Уволненият Димитър Върбанов получи "Златен скункс (видео)

Репортерът заяви, че се извини, не могъл да овладее емоциите си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А шефовете да се правят на бити лисеци да си поемят отговарнастта

Най-готиното е, че копелдаците от склада са на свобода и ще продължат да продават стоки с изтекъл срок, докато обществото се кефи на скункса на репортерчето. Класическа българска малоумщина- я не сакам на мене да ми е добре, сакам на репортеро да му е зле.

В случая репортера е л.й.о което силно мирише и да се търсят смекчаващи постъпката му неща е не по-малко миризливо.

А СЕМ няма ли да разгледа случая ?

Защо наказателно не се преследва и съучастника му,който снима театралните изяви на този отявлен пепондер?Какви са трудовите взаимоотнощения на двамата участника в театъра и наглеца Халваджян?Плащани ли са осигуровки и данъци?Защо след като цялото правителство беше манипулирано от тези клоуни не им се търси наказателна отговорност на тях и продуцентите им(защото без тяхно знание няма как да стане)?

То аз даже не знам за какъв престиж говорим да има това предаване! Не знам какво се има предвид, че е уронил! То си се знаеше, че Господарите си излъчват изопачени репортажи по начало... какво се правят на света вода ненапита. Върбанов реално е просто един от тях и лош късмет, че точно него хванаха.

някоя и друга година на топло,трябва да получи...

Айде мите, не ти отива да си минджи-турка. Кажи правдата и назови на следствието кой ти подшушна да правиш такива неща и за колко парички. Халваджиникян ще ти прости, макар че хич не ги обича тия работи. Не ти отива сам да переш пешкира.

Грешка, "ВОЛНА или НЕВОЛНА"...... А на бас, че е "НЕВОЛНА", то с толкова търкаляне няма как да е направено "нарочно"....

А този зад камерата ще го отнесе ли и той за съучастие в набеждаване ?

Винаги съм знаел, че "журналисти" със странна сексуална ориентация са прекрасни актьори ..

аиде сега в чижбина да миеш чинии.....

Димитър Върбанов е голям журналист. Много нередности откри . Но като нямаме прокурори нищо не се направи за да се накажат виновниците. Можеше шефовете само да го накажат ,а не да го уволняват ако бяха хора. А що се отнася за Слави , не го гледаме с неговите лъжи и глупости. Колегите на Димитър Върбанов трябваше да го защитят ,а не да се правят на ощипани . Рачков го мислех за по мъж , но снощи ми падна . Много съжалявам за Димитър Върбанов. Смел и безстрашен журналист. Успех му желая.

Абе младо момиченце, Д.Върб. е за зтвора! Не си ли вденала още? Това което направи е НАБЕЖДАВАНЕ - криминално престъпление. Ако аз бях на мястотро на пострадалите, дето преспаха няколко дни в ареста, веднага щях да го дам под съд! НДЧХ ! Лошото знаеш ли кое е? Не е вЪрбан-ов, проблема е хАлваджиянов. Тоий , той трябва да го отнесе. А дали ще го отнесе? Не вярвам. След като може да звънне на Министър Председателя, и то в САЩ... нощо, абсолютно нищо няма да му направят. Даже и данъчна проверка няма даму спретнат, даже и от Агенцията по труда няма да го навестят. Арменец, какво да го правиш. Бивш циркаджия. Кара Вара на цирк го избива....

И какво от това? Иззета ли е храната от склада? Това е по-важното. Престъпния собственик подведен ли е под отговорност? Изобщо какво се случва с тези отровни храни?

ама ти наистина ли не разбираш къде е проблема с изпълнението на Върбанов, или се правим на луди и следваме опорните точки на Кутев?

Защо само Върбанов, този материал преди да се излъчи е гледан от доста хора от екипа и предполагам от неговите началници? Може момчето наистина да си е направило майтап, но шефовете да са настояли да се излъчи?

Добре, разбрахме, че Върбанов се издъни, че това, което направи беше грозно и грешно и т.н. Какво се прави по въпроса с храните с изтекъл срок на годност, които продължават да се продават?

Не измествай темата от арменските отреп..

Понеже само изместваш темата, нека и аз да я изместя. Можеш ли да се досетиш, какво слагат арменците в кафето и храната , "приятел" дошъл им на гости? Жокер: кафяв прах от грижливо изсушена субстанция...и грижливо стрита на прах. Така съм слушал да говорят.... Дали е вярно? За хАлваджиян 1000% - ефирните му предавания са поръсени обилно с такъв прах...

Кафява пудра захар?

Много ви моля, не ме бийте, не аз оставих храните с изтекъл срок на годност в склада. Абе тъпанарино, хората от склада можеха да лежат затвора заради нещо, което не са извършили. Заради постановките на лайното Върбанов. И халваджиите да не ми се правят на гламави - няма начин някой да не е гледал суровия материал, преди да бъде монтиран.

Безспорния принос на фамилията Халваджиян за българския фолклор е, че наредиха арменският продуцент до арменският поп.

"На 28 септември обаче записи от охранителните камери в склада във Велико Търново, където се твърдеше, че е бит репортерът." Може ли някой да обясни смисъла на изречението.

"На 28 септември обаче записи от охранителните камери в склада във Велико Търново, където се твърдеше, че е бит репортерът." Може ли някой да обусни смисъла на изречението.

Голям праз. Все още помня изказванията в предаването в подкрепа на Истанбулската конвенция. Кой ви плати тогава, за да приказвате такива глупости? Що не дадете един скункс и на Халваджията?

Дами и господа от "Господари на ефира", ИСТИНАТА е по силна от всичко, Истината винаги побеждава лъжата, независимо от гнусните опитите да се прикрие лъжата с лъжовно търсене на истината .

Представям си още при колко господарски случая е минала тази манипулация. Просто в случая, точно камерите (охранителните) йм изиграха лоша шега. А там където не е имало... Факт е, че вече това предаване приключи, казвам го, като бивш фен!

Аве мишки. Шъ въ и мишоците.

арменски коври!

тва жърналята и преститутките за пореден път ме убеждават колко са жалки . Няма значение какви ги е забъркал тоя и как е измамил , но тия неговите колеги и цялата НоваТВ са жалки като се подиграват с него . .."Господари на ефира" връчиха "Златен скункс" на вече бившия им репортер Димитър Върбанов"... П.С. мне го знам кои е и не ми пука за него , пиша само да ви покажа колко жалки твари са това !!! Същата жалка твар не пука като лъже и манипулира всеки ден българското общество за някакви стотинки .... Абе гнус !!!

Когато няма полиция, прокуратура, съд и държава така става. А тези държавни институции не работят защото народа е сляп и дебилен. Обесете журналиста, забравете за подмяна на етикетите за срок на годност и хранете спокойно децата си.

Можело значи да се вярва на охранителни камери в съдът ! :))))) Колко крадци пусна съдът с идеални кадри на лицата на крадците , щото не било доказателство. Уникален съд ! Да не дава господ да опреш до него!

Дира това че ми триете коментара не ви прави много по-различни от този лъжежурналист. Как да е дано се гледате без голяма погнуса в огледалото сутрин.

гущера си къса опашката

И синът ми така пропуска думички като пише и не винаги става ясно какво е искал да каже, ама е във втори клас...

Що само за репортера, няма ли един и за предаването? А, доколкото разбирам, този наглоид смята да продължава да работи като джурналист!!???

То и Бареков почна като некомпетентен водещ, ама гледай го сега къде е.... Така че виждам и тук една прекрасна кариера с тези способности да манипулираш матрияла....Само опит му липсва, ама и това ще стане!

да вземат останалите да си ги раздадат на тях си, като почнат от баш господарите на ефира, продуцентите, като са почнали. намериха един виновен за всичко - а те ни лук яли, ни лук мирисали толкова години? айде стига бе.

Аз си мисля, че тези репортажи трябва да минават през контрола и одобрението на продуцентите Джуди Джудиста и Маги Магьосника. Не им прави чест, ако въобще знаят тази дума, да си измиват ръцете с един техен служител.

ама те минават - накъде без продуцентите?

Магьрьдич кога?

Не ми е ясно, защо да е виновен журналиста? Тези репортажи не минават ли през контрола и одобрението на продуцентите, които са: Джуди Джудиста и Маги Магьосника?

Значи голяма новина е че журналиста е преувеличил,а не е голяма новина,че склада все още съществува.Мъка,мъка.До колкото разбирам,това е втора проверка на господарите,то тогава нека да се щаже,какво е постановил съда от първата проверка.Някой лъже.Ако съда е казал,че няма нарушения,то самото предаване трябва да си връчи само на себе си златен скункс.Ако склада е бил в нарушение то защо тогава по дяволите все още съществува.Всичко си има толкова лесно решение.

А дали е така:))))след като тоя циркаджия си прави манипулации както иска срещу добро заплащане???

Да държиш стоки с изтекъл срок на годност в склад не е престъпление, престъпление е АКО ТЕ ХВАНАТ ДА ГИ ПРОДАВАШ. А точно този некадърник провали всичко. Сега собствениците на склада може да се измъкнат както си искат (и те ще го направят със сигурност). Но това е малкият проблем. Големият проблем е, че лъсна как медиите правят циркови постановки, как "независимата" прокуратура се управлява по телефона и как хората с власт никога не си признават, когато са виновни, а го отнасят тези отдолу.

На 28 септември обаче записи от охранителните камери в склада във Велико Търново, където се твърдеше, че е бит репортерът.

Е, то оставаше и да не получи. Обаче мен ми е интересно, какво се случва с онзи склад. Затворен ли е, функционира ли, следствието до какви открития е стигнало?... Стига с тази елементарна душичка, дайте по същество.

Аз имам един въпрос към г-н Премиера на РБ. Когато арестуваните без никакви доказателства охранители осъдят България, кой би трябвало да плати според него? Дава ли си сметка г-н Борисов как подобни ''недоразумения'' се отразяват на доклада пред ЕК за нашето правосъдие и какви индикации подават към евентуалните инвеститори, от които всички които не сме на държавна заплата така се нуждаем ?

PEYTSCH

Отгоор е Господарят на Господарите на ефира.

PEYTSCH

Обица на кое ухо? Направил ЕДНА грешка като хомо и сега ? Харесало му, но вече не грешка...

PEYTSCH

...обеца...

И двете форми са допустими. Дублетни са.

Правилно е да се пише ОБЕЦА, не ОБИЦА. Целият екип на дир е за златни скунксове, как не разбрахте, че това е лицето, с което се представяте пред обществото, засрамете се

И двете са правилни - дублетни форми са. Акое едната те дразни, това не значи, че не е правилна.

Акъла ви е с изтекъл срок на годност, АКЪЛА. Какви 15 тона храни има в тоя склад бе? Какви 7 тона? Та там и с трън не можеш да закачиш нещо. Смеете се на другите, ами я да ви видим и вас господарчета на подлоста и нихилизма. Репортера на трудов договор ли е? Данъци и осигуровки плащате ли БЕ? Следващият скункс го връчете на бОзаджиян, за дето е назначил жена си - фризьорка и цялата рода на тлъсти длъжности при себе си. Телевизионери- ла%нари!

Димитървърбановщината отдавна е станала втора природа на "Господари на ефира".

Като депутат и аз няма да оставя медиите да правят каквото си искат. Или ще са с нас, или ще ги няма. Трябва да се знае, че нашите спонсори са неприкосновени. Те ще са ми нужни, когато са кандидатирам за кмет на Разград

а ние си ядем отлежала храна евала

Тия не са контролен орган .Това "предаване "е да коментира гафовете на телевизиите .Само ,че от коментари не се печели .

В света на злото е така,след десетки добрини и една твоя грешка всички започват да те сочат и да те лаят,всички забравят,че си помогнал на много хора и ти обръщат гръб! Този свят е покварен...

Така е, баси. Прав си!

А Джуди Джудиста и Маги Магьосника няма ли да си понесат последствията? Нали са великите продуценти? Не трябва ли тези репортажи да минават през техния контрол?

излязоха с чест от тази каша като си признаха грешката, за което се иска малко смелост и принципност, каквито липсват на повечето ни политици. Хората затова припознават Господарите като институция.

""Голяма чест голямо достойнство'':)))))) Вие въобще знаете ли какво означават тези думи??? Ако не бяха пуснати записите още щяха да гърмят как са ''пребили'' тоя техен плужак, дето се ''освестил'' на следващия ден да каже че не са го пребили явно знаейки вече че резила му ще излезне на яве..

тоест извърташ казаното. Признаха си вината, връчиха на репортера скункс и го уволниха, точка.

Предаването спрях да го гледам в момента, в който започнаха да рекламират фирма за бързи кредити.

Плюйте го. И си яжте храна с изминал срок на годност. От туй по умни няма да станете.

а от къде знаеш че и това нее монтаж умнико?

Яж си ..споко...монтаж е....Не им обръщай внимание.

Срокът на годност се гледа от потребителя и се сигнализира в съответния орган!!! Това е пълна пародия. Застояла храна в склад не мисля, че е престъпление. Престъпление е продажбата на храна с изтекъл срок на годност, освен ако това не е опоменато и потребителя да е с ясното съзнание, че яде евтина храна с изтекъл срок на годност.

Митко, не си се запознал със случая - твърди се, че на застоялата храна от въпросния склад се лепят нови етикети, според които е в норма.

Какъв скункс, трябва да го съдят за набеждаване в престъпление.