Коментари - Утре пускат движението по новия 6-лентов бул. “Филип Кутев“ в София (снимки) | Днес.dir.bg

Утре пускат движението по новия 6-лентов бул. “Филип Кутев“ в София (снимки)

Става дума за 2,3-километровия участък от "Симеоновско шосе" до ул. "Сребърна" - "огромен обект, стратегически за града, част от третия градски ринг", похвали се кметът Фандъкова

Обратно в новината

Коментари - Утре пускат движението по новия 6-лентов бул. “Филип Кутев“ в София (снимки) | Днес.dir.bg

Коментари

Вижте Северната врата на София!!!!

Чета коментарите и за пореден път се уверявам, че това племе си заслужава съдбата............малоумщина от всякъде............................

Преди няколко дни минах. Асфалтът е прекалено гладък и зимата ше се заледява.

некои парцели ли трябваше да се запазят непокътнати?

Така са го направили да се открие преди изборите, та да гласува тълпата за герб пак. Ама не стана с хикимянчо и който се мине да гласува ще трябва да пуска за един от двамата нови урунгела.

Чета коментарите и за пореден път се убеждавам колко прости и неграмотни същества се разхождат сред нас. На следващите избори идват хората на Костов на власт и ще си получите това, което заслужавате.

Поредната кражба и измама на герберския СОС! Нищо за гражданите, собствениците на отчужденото пространство с пари за семки и откраднати метри от останащите им парцели, апечелившите са двете строителни фирми с поредните жилищни мастодонти... Пак избирайте ГЕРБ и техните прозводни...

Пуснаха го и движението по Симеоновско стана още по-зле ... Да не говорим че го направиха мега-малоумно - дълга, широк хубав път завършващ със светофар по средата на нищото ... така или иначе беше разкопано всичко цяло лято в района, тогава беше моментът да се направи естакада за връзката с ГМ Димитров ... Но какво друго да се очаква от СО , не и мисъл за гражданите (виж мисъл за комисионни е друго ...)

Трябва ли да имаме булевард на името на унищожителя на българския традиционен фолклор?

Много добре, но защо не направиха едно кръгово на Симеоновско шоесе и Г.М. Димитров?

Ай ся на слона му се разказа играта

Аз виждам 3 -лентов булевард, ама щом казвате, че е 6-лентов добре! ще мина някой път по-него и ще коментирам пак

Сега очаквайте ОГРОМНА ТАПА на Симеоновско. Ама ОГРОМНААААААААААААААААААААААААА!

много утешително, след 30г и жълтите павета, щото вече може да се убие човек в центъра на столицата. и подлеза по тях, вече пада гранитната облицовка , затвори ли са го та да не убие някого някоя падаща плоча. А да, и статуята олицетворяваща град София да махнем. Невежите си мислят че е паметник на светица, трябва да им се угоди. Зер не подобава на града ни името "Мъдрост"

Това е с дължина на заход към Кауфланд бе ...

Предполагам на животните в зоопарка ще им е много приятно цял ден да слушат шума от натовареното движение

Фандупкова е с еднопосочен и доживотен билет билет за Сливен

Дронско видео на отсечката. https://youtu.be/ld8vy_TDCAc

Какво се случва с историческия ремонт на линията на трамвай №5, който трябваше да е завършил в началото на годината?

Какво говориш, като Транс сибирската железница е станала по бързо

Остава и да асфалтират бул. Борис III и Сливница. Основните пътни артерии са като лунен полигон.

И както обикновено става, най-дясната лента ще се използва за... Паркиране.

Най - дясната е БУС лента, няма как да паркират!

Поздравления!

Ний жителити на Полски тръмбеш много са радвами за откриването на 6 лентов буливард.

И са кат се махне Компирела де Вил... Ко ш'а пра'им...

Интересно. Километър и половина, 6 ленти и велоалейка от АПРИЛ до сега. Т.е. 7 месеца... Тази новина ще я пратя на Пловдивския кмет, ама той няма да повярва. То 500 метра при нас с 4 ленти се прави за 3 години. Баси.

☺Толкова много пространство и не направиха велоалея, а ми правят 6 ленти, които са безсмислени, защото трафика отива в напълно задръстения Г.М.Димитров и колелото на 4-ти км.

Чети, приятелю! Има! Широка е 2 метра! Колко трябва да е, за да можеш да прочетеш? 2 000 000 метра?

За 15 годинки на кметското кресло все пак 1 километър и кусур си е постижение за учителката по руски! Останалите деньги в собствената касичка! Да са ни честити кандидатите за новоизбрани крадци!

Ти си идиот, нали знаеш

още една писта за състезания... на бас че вдруги ден там ще има катастрофа

Върхът на безсмисленото строителство.

Сетила се Мара да се побара

Подигравка. 3 дена преди избори пускат някаква смешка. От Сребърна до Черни връх са 300-400 метра и са задръстени от до. Минава се за 20мин тая смешка. С тоя нов участък задръстването ще почва от Симеоновско още. Това дето трябва е да се забрани на провансалците да имат автомобили в София. Ама нали е по-важно да се раздават кебапчета по избори. Аман.

Ти като си софиянец, фани си метрото!

Трябва да се забрани да си купиш кола, без да притежаваш паркомясто или гараж за нея.

Не, провинциалисти не трябва да бъдат кметове на София!!

Просто, задръстването се премества с около два километра...

А що така не се "хвалят" колко е струвало? Щото ще се види, че 2 км. струват колкото магистрала 20 км. в нормална държава...

Браво ще се ползва дано да няма тапи и зДръстване

То хубаво го пускат, ама от едната страна излиза на Г.М.Димиторв, дето за нищо не става, и Симеоновско цялото в кръпки, а от другата страна след бул. Черни Връх какво се случва? Влизаш в тапата и се наиграваш! Иначе режем лентички и отчитаме дейност! Хайде няма нужда от толкова показност! Колко пари ни излезе? И колко усвоиха правилните фирми?

Ако не разбра преди седмица започна и другата връзка от черни връх към България !

Е тая част на софия-южно под зоопарка, където ще минава булеварда ми е тъмна индия-дълбоко непозната. Никога не съм ходил там. А да-и съм от София. Силно се съмнявам 99 процента от публиката на този сайт някога да е минавала от там.

Оттам минават тия, чиито вили и къщи са в Симеоново и наоколо, т.е. разни уж баровци, които си разменят държанките и държат на каишка кметството!

Но задръстванията си остават. Кога ще се научат да не строят на парче? Околовръстното дори още не е готово. Вече съм убеден, че се прави на парче, за да има лентички за рязане преди изборите. И така вероятно ще имаме изцяло завършен проект за нашите правнуци.

Е, научиха ни стойките и чалъмите но пак краднсхмте нещо за изборите

Просто преместиха задръстването в края на това нещо. без кръстовище на две нива на всяко възлово място в този вътрешен ринг ще го ядем дебел. Реално в момента всичкото кола ще отиде в края на този нов булевард и ще чака светофар, за да може след това да се влее в бул. Г.М Димитров, който е с две платна в посока.

като почнат след 2-3 месеца дефектите, двулентов ще стане.

От всички коментари само един е позитивен . Не знам какво трябва да ни се случи на нас българите за да сме доволни . Аз намирам обекта за нещо ново и полезно за хората . Дано има повече такива места в България .

да щото си гербераст.

Защо да се радваме на 1км булевард като общината има пари за много повече? Общината нарочно от години бави процедури по отчуждаване, за да може да се откриват по-малко проекти на година. Целта е всички пътни строежи да се раздават на "наши" фирми, само дето нашите фирми не могат да поемат твърде много проекти наведнъж. И така 10 години инфраструктурата в града се гради с бавни темпове.

Крадливата шайка трябва да е на полагащото и се място за да има нещо положително

Ама тоя булевард завършва и започва в нищото.След пресечката с улица Сребърна изчезва и става едно малко пътче ,водещо до някакъв склад за строителни материали.

Нали точно за товА говорим, от там до симепновско!

Този "булевард" решава проблема с двете задръствания на Симеоновско и това около Парадайс(чак до Гоце Делчев и България) като ги обединява в едно голямо...

Само за гербаджийският електорат. Подхвърлят ви асфалт на парче, за сметка на цялата държава. Крадене, крадене и пак крадене. И пак да гласувате за тях.

Булевардът наистина е широк и много хубав. Пожелавам все такива да се строят. Красива просторна гледка се откроява, когато вървиш по него, по тротоара!

Уникално лекарство, което взриви интернет: напълно безопасно е на всяка възраст и много по-добро от виагра. С негова помощ ще имате силна и дълготрайна ерекция, много спeрма и повишена издръжливост, а също така лекува простатит, плешивост и помага за отслабване. Прочетете го сами-----> https://mub.me/medik

Аз 6-лентов не виждам, а три лентов, ама каквото кажете! , важното е да добре направен и да върши работа на хората!

Ако нещо не е наред, ще се ремонтира., след това пак и пак и пак..

Аз и три ленти не виждам, на практика двулентов за личните автомобили.

Едно време имаше що-годе нормален стандарт кога се обособява бус-лента. Благодарение на "с...и София" промениха наредбата и има бус-ленти на места, където минават по три автобуса на час...

на цената на двайсет , без последващите ремонти по ин хаус ...

Голяма хвалба, когато завършите пробива до Т.Каблешков, тогава пишете.

Кога се очаква да се затвори за ремонт?

Затвяря се винаги след откриването! Първо тържествено се открива - музика, фанфари, гирлянди, речи, поздравления, банкети...и после лекичко и безшумно се закрива до следващата пролет!

а дали не го завършвате леко предварително заради изборите и после ще се достроява една година, а?

Скоро започва ремонта

Пуснаха го за 15.09, ама още правят тротоари. Маркировка няма.....

Става въпрос от края на пуснатото на 15.09 до симеоновско!

Коментари - Утре пускат движението по новия 6-лентов бул. “Филип Кутев“ в София (снимки) | Днес.dir.bg

Утре пускат движението по новия 6-лентов бул. “Филип Кутев“ в София (снимки)

Става дума за 2,3-километровия участък от "Симеоновско шосе" до ул. "Сребърна" - "огромен обект, стратегически за града, част от третия градски ринг", похвали се кметът Фандъкова

Обратно в новината

Коментари - Утре пускат движението по новия 6-лентов бул. “Филип Кутев“ в София (снимки) | Днес.dir.bg

Коментари

Вижте Северната врата на София!!!!

Чета коментарите и за пореден път се уверявам, че това племе си заслужава съдбата............малоумщина от всякъде............................

Преди няколко дни минах. Асфалтът е прекалено гладък и зимата ше се заледява.

некои парцели ли трябваше да се запазят непокътнати?

Така са го направили да се открие преди изборите, та да гласува тълпата за герб пак. Ама не стана с хикимянчо и който се мине да гласува ще трябва да пуска за един от двамата нови урунгела.

Чета коментарите и за пореден път се убеждавам колко прости и неграмотни същества се разхождат сред нас. На следващите избори идват хората на Костов на власт и ще си получите това, което заслужавате.

Поредната кражба и измама на герберския СОС! Нищо за гражданите, собствениците на отчужденото пространство с пари за семки и откраднати метри от останащите им парцели, апечелившите са двете строителни фирми с поредните жилищни мастодонти... Пак избирайте ГЕРБ и техните прозводни...

Пуснаха го и движението по Симеоновско стана още по-зле ... Да не говорим че го направиха мега-малоумно - дълга, широк хубав път завършващ със светофар по средата на нищото ... така или иначе беше разкопано всичко цяло лято в района, тогава беше моментът да се направи естакада за връзката с ГМ Димитров ... Но какво друго да се очаква от СО , не и мисъл за гражданите (виж мисъл за комисионни е друго ...)

Трябва ли да имаме булевард на името на унищожителя на българския традиционен фолклор?

Много добре, но защо не направиха едно кръгово на Симеоновско шоесе и Г.М. Димитров?

Ай ся на слона му се разказа играта

Аз виждам 3 -лентов булевард, ама щом казвате, че е 6-лентов добре! ще мина някой път по-него и ще коментирам пак

Сега очаквайте ОГРОМНА ТАПА на Симеоновско. Ама ОГРОМНААААААААААААААААААААААААА!

много утешително, след 30г и жълтите павета, щото вече може да се убие човек в центъра на столицата. и подлеза по тях, вече пада гранитната облицовка , затвори ли са го та да не убие някого някоя падаща плоча. А да, и статуята олицетворяваща град София да махнем. Невежите си мислят че е паметник на светица, трябва да им се угоди. Зер не подобава на града ни името "Мъдрост"

Това е с дължина на заход към Кауфланд бе ...

Предполагам на животните в зоопарка ще им е много приятно цял ден да слушат шума от натовареното движение

Фандупкова е с еднопосочен и доживотен билет билет за Сливен

Дронско видео на отсечката. https://youtu.be/ld8vy_TDCAc

Какво се случва с историческия ремонт на линията на трамвай №5, който трябваше да е завършил в началото на годината?

Какво говориш, като Транс сибирската железница е станала по бързо

Остава и да асфалтират бул. Борис III и Сливница. Основните пътни артерии са като лунен полигон.

И както обикновено става, най-дясната лента ще се използва за... Паркиране.

Най - дясната е БУС лента, няма как да паркират!

Поздравления!

Ний жителити на Полски тръмбеш много са радвами за откриването на 6 лентов буливард.

И са кат се махне Компирела де Вил... Ко ш'а пра'им...

Интересно. Километър и половина, 6 ленти и велоалейка от АПРИЛ до сега. Т.е. 7 месеца... Тази новина ще я пратя на Пловдивския кмет, ама той няма да повярва. То 500 метра при нас с 4 ленти се прави за 3 години. Баси.

☺Толкова много пространство и не направиха велоалея, а ми правят 6 ленти, които са безсмислени, защото трафика отива в напълно задръстения Г.М.Димитров и колелото на 4-ти км.

Чети, приятелю! Има! Широка е 2 метра! Колко трябва да е, за да можеш да прочетеш? 2 000 000 метра?

За 15 годинки на кметското кресло все пак 1 километър и кусур си е постижение за учителката по руски! Останалите деньги в собствената касичка! Да са ни честити кандидатите за новоизбрани крадци!

Ти си идиот, нали знаеш

още една писта за състезания... на бас че вдруги ден там ще има катастрофа

Върхът на безсмисленото строителство.

Сетила се Мара да се побара

Подигравка. 3 дена преди избори пускат някаква смешка. От Сребърна до Черни връх са 300-400 метра и са задръстени от до. Минава се за 20мин тая смешка. С тоя нов участък задръстването ще почва от Симеоновско още. Това дето трябва е да се забрани на провансалците да имат автомобили в София. Ама нали е по-важно да се раздават кебапчета по избори. Аман.

Ти като си софиянец, фани си метрото!

Трябва да се забрани да си купиш кола, без да притежаваш паркомясто или гараж за нея.

Не, провинциалисти не трябва да бъдат кметове на София!!

Просто, задръстването се премества с около два километра...

А що така не се "хвалят" колко е струвало? Щото ще се види, че 2 км. струват колкото магистрала 20 км. в нормална държава...

Браво ще се ползва дано да няма тапи и зДръстване

То хубаво го пускат, ама от едната страна излиза на Г.М.Димиторв, дето за нищо не става, и Симеоновско цялото в кръпки, а от другата страна след бул. Черни Връх какво се случва? Влизаш в тапата и се наиграваш! Иначе режем лентички и отчитаме дейност! Хайде няма нужда от толкова показност! Колко пари ни излезе? И колко усвоиха правилните фирми?

Ако не разбра преди седмица започна и другата връзка от черни връх към България !

Е тая част на софия-южно под зоопарка, където ще минава булеварда ми е тъмна индия-дълбоко непозната. Никога не съм ходил там. А да-и съм от София. Силно се съмнявам 99 процента от публиката на този сайт някога да е минавала от там.

Оттам минават тия, чиито вили и къщи са в Симеоново и наоколо, т.е. разни уж баровци, които си разменят държанките и държат на каишка кметството!

Но задръстванията си остават. Кога ще се научат да не строят на парче? Околовръстното дори още не е готово. Вече съм убеден, че се прави на парче, за да има лентички за рязане преди изборите. И така вероятно ще имаме изцяло завършен проект за нашите правнуци.

Е, научиха ни стойките и чалъмите но пак краднсхмте нещо за изборите

Просто преместиха задръстването в края на това нещо. без кръстовище на две нива на всяко възлово място в този вътрешен ринг ще го ядем дебел. Реално в момента всичкото кола ще отиде в края на този нов булевард и ще чака светофар, за да може след това да се влее в бул. Г.М Димитров, който е с две платна в посока.

като почнат след 2-3 месеца дефектите, двулентов ще стане.

От всички коментари само един е позитивен . Не знам какво трябва да ни се случи на нас българите за да сме доволни . Аз намирам обекта за нещо ново и полезно за хората . Дано има повече такива места в България .

да щото си гербераст.

Защо да се радваме на 1км булевард като общината има пари за много повече? Общината нарочно от години бави процедури по отчуждаване, за да може да се откриват по-малко проекти на година. Целта е всички пътни строежи да се раздават на "наши" фирми, само дето нашите фирми не могат да поемат твърде много проекти наведнъж. И така 10 години инфраструктурата в града се гради с бавни темпове.

Крадливата шайка трябва да е на полагащото и се място за да има нещо положително

Ама тоя булевард завършва и започва в нищото.След пресечката с улица Сребърна изчезва и става едно малко пътче ,водещо до някакъв склад за строителни материали.

Нали точно за товА говорим, от там до симепновско!

Този "булевард" решава проблема с двете задръствания на Симеоновско и това около Парадайс(чак до Гоце Делчев и България) като ги обединява в едно голямо...

Само за гербаджийският електорат. Подхвърлят ви асфалт на парче, за сметка на цялата държава. Крадене, крадене и пак крадене. И пак да гласувате за тях.

Булевардът наистина е широк и много хубав. Пожелавам все такива да се строят. Красива просторна гледка се откроява, когато вървиш по него, по тротоара!

Уникално лекарство, което взриви интернет: напълно безопасно е на всяка възраст и много по-добро от виагра. С негова помощ ще имате силна и дълготрайна ерекция, много спeрма и повишена издръжливост, а също така лекува простатит, плешивост и помага за отслабване. Прочетете го сами-----> https://mub.me/medik

Аз 6-лентов не виждам, а три лентов, ама каквото кажете! , важното е да добре направен и да върши работа на хората!

Ако нещо не е наред, ще се ремонтира., след това пак и пак и пак..

Аз и три ленти не виждам, на практика двулентов за личните автомобили.

Едно време имаше що-годе нормален стандарт кога се обособява бус-лента. Благодарение на "с...и София" промениха наредбата и има бус-ленти на места, където минават по три автобуса на час...

на цената на двайсет , без последващите ремонти по ин хаус ...

Голяма хвалба, когато завършите пробива до Т.Каблешков, тогава пишете.

Кога се очаква да се затвори за ремонт?

Затвяря се винаги след откриването! Първо тържествено се открива - музика, фанфари, гирлянди, речи, поздравления, банкети...и после лекичко и безшумно се закрива до следващата пролет!

а дали не го завършвате леко предварително заради изборите и после ще се достроява една година, а?

Скоро започва ремонта

Пуснаха го за 15.09, ама още правят тротоари. Маркировка няма.....

Става въпрос от края на пуснатото на 15.09 до симеоновско!