Коментари - Радан Кънев: От ”Южен поток” печели енергийната мафия | Днес.dir.bg

Радан Кънев: От ”Южен поток” печели енергийната мафия

От проекта "Южен поток" печели енергийната мафия, представлявана от стотиците българо-руски фирми в сектора, заяви Радан Кънев от Реформаторския блок.

Обратно в новината

Коментари - Радан Кънев: От ”Южен поток” печели енергийната мафия | Днес.dir.bg

Коментари

русия иска да окупира районите от украйна в които има шистов газ и въглища ... ако украйна си запази териториите може тя(украйна) да изнася газ за европа .... руски обходен маршрут - южен поток ....

Сигурно верно хортуваш, а още по-голям фен съм на Мартин от СДС-то,но той май беше отлюспен - то може ли да ви разбере игричките човек? Какво толкова делихте, а сега се съюзихте с благословията на Пръмовица. Да те светна - затова няма да гласуват и много ваши действителни членове. Да се бяхте събрали единомишленици без нея, а ако ви изберат в НС - гласувайте с нея.

Рамадан да не рипа помним още управлението на неговите предшественици - зная че брата му работи в една медия и може да влияе на ДИР.БГ ! Надявам се лидерите на неговата партия никога повече да не виждам в публичното пространство ! Южен Поток ще бъде макар и под контрол на ЕС ! Поне нещо хубаво за Бг. ще има макар и опорочено още в самото начало ! На Р. Кънев ще кажа -тяхната партия не е достойна да се нарече Българска!

защо нищо не казваш за Шеврон и Боко. Нещо ми намирисваш....

Добре е Радан Кънев да има по- ясни послания. Защо? На този прост народ,който има предметно мислене му трябва да вижда нещо реално- например - "Ще стоите още повече на тъмно на село и в градовете! Децата ви в студентски град ще плащат повече наем за ток." само, че Радан Кънев и интелектуалците около него не говорят с общобългарски фрази, а използват завоалирани изрази и невидими послания за елфи, които ,както знаете не се срещат често по нашите земи и затова резултатите на Реформаторския блок ще са още по- плачевни.

Голямо плюене... отидете да пиете една вода, че се обезводнихте... И сега, след като се разбрахме, че Радан Кънев си бие негрите, какво ще кажете по същество за информацията? ;) Няма енергийна мафия и БСП, ДПС и АТАКА работят на ползу роду?

За твоите събеседници няма, защото имат предметно мислене и щом не я виждат, значи няма енергийна мафия. Обвинен има ли, а осъден да си видял? Всички знаят за Р.Овч. но резултат няма, нито Вальо Топлото, нито пък прибраха парите,които заграби, нито наложиха запор на енергийните босове- затова енергийна мафия няма. С такъв народ и администрация- няма, нищо няма! Има курник, в който да живеем и да сме щастливи в него,както сме си заслужили!

ОТ РАМАДАН КЪНЕВ ПЕЧЕЛЯТ САМО ТУРЦИЯ И ЕРДОГАН!

Ти си изтрещял бре. Но щом ти харесва мизерията къпи се в нея! Никой не е отказал на народа да лази в курниците, просто там е за хора с интелект на кокошки.

Радане Раданчо пиле шарено.

Да определено СДС няма далавера от Южен поток, за това скачат. Що не казват за ТЕЦ овете

Тръбата на Южен поток е предназначена за Италия, а и Австрия искат да се присъединят, така че това е проект за други хора и няма смисъл от Реформаторския блок да подскачат- всъщност нямаме думата в сделката на други държави, защото начело с нашите управници пет пари не струваме. Трябва да се знае, че който пречи на италианската и австрийските икономически групи си навлича повече неприятности от обикновеното.

Пореден опит за политически дивиденти, на неграмотни политици!Южен поток не се строи заради България!

Да прав си, строи се за Русия и за да се прецака Украйна и да се омотае ЕС с руски тръби. После пак ще се чудиме, защо ЕС е без зъби пред Путин.

Тия неграмотници от реформаторския блок, неправилно съкращаван РБ (Република България), само ламтят за кокала. А неграмотниците, дето гласуват за тях ламтят за митингите на СДС, където много от тях са отраснали. СДС вече няма, драги хора, и е време да напънете мозъчетата си и да помислите за кой да гласувате и да действате!

Когато един човек има прякор Радан кУНЕВ КОМЕНТАРИТЕ СА ИЗЛИШНИ!сАМО МУ ВИЖТЕ БЛАГИЯ ПОГЛЕД.

Е,няма-що!Голям агрумент извади!!!...Простака като е беден на аргументи,започва с лични обиди!

Жалък и патетичен човечец е този картоф...

абе комуняги мръсни, ще лижете руския гъз още дълги години, защото сте свикнали, защото сте задължени, защото ви плащат за това изроди с кафяви носове.

Ти си РъБъцъв, стилът ти те издава... Значи, по твоите думи: Руснака хем газ дава, хем плаща, хем трябва да го мразим за това. Никакви РъБъци в ЕП, нито в БГ парламента! Вие сте клинично повредени, явно е.

Всичко ти дават и ако не лижеш задници - ще разпорят твоя. Всъщност, същото е и при комунизма!

до емигрант А ти какво бе братко?Лижеш западни задници.Да не би да миришат по добре?Навремето бай ти Тошо и той лижеше,НО И ВЗИМАШЕ НЕЩО В ЗАМЯНА.А сега какво?Лижеш,Лижеш.....

3евзек

Бай ти Тошо търгуваше и с влияние на СССР. Знаеш ли колко струва? Сега евтините цени ще се компенсират с пари, т.е. няма да са евтини.

това недоразумение рапанчо все повече доказва неадекватността си. ето и поредното му словоблудство в ущърб на България. добре че келешите той и тези около него не влизат и няма да влизат повече в парламент и т.н. управления.

само РБ е истината и затова комунистите се хващат за раздадените им пистолети

Аз, Атакист, се хващам за корема... От смях, като го слушам тоя. Имало "стотици фирми" българо - руски... Извод най - пряк - ако изгоним руснаците, бълваме мигновенно 1000 безработни... Окаян тъпак.

червената комунистическа мафия

Бай Рамадан, нали царят пусна европейската енергийна мафия, в лицето на ЕВН, ЧЕЗ и ЕОН? Те да не би да работят от алтруизъм тук в България? Или работят на загуба, според теб? Лично на мен ми е все едно, коя енергийна мафия печели. Дали руската, немската или американската. Обаче аз помня когато си плащахме ток, вода, парно, ей така между другото, без да ни товари семейния бюджет, за разлика от сега, което си е един огромен процент като разход.

помниш. С какво друго беше свързано това очевидно не помниш. А те вървяха в комплект. А сега ми обясни защо при американската енергийна мафия в Америка цените за газ, ток и вода са много по-евтини от тези в Бг? Още повече при огромната разлика (в обратната посока) при доходите? Същото и за повечето европейски страни (особено "смешно" е при скандинавските)!

Ако направим хесап, кое с какво върви, ама честно и реално, да не се окаже да хукнеш да ровиш и вадиш бай Тошо от Орландовци. А на хамериканците нали това им е целта? Да подчинят света, че да могат да си печатат долари, както си искат. Ей затова са им евтини и консумативите.

Всички партии освен на Пръмова били открито комунистически. Аз пък да ти кажа ги предпочитам пред прикритокомунистическите, но не могат да се скрият, да се прикрият.Поне да се беше развела.

Сложила си този линк, от уважение към Манолова - отдалеч личи.Ама как ще има по-чиста партия от тази на Кунева. Може би само БСП, щото и там има политбюровци Тъпанарка.Чак толкова не сме изкуфели като дядо на село, но те не те четат.Е, знаят да четат, верно не всички , но хал хабе си нямат от компютри.

ръбчето Раданчо и компанията стари муцуни се надат.

Като ти чета глупостите - страшно ми става.Газът щял да стане по-евтин. А сега нали е руски нали сме русофили - защо ни мачкат, защо нашият е най-скъп.Съгласен съм със синьото каре.А на Раданчо ще каже - що се разделихте със СДС, а отидохте при червената кукувица. Тя ли е по-умна от вас, тя ли е по-голяма демократка. Може и така да е.Но е срам и позор.

Раданчо защо ни лъжеш, не разбираш ли че : 1. с южен поток ставаме по независими ,защото се изключва Украйна,която няма да се оправи още 20 г. 2.Газът автоматически ще стане по евтин защото няма да се плащат преносни такси на украйна,а като вземем предвид ,че и ние ще получаваме преносни такси, а и Путин ще даде 10% отстъпка,как да ти повярваме ,че се бориш за националните интереси. Ние знаем че за американската технология,за шистов газ са предвидини маного милиони за лобисти,не се учудвам защо не искаш руски газ.

И кога това, след 20 години изплащане на няколко милиарда??? А за тия пари дали няма да сме разработили наши находища, а дали след 20 години добивът на шистов газ няма вече да е безопасен и т.н. и т.н.!!!

никои не те задължава да купуваш.прибираж си таксите и прави каквото знаеш!ако искаш купуваи от катар -този тръбопровод е за австрия и италия.те са консуматорите!за тях се строи

Вие да не мислите че тоя шистов газ ще е без пари? Нали фото-волтаиците и те са по-безопасни, с по-малко разходи за чист въздух, природна среда, заплати и т.н. Е, да не би токът да е по-евтин? Въпреки че логично погледнато трябва да е. Докато има екземпляри, които да крадат като за последно, да дерат от народа по пет кожи и да му се...ат на главите, всичко ще става още по-скъпо. Докато на хората им писне, излязат и им резнат зелката на разни Прокопиевци, Борисовци, РОвчи, РПетковци, Куневици и Рамаданчовци.

Чистофайството на РБ стигна само дотам, че да клейми Борисов, но не по-далеч от това да приюти Кунева. Когато госпожата преговаряше за Козлодуй ние знаехме ли нещо, нещо прозрачно ли беше? Или когато продаваха Мариците? Или изобщо цялата приватизация? Но не, ние сме чисти и неопетнени! Ако това съмнително твърдение, а не реални коалиции и участие в управлението е приоритет на РБ, ясно е защо неговото място беше заето от ББЦ и поредния грозен и сакат популизъм.

Откъде тръгна докъде стигна! Кунева само е разписала документите, преговорите бяха извършени от три правителства подред, вкл. Жан Виденов!!! В момента няма по-чиста партия от РБ на хоризонта!

Няма друга свястна и наистина дясна партия! Всичко друго е открито комунистическо, прикрито комунистическо, ченгесарско и популистко!

Раданчо, да видиш Европарламента през крив сварен макарон!

Новите комунисти съвсем заслужено са на политическото бунище. Този тип явно не е знае , че Южен поток е транзитен газопровод който ще задоволява нуждите от газ на Италия , Австрия , Франция и др. страни от Европа . Фирми от тези страни участват в проекта и явно също са част от " енергийната мафия ". Да отиде да го каже на място в Италия ако му стиска. Истината е че " реформаторите " са проводници на антиевропейската политика на САЩ - да се спъва по всякакъв начин интеграцията на Русия в Европа.

Южният поток показва пътя на рублите като рушвет в друга валута....

Наследството на Костов Костов отлетя с милиони, а наследството рапони! Незначителни момчета, това са всички Се Де Се-та! Тъпъндрил със трандафори. Кой ли пък с Радан ще спори? Дивотии. Син балон. Дрънка втори ешелон!

Сините по върховете бяха назначени за опозиция....

Грешка на уважавания д-р Н. Михайлов, който го препоръча и набута на махленски принцип за главен в измисленото от мангала ДСБ...

Заделих, два лева, от мойта пенцийка Да ги дам на това клето, объркано и недоразвито

Ну какой он молодец! Добре че ни казва тарикатчето

Раданчето не е чувал за фанфарното посрещане на Евгени Бакърджиев след посещението в Москва на "енергийна тематика". Не е и чувал кой възвеличи Валентин Златев като енергиен бос на България. Бат'Ваньо, кажи си! Или поне му нашепни на ушенцето.

Абсолютно вярно! След като се построи Южен поток- по същата схема като Лукойл. Поставяме за представител на държавата наш човек/ в Лукойл е Р.Овч./ и никой не знаекакво минава, колко минава, а фирмата просто отчита в партийната каса комисионните. В момента някой знае ли какво влиза като суровина, какво се изнася? Върху какво се плаща акциз? Спомняте ли си когато В.Танов запечата терминала защото беше направен байпас? Спомняте ли си премиера Райков как мрънкаше в 23 часа по телевизията как Лукойл бил голям данъкоплатец и независимо, че Танов бил честен човек, не можело така.

Забравих да добавя: Енергийна мафия и сегашното правителство са идиоми.

Южен поток, през крив макарон.

А, СЕВЕРЕН ПОТОК?

както го е подкарал Путин, и Северният поток ще отива към закриване...

Вие лакеи, убихте всичките надежди за демокрация!

Когато заради Украйна Русия спре след месец доставките на газ тия ли национални предатели ще ни търсят газ отнякъде си?

"бори за каузата на Европейския енергиен съюз". добри думи, но откъде ще получим 30% по евтиния газ. По коя тръба. или сега ще постоим на студено 5-10 години докато направим връзките?

на България не й се паднаха най-заклетите комунисти, ами си избрахме най- загубените тъпанари да ни управляват.

Не сме ги избирали - да си чувал комунист и честни избори? Такова животно нЕма :)

А ти дядо да си чувал за 23 година когато другаря Цанков оргарнизира ''демократичен'' преврат над правителството на Александър Стамболийски(който впочем е убит крайно демократично) и трепе наред,под предлога забележи, че се БОРИ С КОМУНИСТИТЕ ,КОИТО В ПАРЛАМЕНТА НЯМАТ И ЗО ДУШИ!Повече обективност моля!

приветствам строежа на юп.най-доброто за интересите на България.

"Флиртът на Русия с дивия капитализъм също се оказва безумно начинание. Преди руснаците да осъзнаят какво се случва, Елцин приватизира държавните предприятия и ресурси, елиминира субсидиите, премахва контрола върху цените и създава частни монополи. Западната помощ и съкращаването на дълговете, обещани от Сакс, така и не пристигат. ....... В отговор на всеобщото недоволство срещу предприетите мерки Елцин разпуска парламента, суспендира Конституцията и управлява еднолично до края на десетилетието........... Икономиката се разпада. Десетки милиони остават без работа. Средната продължителност на живота се срива от 66 на 57 години. До 1998 година почти 80% от колхозите фалират. Брутният вътрешен продукт намалява почти наполовина. Руската икономика се свива до размерите на холандската. 50% от руснаците печелят по-малко от 35 долара на месец - официалният праг на бедността. Русия бързо се превръща в държава от Третия свят. Руснаците огорчено се шегуват, че са смятали, че комунистите ги лъжат за социализма и капитализма, а се оказало, че ги лъжат само за социализма." Оливър Стоун, Премълчаваната история на сащ

Изпълни точно спуснатия му сценарий..

разбира от кино, но е абсолютен икономически и политически дилетант! На човек, който се възхищава на кървави главорези като Че Гевара и Мао, няма как да му се доверяваме на мнението му за икономическото и политическо развитие на Русия. Истината е, че Елцин не успя да се противопостави на планирания от КГБ и партийната номенклатура "преход" от политическа към икономическа власт. В основата на тези планове (започнали още от края на 60-те години) стоят Андропов и Громико. Апотеозът им е сегашният гангстерски капитализъм, в който за свободен пазар въобще не може да става дума и запазването, на който може да се постигне единствено с гангстерски методи - рекет, терор, провокации (вътрешни и външни) и пълна мътилка в правораздаването и администратирането. Тотална корупция на всички нива!

Много плюсчета събрах - очевидно някой не е разбрал, че става дума за Оливър Стоун и за Русия. :-)

закъснял, закъсал го партиец пуска клиширани фрази в пренаситеното от подобни феномени публично пространство. малцина знаят, че сдс беше създадена с благословията на комунистите, за да го играят двупартийно, изигра си ролята, беше употребена и захвърлена. този намерил отпадъка и се мъчи да го пробутва... "объркал си времето пич", казваше една реклама...

Четейки коментарите против Радан Кънев започвам да си мисля, че българите заслужават съдбата си и мизерния си живот. Никога няма да станем нормална европейска страна, а ще си останем подлога на Русия, както винаги сме били. Не можем колкото сърбите и румънците, само се бием в гърдите и клякаме.

,,Не можем колкото сърбите'' .Ако не знае те си имаха държава Югославия - явно си млад и не знаеш. Потърси в нета каква държава е била - кой и как направи да я няма и след това пиши.

Имаше един Милошевич (подкрепен и обграден и с главорези), който започна войни с всички югославски народи (без Македония, щото може би не е толкова югославска). Беше пълно олицетворение на максимата, че крайният и войнстващ национализъм е последната спирка на комунизма!

мисли си каквото щеш-твоя работа.на нас не ни пука.

Скоро може да се подписваш "zzz"..., демек последен по мисъл.

Ти чакай Радан и Куневица да те оправят.Корман Исмаилов също няма да откаже.

г-нКънев Прочетете материала на Томас Пикети-Неравенството и неговата природа и тогава давайте идей.Уверен съм СДС може това.

Бре, какви разкрития, каква активност, каква дълбочина на мисълта... точно преди изборите. Раданчооо, само това е достатъчно за умните хора да те преценят държавник ли си, или пишман политик. Без другите ти подмолни глупости с лумпените, ранобудните, протестната мрежа и т.н.

Кънев е поредния соросоид такаче не ни занимавайте с малумията му! ЮЖЕН ПОТОК е нужен за да заобиколим Украйна!

Имало е други случаи за една фирма да работи правителството - например ,,дънди прешъс '' . Добре ще е да направи анализ на сделката . Пък и ако не е някаква връзка заобикаляща Украйна остава ... шистовя газ които ще добиват и ще ни ПРОДАВАТ американски фирми - парите за тях отровите за нас но демократирчно.

"трябва да бъде свалено това управление, което извършва национално предателство" Това никак не е малка база за единодействие. Ако сега България не защити националния си интерес, ще влачат последствията още няколко поколения с мизерия, нестихваща, повсеместна корупция и окончателно скъсване с цивилизования свят. Горко на децата ви! Всъщност повечето ще напуснат. Още баба Ванга каза, че децата на България ще я напуснат. Затова мислете като гласувате и гласувайте за това БСП и,ДПС и Волен да са вън от управлението на държавата ви. Те са на път да я затрият окончателно. И Бюрека е същото л*но .

Де упущи тиквата ???

Тази сутрин още отсъства в новините. Скука-а-а!

Сигурно сте чужденец, говорещ добре български, щом говорите за държавата ВИ. И тъй като явно сте добре осведомен, кажете, моля, кое от правителствата досега е работило за интересите на страната? Не знам такова. Изпълняваат все някакви чужди директиви и развяват лозунги за вината на другите, корупции и т.н, а страната ни се обезлюдява и затъва все повече. И това са повтарям, всички!!!!

две правителства, които не бяха руски подлоги и работеха за България и българския народ. Но по стар комунистически обичай (всъщност задължителна идеологическа норма!), "който не е с нас е против нас!" - бяха обвинени и демонизирани като "чуждопоклонници". И направиха много за да не сме сега бледо и по-трагично копие на Беларус.

22 години никакви транзитни такси. Изпускаме таксите от "Вечна Дружба". Даваме пари и земя. Руските подлоги си пълнят партийните каси за нови предателства.

Коментари - Радан Кънев: От ”Южен поток” печели енергийната мафия | Днес.dir.bg

Радан Кънев: От ”Южен поток” печели енергийната мафия

От проекта "Южен поток" печели енергийната мафия, представлявана от стотиците българо-руски фирми в сектора, заяви Радан Кънев от Реформаторския блок.

Обратно в новината

Коментари - Радан Кънев: От ”Южен поток” печели енергийната мафия | Днес.dir.bg

Коментари

русия иска да окупира районите от украйна в които има шистов газ и въглища ... ако украйна си запази териториите може тя(украйна) да изнася газ за европа .... руски обходен маршрут - южен поток ....

Сигурно верно хортуваш, а още по-голям фен съм на Мартин от СДС-то,но той май беше отлюспен - то може ли да ви разбере игричките човек? Какво толкова делихте, а сега се съюзихте с благословията на Пръмовица. Да те светна - затова няма да гласуват и много ваши действителни членове. Да се бяхте събрали единомишленици без нея, а ако ви изберат в НС - гласувайте с нея.

Рамадан да не рипа помним още управлението на неговите предшественици - зная че брата му работи в една медия и може да влияе на ДИР.БГ ! Надявам се лидерите на неговата партия никога повече да не виждам в публичното пространство ! Южен Поток ще бъде макар и под контрол на ЕС ! Поне нещо хубаво за Бг. ще има макар и опорочено още в самото начало ! На Р. Кънев ще кажа -тяхната партия не е достойна да се нарече Българска!

защо нищо не казваш за Шеврон и Боко. Нещо ми намирисваш....

Добре е Радан Кънев да има по- ясни послания. Защо? На този прост народ,който има предметно мислене му трябва да вижда нещо реално- например - "Ще стоите още повече на тъмно на село и в градовете! Децата ви в студентски град ще плащат повече наем за ток." само, че Радан Кънев и интелектуалците около него не говорят с общобългарски фрази, а използват завоалирани изрази и невидими послания за елфи, които ,както знаете не се срещат често по нашите земи и затова резултатите на Реформаторския блок ще са още по- плачевни.

Голямо плюене... отидете да пиете една вода, че се обезводнихте... И сега, след като се разбрахме, че Радан Кънев си бие негрите, какво ще кажете по същество за информацията? ;) Няма енергийна мафия и БСП, ДПС и АТАКА работят на ползу роду?

За твоите събеседници няма, защото имат предметно мислене и щом не я виждат, значи няма енергийна мафия. Обвинен има ли, а осъден да си видял? Всички знаят за Р.Овч. но резултат няма, нито Вальо Топлото, нито пък прибраха парите,които заграби, нито наложиха запор на енергийните босове- затова енергийна мафия няма. С такъв народ и администрация- няма, нищо няма! Има курник, в който да живеем и да сме щастливи в него,както сме си заслужили!

ОТ РАМАДАН КЪНЕВ ПЕЧЕЛЯТ САМО ТУРЦИЯ И ЕРДОГАН!

Ти си изтрещял бре. Но щом ти харесва мизерията къпи се в нея! Никой не е отказал на народа да лази в курниците, просто там е за хора с интелект на кокошки.

Радане Раданчо пиле шарено.

Да определено СДС няма далавера от Южен поток, за това скачат. Що не казват за ТЕЦ овете

Тръбата на Южен поток е предназначена за Италия, а и Австрия искат да се присъединят, така че това е проект за други хора и няма смисъл от Реформаторския блок да подскачат- всъщност нямаме думата в сделката на други държави, защото начело с нашите управници пет пари не струваме. Трябва да се знае, че който пречи на италианската и австрийските икономически групи си навлича повече неприятности от обикновеното.

Пореден опит за политически дивиденти, на неграмотни политици!Южен поток не се строи заради България!

Да прав си, строи се за Русия и за да се прецака Украйна и да се омотае ЕС с руски тръби. После пак ще се чудиме, защо ЕС е без зъби пред Путин.

Тия неграмотници от реформаторския блок, неправилно съкращаван РБ (Република България), само ламтят за кокала. А неграмотниците, дето гласуват за тях ламтят за митингите на СДС, където много от тях са отраснали. СДС вече няма, драги хора, и е време да напънете мозъчетата си и да помислите за кой да гласувате и да действате!

Когато един човек има прякор Радан кУНЕВ КОМЕНТАРИТЕ СА ИЗЛИШНИ!сАМО МУ ВИЖТЕ БЛАГИЯ ПОГЛЕД.

Е,няма-що!Голям агрумент извади!!!...Простака като е беден на аргументи,започва с лични обиди!

Жалък и патетичен човечец е този картоф...

абе комуняги мръсни, ще лижете руския гъз още дълги години, защото сте свикнали, защото сте задължени, защото ви плащат за това изроди с кафяви носове.

Ти си РъБъцъв, стилът ти те издава... Значи, по твоите думи: Руснака хем газ дава, хем плаща, хем трябва да го мразим за това. Никакви РъБъци в ЕП, нито в БГ парламента! Вие сте клинично повредени, явно е.

Всичко ти дават и ако не лижеш задници - ще разпорят твоя. Всъщност, същото е и при комунизма!

до емигрант А ти какво бе братко?Лижеш западни задници.Да не би да миришат по добре?Навремето бай ти Тошо и той лижеше,НО И ВЗИМАШЕ НЕЩО В ЗАМЯНА.А сега какво?Лижеш,Лижеш.....

3евзек

Бай ти Тошо търгуваше и с влияние на СССР. Знаеш ли колко струва? Сега евтините цени ще се компенсират с пари, т.е. няма да са евтини.

това недоразумение рапанчо все повече доказва неадекватността си. ето и поредното му словоблудство в ущърб на България. добре че келешите той и тези около него не влизат и няма да влизат повече в парламент и т.н. управления.

само РБ е истината и затова комунистите се хващат за раздадените им пистолети

Аз, Атакист, се хващам за корема... От смях, като го слушам тоя. Имало "стотици фирми" българо - руски... Извод най - пряк - ако изгоним руснаците, бълваме мигновенно 1000 безработни... Окаян тъпак.

червената комунистическа мафия

Бай Рамадан, нали царят пусна европейската енергийна мафия, в лицето на ЕВН, ЧЕЗ и ЕОН? Те да не би да работят от алтруизъм тук в България? Или работят на загуба, според теб? Лично на мен ми е все едно, коя енергийна мафия печели. Дали руската, немската или американската. Обаче аз помня когато си плащахме ток, вода, парно, ей така между другото, без да ни товари семейния бюджет, за разлика от сега, което си е един огромен процент като разход.

помниш. С какво друго беше свързано това очевидно не помниш. А те вървяха в комплект. А сега ми обясни защо при американската енергийна мафия в Америка цените за газ, ток и вода са много по-евтини от тези в Бг? Още повече при огромната разлика (в обратната посока) при доходите? Същото и за повечето европейски страни (особено "смешно" е при скандинавските)!

Ако направим хесап, кое с какво върви, ама честно и реално, да не се окаже да хукнеш да ровиш и вадиш бай Тошо от Орландовци. А на хамериканците нали това им е целта? Да подчинят света, че да могат да си печатат долари, както си искат. Ей затова са им евтини и консумативите.

Всички партии освен на Пръмова били открито комунистически. Аз пък да ти кажа ги предпочитам пред прикритокомунистическите, но не могат да се скрият, да се прикрият.Поне да се беше развела.

Сложила си този линк, от уважение към Манолова - отдалеч личи.Ама как ще има по-чиста партия от тази на Кунева. Може би само БСП, щото и там има политбюровци Тъпанарка.Чак толкова не сме изкуфели като дядо на село, но те не те четат.Е, знаят да четат, верно не всички , но хал хабе си нямат от компютри.

ръбчето Раданчо и компанията стари муцуни се надат.

Като ти чета глупостите - страшно ми става.Газът щял да стане по-евтин. А сега нали е руски нали сме русофили - защо ни мачкат, защо нашият е най-скъп.Съгласен съм със синьото каре.А на Раданчо ще каже - що се разделихте със СДС, а отидохте при червената кукувица. Тя ли е по-умна от вас, тя ли е по-голяма демократка. Може и така да е.Но е срам и позор.

Раданчо защо ни лъжеш, не разбираш ли че : 1. с южен поток ставаме по независими ,защото се изключва Украйна,която няма да се оправи още 20 г. 2.Газът автоматически ще стане по евтин защото няма да се плащат преносни такси на украйна,а като вземем предвид ,че и ние ще получаваме преносни такси, а и Путин ще даде 10% отстъпка,как да ти повярваме ,че се бориш за националните интереси. Ние знаем че за американската технология,за шистов газ са предвидини маного милиони за лобисти,не се учудвам защо не искаш руски газ.

И кога това, след 20 години изплащане на няколко милиарда??? А за тия пари дали няма да сме разработили наши находища, а дали след 20 години добивът на шистов газ няма вече да е безопасен и т.н. и т.н.!!!

никои не те задължава да купуваш.прибираж си таксите и прави каквото знаеш!ако искаш купуваи от катар -този тръбопровод е за австрия и италия.те са консуматорите!за тях се строи

Вие да не мислите че тоя шистов газ ще е без пари? Нали фото-волтаиците и те са по-безопасни, с по-малко разходи за чист въздух, природна среда, заплати и т.н. Е, да не би токът да е по-евтин? Въпреки че логично погледнато трябва да е. Докато има екземпляри, които да крадат като за последно, да дерат от народа по пет кожи и да му се...ат на главите, всичко ще става още по-скъпо. Докато на хората им писне, излязат и им резнат зелката на разни Прокопиевци, Борисовци, РОвчи, РПетковци, Куневици и Рамаданчовци.

Чистофайството на РБ стигна само дотам, че да клейми Борисов, но не по-далеч от това да приюти Кунева. Когато госпожата преговаряше за Козлодуй ние знаехме ли нещо, нещо прозрачно ли беше? Или когато продаваха Мариците? Или изобщо цялата приватизация? Но не, ние сме чисти и неопетнени! Ако това съмнително твърдение, а не реални коалиции и участие в управлението е приоритет на РБ, ясно е защо неговото място беше заето от ББЦ и поредния грозен и сакат популизъм.

Откъде тръгна докъде стигна! Кунева само е разписала документите, преговорите бяха извършени от три правителства подред, вкл. Жан Виденов!!! В момента няма по-чиста партия от РБ на хоризонта!

Няма друга свястна и наистина дясна партия! Всичко друго е открито комунистическо, прикрито комунистическо, ченгесарско и популистко!

Раданчо, да видиш Европарламента през крив сварен макарон!

Новите комунисти съвсем заслужено са на политическото бунище. Този тип явно не е знае , че Южен поток е транзитен газопровод който ще задоволява нуждите от газ на Италия , Австрия , Франция и др. страни от Европа . Фирми от тези страни участват в проекта и явно също са част от " енергийната мафия ". Да отиде да го каже на място в Италия ако му стиска. Истината е че " реформаторите " са проводници на антиевропейската политика на САЩ - да се спъва по всякакъв начин интеграцията на Русия в Европа.

Южният поток показва пътя на рублите като рушвет в друга валута....

Наследството на Костов Костов отлетя с милиони, а наследството рапони! Незначителни момчета, това са всички Се Де Се-та! Тъпъндрил със трандафори. Кой ли пък с Радан ще спори? Дивотии. Син балон. Дрънка втори ешелон!

Сините по върховете бяха назначени за опозиция....

Грешка на уважавания д-р Н. Михайлов, който го препоръча и набута на махленски принцип за главен в измисленото от мангала ДСБ...

Заделих, два лева, от мойта пенцийка Да ги дам на това клето, объркано и недоразвито

Ну какой он молодец! Добре че ни казва тарикатчето

Раданчето не е чувал за фанфарното посрещане на Евгени Бакърджиев след посещението в Москва на "енергийна тематика". Не е и чувал кой възвеличи Валентин Златев като енергиен бос на България. Бат'Ваньо, кажи си! Или поне му нашепни на ушенцето.

Абсолютно вярно! След като се построи Южен поток- по същата схема като Лукойл. Поставяме за представител на държавата наш човек/ в Лукойл е Р.Овч./ и никой не знаекакво минава, колко минава, а фирмата просто отчита в партийната каса комисионните. В момента някой знае ли какво влиза като суровина, какво се изнася? Върху какво се плаща акциз? Спомняте ли си когато В.Танов запечата терминала защото беше направен байпас? Спомняте ли си премиера Райков как мрънкаше в 23 часа по телевизията как Лукойл бил голям данъкоплатец и независимо, че Танов бил честен човек, не можело така.

Забравих да добавя: Енергийна мафия и сегашното правителство са идиоми.

Южен поток, през крив макарон.

А, СЕВЕРЕН ПОТОК?

както го е подкарал Путин, и Северният поток ще отива към закриване...

Вие лакеи, убихте всичките надежди за демокрация!

Когато заради Украйна Русия спре след месец доставките на газ тия ли национални предатели ще ни търсят газ отнякъде си?

"бори за каузата на Европейския енергиен съюз". добри думи, но откъде ще получим 30% по евтиния газ. По коя тръба. или сега ще постоим на студено 5-10 години докато направим връзките?

на България не й се паднаха най-заклетите комунисти, ами си избрахме най- загубените тъпанари да ни управляват.

Не сме ги избирали - да си чувал комунист и честни избори? Такова животно нЕма :)

А ти дядо да си чувал за 23 година когато другаря Цанков оргарнизира ''демократичен'' преврат над правителството на Александър Стамболийски(който впочем е убит крайно демократично) и трепе наред,под предлога забележи, че се БОРИ С КОМУНИСТИТЕ ,КОИТО В ПАРЛАМЕНТА НЯМАТ И ЗО ДУШИ!Повече обективност моля!

приветствам строежа на юп.най-доброто за интересите на България.

"Флиртът на Русия с дивия капитализъм също се оказва безумно начинание. Преди руснаците да осъзнаят какво се случва, Елцин приватизира държавните предприятия и ресурси, елиминира субсидиите, премахва контрола върху цените и създава частни монополи. Западната помощ и съкращаването на дълговете, обещани от Сакс, така и не пристигат. ....... В отговор на всеобщото недоволство срещу предприетите мерки Елцин разпуска парламента, суспендира Конституцията и управлява еднолично до края на десетилетието........... Икономиката се разпада. Десетки милиони остават без работа. Средната продължителност на живота се срива от 66 на 57 години. До 1998 година почти 80% от колхозите фалират. Брутният вътрешен продукт намалява почти наполовина. Руската икономика се свива до размерите на холандската. 50% от руснаците печелят по-малко от 35 долара на месец - официалният праг на бедността. Русия бързо се превръща в държава от Третия свят. Руснаците огорчено се шегуват, че са смятали, че комунистите ги лъжат за социализма и капитализма, а се оказало, че ги лъжат само за социализма." Оливър Стоун, Премълчаваната история на сащ

Изпълни точно спуснатия му сценарий..

разбира от кино, но е абсолютен икономически и политически дилетант! На човек, който се възхищава на кървави главорези като Че Гевара и Мао, няма как да му се доверяваме на мнението му за икономическото и политическо развитие на Русия. Истината е, че Елцин не успя да се противопостави на планирания от КГБ и партийната номенклатура "преход" от политическа към икономическа власт. В основата на тези планове (започнали още от края на 60-те години) стоят Андропов и Громико. Апотеозът им е сегашният гангстерски капитализъм, в който за свободен пазар въобще не може да става дума и запазването, на който може да се постигне единствено с гангстерски методи - рекет, терор, провокации (вътрешни и външни) и пълна мътилка в правораздаването и администратирането. Тотална корупция на всички нива!

Много плюсчета събрах - очевидно някой не е разбрал, че става дума за Оливър Стоун и за Русия. :-)

закъснял, закъсал го партиец пуска клиширани фрази в пренаситеното от подобни феномени публично пространство. малцина знаят, че сдс беше създадена с благословията на комунистите, за да го играят двупартийно, изигра си ролята, беше употребена и захвърлена. този намерил отпадъка и се мъчи да го пробутва... "объркал си времето пич", казваше една реклама...

Четейки коментарите против Радан Кънев започвам да си мисля, че българите заслужават съдбата си и мизерния си живот. Никога няма да станем нормална европейска страна, а ще си останем подлога на Русия, както винаги сме били. Не можем колкото сърбите и румънците, само се бием в гърдите и клякаме.

,,Не можем колкото сърбите'' .Ако не знае те си имаха държава Югославия - явно си млад и не знаеш. Потърси в нета каква държава е била - кой и как направи да я няма и след това пиши.

Имаше един Милошевич (подкрепен и обграден и с главорези), който започна войни с всички югославски народи (без Македония, щото може би не е толкова югославска). Беше пълно олицетворение на максимата, че крайният и войнстващ национализъм е последната спирка на комунизма!

мисли си каквото щеш-твоя работа.на нас не ни пука.

Скоро може да се подписваш "zzz"..., демек последен по мисъл.

Ти чакай Радан и Куневица да те оправят.Корман Исмаилов също няма да откаже.

г-нКънев Прочетете материала на Томас Пикети-Неравенството и неговата природа и тогава давайте идей.Уверен съм СДС може това.

Бре, какви разкрития, каква активност, каква дълбочина на мисълта... точно преди изборите. Раданчооо, само това е достатъчно за умните хора да те преценят държавник ли си, или пишман политик. Без другите ти подмолни глупости с лумпените, ранобудните, протестната мрежа и т.н.

Кънев е поредния соросоид такаче не ни занимавайте с малумията му! ЮЖЕН ПОТОК е нужен за да заобиколим Украйна!

Имало е други случаи за една фирма да работи правителството - например ,,дънди прешъс '' . Добре ще е да направи анализ на сделката . Пък и ако не е някаква връзка заобикаляща Украйна остава ... шистовя газ които ще добиват и ще ни ПРОДАВАТ американски фирми - парите за тях отровите за нас но демократирчно.

"трябва да бъде свалено това управление, което извършва национално предателство" Това никак не е малка база за единодействие. Ако сега България не защити националния си интерес, ще влачат последствията още няколко поколения с мизерия, нестихваща, повсеместна корупция и окончателно скъсване с цивилизования свят. Горко на децата ви! Всъщност повечето ще напуснат. Още баба Ванга каза, че децата на България ще я напуснат. Затова мислете като гласувате и гласувайте за това БСП и,ДПС и Волен да са вън от управлението на държавата ви. Те са на път да я затрият окончателно. И Бюрека е същото л*но .

Де упущи тиквата ???

Тази сутрин още отсъства в новините. Скука-а-а!

Сигурно сте чужденец, говорещ добре български, щом говорите за държавата ВИ. И тъй като явно сте добре осведомен, кажете, моля, кое от правителствата досега е работило за интересите на страната? Не знам такова. Изпълняваат все някакви чужди директиви и развяват лозунги за вината на другите, корупции и т.н, а страната ни се обезлюдява и затъва все повече. И това са повтарям, всички!!!!

две правителства, които не бяха руски подлоги и работеха за България и българския народ. Но по стар комунистически обичай (всъщност задължителна идеологическа норма!), "който не е с нас е против нас!" - бяха обвинени и демонизирани като "чуждопоклонници". И направиха много за да не сме сега бледо и по-трагично копие на Беларус.

22 години никакви транзитни такси. Изпускаме таксите от "Вечна Дружба". Даваме пари и земя. Руските подлоги си пълнят партийните каси за нови предателства.