията, причинени от чиста случайност. Защото случайностите непрестанно се случват. Почти по всяко време. С български субтитри. От Мария Трайкова. https://rumble.com/v25q1fu-130545354.html

Тоест, ваксината не пази.

редакторката на тази статия.Няма ли друго какво да измислиш Ами занимаваш хората със Ковида още??? А? Прекалено съм сдържан за да те обиждам но... никога не е късно.

Тъпи, долни, изродени, упорити.

Да помним и не забравяме Боклуците които ни тормозеха. Боклуците които продължават с тази фалшива статистика. Боклуците които си продадоха скапаните душици за пари. Трябва да има съд и затвор за тези Боклуци. Боклуците , Доктор Смърт -Мазния , Кунчев , Кантарджиев , Балтов , Аргирова , Баба Радка , Гломб , Николова. Боклука Витанов да се извини публично на Мангъров. БОКЛУЦИ.