Путин поканил Борисов за ”Южен поток”

Покана за участие в тържествената първа копка на "Южен поток" е получил Бойко Борисов, пише "Стандарт". Събитието е насрочено за 7 декември край Анапа, пристанищен град на руското Черноморие.

Обратно в новината

Коментари - Путин поканил Борисов за ”Южен поток” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Също така е редно да не се ПЛАНУВАТ НИКАКВИ СРЕЩИ, преди да видим КАКВИ (монополни) цени за руския газ ще се договорят с ГАЗПРОМ. Може да се окаже, че Южен Паток е абсолютно ненужен на България...

Защо Путин не дойде на 09.11.? Редно е ПРЕДИ да се правят нови срещи, да се отговори СМИСЛЕНО на този въпрос!

Президентът трябва да иде, според поста си! Срещата в Анапа няма да е само забиването на една кирка. Трябва да се гледа държавнически, че там се открехва старата затръшната порта към Русия. Едно неуважение на някой от нашите тиквочи ще се накаже със сигурност с наказателни цени от Лукойл!

Българските русофили обичат България така, както ПЕДОФИЛ обича децата...!

И Путин, и Борисов практикуват бойните изкуства. Какво ли ще се получи, ако си направят един спаринг ...? Все си мисля, че ББ ще удари на бяг ...

Да бе, къв е Борисов в сравнение с руския богатир лилиПусин???

Според мен Путин му дава "лабаво" на Борисов. Официално поканата не е за "главния", а за хора по-долу в йерархията. Бойко искаше само лично с Путин да обсъжда наболелите проблеми ама май няма да го бъде. Отделно за "Южен поток" в България няма да дойде президента на Русия, а хора от по-ниско стъпало. Путин когато дойде въпроса вече трябва да е решен. Един вид показва, че няма зор да идва само заради "Южен поток" (всъщност икономическите интереси са движещи)

Цялата работа е, че руснаците няма да правят лични договорки. Само договори с юридическа стойност.

Напълно съм съгласен с анализа Ви ! И именно поради прецизноста-му считам, че : 1.Планираната визита на Путин у Нас Е задължително да стане (дори и със закъснение); 2.Тази визита Е задължително да протече по описания в по-предните-ми коментари/реплики. ...... Иначе -- просто Си проиграваме поне (Поне ! ) 20 (двадесет.) години от живота-Ни още (Още !) ...А ако-ли пък бате Бобчо изплипкъ на крака у Кремль, та и го хакнат с едно Висене/Чакане (Като във ветеринарница ли, що ли ?! ) като Серж навремето -- ... (абе нямам думи)

Странни разсъждения/меко казано/...на дървосекача.

"Засега обаче не е ясно дали Борисов ще уважи церемонията", защото има планиран важен мач на "тигрите" от Бистрица. :))) Тея от пресслужбата на какви се правят?!

Путин ще ги накара наще комсомолски хвалипръцковци да му лазят на четри крака.

Да-а-а, така ще направи Путин, ЦАРЯТ на българските русо(педо)фили...

журналисти - Златки

... черни и бели ...

Хубавото на цялата тази информация е, че Путин кореспондира с Борисов на високо ниво. Това отваря възможности за много други потоци - южни, северни, търговски, енергийни, екологични, научни... И открехва отново границите на един необятен пазар ... На който вече сме били и сме се утвърждавали десетилетия наред... И който губим по най - глупавият възможен начин.

Определено имате право ! ....Но Начинът Не Може да Бъде този, дето Вовката очевидно Е Подготвил Отдавна с гаулайтерите-му у Нас !!!

Било правилно, това което се случва. Но на Дървосека сега пък му пречел начинът... И от къде ли му дойде на ,,ума" за очевидните гаулайтери... Доколкото се знае, те са персонажи на други времена и държави ... Но от дървосечна гледна точка може би е прав ... Отдавна се мъчи да ни хвърли в някакво свое имагинерно пространство - териториално, времево и познавателно ...

Сега да видим списка ли му да отиде то е лесно тука да се тупа по гордитесь!

Дали е вярно,че ги е поканил?

ДА ВЗЕМАТ И ДЯНКОВ ,ЧЕ ДА ГИ ПОНАПЛЯСКА

Дянков ще ги пляска на арбитража, не тук, тук ще им се подмазваме, белким измъкнем добри цени за България! Лошото е, че българските русофили обичат България така, както ПЕДОФИЛ-рецидивист обича малки невръстни дечица...

Анапа вече да се е преместил на западния бряг на Черно море. То тук е руският курорт Камчия, базата на руснаците Росенец, полуруският Созопол, що не.. А нЕкои българи щели да сложат параф под документ, за който и Плевнелиев не знае като същност. В тази страна вече е време за военните ако ги има.

Май е дошло време Вовката да напомни на ББ старото воинско правило ,,стани - легни" към провинилите се... Щото ББ ляга и става пред хамериканците без да му командват ...

ББ повече лежи пред хамериканците, или стои в друга подобна поза ...

Те толкова много легнали пред Путин в България, че ако един остане прав ще си бъде сензация.

Ей-там долу има нещо ... казано от нещо златно/светло на чиста/бяла основа . Дано не плаши Хората ! (, че като Гледам как върви - комай сте безмилостно прав(а) )

не само че ще отиде, ами и ще разгони фамилията на путин заради оня 1 милиард, дето се осмеляват да си го искат

Държавната "Булгаргаз" е сключила договори за доставка на 83% с "Овергаз", офшорна фирма, създадена от ямболския селски тарикат Сашо Дончев: "- Не сме увеличили продажбите на газ те са такива, каквито бяха и преди 12 години, но десет пъти порасна цената. Оттам се увеличиха и печалбите. "

От кога на западното крайбрежие на Черно море е Русия, до вчера бяха България и Румъния, да не би да се е върнал "социализъма"

По-западен бряг от Бургас нема. Следователно срещата ще бъде в Бургас.

Тя и Провадия на 30 километра от брегът, а ма там щяла да излиза тръбата!!!!

Пожарникарят го е страх от Путин и няма да отиде за първата копка!

Западният бряг на Черно море е в България и Румъния, а в Русия е североизточният.

Бъркаш! Западното Черно море е край България, но това е източния бряг. Помисли малко. Край морето източната граница на България ли е или западната.

Взимай си лентичката в джоба и заминавай в Русия да режеш, след това да те ескортират директно в Сибир. В България, ако се върнеш Цуцка ще те бие по тиквата с безполезни фотоволтаици до края на света...

Много интересно как стават тези покани? Вовката звъни телефон на Бобката: "Абре, брато, Ела да те видя малко..." ИЛИ? Защо в руската преса не знаят за подобно нещо? Или някой от прес центъра на Барон Мюнхаузен пак се е вживял?

Има покана! Това, че ти не знаеш...

И къде е тази покана? В сайта на някое руско министерство, в руската преса или в мокрите сънища на Стандарт и Индианеца?

Ей, Вовка ! Куда така у понеделник, шмок ?! Накратко : 1.Планираната-вече среща у Нас да стане Реалност. 2. Срещата по т.1 да бъде Напълно- Отворена за Всички Българ(к)и по Прозрачен метод и с Наистина-Осигурена чуваемост. Както и с Реално Изпълнение на Взисканото от Всички-Нас. ...Та Това Е, бате Бобчо ! Нищо работа демек. И н-е-з-а-б-а-в-н-о, ей ! ( Няма отсрочки да Вземем да му даваме на тоз зер !)

Бате ти Бобчо занае много добре, кой е по-старши и как се стои мирно пред него.

Бе то ясно кат-бял-ден че Вовката е баш-най-старши на всички 'нашенци' дето лапат-ли-лапат ( За нищо !) Нашите Данъкплатски пари . ...Ама все се надявам, че бате Бобчо освен такъв - Е И Българин . Но ако считате че мойта-милост не става за Dreamer, то Трябва ли да Ви/ви Чета че Съм TheReamer ? ...Ерго - просто да Подкарам Изпълението на Крещящо-Неотложно Необходимото за Всички-Нас ! (изписано в пряк текст по-горе)

Ами, че Путин затова кани ББ, да си носи кирката и да удари първата копка. Независимо откъде ще мине тръбата. И ББ ще отиде, той разбира от старшинство, ако не от друго...

НЯМА ЗАЩО ДА ХОДИ, АКО СА ГО ПОКАНИЛИ, РАЗБИРА СЕ - ТРЪБАТА НЯМА ДА МИНЕ ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ. СНОЩИ ПО ЕДНА ЗАПАДНА ТЕЛЕВИЗИЯ ДАВАХА ТРАСЕТО.

...и аз го гледах - минава през Северна Корея

А дано!

Борисов е комунист, но не се знае дали ши уважи поканата на Путин!? Ай напишете същото за Станишев или Гоце-то! Голям цирк ще е - Путин да покани тия двамата паразити и те да откажат....хихиххи

Ти сериозно ли вярваш, че няма да отиде? Той вече е планирал правителствения полет и си е резервирал хотела. Все едно не знаеш какъв надут барабан е и как обича да се бие в гърдите. Още преди три месеца, като се заговори за идване на Путин в България през ноември, бях сигурен, че Борисов и Добрев ще летят към Русия.

За Борисов не е сигорно, но за Вас, че сте червен уракол, няма никакво съмнение,- слава богу че обикновено предсказанията Ви са вятър работа!!!