Лондон обяви закона за скъсване с ЕС

Великобритания оповести днес законопроекта за прекъсване на политическите, финансовите и правните отношения с Европейския съюз.

Обратно в новината

Коментари - Лондон обяви закона за скъсване с ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАБЛЮДАТЕЛИ СМЕ НА ПОВТОРЕНИЕТО НА ИСТОРИЧЕСКИ СЪБИТИЯ!!!ВСИЧКО"НОВО",Е ДОБРЕ ЗАБРАВЕНО СТАРО!!!ЕВРОПА ПАК ЩЕ ПОНЕСЕ СЪТРЕСЕНИЯ!!!

Първите вече се спасиха от ЕССР. Ако погледнем в недалечната история изглежда скоро ни чакат големи промени.

Най-после и Обединеното Кралство ще си има Ден на Независимостта

И Британската империя тръгна по нанадолнището......

Сеикнали са да живеят на широко Бързо ще потънат в дългове

Чудя се следните неща Каква им е далаверата на Франция и Герамания на ЕС пазарите да се мотаят английски стоки и кога ще им ударят мито ? Къде ще търсят анличаните пазар и какво ще стане ако отворят пазара си за САЩ ? Зависима ли е Англия от вноса на храни ?

англиканската обшност включва: Съединениете американски щати,канада,австралия,нова зеландия,индия ,хонк-конг,южна африка-територии с повече от 4 е миллярда население! а кои са пазарите на европейския съюз ?

Света не е това което беше преди само 50 години Днес Индия произвежда повече автомобили от Англия Повече от всичко и ако Англия си отвори пазара цялата и промишленост ще бъде изличена от евтин внос от Индия Английската общност не е общ пазар Ние също сме франкофони но пазара ни не е отворен за Камбоджа

Ха сега де каква позиция да заемат и каква опорка да защитават нашите толераст -либарали М ? И едните и другите са такива , все толерасти даже някои по толерасти баси мамата объркване в редиците им но инструктажа няма да закъснее !

Новия позитански трол тъй се радва все едно Кутев ще му подари лукче с погалване зад врата!

Типичен герберски примат.

Най-накрая да се свърши с тая агония.

Снощи немската телевизия дала за техните обществените помирителни параметри шоу : един от управляваща партиена коалиция не можал да остане спрамокритики и набези на някоя провинциална сега , но преди много известна бундеснационална личност : Юта Диртфруйт ./. Клостърбах . Клостърбах избятал из студиото , намекнал че е не поносима критика . естествено , и немците спорят в ТВ : станало въпрос за преценка както и мотивация на така известни черни блокове демонстрантинти , и в по-широк политическия спектър , бундесрегирунгу Германска се отнася към глобализация , сиреч алиш-вериш от спъдналото и неспъдналото . вземайки Хуповерайнс скандалът предвид и не меки ни леки загуби от Goodwill , не може да се каже че без повешено данъчно бреме би могло да мине - или както казва Маркс : пряка или непряка облагане ; резултативно едно и също , бреме. мкар че е под друга титла . абе, моляВи се , помислете и ги обявете в недопустимито и съответното .... но , не . Дритфрут и Клоездебах явно не можаха да намерят общ приключвател , знаменател .

Шоуто тепърва предстои ингилизките хазари ще се надлъгват с хазарите от ЦК на ЕК е те такова чудо още не сме гледали вземайте пуканките ха ха !!

Познай, кои ще са преебаните

Не знам колега но има нещо като виц-Съдили се хазарин и арменец и накрая бил осъден съдията.....ха ха ха :)) !!!

Дипломацията са я измислили англичните :) А тези от ЕК дори не знаят значението на тази дума щото са тъпи бюрократи и винаги някой им давал всичко на тепсия!

Ха дано го прочете коментара ти и кухоглавия Козашки трол Майора ха дано пък белким малко я напълни !

...руснаците?

лейбъристите щели да се противопоставят

Рашистите сте по-добре от англичаните във всяка една област! Маскве е по-убав от Лондон! Руския национален отбор е мега силен и не пада от алжир, словения и мексико дето ги барнат! Това не се е случвало ама никога! Руснаците пият бояришникь - блек лейбъл, а тъпите англичани се мъчат със скоч си некакъв!

че ти си по-тъп и от Рашисти и от Ингилизи.

Я ся си изстържи цървулите от гюбрето, и напиши за великите БГ футболисти, и за европейска София опушена от кюмбетата на кюмюр и дръва! Иначе си голем европеец, особенно кога си у италиянската цитрусова градина, или у испанската оранжерея с тиквички!мбухахаха

Ние сме по-умни от Англичаните. Затова сме и по-напред от тях, у всека една облъст

Какъв тип Трол ми слага минус?

Някои хора защо си мислят , че след скл. въпросните споразумения след това UK няма да променят така законите както на техни са им удобни и всичките нискоквалифицирани работници които не са от UK ще им бият шута или ще ги принудят сами да си бият шута и ЕС няма да могат нищо да направят защото вече те нямат думата в UK.

Грешиш много, идеята е за високо квалифицираните, иначе, кой ще им върши черната работа. Да не си мислиш, че черните, арабелите, или индийците ще се втурнат да работят, да не споменавам белите англичани. Ако не са българите, румънците, поляците и хората с евро паспорти от бившите съветски републики, икономиката им е тръгнала надолу на минутата.

Не греша и това не е мое мнение. Гледайм малко документални филми за UK и миграцията и властите какво точно искат да ограничат и после казвай кое е вярно и кое не е.Аман от многознайковци които не могат да си вържат дори връзките на обувките.

да напомним , щурмът на Бастилята бил по начало вдъхновен от недоволството на рибарският пазар за цените в Париж , а продажбата в ръцете на жени . сега Тръмп присъства в Париж , cherchez la femme , Меляни ще стане бремена от Макрон , а Тръмп Старши ще се научи най-после на цели и обноски в висока дипломация . Кушнър ще си получи ръководен пост в Банк Австрия, заради Ф-16 и Нефтогац в западен балкан. Тръмп младши ще посети университета са инагурация в френските алпи. Борис Джонсон ще си има "свой" блок-масив в Черното Море , най вероятно , хъм Крим , Хъм Украйна , Блитиш Петлол на дълбочини води копаещ ! Тилерсон, президент на корпоративна структура США най-после си сключи примерителен договор с ОМВ, А Турция , Ердоган, хъб за газ и петрол към Европа , от 44 стотинки за 1000 лира да станат 88 стотинки за 1000 лири . Всички довлни ?

София! България се променят! А вие дето не виждате промените сте стари АБПФКта, привилегированите свикнали да живеете наготово!

Аз не знам дали ще има от какво да излязат до след 2 години... Така като гледам ЕС е големият болен на нашето време... и май в скоро време ще пишем ЕС ке падне...

Абе толкова сте се зомбирали, че в скоро време ще почнете да си вярвате и на опорните точки.

Дори Турция извърна глава от евросьюза. Бай султан заяви че членството вече не приоритет. Нема какво повече да се коментира...

Именно, няма смисъл да те коментира човек, след като за тебе Турция е еталон. Бахти кухата опорна точка си избра. Щраф 40 рублей!

Дойче веле, вие сте една гнусна, цензураторска машина за премазване на народната воля и промиване на народните мозъци. не вервам да успеете, педерасти. но дори и да успеете, няма път за вас "нататък" затворен е!

Некав нов трол са наели в мазето на позитано! Пише с патос и хъс!

Германия- Канят ни в еврозоната,за да ни осмучат и кокалите.Вълкът кани овцата.

Евросъюз безмилостно ни превърна в неоколониален периферен придатък, от който извличат многократно повече в сравнение с безвъзмездните евросредства, които ни дават!!! Отнеха ни банките, индустриалните предприятия, нахлузиха ни техните хипермаркети, изхвърлиха ни от традиционния наш пазар в Русия, и най-вече примамиха НАЙ-ЦЕННОТО ни ЧОВЕШКИЯТ КАПИТАЛ на България!

Четвъртия райх =Смъртоносната спирала стопява населението в България Проблемът не е само в това, че гражданите напускат, а защото най-често си тръгват тези, които са най-продуктивни т.е. зрелите млади хора. Остават тези, които са най-малко мобилни неквалифицираните, онези с физически или психически увреждания и възрастните Трудно е да успееш, ако всички си тръгват.

Германските проблеми не са проблемите на Европа. Германия отново вкара Европа и целия ЕС в задънена улица,без надежда и в колапс. Германия води Европа към опустошение, тази истина един ден ще лъсне , но ще бъде късно.

Много са ти кухи внушенията. Народа отдавна си го е казал: "На крив ... козината му пречи".

Oцеляване или смърт на Европейския съюзЕвропейските лидери живеят в някакъв свой измислен, паралелен свят, далеко от действителността! Мислят и действат като дрогирани! Не осъзнават голямата опасност, която представляват мигрантите от пренаселените, бедстващи от немотия, страни в Африка и Азия. Не осъзнават трудността, даже невъзможността, на връщането им по хуманен начин в техните страни! И в тази си лудост включват и нас. ЧАО НАТО, ЧАО ЕС И ФАЛШИВАТА ЗАПАДНА ДЕМОКРАЦИЯ

Значи ще казваме след това, здравей СИВ, здравей Варшавски договор, Здравей Масква. Малийййй, колко си слънчасал.

по-добре развод, отколкото непоносим живот!

"Г-жа Хитлер" и "Грозна лелка" Европейският съюз ще умре, а глобалистите ще бъдат разгромени- Марин льо Пен.

Който ще лови риба в мътни води, сега му е времето! Всъщност след приемане на този закон де. Много закони в ОК ще отпаднат и могат за зейнат дупки.

Не бе, ганчо! Умни са руснаците! Дето "президента" им с 200 млрд $ из офшорките, а те лочат лосион за баня от мизерия!

Ем, швейцарци, норвежци, англичани... те са прости. Умни сме българите, румънците, турците...

По принцип е така, но България има нужда от ЕС. Без натиск от ЕС в Б-я нищо няма да се промени.

Сега остава да посочиш, какво се е променило, откакто ЕС натиска Празното Кюмбе на Винету Тлъсти

Tурците нe са в EC..A caмo българите и румънците.