Уволнената медицинска сестра скара "Подкрепа" и КНСБ

Синдикатът на Димитър Манолов иска работодателят да оттегли заповедта за отстраняване на Мая Илиева

Обратно в новината

Коментари - Уволнената медицинска сестра скара "Подкрепа" и КНСБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мед. сестра преди всичко трябва да си изпълнява преките задължения и задачите, поставени от лекарите. Ако там има пропуски нека си ходи там, където ще я търпят. Може и в чужбина.

Така се започва политическа кариера!

Алоуууу, за какви синдикати ни говорите бе!?!?!? Синдикаяти в България НЯМА! Товяа са съдружници на задлкулисието, чиято единствена цел е да натискат доходите надолу и да не позволяват работниците да се възмущават от безобразните работодатели.

Е как така Мая не си е вършила работата, след като от 12г. работи в "Токуда"? Кой ще те държи 12г. на работа, ако не си вършиш съвестно работата?

и тука има изтрит коментар,що така бе миме се трие истината,с триене не се крие

Това вече не Токуда. Това е турска баня. Управниците ни, защитавайки интересите на мазни бизнесмени с мухлясали лекарски дипломи, гонят извън България истинските лекари и медицински сестри. А синдикатите имат единствено паразитираща функция.

на мен редовно ми трият коментарите тука.

Май станахме свидетели на реалити "Кой е най -по- по."Мераклии да те защитават много,работа да ти свършат-хич ги няма. Всеки иска да влезе в лъчите на прожектора ,да добие известност покрай уволнената сестра. А уволнената най накрая ще и писне от тези "защитници" и ще стегне куфара за Англия,че там ще бъде сто пъти по-добре платена.

Преди всичко всеки трябва да получава адекватно заплащене за труда си, а това за лекалите го забрави те почти всички са ъпанари

КНСБ е тоталитарен остатък от миналото с наудничав председател. Подкрепа само подкрепя нечии Таш....ци ...

... налУдничав ....

КНСБ от отдавна са филиал на ГЕРБ (мутрите).Даже, вече официално заявиха подкрепата си за Фандъкова (ГЕРБ)...

Ти си пача

Абе ти си пророк бе. Ще стане точно така. И ще дойде ден, в който ще осъзнаеш че това ще рефлектира и върху теб.

К н С Б с парализираща организация от десетилетия

Половината в управлението на ГЕРБ са бивши партийни секретари. Другата половина - активисти на КНСБ от времето на бай Тошо

Като е открила нередности в Токуда защо със зъби и нокти драпа да е там? Болници много, дефицит за мед. сестри ... но на нея май не й се работи по специалността!

синдикатите стават слуги на олигархията важно е да си внасяш таксата към синдиката и да си траеш, отдавна не бранят подобаващо трудещите се

Много си глупав/а/. Жената си отстоява правата

Тези държавни тиквенско-гробаски "синдикати" трябва да се забранят със закон! Гледат си пъпа и изпълняват прищевките на началника им бай хой! Отврат!

КНСБ -предатели обслужващи олигархията ! Долни комуняги бойковисти !!!

Като гледам не е точно така, както го казваш! Оказва се ,че да си синдикалист и то водещ си е много гот. В случая, тази мед. сестра я пази закона от уволнение и при така поставените условия, що да не разлайваш кучетата????? А и имаш една Манолова зад гърба си???

А Подкрепа още ли я има?!

КНСБ не са никакъв синдикат.

В моята фирма през 2013 разтурихме стария профсъюз ,който беше към кнсб и създадохме нов пак към тях,представихме се на ръководството и какво мислите стана,започнаха ежедневни безмислени проверки на работното място,записване на разговори с устройства и т.н.,потърсихме подкрепа от градската централа на кнсб,получихме я на думи и започна бягане по тъча,местният председател стои пред мен,колегата ми му звъни от друго място да дойде на място на събранието и милия просто

...просто излъга,че е извън града,останали без подкрепа от нещастниците профдеятели от кнсб ни смазаха,уволниха момчето,което искаше да направи нещо,уволниха го със заповед написана с дата от шест годни назад и добавена към документите ,работодателят назначи нов шеф на синдиката,който е част от ръководството и който подписа новия колективен договор,толкова за синдикатите в България,а Пл Димитров специално се позамогна покрай новата сграда ,която изникна на мястото на централата на КНСБ в града ,да е жив и здрав друг ще го съди.

Ами за да се уволни някой дисциплинарно, трябват много сериозни причини. Що някой не попита за тях? Веднага се почна с синдикатите. Като е синдикалист значи е недосегаема, така ли? Може да прави каквото си иска и не може да я пипнат ли?

"Само преди дни от КНСБ отказаха подкрепа на Мая Илиева." Е, КНСБ отдавна обслужва Бай Бойко... ТОЙ си има синдикат...

КНСБ е със слугинско поведение към управляващите. След толкова много и то сериозни издънки, да подкрепяш това управление, трябва да си съвсем деградирал. Точно по тази причина, смятам, че почтените хора няма място в КНСБ.

Че ние синдикати имаме ли? Имаме едни гъзолизци дето се кланят на властите, а работниците - кучета ги яли! Този политически офицер не е за там!

Д-ва Б-я няма.Тука са добре престъпниците наречени бизнесмени,политици и обслужващите ги.плужеци.Всичко друго е пълнеж.Който е по свободолюбив си хваща багажа и адио рио.Лошото е че пак си вкарва изкараните с унижение най вече пари пак в кенефа наречен д-ва БГ.Затова на мафията не и дреме.Те продължават да богатеят.Но наближава денят в който.ще им потрябваме.Тогава с всички въжможни крайници ще ви покажа среден пръст