Уволнената шефка на „Автомагистрали”: Задкулисието се връща под друга форма и с други лица

Фирмата „ДЛВ” има 10 обекта по „ин хаус”, а за председател на АПИ беше назначен човек, свързан с тази фирма, каза Десислава Христова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

заща позволи толкова много крашби а сега ревеш

Мацка, ами то задкулисието те е назначило и сега те уволнява - не реви, всяка кучка има слънчев ден, просто твоят свърши.

ДаЛаВери ми звучи президентско. Доста са велики, ама никой не ги пипа ...

Тази кучка се изцепи пред Ризова, че била на палатка пред Партийния дом по време на протестите на мунчовците, а те зели че я уволнили завалийката.

Тая и нейният мъж нали са от умнокрасивите? Защо реве срещу своите?

запоследните12 години… ремонт след ремонта…и се жалва…дееба и проститутка гадна

Пернишкият бизнесмен Станислав Добрев - Слави Транспорта, играе ключова роля в изграждането на партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“, разкрива вестник „Галерия“. Станислав Добрев и Станислав Трифонов са приятели от години, имат общи бизнес дела и са съседи в тузарския комплекс „Делта Хилс“ до Перник. Бащата на Слави Транспорта пък е известен в миньорския град като Добри Далаверата. Прякорът му не идва от спекулативни сделки, а от името на основната му фирма ДЛВ (абревиатура от трите му имена Добри Любомиров Владимиров), която днес се управлява от сина му. Строителната компания има десетки договори за обществени поръчки и работи с размах от милиони. Фирмата стана печално известна през май тази година, когато битумът на столичния булевард „Дондуков“ се разтопи след ремонт и стотици шофьори съсипаха гумите си. ДЛВ е едно от дружествата, които имат тлъсти договори за ремонти на улици в София. Слави Транспорта всъщност е строителен бос. Баща му Добри Любомиров в миналото е участвал в местната политика заедно с Людмил Стойков и Феодор Феодоров - Федката със сдружението „Съюз за Перник“. Неслучайно Слави Трифонов често споменава миньорския град в предаванията си и не крие, че там има много приятели. Слави Транспорта е нещо като организационен секретар в партията на приятеля си и е въпрос на време е да заеме и официален пост. Връзката на Трифонов с пернишките богаташи датира от над 10 години. През 2016 Дългия започна да изкупува парцели и имоти в тузарския „Делта Хилс“, където сред инвеститорите са Добри Любомиров и Станислав Добрев, известен в областта и София с жълтия си спортен макларън. През 2016 година фирмата на Слави Трифонов „Седем Осми“ продава дружеството си „Портос С 2016“ с апортирани в него имоти в „Делта Хилс“ точно на Слави Транспорта. Двамата са засичани много пъти на публични места. В къщата на Слави Транспорта в „Делта Хилс“ приятелят му се е срещал с не един и двама политици и бизнесмени, казват техни съседи.

На подмяна в пълият смисъл

Едни крадци ги сменят с други,ех народа мислеше ,че нещо ще промениш

Ммм?

Обичам да вият герберунгели и депесари.

Чакаме те!

Един човек да назове целия български преход. И нека не забравяме къде е БСП и шесто!!!

Значи признава, че е имало задколисие?

Тази е от ДПС. Беше им и в депутатските листи. Айде моля, просълзих се.

Егати наглата! Да си управител на Автомагистрали и да участваш в инхаус схемите с ясната представа, че прикриваш частни фирми и интереси...и сега да говориш сега за задкулисие?!? Поне да си мълчи, крадлата му с крадла!

задколисието сега идва, мила! не се връща!

Е па т'ва си е чиста ДаЛаВера.

Такива корумпирани свине като тази трябва не само да се уволняват, но и да има пълно разследване на всяка една стотинка, която е минала през агенцията по нейно време. Става въпрос за кражби в особено големи размери при тези хора.

ДЛВ е фирма която знае на КОЙ да даде Подкуп . Те са винаги на първа линия в Нискокачествените Строежи в България . Борисов знае как ги пре..ха с парите в Чекмеджето . Сигурен съм че ДЛВ са Зарибили Новите от ПП , ИТН , БСП и ДБ . С ДПС шега няма - Куфар с 10 милиона Евро може да изкуши дори Президента .

Да не мислите че Г.Караджов е цвете за мирисане.Първо въобще не е за това министерство защото нищо не разбира от регионално развитие и явно сега вече е подкупен.

Кокошка какво разбира от пътища? Струва ми се, точно нищо. За съжаление пълно е с такива в МРРБ, ДНСК, общински администрации....

Как е новото нормално? Кеф, а?

Ще трябва да се самоизчегъртаме.

видна протестърка, макар и не оставяща чувството, че е особено умна. мъжът й, някой си тодор стоянов-особено виден и особено злобен и дивашки крещящ протестър цяла зима 20-21 г. под прозорците на бб, в чието правителство е.....шеф на дирекция в мбрр. протестира директорчето вечер, а сутрин-на бюрцето в министерството на лошия бб! после стана радефффски зам-министър, после пак шеф на дирекция. все едно и също, само че гарнирано с "протести" за "почтенност".... такива "хора" са именно неразградимата, вечна фекална чиновническа опора на всяка власт-нагли, пробивни, злобни, алчни! "почтените" уволниха 1500, но...назначиха 3500 нови такива! в случая има някака дребна справедливост е, че ще хапнат от собствените си надробени екскременти.

мунчовчетата. Почнаха и по между си да се чегъркат

а, поръчките "за Иван"...? сите сте маскари

Крадецът вика дръжте крадеца. мда.