Протести, освирквания и ръкопляскания за Лавров (снимки)

Кортежът на Сергей Лавров бе посрещнат с освирквания и ръкопляскания пред МВнР. Три протеста посрещнаха руския външен министър пред президентството.

Обратно в новината

Коментари - Протести, освирквания и ръкопляскания за Лавров (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цитат: Радой Ралин: Пиша ти от Плевен, драги Ванка. Помниш ли кагда пришол със танка? Беше млад, но се държеше мъжки. Зарази семейството ми с въшки Взе на мама златните пендари и дори галошите ми стари. Помниш ли, как кушаше картошки? Наконец забърса три кокошки. После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия. А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата! Длъжен бях да те обичам, Ваня. Даже кръстих дъщеря си Маня. Залъкът си давахме насила на Русия тая дива сила. После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки. Грабихте и жито, папироси Зарад тебе ходим голи-боси! Дружбата ни беше свята, чиста. Ние всички хранехме танкиста. А пък ти ни пазеше със танка и ни взе последната луканка Пазеше и немците, и чехите. Ние тук възпявахме успехите. С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята.

Америка: От Свобода към Фашизъм / America: Freedom to Fascism

Да живее ЮЖЕН ПОТОК! Да живее АЕЦ БЕЛЕНЕ! Да живее РУСИЯ!

Спокойно! И трите ще живеят. Само спокойно.. Ух...направо ме притесни, човече...

ЗАЩО БЪЛГАРИЯ трябва да плаща сметките за това!

Да изметем всички боклуци, които са подлоги на Америка и работят срещу България! Южен поток е златна мина за нас и ако трябва излизаме от ЕС, но ще го строим! Долу гадовете, които съсипаха България! Народе, грабвай коловете и гьостериците!!!

Само дето ще ни струва едни 7 милиарда лева и пари от него ще видим след 22 години...голяма далавера е, не се знае за кого само

златното (за нас)? За Путин и Гена Тимченко - да, но за нас? Освен и за българските подлоги, на които са обещани малко комисионни.

България ще победи в стремежа си към доставка на газ от извора без посредник. В крайна сметка Германия не ползва посредник при преговорите си с Русия за Северен поток. Защо България трябва да ползва такъв при преговорите си с Русия за Южен поток? Ми това си е сегрегация и пълна нагла дискриминация. Даже смърди на расизъм.

Северен поток получи облекчения от ЕС, иначе и той се регулира от Третия пакет...

ПОДЛОГИТЕ,КОИТО РАБОТЯТ ПРОТИВ ДЪРЖАВАТА-ВЪН. ЮЖЕН ПОТОК ЩЕ ГО ИМА,ЗАШОТО ВСЕ ОЩЕ ИМА РАЗУМНИ ХОРА МИСЛЕЩИ ЗА БЪДЕЩЕТО НА СТРАНАТА И ДЕЦАТА НИ.

Работещите от БГ са на запад! Кой разумен българин подкрепя поредната далавера на управляващите?

Ще направя баница и печен американски сенатор на грил. При такава маса с ядене, пиене и светлина и топлина от Южен поток ще си върна хлапетата от запада.

По-долни и тъпи от нашите руските подлоги няма в никоя държава!

Ти ,например!!!

За всички е ясно ,че ЮП ще го има.Но българите ще що стаят в любимата си замислена поза ,като с едната ръка се почесват по ректалното си отверстие , а с другата ще чоплят носа си

Протестиращите защо не протестират и срещу силовите методи и наглост на САЩ, а само срещу Русия? В случая Русия е далеч по-малкото зло..

Австрия бързо подписаза Южния поток, Италия и Гърция са с двете ръце за. Абе Кольо защо само на теб ти пречи тоя проект. Пак сме на терсене. Някой може ли нормално да обясни какви ще са минусите от тая тръба?

че за България договорът е корупционен? Че не може цената на тръбата в БГ да е почти три пъти по-висока от тази в Сърбия и Австрия! Че едни "хора" от Русия (като путиновото приятелче Генадий Тимченко, собственик на 15.3 млрд. долара според Forbes) и България искат да смъкнат от кожата на нашия народец свръхпечалби с изцяло корупционен привкус? Отделно, че и през този век всички енергийни стъпки на България са енергични към все по-пълната зависимост от един единствен източник, при това държавен монополист в авторитарна държава!

че ако руският милиардер е заменен с американски и тръбата е американска собственост,дори и космическа да е цената ще е супер изгодна за нас ,дори и без кожа да си останем. За пример договорите с Мариците. Ама изгодни да видиш и неподлежащи на коригиране.

Аз пак не разбрах. Тея проклети комунисти направиха АЕЦ, Водни електроцентрали, Вецове във всеки голям град. Направо "съсипаха" енергината независимост на България от 44 до 98 година. След това дойде европейския съюс който създаде 000,000, но распердели енергосистемата на западни фирми. Пак се обърках идват комунистите пак да строят тръба която ще бъде рано или късно пак протекционирана от европейските интереси. Пак не разбрах против кое се пъчи Пешо с голия гъз?

Доколкото знам дължината на тръбата в България е приблизително 540км, а в Австрия е 50 км логично е тогава в България да е поскъпа , ако трябва да сме коректни добре е да се говори за цена на километър, но пак не съм сигурен дали ще е коректно защотото много вероятно диаметъра на тръбата с отдалечаване от Черно Море да намалява защото всички по трасето ще консумират газ , но може и да греша

Ах,защо няма един тайфун и при нас да отвее всички тия наши цинични политици,синдикати живеещи на гърба на този опоскан народ.

мръсни комунисти цял живот ни крадат и сме бедни и нещастни заради тях и собствения ни страх

кой ти са в гащите?

Дали?Поне доколкото помня и в момента виждам ,даже не могат да боядисат и подържат това което е построето по време на така наречения комунизъм

Сега ни крадат капиталисти и усари, ама това е демократично така , че може. Въпрос на пропаганда и трактовка...

Защо никой не коментира развятото украинско знаме, насред София, м? По Бг новините го показаха за секунда, две...за още по-малко дадоха скандирания отсреща - Тук е България!!! Ако някой реши да развее българският трибагреник в Киев, какво ли ще стане, м?

..Нищо няма да стане. Украинците нямат нищо против нас. Много българи има в Украйна. И те и ние сме измъчени и угнетени от интересите на световните диктатори.Не познаваш украинци.

Общи приказки да децата си да разказваш!

Напротив - имам много добри руски приятели от Украйна.

"Украински граждани протестират заради ареста на украинския режисьор Олег Сенцов, обявен за шпионин - той снимаше филм за референдума за анексирането на Крим от Русия. Развя се украинското знаме, вдигнаха се плакати на руски език "Лавров, долу ръцете от Украйна", а недоволни скандираха "Путин - убиец". Кое е смущаващото за България?

Остави написаното, иде реч за медиен телевизионен репортаж. А, нещо да знаеш за убития руски оператор в Украйна , който всички наричаха "чичо Толя", който снимаше бомбандировките в Луганск и Славянск, м? Ако българи сторят същото, както украинците, в Киев, как щяха щяха да го възприемат, м? Дали щяха да ръкопляскат? Дали щяха да ги поканят на чай? Дали щеше да е несмущаващо за украинските органи на реда? Не за друго, просто питам "на ум".

Добре че дойде Лавров за да вземем пак някой лев

ПОДЛОГИТЕ,КОИТО РАБОТЯТ ПРОТИВ ДЪРЖАВАТА-ВЪН. ЮЖЕН ПОТОК ЩЕ ГО ИМА,ЗАШОТО ВСЕ ОЩЕ ИМА РАЗУМНИ ХОРА МИСЛЕЩИ ЗА БЪДЕЩЕТО НА СТРАНАТА И ДЕЦАТА НИ.

Руска подлога,путинофил и национален предател си ти! Южен поток и зависимост от Русия не ни трябват.За такива думи като твоите по времето на най-големия български политик Стефан Стамболов са разстрелвали.И когато русофилите са били изчистени Бъл гария е тръгнала напред към Европа и цивилизацията.

Трите седмици няма да ти донесат късмет, защото си много зомбиран, сляп, глух и неспособен на мисъл.

при вас има цензура !!!!!!!!!!!

Ново 20. Ти не знаеш ли чий е сайта:) ...Но точно за това пиша чат пат тук. На пук. Буахаха!

Браво г-н Лавров, Вие сте един от най-добрите министри в света и от Вас трябва да се учат разни недоносчета, наречени политици

лавров е клиент на воения трибунал в хага за военни престапленя - за какви газови потоци говори????тои е вторя в списака след путин с разбоиници и военнопрестапници трябва да се скасат всички взаимоотношеня.сяамите руснаци вече са убедени в разпада на русия и палната разруха. на путин му дават максимум до една година да се задаржи в кремал- после на сад. това че са излезли 20-з0нрубладжии платени от атака не означава че те решават толкова важни вапроси за балгария и европа.

какъв съд, кви пет лева? путин и сие изкяриха наи-много от тази криза в международен план. русия се скъсва да подписва договори с китаи и индия, пазарите на брикс са във възход, а китаи явно или не спонсорира руската икономика... това е наи-големия тласък, които са имали от 15г насам

Нещо не прочитам новина ,каква ще да е цената на газта от Южен Поток. И с какво ще направи българския бит по-добър, а икономиката ни по-конкурентна. ..а по-новината.. Щом Лавров е дошъл да "говори" с български министър председател в оставка значи нещо съвсем са му омекнали капачките.

Блядките ни мъчат с най-високите възможни мита за нашите стоки...по-далече от Блядистан, по-близо до цивилизацията !

За пореден път ще духате на Бойко шланга. Честито! Свикнали сте и без това не можете. Станишев вече се е приспособил към вечните загуби. Приспособявайте се и вие. И да виете като хиени, файда няма. Таква, миква и т.н. Заемайте удобна поза и се гответе.

Браво,добър преписвач си,това вече го четохме по друга тема?!

Станишев - 2 управления Борисов - 1 управление

Едно ама съсипа Бъгария

"Русия не приема европейските енергийни правила." Такова изказване е недопустимо дори за стажант аташе в посолство в развиваща се страна. То илюстрира имперската наглост и дебелоочие. То показва двойния стандарт в руската политика и пропаганда. Русия може да защитава интересите на Кремъл, не на руския народ, а на Кремъл, а другите не могат, особено когато интересите им са противоположни на руските империалистически интереси и мечти.

Шило

Извинявай, но днес хапна ли, вода пи ли? Че близо 1/3 от коментарите са твои?

От петнадесет години Русия признава единствено правилата на "силоваците", "нашистите" и назначените от тях олигарси!

Много добре, че арменецът си отива с празни ръце, защото от Южен порок, Родината само губи.

Шило

Не знам кой е арменецът, но определено ако не се строи ЮП, ние оставаме с ръце в джобовете. Всъщност ако не се строи през България. Защото вече веднъж са го правили: противопоставихме се на "Син поток", те си прекараха тръбите през Турция. Аркадашите са готови да вземат тръбите и на ЮП. И тогава- плащай за интерконекторни връзки, плащай транзити, и получавай пак руски газ. На много по-висока цена.

и от цената на руската газ в България по-всоко НЕМА!

хахаха, една шепа платени от Москва тролове спамят ли, спамят... Техните десетници са им наредили да са особено активни днес, по случай посещението на един от шефовете на 5-та колона у нас - товарищ Лавров. Не минават вече тези номера, другари путиноиди.

И тук ли си бе Иво10??

Eх, тези националисти от атака големи комунисти излязоха.

Русия ще се научи да спазва правилата. Другият вариант е - секторни санкции, тотален крах и банкрут на другарите Лавров, Путин и сие.

Шило

Русия си гледа интересът. Достатъчно силна държава е, за да се съобразяват с нея. Всичко е компромиси, които трябва да се правят. Няма как да бъде заставена към определено поведение.

Суровини и оръжие. Други аргументи? Да ви имам ценностите! :-(

Гледах Нова ТВ как отрази посещението на Лавров:терминът:"Братска дружба"беше употребен 4 пъти. Петата колона явно е завзела всичко в БГ,поне всички медии.За каква "Братска дружба"ми дрънкат тези БГ глупаци,когато тва комунде е дошъл тук само и единствено заради ЮП и "братските "4 млрд.които ние ще трябва да платим на Путин.

Шепа кончитовурстовчета и еврогейчета ги подбрали да протестират срещу Лавров и хайде хоп - новина! Ами нали се събираха вече преди 2 дни, защо пак са ги събрали някои от тях? Да проявят малко фантазия, други да пратят.

Тоягата на Путин не идва току-така в България. Не му е на него за Ю Поток, Лавров прекрасно знае, че Орешарски е обречен и няма смисъл да преговаря с него каквото и да било! За каква ли тайна супер важна мисия е пристигнал Лавров????

И защо се обръща толкова внимание на шепа доларджии, дето ги наели да викат и свиркат? И руснаците биха могли да платят на неколцина да освиркат поредния хамерикански тъпанар, който вземе да се довлече тук. Това, че не го правят, просто показва, че си тъкмят добре сметката и не разчитат на подобни глупави трикове.

не си ли разбрал, че хруснаците са три пъти по-гадни от "хамериканците", от Марс ли падаш и ли си заработваш рублите??????

" Искането на всички протестиращи е Русия да не се меси във вътрешните работи нито на България, нито на Украйна. От "Протестна мрежа" коментираха, че не може със силови методи да се прокарва международна политика и да се налага със сила един проект като "Южен поток", който очевидно има противоречие с европейското законодателство. " Ах вие гълъбчетааа! Как да не се съмняваш,че сте платени и сте принципни! Бяхте ли така разярени ,като идваха глупавия Буш..мъжката Клинтън ..да врещите и да протестирате за безчинствата на сащ ПО ЦЕЕЛИЯ СВЯТ! Милиони избиха...къде бяхте,защо не протестирахте? Нали сте принципни и не платени! Платени стеее! По колко ви дадоха ..ше има ли за по един геврек?Неморалници! Запада + сащ запалиха света от всички страни..ТОВА Е АНТИХРИСТА ,алоо дяволиии!

Бре умнико, защо забравяш, че сме членове на НАТО и ЕС?

огън служба не остана аз съм за червените пак ние ще управляваме има варианти за коалиция с Бареков и ДПС ДОЛУ ТИКВАТА

Ехе,вече имаме проруско " народно опълчение" в бг,уж народно,а борещо се всъщност за руските енергийни интереси,включително и по затворени проекти,ей така да има разводняване,отклоняване,а не анализ на реалностите и конкретните нужди за страната и нейната енергийна независимост.Много боклук се навъди за разчистване,един изчистиш,друг се появява,явно има почва, не е никак добре,трябва непримиримост!

Световна война. След нея ще се види кой кой е. Бог да пази България Русия и всички православни християни

може и да са православни. Останалите (новите) руснаци са путинославни.

Рибентроп беше в София, за да се скара на мажоретките си. Поради същата причина и мажоретката Олигарски се прави на луд и не се маха!

Ехе,големи глупаци,тиквета лигавета,ама много сте прости,как човек да ви върне, срамота е отново да дойдат празни тикви!

Крайно време е тези платени "протестъри" и "протестни мрежи" да бъдат изхвърлени от обществения ни живот. За съществуването им са виновни определени партии и финансово-икономически кръгове, които чрез тях прокарват своите интереси, домогвания до властта или външнии вътрешни интереси които отявлено не са в интерес на българския народ. За да има истински политически дебат и в обществото е необходимо хората да са на ясно с политическите идеи, социално-икономическите платформи и програми за бъдещото развитие на страната и обществото. А такива за сега няма и за това вместо обществено-политически и социално-икономически дебати в обществото в подкрепа или срещу им, се вихрят платени или лумпенизирани "протестиращи".

откакто комунеките са на власт в българия маи никои уважаваш себе си западен лидер не е стъпвал у нас. затова пък се изтърсиха товарищ путкин и неговите копои да инструктират троянските си комунистически коне в европа.

Искате да кажете, че сенатор Маккейн и двамата сенатори в добавка не са уважаващи се западни лидери?

Имаше,имаше,не се прави на дръж ми шапката,а и говори за социалисти,че комундетата са в дясно,посинели от злоба,деструкция и лъжи!

" Искането на всички протестиращи е Русия да не се меси във вътрешните работи нито на България, нито на Украйна. От "Протестна мрежа" коментираха, че не може със силови методи да се прокарва международна политика и да се налага със сила един проект като "Южен поток", който очевидно има противоречие с европейското законодателство. " Ах вие гълъбчетааа! Как да не се съмняваш,че сте платени и сте принципни! Бяхте ли така разярени ,като идваха глупавия Буш..мъжката Клинтън ..да врещите и да протестирате за безчинствата на сащ ПО ЦЕЕЛИЯ СВЯТ! Милиони избиха...къде бяхте,защо не протестирахте? Нали сте принципни и не платени! Платени стеее! По колко ви дадоха ..ше има ли за по един геврек?Неморалници! Запада + сащ запалиха света от всички страни..ТОВА Е АНТИХРИСТА ,алоо дяволиии!

откакто комунеките са на власт в българия маи никои уважаваш себе си западен лидер не е стъпвал у нас. затова пък се изтърсиха товарищ путкин и неговите копои да инструктират троянските си комунистически коне в европа.

КОГАТО ДОЙДЕ ЗИМАТА АЗ ЛИЧНО ЩЕ СЪБЕРА ЦЕЛИЯ КВАРТАЛ И ЩЕ ИМ ОБЯСНЯ, ЧЕ НЯМА ДА ПЛАЩАТ СМЕТКИТЕ СИ В ЕРП . ПУКНЕТЕ СЕ ОТ ГЕРБ ПАРИ ОТ МЕН - НАНАЙЦИ

ще плащаш ли?

Браво! Мислиш за българската икономика - ще има производство на газени лампи и кюмбета.

Сега е лято и нашите еврогейчета се опитват да се налагат на Лавров, но зимата идва след няколко месеца и новото правителство (то е ясно че това ще се маха) ще духа супата като почнат проблемите с газовите доставки..а народа си гласува и си търпи.

вън руските фашисти от българия. путкин и неговата клика превърнаха русия в имперялистически агресор и окупатор на чужди народи. не им стига, че владеят 1/6 от земната суша, а ламтят за още чужди територии. завладели са над 100 народа в своята шибана руска федерация и продължават да завладяват нови народи и територии. срам и позор за комуняките у нас, които поканиха този двуличен мужик за да му засвидетелствуват своето робско раболепие и подчинение.

На кого ли си му притрябвал?! Направи нещо за себе си, вместо да лаеш като гладно куче срещу месечина!

ти като се обаждаш от септичната яма да не мислиш, че от теб някой се интересува, освен онези превозни средства, наречени от хората "лайн*рки" които почистват запушени отходни тръби...

Прав си! Няма по-долен, по-мръсен, по-кръвожаден империализъм от Путинския!

не щади не само чуждите, а най-вече собствените си народи.

Това е империализмът на САЩ! Той е върхът на всичко долно, гадно, лъжливо, грабителско и подтисническо на тази земя!

та чак слюнки хвърчат от тебе? Какъв срам, какъв позор? Ти май не си българин! И кой си по дяволите, та"подклаждаш" омраза и ненавист, а не виждаш, че войната чука и на нашата врата! Ей,това еврейските измекяри ще се пукнете от завист! Зер, как руснаците ще "владеят 1/6 от земната суша"?! То и една известна с брошките си американска еврейка твърдеше същото! И план имаха щатите -за 15 г. да "разпарчетосат" голямата Русия и да се доберат до природните й богатства, а руснаците да им "бачкат" като роби! Я стига си плюл! Русия е в правото си, да брани територията и гражданите си!Никой не иска брат брата си да убива! Аман от алчни, продажни и безмозъчни безотечественици!

Те не владеят1/6 от "земната суша" (като че ли има водна суша ха ха ха) това си е тяхната родина земята, на която са се родили и живеят! А в какво са превърнали Русия не е твой проблем, а си е проблем на руснаците и те дават 81% доверие на Путин! А си има един оригинален и истински всепризнат империалистически агресор - САЩ! Това е символа на агресията, превратите, метежите, убийствата, грабежа и погазване суверинитета на държавите! Русия както каза глупако си има достатъчно територия и не е завладяла ничия чужда територия и никакви 100 народа не са завладели, а в Руската федерация живеят руски граждани и няма как Русия да завладее своите си граждани бе тъпанар!

Лавров идва служебно по проекта,защото има проблем,това едно,а политика в Украйна е друго и показа истинското им лице,дори Меркел се отдръпна,показа принципност,независимо от предишните добри отношения.Тук проблема е ,подписаното споразумение за газопровода преди събитията в Украйна,и ако имаше далновидност ситуацията можеше да се използва да се договорят по добри условия,а не да се навеждаме.

Хей, Хора ! - отскочете до БНТ1 !! та да го Видите Митко (Тъй де - на Коста сина за Срамотите !) ---> как се слага на оня Преносвач на торби с Окрадени пари !!!

Виж това и си помисли за такъв ред ли си! "Показано телеканал 100 Харьков. Крик души" Защото на държави като нашата друг не се полага по техните стандарти.

Благодаря Ви ! ---- Напълно подкрепям момичето/Виктория. И ! - Започвам Незабавна връзка с Този тв канал.

Ох, олекна ми! Сега вече съм спокоен! При толкова много наши другари - верни русофили, няма начин любимата ни партия и любимия ни лидер другарят Сергей да не спечелим изборите! А вий, скапаните българи - мрете! Нашата истинска родина матушка Россия ще ни се отблагодари!

Bell

Живеем в свободна държава, всеки може да си вика и ръкопляска на когото си иска. Виж, знам една страна на североизток където за подобни прояви те пращат да доиш лосовете в Сибир.

Вече има първи осъден от "Окупирай Уолстриит", казал нещо криво на полицай. Ще лежи май четворка!

ами това си е правилно.. там властите са си власти и за рива има ред спокойствие... а у нас като бият шамари на младите полицайчета ..много ли е добре бе тъп... няма на кого да се оплачеш ако са ти пребарали дома..или вилата... смотан ... помисли преди да пускаш тъпните си...

Дрънкало папагалско чуло оттук и оттам нещо и се мисли за много оригинален, а не разбира, че с герберастко седерастката си соросоидна тъпотия става един плужек!

Важен щрих. Промяна в позицията на Европа. Евронюз започна да говори за "самопровъзгласената ДНР", а не за терористи и сепаратисти...

Надявам се Не трябва да Ви разбирам че таз 'визита' на Лавров е...е... ъъъ - във връзка с Обявяването на ЗДНР ?! (ЗаДунайскаяНароднаяРеспубликъ)

Не говори, че Меркел подава сигнали за недоволството си с адресат Вашингтон.

В края на краищата ЕС може и да проумее истината в тази ситуация и да застане на страната на ДНР.

ЕС имаше интерес Киев да подпише икономически заробващия пакет, сега вече там се осъзнава, че Вашингтон използва Украйна и срещу самия ЕС... Назрава конфликт САЩ-Гремания, а Путин използва ловко момента.

Вувузел

Докато "проумее" ДНР ще е дала фира! Путин обаче проумя, че са бандити и терористи като направи справка със своята Конституция на РФ, чл.13, ал. 5. Запрещается создание и деятельность общественных объединений, цели или действия которых направлены на насильственное изменение основ конституционного строя и нарушение целостности Российской Федерации, подрыв безопасности государства, создание вооруженных формирований, разжигание социальной, расовой, национальной и религиозной розни. Превод за русофили май не е нужен?

Aбе ти кaто си толковa отворен( нa) я ми кaжи знaеш ли кой сa единствените aмерикaнски инвестиции в Б.Г. Aз ще ти кaжa -товa сa чaстните Мaрици който сa еднa мaшинa зa грaбеж нa нaродa ни зaщото им изкупувaме токa нa двойни цени ( по 160 лв.зa мегaвaт вместо по 80 лв.кaквaто е ценaтa нa съседните Мaрици 3 и 4.) Я коментирaй този въпрос.И още нещо ,ти с кaкво предлaгaш дa зaменим Рускaтa гaз,щото нaпример Плевнятa щеще дa внaся втрчнен гaз с кофи и туби от Кaтaр.Когaто отричaш нещо дaи aлтернaтивно префложение

Поуката: Помните ли, оня лудия диктатор, Стамболов, който за да ни натресе Кобурга? Той беше пъвия русофоб! След неговото управление, България граничи сама със себе си!

Ето за това ви мразя вас русофилите, защото сте готови да очерните и най-великите ни герои защото не са лизали руски за..ци.

Стамболов? Велик герой? Да започнем малко по отрано. Случайно Стамболов да е бил "Апостол" на някой въстанически окръг? Да е имало въстание там? Или май малко се скрил? А защо бе убит като куче и са му отрязали ръцете? Май не е толкова "чист"

огън служба не остана аз съм за червените пак ние ще управляваме има варианти за коалиция с Бареков и ДПС ДОЛУ ТИКВАТА

Какъв българин си когато турците с ваша помощ управляват? А вие БСП само им правите свирки.

слагам плюсче, но не си точен. ДПС е турска партия като визия, но се управлява от Москва, не от Анкара! (и е създадена като руски проект).

Хора, стига сте наливали от пусто в празно. Има трети път на развитие, пътя на пряката демокрация. При пряка демокрация народът ще казва какво да се прави, учените ще кажат как да се направи а правителството и парламента изпълняват.

ти за задкулисие чувал ли си ?