Уволнена е шефката на ДНСК Милка Гечева

Депутатът от ГЕРБ и бивш регионален министър Лиляна Павлова съобщи, че вчера е била уволнена шефката на Дирекцията за национален строителен контрол Милка Гечева, предаде БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Уволнена е шефката на ДНСК Милка Гечева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

bravo bravo gospod da gi sadi dali ste dogiveem malko spravedlivost

mnogo se radvam lichno postradala s butnata baraka za zamazvane na ochi zasto ne butnaha ostanalite nezakonni na iazovir iskar..............

Само да не назначите като министър и Цар Киро!Няма надежда нещо да се оправи в България!

Каква специалност е завършила Лиляна Павлова, каква Милка Гечева и каква Плевнелиев. Какво общо имат със строителството, та са ревнали толкова.

КОЕ НЕ МОЖЕ БЕ ЛИЛЯНЧЕ ? ТОЗИ ПОНЕ Е ЛЕКАР И НАЧЕТЕН ЧОВЕК !!! НИЕ ИМАХМЕ ПОЖАРНИКАР И МУТРА ЗА ПРЕМИЕР И ЗА КАПАК ФИЗКУЛТУРНИК ЗА МВР ШЕФ ,ТИ ЩЕ МИ ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ! НАЗНАЧАВАХТЕ НАРЕД ХОРА С ФАЛШИВИ ДИПЛОМИ И ПРАВИХТЕ ПРОСТОТИЯ СЛЕД ПРОСТОТИЯ. ПО НАЗНАЧЕНИЯ НА НЕКАДЪРНИЦИ ГЕРБ НЕ МОЖЕ ДА ГИ ИЗПРЕВАРИ НИКОЙ В БЛИЗКИТЕ 100 ГОДИНИ.

Кинезитерапевтът - лекар? Може един масаж да ти направи, ще знаеш. Еротичен.

ГОЛЯМО ''БРАВО''

дори и за това, че не е взела мерки против широко дискутираната напоследък НЕЗАКОННО ПОСТРОЕНАТА ВИЛА на не-любимия не-наш президент Хер Фон Галфон Чехльон Подлог Герберон Олигархон Прокопофон Офшоркон Далаверон и Простакон

прост пожарникар не става за министър-председател, но у нас и това стана - негативите са за десетилетие за България. Та да не се чудят тиквите на кадрова политика, дето няма как да я разберат. Освен да питаме Фидосова кой да се назначи на мястото на уволнената. И ЦЦ да даде някой запис в подкрепа Фодиска, да не се търкулне горката, била отслабнала от угризения.....

И мен ГЕРБ ме уволни без аргументи.

Защо ГЕРБ скачат да защитават поставен от тях човек , а новото правителство да не може да подменя неработещи добре хора ?

Първо чети а после коментирай-1999 !!Ама нали трябва някой да узаконява хотелите на другарите..

Тя не шеф на ДНСК от 1999 нали? Шеф я направиха ГЕРБ по политико-икономически причини ! ......... Абе кво стана с къщата на скалата на Чехлю Плевнелиев Костинбродският пезидент? Построена в най-забраненото ! ДНСК защо мълчи от 4 години? А,да ГЕРБ си избраха Милка за шеф ,да ги пази!

ПОЛИТИЧЕСКИТЕ НАЗНАЧЕНИЯ в Бг ---ПРОДЪЛЖАВАТ ! ДПС /ЕВРОРОМА ,..ЗАПЪЛВАТ МИНИСТЕРСКИ КРЕСЛА И ДЪРЖАВНИ ПОСТОВЕ ! БСП така разкри ---250 000 раб.места ,ама за ---ДПС/ЕВРОРОМА !

Тъп боклук, ами няма само за теб да има работни места - палачинката се обърна....налиии, боли ,ама много болиии, отзади!

Уволняват всички работили с ГЕРБ?????? В Пазарджик уволниха шефкта на Бюрото по труда??? Директори на училища които НЕ СА от БСП се тормозят по всички възможни начини!! Не се приемат годишни планове , не се санират училищата им , пренасочват УМИШЛЕНО цигани в училищата им и кави ли още не простотии!! То от ТЪП комунист какво хубаво да очакваш!!!!

Че Асан не е ли 'ора, бе?

Правилно , до 9 коляно трябва да ги махнат, когато дойдоха на власт тъпите герберчета уволниха всичко живо което не мисли като тях по герберастки - нищо за тебе всичко за мене!!!

Надявам се да назначат онзи доцент от ВИАС Калин или как му беше името. Същият герой от Несебър. Той си е тяхно момче - от потекло. Чудесно си работят заедно, а и манталитета им е същият.

Пито - платено, да влезе следващото за уволнение герберче! Рано или късно, всичко на този свят се връща, след като си правил мръсотии!!!

Gal

значи кинезетерапевт не може , а пожaрникар и физкултурник може......

Не питая лошо нищо срещу турците.Но ДПС си е антибългарска партия. Пета колона в страната!

Има и друга гледна точка - докато тази е била шеф е било възможно да се случи "Дюни Гейт"... Това, че е спряно въпросното нарушение не е щото тази се е намесила, а щото се вдигна достатъчно шум та управляващите се почувстваха неудобно (до колкото е възможно това) и се наложи да си размърдат задниците... Иначе който е бил толкова дълго като тази в строителния контрол със сигурност е или участвал в не дотам редни неща или си е затварял очите за подобни с надеждата да мине работния ден и да седне на софрата па да забрави какво не е видял.

БРАВО!!!!Следващите трябва да бъдат вездъсищите корупници,арх Влади Калинов и т.нар.Главен Архитект на гр.София.То бива,бива ядене,корупция,ояждане,гуша,незаконно строителство,рекет,наглост......Влади Калинов и Петър Диков-вън завинаги от системата!!!!!!Алчни,ненаяли се изроди!

Искаш да кажеш - вътре, в Софийския централен.

Само така.Вън .

Не,всичкото вътре...в затвора.

Че защо опозицията ще дава акъл на управляващите кой да назначават ? Да си бяха спечелили изборите от герб и да си назначават техни хора - сега защо мрънкат ? Какво искат - да назначават хора на герб, при условие, че герб не можаха да спечелят изборите ли ?

Ми да! Той Пеевски все още не е назначен никъде!

те герб ги спечелиха изборите,просто не с 51% и не успяха да направят коалиция за да управляват.а наи-много ме дразни,когато някои едно говори,а върши друго!това се нарича демагогия!ако бяха назначили наистина експерти както обещаваха и аз щях да ги подкрепя.а те едно нещо не изпълниха!!!и не се и опитват!а аз мразя да ме клатят по толкова долнопробен начин!!!

---ЗАЩО В Бг,..ИМА БЕЗРАБОТИЦА? --ЗАЩОТО ОТ ---ДПС и ЕВРОРОМА ЗАЕХА ,РАБ.МЕСТА !

Не е вярно! Няма пари в обръщение.Парите които заграбиха комунистите са в банки. Затова няма работни места! Същите тия изчадия на дявола умишлено поддържат ниски доходи на работищите!

Понеже жена ми е в държ администрация - там е нещо страаааашноооо. За последните 6 месеца, всички верни на БСП са станали вече зам. министри или съветници на министъра. На тяхно място + още толкова пристигат хора от младежкото ДПС. Както жената каза - те тия от БСП и преди нищо не правеха, така че тия от ДПС добре ги заместват. Работата си е същата, върши се от същите хора, само дето имаме на щат 20 човека от ДПС повече назначени!

Съпругата ми е в държавната администрация и беше възмутена по времето на герб!като започнаха от министри - алкохолици и пълни непокиси, зам.министри- лакоми за много рушвети , директори - калинки.........персонал с "конкурси" поставени..........и така!!Пълна отврат бяха,затова сега трябва пълно прочистване от тези БОКЛУЦИ!!!!!!

е...ама герб никаде не каза,че няма да назначавa свои.напротив каза ако си спомняте ,че политическата отговорност е тяхна и няма да я дели с никоя друга партия.........в резултат на което и си посрещна сътбата мъжки ...........а тези?

Трябва ни психо-терапевт за министър - председател. Ако може да не владее турски и да не е гледал турски сериали.....

Наистина ли ако има диплома истинска за арматурист става за министър?????

Става, Лучано го доказа.

Защо до сега нито веднъж не се застъпиха за някой който е доста по - ниско в ерархията? Някой чиновник или те не вършат работа и не трябват на партиите!!! Нормално е всяка власт да идва и да сменя ръководителите, но притеснително е че те сменят всички и така не остават кадърни хора, който да вършат работата!!!

Я дай пример за кадърен гербаджия? Извън кражбите де, там са майстори.

Мога да ти дам много примери, но едва ли ще ги разбереш.

ББ виновен за това, виновен за онова, иска се справедливост, добре. Питам обаче, кинезитерапевт или там рехабилитатор, ще бъде зам.министър, това не е ли голям резил за управляващите. Докъде ни докараха, какви хора да управляват. Голям срам. Ей, затова това се иска оставка и наистина трябва да я дадат.

След като гадовете начело с Винету ни докараха до това дередже да ни трябват терапевти - нормално е. Пак по-добре човек с някаква диплома отколкото с "диплома за нотариус" като И.рина Ф.лорин.

Ако има истинска диплома не виждам къде е проблема. Вашите кадри и това нямаха ...

Ани щом един физкултурник може да е министр и то на вътрешни работи, защо пак не?

А Вие сте пожарникаропоклонник. По-лошо от това няма накъде.

Кога Буда ще застане на подсъдимата скамейка,цяла България чака справедливост за главатаря на шайката ?!

аре Кришна!

Гечева има ,двама заместници които незабавно трябва да бъдат уволнени ,моментално.Тия двамата боклуци са затънали не до гуша а три метра от горе в нарушения водеши до съмнение за корупционна практика. Могат да бъдат изгонени без обяснения те си знаят. Не толкова тя, колкото тия двамата . Разгонването им наистина ще допринесе за подобряване на дейността.Освен това в РДНСК София, има за гонене с лопата да ги ринеш ,пълно е с имитатори и некадърници в буквалния смисъл на думата. Най много обаче трябвада се рине в Столична община и общините,особенно главните архитекти,първия в класацията е този на община Триадица ,та до главния архитект Пешо дървото. В общините по районите е страшно,главните счетводители могат направо да се уволняват без да им се обяснява,те знаят защо ?! Случая в община Витоша за който Фандъкова е знаела отдавна е показателен но и не само там.Бандата на Буда е окупирала СО и по районите и разложението е тотално. Но няма кой да им търси наказателна отговорност на тия юнаци,безнаказани са и така ще си останат.С вързани очи да бъдат проверени от финансовия контрол нарушения и данни за престъпления колкото щеш. Но за сега папкат здраво.

За Столична община - 100% за! Там са отгоре до долу идиоти, ама с партийни книжки от ГЕРБ. Ама за ДНСК - я се конкретизирай, напиши имената на заместниците, че май не си ги и чувал даже? За РДНСК - София - не се сещам през последните 2 години да имат отменен акт или наказателно постановление. Кой е некъдърен казва съдът.

Бой по калинките на всички нива ! И да не реват герберастите - нали същата тази калинка е назначена на уволнен предишен шеф ! Или когато герб уволняваше беше"смяна на екип", а сега са политически уволнения ? Да си бяха спечелили изборите милиционерите и да управляват ! Като не ги искаме - не искаме и техните калинки !

Реваншизъм ли? Неееее! Как така?

Милка Гечева е отличен специалист и стриктно спазва ЗУТ. Нямам идея защо искат да я махат. Сигурно за да продължи бетонирането на Черноморието

За да спазваш нещо, първо трябва да си го научил. А тя не е. Миналото лято трябваше тя да отнесе хурката, дето са въвеждали несъществуващи фотоволтаици в експлоатация. Ама нали беше партийна креатура ...

А за какво друго??

А защо пишещите не подчертаят как кацна на клончето тази калинка и кой вятър я довя????????????? Мисля, че тя беше поставена на това място от шайката на ББ и ЦЦ!!!!!!!!!!! ДА!!!!!!! Както е дошла, така и ще си тръгне!!!!!!!!!!! Дано имат поне капчица достойнство тези от гробарската партия, а Лилето Павлова да разказва за родата си - колко години са яли активни пенсии??????

1. Не е калинка, има образование за длъжността, има и опит; 2. Работеше в ДНСК, когато махнаха предишния шеф, а него го махнаха най-малко 1-1,5 година след началото на мандата на ГЕРБ заради гаф с едно вилно селище на морето, тоест Гечева не е политическо назначение. 3. В началото на работата й като шеф на ДНСК съм чувала много хубави неща за нея, но впоследствие взе да втвърдява позициите си, в смисъл въвъде се непосилна бюрократичност. В крайна сметка, мога да обобщя следното: трябва да се направи административна реформа, като ясно се разграничат политическите постове от чисто административните (експертните). Експертите да се подбират с конкурс, да имат един по-дълъг срок на трудовите договори, тоест независимост от политическото управление, да се въведе някаква система за атестиране от гражданите. Законите трябва да бъдат по-рационални, по-малко словесни, а прилагането им основано повече на логиката, а не буквата. Чиновниците трябва да се такива, че да могат да вземат решения, а не да им даваш всякакви документи, за да им доказваш очевидното. Между отделните звена от една система (министерство, община) да има комуникация, а не - вадиш документ от единия отдел, за да послужи пред другия.

ДПС управлява държавата, за който не му е ясно още!!! Само като се сетя, какъв тотален гьон стана консул в Германия - ДПС член, без никакъв трудов стаж с излъчване на тъпоъгълнил!!!! УЖАС е положението!

Павлова коментира абсолютно некомпетентно, каквото и беше управлението й като министър. Не знам за уволнената колко е била корумпирана или кадърна. Факт е, обаче, че след шумната кампания по събаране на палати, резултатът беше няколко съборени бараки около яз. Ивайловград, три все още несъборени къщи пак до същия язовир, няколко къщи със съборени последни етажи в Несебър и НИТО ЕДНА къща дори с предписание в Симеоново, Драгалевци, Бояна, Княжево, Владая и околностите. Похарчените пари за полети, заснемане, ПиАр лозунги и пресконференции се оказаха поредните усвоени от някого средства с пренебрежим резултат.

процедурите са тромави, защото има обжалване, някои собственици се крият и т.н... поинтересувай се малко! Но всички къщи за запечатани и в процеси...

Тромави за едни, за други много скоростни... не ти ли изглежда леко съмнително? Кои всички къщи са запечатани? Нали и тази година два пъти бях на Ивайловград и видях запечатаното весело село. Какво стана с постройките около яз. Искър? Какво стана с именията в Симеоново (прелитам всяка събота и неделя почти над тях)? Какво стана с именията в смолянския край? А с тези в Марково? Човек, не си криви душата и признай факта, че администрацията работи в защита на определен кръг хора и във вреда на останалите. Не може бараката на дядо Енчо да бъде съборена за три дни въпреки писмените жалби в община, кметство и на още три места. А съседната постройка да седи недокосната, защото не можели ДОКУМЕНТАЛНО да намерят собственика!

Лилянке, а как така пожарникар стана премиер, а физкултурник стана шеф на МВР? То за вас всичко може, но все пак не е прилично да сочиш с пръст, когато ти е пълен памперса.

Много се издъни Министър- председателят! За всички вече е ясно ,че ДПС- турците определят назначенията. Така не може да продължават! При това тези ,които критикуваха за калинките ни предлагат пак "калинки" , за да провалят България! ВВСИЧКИ ОТНОВО НА ПРОТЕСТ!

Да не се безпокоят, на нейно място ще назначат кинезитерапевт или човек от ВИС 2.

Не е кинези, нейн колега е, от службата. Българин. Архитект.

Въпреки, че уважавам мнението и знанията на мин. председателя и го подкрепям в някои негови решения, то сега съм твърдо ПРОТИВ ! НЕ МОЖЕ ДПС - да определя назначенията в министерствата! Нямам нищо против Ибрямов, като човек, но трябва да се избират ЕКСПЕРТИ В ОБЛАСТТА, ЗА КОЯТО ЩЕ ОТГОВАРЯ ! Така че, г-н Орешарски въпреки уважението на част от гражданите към него - да застане мъжки и с достойнство над партийните членове, ако пък не може - да не си петни повече името, като финансист с тази гнусна българска политика !

А Лилето какво е завършила?Не е строителен инжнер, а висеше по магистралите да ги контролира.Специалистка тясна, ама отзад.

Кахърната сумистка Ли пак се разпльока!

ДНСК е единствената държавна служба с кадърни специалисти, самозваните лумпени от ГЕРБ я съсипаха - заплатите са като на чистачки а персонала го намалиха от 1500 на под 700 човека. Те ти, Милке - Спасовден!

Всички шефове за последните 23 г. в тази структура трябва да се уволнят и разследват за връзки с мафията! Особено в София и по морето.

Съгласен, ама не шефовете от ДНСК а министрите и най-вече - техните заместници от строително министерство. И няма нужда от 23 години, стига за последните 15!

Министрите за съжаление само господ може да ги уволни, като му се явят.

Ал

Политически назначена, политически уволнена. Отишла си е по същия начин, по който е дошла. Каква им е болката на ГЕРБ?

Защото булдозера както е тръгнал, скоро ще изрине всички гербаджийски саботьори по места. 2450 говеда назначени на държавна хранилка при ГЕРБ без конкурс! А тия с конкурс - имената им бяха написани в изискванията.

...политическите убеждения нямат значение, щом един човек си изпълнява служебните задължения. Bъпросът е на кого и с какво пречи уволнената на сегашните управляващи?

Shto ne razvalihte вилата на Козела на веселото село.Имаше и много. свестни хора там.всичко ве живнало там.Сега е ужас.Не мислите за хората които живеят в този край.

Ей сега ще назначим някой син, дъщеря, зет от ДПС, или просто "експерт".

Ще се назначи някой нов турски теляк с диплома за аюрведа. :))

A за премиер - пожарникар !

Огнеборец!

Разгеле, просветна ми! Хич не ми пука за нзаначенията а за разчистване на такива долни блюдолизци като Гечева. От девета дупка на кавала ГЕРБ я сложиха като марионетка, да събира парсата. "Великата експертка" послужи за маша на ГЕРБ за назначаване на регионални началнци, взети буквално от улицата. И да, на 1ви юли миналата година, като гръманаха фотоволтаиците и уволниха дисциплинарно няколко висши служители, защото тя нали е велик ръководител. Нека реве сега.

ако беше толкова болно колкото си тъпо, щеше да си умряло

В България живеем , а само турци ни управляват .