Австрия се включва в ”Южен поток”

Руският министър на енергетиката Сергей Шматко съобщи днес, че Австрия ще се присъедини към проекта за газопровод "Южен поток" през април.

Обратно в новината

Коментари - Австрия се включва в ”Южен поток” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това количество няма да стигне само за мен.А колко държави го строят.

Тц,тц,тц,еи робска нация са тия австриици бе,беха и си останаха роби.Нещат те енергиина независимост тц,тц,тц.

А дали австрийците са по-глупави от нас. Пак изпълняваме чужди заповеди в наш ущръб, а на мен ми е все едно кой ги издава. Целят да ни затрият както затриха АЕЦ Козлодуй. Западните ни приятели искат да нямаме енергетика и нищо важно. Инересно като ни затрият съвсем от къде ще вземат пари за глобите дето ни налагат непрекъснато

Сега е момента България да се отдръпне от проекта и да прецака останалите!

ne e li mn malko 64 kubichni metra za edna godina

Айде Батка.Обявявай че и ние почваме да строим Южен поток.За Белене вече се разбра че си поумнял.Само защо избърза да плещиш, че трите големи енергийни проекта са заробване към Русия от предишните.Колко ли ти се смеят в чужбина.

В тази връзка някой знае ли колко са жертвите поради дефектите в съвършенните тойоти ? В Америка са над 100 със сигурност, но колко още ще нарасне тази цифра ! Собственици на тойота - посетете сервизите, застрашавате и околните с изборът си да карате коли с дефекти !

Ти имаш някакъв сериозен проблем с главата. Как така "в тази връзка"? Я прочети новината моля те! На всяка тема едно и също... Няма загинали от този дефект, стига си лъгал. Има загинали от шофиране в нетрезво състояние и риска да те отнесе някой пияница е доста по-голям. Освен това колко българи имат такива тойоти че да спамиш толкова често и продължително? Имай малко мярка вече...

се качваш на 20 годишния си Гоуф засилваш до 80 (ако може) и се блъскаш в първото дърво....което щее един добър ден за българската демокрация))))