Уволниха шефа на Фонда за лечение на деца

Директорът на Фонда за лечение на деца в чужбина проф. Владимир Пилософ е освободен от поста, съобщиха от Министерство на здравеопазването.

Обратно в новината

Коментари - Уволниха шефа на Фонда за лечение на деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя мръсник когато и да го "освободят", ще му бъде рано, а когато и да го линчуват, ще бъде пресрочено. Пожелавам му като умре да се срещне с всичките уморени дечица, докато фондът за "лечение" на деца е бил под негово ръководство.

Тоя едва ли е убил някого. Преди години, който нямаше пари, ходеше и събираше, правеха и банкова сметка, ходеха по телевизии и вестници, където да пишат че имат нужда от пари за операция.... Всъщност, който е създал тоя Фонд е решил да КРАДЕ от България. Също като Арабина в ГЕРБ- Семир Абумелих, който направи някаква болница, обаче вместо сам да си търси клиенти, реши да ОТКРАДНЕ клиентите на държавните болници, и затова сега Здравната Каса е пре ФАЛИТ....

murena

НДСВ създаде фонда

Ченгето си отива.Протежето на Носков. Всеки Божи ден,някой родител търси помощ за лечение на детето си.Уви,болни дечица много.Не бива и ден да се губи-времето е за живот,или обрича на смърт. Вярвам на български лекари-да,някои случаи могат да се лекуват тук.Др.-не. Бих предпочел обаче,първо от данъците ми,да се лекуват деца,а милиардното саниране може да почака.

Не знам кой лъже, но професора НЕ Е УВОЛНЕН

Тоя са го махнали щото е отказал, България да ПЛАЩА за да правят операция на някакъв турчин- Байрям, в Германия. Тоя директор е казал че може да направят операция и в България, което е ВЯРНО, обаче турските ШПИОНИ- Осман, Доган, Местан са искали да уволнят директора, щото не могат да пращат Турци- изедници към Европа...

Препоръчвам ти да провериш дали няма фонд за присаждане на мозъци. Освен ако не ти плащат, за да се правиш на идиот по форумите, де.

Абе няма ли най накрая да изгонят и тоя Костадин Ангелов директора на Александровска болница дето окраде болницата и я вкара в фалит при 75 милиона дълг? Уволни 20 професора и доцента. Ама казват че лично шефа на НСО Ангел Антонов му бил чадър, и нямало смяна. Вече лекарите от болницата били решили да го трепят.

Браво на президента! Браво Румене! Ние сме след теб. Стига да не дадеш назад.

И да даде назад , зад него е на Путя дружката Реджеп ! Така ще го подпре , че ще трябва да кара самолета прав !

Чистка - Ердоган в действие.

Когато уволниха предишния Павел Александров, го обвиниха в разхищения и др. подобни. Затегнаха режима и намалиха да пращат деца за лечение и ето ви случая с Байрям Али и стана скандал. Ами няма как хем икономии, хем изпратени за лечение деца, не става. Едното е за сметка на другото.

goose

Икономии няма. Изразходваните средства са с над 40% повече, само че вместо за критични лечения парите отидоха за надути медицински импланти за болницата в Горна Баня.

Ако сте прав, значи Павел Александров не е правил разхищения, а не е изпращал парите в правилната посока.

Дали не беше заради една лелка дето държеше десетки апартаменти, в които се настаняваха семействата и се плащаше като в 5 звезден хотел?!

murena

само жълти медии ли четеш? Понеже после се разбра, че дори това не е истина, а Пилософ наемаше не само по-скъпи, но и абсолютно неподходящи за болните деца квартири. Що ли? Сещаш ли се?

В този фонд специални ли стават управляващите че се държат все едно всеки Българин в България им дължи по 1ст ! Те самозабравят ли се , или мислят че хванали някой на високо за четалите !

На който Гербераст не му изнася прав му път към Северна Курея,или да ходи да се оплаква на Арменският поп,за съжаление нещата са такива,каквито ги преценят служебните министри избрани от Достойният и честен Ген и Президент Радев.това е драги ми герберасти,на който не му изнася вече ви го казах.

Първо спечелете изборите , пък после пращай хората нанякъде ! Да не ходите в Анадола на обучение при дружката на Путя - Ердоган !

gangnam style

И това време ще дойде,имате още 30н дни,да се подготвите и изнесете от държавните местенца и да се запишете във борсата по труда за безработи,ако не го направите сами,знаете как ще стане нали?

На тоя и на доктор Менгеле, когато и им теглиш куршума няма да е късно

Разбирам че уволниха областните управители и главсека на МВР - готвят си машинациите на изборите , ама тоя фонд за болни деца какво общо има !? Да му направят ревизия и прокурорска проверка, и ако има нарушения да си го уволнят и съдят ! Ама то цялата работа е да си сложат свои хора и да си крадат на воля до края на мандата на Герджика , че после може пак да са в опозиция 4 години !

goose

За 9-те месеца начело на фонда на прасето статистиката удари върха с брой заведени дела срещу фонда и брой входирани оплаквания от него в МЗ ... Уволнението му е прекалено закъсняло за десетки български деца, някои от тях (включително и моето) платиха с живота си за неговото безхаберие.

Как не те е срам да си правиш копейките с хорското нещастие , че даже си измисляш и дете !

Уволниха шефа на Фонда за лечение на деца Те добре го уволниха, но не разбрах защо Пепи лудото го назначи.

Абе нещо май вече нищо не се пише за Кражбите от Бившият депутат и Генерал Тонев,и колежката му Кадурина източили от ВМА 10млн лева,но народа помни още и не забравя за тези крадци,Герджиков виж и този случай,сега му е времето,давай докрай като си започнал със метежите на Гробарите.

А може и кака ти Корнелия Нинова да провериш за източване на Булгартабак...

Скоро време да очакваме и уволнението на кака Мара - чистачка в Министерски съвет , че дошла със сини кюлоти на работа , а не с червени прашки !

Този Пилософ излезе с досие на агент на ДС. Задавате ли си въпроса защо синия демократ Москов го назначи за шеф на Фонда?

Мисля, че Масларова е чудесна за поста. Социална, вникваща в проблемите, диалогична, компетентна, безработна от известно време. Върна се Ерата на Експертите - вън калинките!

Аз имам по-добро предложение Цецка Цачева. И без друго е назад в Листите измежду тиквите

Еднакво некомпетентни в медицината - покриват условията, става! Не знам БСП дали ще се навият, но ценя предложението ви - в духа на мислите ми е.

Хвани единия, удари другия. И Масларова и Пилософ са образ и подобие, без значение кой ги е назначил и уволнил. Всички по манталитет са продукт ан БКП.

murena

Преди да дрънкате на кухо, прочетете Правилника на Фонда. Директорът трябва да е лекар, каквито вашите брилянтни кандидати не са

Абе Герджиков поразчисти, но такава гербаджийска воня се носи от всички държавни учреждения, че поне пет години ще трябва да ринат с кривата лопата...

Ей сега е време служебните министри да наредят на ГДБОП да направят спец акция за залавянето и задържането под стража на Лицето Цв Цв,и да бъде най накрая укаушен при бай ставри.Давай Герджик:)

давайте,остана ли някой още неуволнен,огледайте се,чуйте др.Нинова и действайте,че не остана много време

Браво Семерджиев. Следват директорите на Правителствена и Александровска болници- Любчо Спасов и Костадинка Ангелова.

Браво на Герджика. Успя да поразчисти малко от малко. Е Има още доста де. ИМА ВРЕМЕ

Вънка всички КАЛИНКИ. ВЪНКА

Аферим Драго ефенди ! Гити всички калинки , че да има постове за моите Етемки и Дикмета !

А съвет от родители на болни деца трябва да стопанисва този фонд

Само че когато средствата станат неограничени!

Т.Е. Никога. Кой Министър няма да ги открадне

Абе тези служебни кретени до кога ще уволняват всички?!!!За какви се мислят!?!? Тяхната единствена работа за 2-та месеца,които са на тези постове е да организират изборите-това очевидно не могат да го направят,но уволняват всички без никакво право!!!!

Не уволняват всички, а само няколко десетки, явно особено нагли герберасти.

Червената глутница доста е огладняла за времето извън властта ! Сега ще изпразнят и този фонд за пет дена - то техните деца отдавна са във Флорида и Карибите , а тука нашите кучета ги яли ! Изроди крадливи комунистически !

Не им знам историите в този фонд. Но знам че тази дъндания около горкото дете беше мероприятие за дескредитиране на фонда. Проблемите с детенцето не са от вчера, но този сегашния директор обра негативите, дано все пак помогнат на детето. Бъдете сигурни - почти нищо повече няма да чуем за него. Тази медийна загриженост не беше от добри и човешки чувства.

goose

мероприятието за дискредитиране на фонда беше април миналата година. От тогава смъртта на колко деца лежи на съвестта на това прасе от снимката не искате да знаете. Моето също е между тях.

Hе само уволнение ,а трябва да го дадът и под съд.

И тука червените хунбейини подготвят почвата за поредната грандиозна кражба ! Верно ще изпълнят петилетния план за крадене за три месеца колкото е мандата на Герджиков , че после я камилата , я камиларя !

Сериозно ли защитаваш този престъпник и детеубиец??? Пак си помисли или и ти си като него

прокуратурата за Москов?

Тя вече се произнесе! Сега съда ще се произнася.

Москов сега е на принудително лечение във Психодиспансер,заради лошият си порок,който има със белото.

Браво!Един голям хайдук си замина!

Споко.Идва ред на папата.

Време беше!!

Цацаров, за Москов докога ще чакаме

Срещу Москов има повдигнати три обвинения!

за неприети подзаконови актове в срок. и каква е санкцията?

А срещу Пенка Белева колко? Тя ще провали и тоя министър...

КОГА ЩЕ ИМА В "ДЪРЖАВАТА" БЪЛГАРИЯ ПОНЕ ЕДНА СЪВРЕМЕННА МНОГОПРОФИЛНА ДЕТСКА БОЛНИЦА? ДОКОГА ЩЕ РАЗНАСЯМЕ ДЕЦАТА СИ ПО СВЕТА?

С помощта на SMS-и. При това

Когато в България се появят добре обучени и добре платени лекари. И когато имаме контрол в здравеопазването и лекари биват осъждани заради некадърност или безхаберие.

И министрите, и министрите

Едно много добро решение !