17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Говорителката на прокуратурата ми втвърдява пишока!

Познайте какво има в фабриката за месо в вердикал, дето жоро гробаря е съдружник

и човешко ли бе, човек. Когато разбрах, че в кучетата ги избиват, вместо да ги спасяват, и накрая отиват за колбаси, получих шок. Но ми хрумна, че за човешко има малка стъпчица. За кучетата обаче, няма да има прошка за убийците нито на този, нито на онзи свят.

България вече не е държава.

но не е от човеци. Хората не ядат кучешко и.....месо. Само нечовеците ядат всичко в т.ч. най-добрият приятел на човека.

За да извършиш това нещо ти трябва да действаш в сериозно организирана ОПГ и да си класически антихрист.Явно задържания погребален агент е само брънка от групата.Той сам няма как да извърши всичко това.-Нужна е сериозна логистика,транспорт , работници, дискретност и т.н.

Демоните са обединени в стройни групи по време на престъпленията. Пълно е по територията ни с такива. От най-ниско, до най-високо. Беше поне до скоро.

има една френска песен в коюйто се казва: Стани гробар не пропускай щанса.

Явно трябва да има сериозен контрол при кремацията.

държат бизнеса. Те ще киризят изпълнението и дали по-ниско стоящите мутрета няма да мушнат в джоба някое пликче с пепел. Откъде се навъдиха толкова изроди в България, не знам. И изродки, кото да се съешават с изродите за пръскане на поколение подобни.

Схемаджии. Разбира се, лицето Г. Е. е бушонът. А дано стигнат и до Главата, ама надали.

В Природата гробища няма! Там убийството не е подсъдно и е или поради глад, или за конкуренция в изхранването. Като част от Природата, при човека убийството трябва да е подсъдно само, ако потърпевшият не бъде оглозган!

В природата е благородно. Много пъти повече от човешкото. Затова само за хората има закони, кото изродите във Вселената. Че съвсем ще се заръфат, ако не ги контролира нещо.

Доживотен затвор за този изрод!

Лошото е, че тоя "общак ще го отнесе,а шефовете са му казали да ги заравя и те са кеширали...

Ако не издаде схемата да го отнася той като е глупак.

Някой задавал ли си е въпроса откъде се вземат труповете за учебните, секционни зали към катедра "Воробьов" в Медицинска академия София? Киснат ги цяла година във вани с формалин в подземието, преди да ги качат на последния етаж. Ами железните "сундуци" с крайници? Иперадор Веспасиан: "Парите не миришат!"

До МиГ- 30 IQ...Тези хора са от старчески домове, изоставени от близки, с подписани преживе декларации за даряване "за медицински цели"...

Гнусни изроди напълниха страната, от най горе, до най долу, срамувам се да съм българин, тази страна не може да бъде в Европа и изобщо да има някакво бъдеще! Емигрант

Нищо ново под слънцето! Четете класиците бре, маскари! Това е съвременният Чичиков от третата, ненаписана част на "Мъртви души" от Николай Василиевич Гогол. Имам плах въпрос: При седем милиарда население и смяна на пет поколения на столетие, ,за колко време ще покрием цялата земна повърхност с гробове? Или както казват македонците: "Дека ке ги копаме?"

Сложно е. Труповете гният. Кръвта също. Иначе, само като усещане, кръвта на невинните бездомни кучета през последните 30-на години, е с височина на водния ( кървавия) стълб 1-3 метра по територията на цяла България. Т.е. потънали са орките, които убиват или са съучастници, до шия в невинна кръв.

Намерил му цаката селянинът.Взема 1000лв. за кремация,дава на близките една урна с пепел от камината в къщи и зарива някъде ненужните тела.Ашколсун Ганьо,машалла.Един тостер не можем да изобретим ама за далавера сме номер 1.Такива изроди дето се подиграват с починалите възрастни и с техните роднини трябва да ги бесят за назидание.

Този безбожник знае ли какво е направил и какво го очаква след като пукне? Не ,не знае и по-добре че не знае! Но задължително трябва да не излезне от затвора!Такива дебили е народила българката напоследък,че не ми се мисли...

Лъзлива журналистическа пасмина! Първоначално бе обявено: "Телата на седем души са намерени в покрайнините на София, близо до Банкя" Сега телата били намерени до село Клисура, софийска област! Къде е Банкя, къде е село Клисура - как да ви вярва човек ????

Ако прочетете за хосписи и старчески домове какво става лошо ще ви стане. Нещо страшно е! Става дума за милиони.

а дали е имало измежду тях без близки

Не ми се вярва. Тука нещата се въртят около парите на роднините. Той просто ги е лъгал че ще извърши кремация, а дефакто ги е погребвал незаконно някъде си. Няма как някой без роднни или бездомен да закопае - няма от кой да вземе пари.

За това в ЕС има ли некакви санкции, отнемане на имущество и т.н...

от стар виц за икономия: - ще ги ровим прави до кръста - за да не слагаме паметници.....а ако са хванати и за ръце - ще спестим и от оградаа....

"Извършвал погребения вместо кремация..." Ама верно ли!

Изчадия,неверници!Няма втора като Бълхария

Ако не бяхме спрели магистралите можеше да ги копаме под асфалта. Че много скочиха цените на материала

Спецов, защо спиш? Виж колко данъци е платил човека за 60 трупа. Кире, ти сезирай европейската прокуратура и пиши писмо на бай Дън

е явно че не е било за кремация

Това е цената на бананите ,а пандизчийте от Белене станаха светци.Липсва ли ви Чочоолу.

Липсва ни.

От три години им разправям на Общинския инспекторат в Банкя, че ако продължават да не вземат никакви мерки по отношение на десетките незаконни сметища, на някой ще му хрумне да си направи незаконно гробище. Е, за съжаление познах.

ако се разровят гробове на млади хора ще се видите в чудо опоскани и транжирани за "части" ретини и кости

не се издържа от ужаси. И какво ги правят тези ретини, на супа ли?

Далавера с трупове - вместо кремация незаконно погребение.

Оня Бобоковия приятел на Муунчо внасяше боклук от Италия и го освободиха. Да не се окаже сега, че човека е сменил стоката в бизнеса и вече внася от Украйна

Не се прави на луд! Бобоковия е приятел на другаря Радев! След като се махна Бойко и Бобоковия му свалиха всички обвинения!

tonk11

Ти знаеш ли на кой викат Мунчо?

Не мога да разбера ква е тая мания да се кремират покойниците.

идиотщина поредна ДОШЛА ОТ "ВЕЛИКИЯ" ЗАПАДЕН СВЯТ

Тъпунгер. Кремацията идва от изток. В Индия е свещен ритуал. Но не е християнско

значи всички дето по надгробните плочи са с петолъчки вместо кръстове да ги копаме и гориме, щото не са христиени?

в пъти по евтино от парцел, ковчег и така нататък

НЕЗАБАВНО проверки от криминалисти, ДАНС, данъчни на всички погребални агенции, хосписи и крематориума. Със сигурност ще се видят ужаси на всички нива.

Грозна работа….. всеки в тази държава иска да се възползва…. до това води падението ни…..

Защо спиш. Пращай куките да арестуват Борисов. Нали имаш доказателства че яде хора

са това. да се изгаврят така с хората когато вече не могат да защитят достойнството си.

Извън София кремацията е изключение. Повечето се погребват. Наистина ли мислиш, че им е нарушено достойнството?

без ковчег в плитък гроб на сметище? Без да знаят близките им къде всъщност са тленните им останки?

Ей ви ценостите дебили....Търпете още и се наливайте с ракия и пийте алкохол по офисите....

Твоите ценности какви са и какво пиеш?

Славчо, давай по-скоро да го пращаме македонския космонавт, че под твойто управление вече стана страшно. Да не го бастисат човека бадева

Баси гадорията. И да умрем не можем нормално в БГ.

да умрем можем, да ни погребат - не!

Куче касичка!!! Венсеремус

И в схемата са замесени няколко боклука! Така че не се опитвайте да ни заблуждавате, че е само този единствен. Във всяка схема на Бай Ганьо са поне 3 души! Измет балканска!

Сложете погребалния агент в пеща и на много бавен огън докато си прознае колко и къде ги е заровил...

Направо да закарат тленните останки в св. Неделя, за да им се кланят хората

ZHALKI ROBI NA KOMMUNIZMA Balgarua e oseiana ot Obshti Grobove na izbitite ot Kommunistite-Bolsheviki po 9.9.1944 Gnusnite kommun pala4i sa izbili nad 30 000 nevinni balgari. I sega se zovat BSP i imat ministri i Deputati v Ko4inata.

Циганите са виновни.

Тея са минали евтино... Като погребах баща си платих 3000 лева...

взима се на метър....

Станала била грешка. Не могъл да направи разлика между регламентирано гробище и бунище и се объркал горкия.

За да виреят всички подобни циреи в обществото ни е виновен дивият капитализъм, пуснал корените си тук след 10 ноември под формата на демокрация. Създадоха се условия утайката на обществото да изплува на повърхността и да завладее държавата. Борбата с утайката вече е неравностойна!

Не е демокрация, а някакъв пост-комунистически ужас! Номенклатура завзе държавата още от самото начало и затова ни е такъв халът. Вижте държави като Румъния и Полша, които бяха по назад от нас сега колко по-напред са...

Какъв комунизъм те гони? Преди 10 ноември подобни изроди не смееха да гъкнат. Липсата на държава е причината!

Скачахте за демокрация , а получихте тотална деградация .... То вече само Бог може да ни помогне !

Малко се молиш изглежда.

Не ни минавай с тая опорка

60 трупа! Тоя е егаси модерния бизнесмен! И масов убиец може д а му завиди, да заровиш 60 човека през годините и чак сега да те хванат....ово е демокрация!

60 * 1 000 лв на джоб ??? НАП и ДАНС нещо да се самосезират!!!

Тази скапан държава!

тоя бая лев е кеширал.. 60 трупа, от всеки по 1000.... чисто нова кола.