Уволненият зам.-министър: Кацаров е виновен, той диктуваше какви тестове да се купят

Д-р Димитър Петров обясни и кой има интерес от сливането на болница "Лозенец" с педиатрията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе защо ми се вижда тоя голям мръсник?

Кацаров го чакат обяснения пред Гешев ако наистина се е месил в работа на комисия за избор на изпълнител на обществена поръчка. Това си е грубо незачитане на Закона или с една дума корупция!

Иначе Кацаров как ще има доходи за луксозния начин на живот на семейството си и за имотите които е декларирал

tonk11

И по колко си купихме тестове? Някой знае ли всъщност?

Ако от това му е било задължението няма проблем, но явно е започнал да злоупотребява, а добрата власт трябва бързо да хваща злоупотребите и да ги прекратява!

Мунчовите калинки гепят като за последно!

Ако някой до сега е имал някакви съмнения за този, вече се е убедл какъв боклук е!

Или Кацата е крадлив боклук?

Защо го пускате този фъфлек да цапа всички със собствените си лайна! Махнаха го за инудване и корупция и колкото и да се прави на света вода ненапита ще го съдят за това! В момента е следствен! Този е най - брутално корумпирания тип, ама късно го разбраха!

Щом си бил подлога правилно сатен изгонили

Един депутат по-малко! Повод за празнуване!

Дайте на бившият министър кифла! Бившите министри обичат кифли.

Кацата е най-некъдърния от десетките здравни министри за последните 30 г.. На съвестта му и тази на патрона му Президента лежат голяма част от умрелите от ковид след май 2021. А сега този некъдърник се оказа корумпе по думите на уволнения му заместник. Факта, че Кирчо назначил за шеф на ДКК приятелката на жена си без конкурс, а после я защити без да се запознае с фактите. Минеков - бореца срещу корупцията срещу дебели пачки смъква от регистъра за паметници на културата апетитни имоти из страната, бившия премиер спомена за пътя на Копринката(никой дори не се опита да се оправдае дори - очевидно има нещо вярно). Борисов за 12 години изтегли около 10 милиарда нови дългове - тези хубавци само тази година и планираните за следващата ще ги закръглят на 15 милиарда

Видяхме твоя Борисов, недей да виеш на умряло!

ТЪПАКЪТ в момента рони сълзи по ГЕРБ ТВ при НЕДЕЛИНА ПРОТИВНАТА .... ...... явно е обърнал резбата като БИЧЕТО ТОМОВ

Го изгониха този.

На всички ни е ясно, че и двамата сте боклуци. Ама все пак трябва да има малко рицарство, бе господа. Смешни сте. В казарма ходили ли сте ? Какво значи, Ама той другия е виновен! Путки

Как така в частно училище (няма да споменавам кое, няма значение) тестовете се купуват по 6.50лв , а държсеата ги закупува с търг за 10лв????? Нов морал и промяна -УРАААААА

Здравеопазването е пълно бедствие и то "блогодарение" на индивида Кацаров, индивид ,защото тоя не е човек а престъпник. Жалкото е че няма да има кой да му потърси наказателна отговорност.

Всички във затвора корумпирани мърши съсипали 3г от ученето на децата. Това е страшно престъпление срещу националната сигурност!!!!!!

Да бе... престъпление.

Комисионка тук , рушветче там и вдига палат луксозен и голям;)

Всеки ден ново шоу с Киро Ментето ! Менте фирмата за електрически боклуци по 40кс, която докара канадеца се оказа боклук. https://www.automobilwoche.de/article/20211207/NACHRICHTEN/211209957/gleich-mehrere-probleme-ego-muss-fahrzeuge-zurueckrufen Албанците трябва да изтеглят автомобилите си тъй като са опасни и не отговарят на стандартите в ЕС. Ха-ха-ха, Фирмата на Киро даде фира още преди да е произвела и един автомобил у нас. Дир стига спа, а отразете поредният провал на Харварда.

Ръчната спирачка не бачка и колите си ходят накъдето си искат като ги паркираш, пантите на предния капак слаби и отлита в даден момент, на кола по 8 часа трае преоборудването. На печелившите честито.

Чудя се дали Кацата пуска по нещо за най великият първи държавен ръководител,та след всички гафове не го освободи?

Мутрата Радев и хунтата крадат ли крадат, а народът пее "Осанна"!

Ехх..Продължаваме промяната'' стана ,,Продуктово позициониране'' И тези Чорбанови и те силно в играта. а медиите? те медиите отдавна заспали преяли...

Не ви ли идва наум, че Кацаров сам се е заел с поръчката на тестовете, за да предотврати бъркането в носовете на децата? Не ви ли хрумва, че тези заместници бяха първите обявили по-строгите мерки?! Не защитавам Кацаров, но помислете върху тази гледна точка. Денков се изказа, че нямало проблем големите ученици да се с тестват с тестове за възрастни, но засега това не се е случило точно заради упоството на Кацаров.

ти пък да не мислиш че в главата на Кацаров е носа на децата?!?!? човека е за малко..морето веднъж хвърля пяна!!!

Такова нещо може да дойде в ума на човек, който няма такъв.

Хунтата на Радев в цялата си прелест!!!

Шанс. Краят ви дойде. Утре няма да Ви има

Всички знаем че тестовете се поръчват дългосрочно . За Лозенец мисля че ГЕРБ пак са намесени - в тази Болница се лекуват хора с много пари , мафиоти , политици , чужди граждани на тъмно - как си мислите че Лекарите и Управата ще се лишат от огромни корупционни пари и ще лекуват ДЕЦА за без Пари ? Това е истината - на някои хора ще се намалят драстично доходите . Аз лично мисля че Лозенец е мястото за нашите ДЕЦА - те са бъдещето .

Даваме 13 милиона за да открием 50 ученика, на които им тече носа, а събираме капачки за 70 хиляди на година, за да купим детска линейка или кувьоз, да това е признак че живеете в Абсурдистан !

Докторе. Докато беше зам.министър мълчеше като партизански ятак. Но сега ? Дай бабо да видим! ТИЯ РАБОТИ НЕ ГИ ЛИ ЗНАЕШЕ ТОГАВА? ЗНАЕШЕ ГИ. ЗАЩО ТОГАВА НЕ ГИ КАЗА? ПАЗЕШЕ СИ МЕСТОТО. ЗАЩО СЕГА ГИ КАЗВАШ? ЗАЩОТО НЕ СИ НА МЕСТОТО. ГАДИ МИ СЕ ОТ ТАКИВА ОХЛЮВИ. А ОХЛЮВ Я БЕЗГРЪБНАЧНО, ОТДЕЛЯЩО СЛУЗ ЖИВОТНО И Е ЕДИН ВИД НОМАД. НОСИ СИ КЪЩАТА НА ГЪРБА И СИ МЕСТИ МЕСТОЖИВЕНИЕТО. И ТИ СИ ТАКЪВ ОХЛЮВ. ПРИПЕЛИКВАШ ОТ ПАРТИЯ НА ПАРТИЯ. ОХЛЮВ.

Да ги беше казал, кой ще му повярва и обърне внимание. Важно е да се чегърта.

Хора , управляват ни престъпници !

На съвестта на Кацаров и Бойко Борисов тежат поне 20 000 чевешки живота, които ще ги прокълнат от отвъдното.

На съвестта на Кацаров и Радев.

И защо на ББ да тежат тези починали? Той направи НОЩ. И ПРОТИВНИЦИТИ НА ББ ГО ОБРУГАХА. ВЪРХЪТ БЕШЕ ИНТЕРВЮТО НА МИРОЛЮБА БЕНАТОВА, КОЕТО ЗАВЪРШИ С ДУМИТЕ НА ПРОФ. МУТАФЧИЙСКИ- ЩЕ СЕ МРЕ, ЯКО ЩЕ СЕ МРЕ. ТОГАВА ГО РАЗПЪНАХА НА ЧОРЧИК. КАК СЪЗДАВАЛ СТРАХ. А СЕГА НЕ СЕ ЛИ МРЕ ЯКО? ПО 200 ЧОВЕКА НА ДЕН! 30 Х 200= 6000. ЕДИН МАЛЪК ГРАД.

на Радев колко тежат ?

Такова говедо като него,досега е нямало за министър.

Поредния мошеник в престилка....Меицински фашизъм на н-та степен

Кацаров даже и престилка не е облякъл в живота си, а е министър... Сега и едно предложение за външен министър съдружник на Божков... Другото предложение девойка на 20 години, завършила по лани.... Как ги виждате на преговори с Лавров например. Смях. Послушковци, които ще изпълняват заповеди на кукловодите в сянка. Такова е цялото правителство. А овцете блеят и се кефят. Мазохисти.

И това е само след 6м на власт, представете си след 12г. , напълно ще пребият герб и всички останали преди тях

Комунягите бързат да се налапат, защото усещат, че след Нова година ще е решителната битка между телевизора и хладилника, когатоп народа се осъзнае, че промяната всъщност е към по-зле. Естествено, Борисов ще им е виновен...

Оставка каЦар, справедливост ще има

Тоя министър потписал договор с фирма където е само от едни човек за доставка на тестове Абре не усъществен докторе има си производители има си официални вносители .

Българин да се изправи и да каже Аз Съм Виновен виждали ли сте? Все друг е виновен, ние само си траем и сме невинни. Отличителна черта ни е!

Тоя с големия чарпак забърка манджата -

Ми той направо плаче за прокурор! Гешев, спиш ли?

Прозрачно в кабинета на министъра се гласят конкурси за избор на фирма за тестове, прозрачно и еднолично от шефа на кабинета на Кацаров, а Радев какви речи държеше, че няма Герб, няма корупция и всичко е честно и прозрачно

Дръжте торбичките, като тия на Пл.узунов. Там е заровено кучето. Продължаваме Промяната

Това "прозрачно" което неистово се мъчат да ни натрапят, толкова прозира, че чак е обидно, в крайна сметка хората са само ваксинирани, не им е извършена мозачна трепанация! Кацаров ти си изключително неадекватен противняк!

Ваксиниран =на мозъчна трапанация ( който има мозък)

Пример за заместник министри, и да си мълчат и да не си мълчат пак ги чака уволнение, ами бъдете поне искрени и си кажете истината за простотиите които творят радевите.

Кацата голямо ако се оказа.

Какво аку, той си е некадърно ла.но.

Как да не вдигат неустойките, като подставени фирми обещаваха доставка и после не доставяха тестове!? Разбира се, че ще вдигнат неустойките, както и ще гледат да не договарят с чисто нови фирми, които и 20 процента неустойка да им сложиш, те са си "кухи и създадени именно само за саботаж на доставките! И разбира се, че ще се събират и ще "чистят" висто новите фирми, които уж доставят на по-ниски цени, а всъщност след това не можеш да откриеш представители на адреса на управление, а да не говорим да намериш обещанте тестове. Просто трябва да се намалят тестовете на децат и да станат на най-много на 2 седмици...