”Газпром” призна за загуба инвестициите в ”Южен поток”

„Газпром“ за първи път призна за загуби част от средствата, вложени в строителството на „Южен поток“, спрян в края на 2014 година.

Обратно в новината

Коментари - ”Газпром” призна за загуба инвестициите в ”Южен поток” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Сложността е в това, че тези средства не могат да бъдат вложени в строителството на алтернативни тръбопроводи и така да бъдат компенсирани" Така е, като рашките се опитват да издърпат всекиго през тезгяха при сделките. "Братският" газ за България- най-скъпият у Европата ! Е, сега Газпром си получи рестото, щот не мамеше само нас, че и влагаше печалбите в корумпиране на европейските националистически партии. Весели празници, Газпром :-) :-)

Абе Газпром защо ви трябваше да се ебавате с българите ? Да бяхте сключили нормална сделка и парашута щеше да ви се отвори, а сега нито ЮП, нито ТП, нито КП !

след като Тръмп влезе в Белия дом и ЮП отново ще бъде на дневен ред но ще се поднови след като боко падне от власт.

По отношение на нас българите разликата между Василий Втори и Путя Первий не е много голяма. Особено след казаното пред Ердоган.

ДА СИ ОТПУШИ УШИТЕ!!!

Важното е, че са претърпели загуба. А сега и Италянците ще ги съдят за милярди и Руснаците ще трябва да си ги платят, заради нас. А ние ще сме само на печалба.

Русия дълго ще помни кога е повярвала на българите.

1) СССР-Русия не ни върна след разпадането си 8 милиарда долара, които бяха в общата банка на СИВ. 2) СССР 3 пъти ни експроприира златиния резерв и по този начин 3 пъти България от 1944-1988г. изпадна във финансов колапс. 3) СССР окупира суверенна България през 1944г., като за 6 месеца след 9.септ.1944г. изби 70% депутатите и министрите от последните ни 3 парламента и правителства били до 9.септ.1944г. 4) В тъй наречената Освободителна война от турско робство Русия в свойте аналии Русия говори за присъединяване на земи на Балканите, заемани от славяни-християни. За Русия монолитното бългаско население, започнало своя Ренесанс е било пречка за достигането и' до средичемно море. От своето освобождение през 1978г. до 1944г. сме имали над 11 въоръжени конфликта с Русия и винаги тези конфликти са били предизвиквани от самата Русия. 5) В периода 1978г. - 1944г. Русия насъсква Сърбия, Гърция и Румъния да ни нападнат. Дори в Румънския Парламент около 1886г. имало петиция Ръмъния да не се подддава на подстрекателствата на Русия и да защити братята българи. Има такъв документ в румънския архив. 5) В същия този периода 1978г. - 1944г. нито веднаж!!! Турция не е нападнала България, защото зад България са стояли Англия-Великорритания и Австро-Унгария!!! Колкото да се говори лошо за Англия, само тя, а по-късно и САЩ са заставали твърдо зад България. 6) След като България е освободена от Русия през 1878г. младата Българска държава е заплатила на своята "освободителка" около 8 тона злато. (Ама че освобождение?!) ИСТИНАТА е че Русия е изпреварила Англия. Самата Великобритания е била планирала освобождаването на България, след като със силата на нейното оръжие и флот Гърция е получила независимостта си през 1825г.!!!

Ще използват тръбите и компресора за да транспортират български газ за Русия му ха ха ха ...Не ви се вярва ,стой та гледай!!!

Браво!Изби рибата, къртиш мивки.

Дълги години руснаците ни драха на двойни цени. Сега е време и да загубят пари.

путьо на където се обърне и прави загуби.Той освен да финансира терористи-друго не може.

Днес е разпети петък. Тъкмо време да разпнат Путин. Той провали ЮП...Путин към Ердоган: Писна ми от българите! 4 декември 2014 "България може да се изяде от яд, че остава без "Южен поток". Да му е честита на Европейския съюз засилената зависимост от украинския транзит".