Коментари - Сирия: Обвиненията на САЩ в използване на химическо оръжие са лъжи | dnes.dir.bg
назад

Сирия: Обвиненията на САЩ в използване на химическо оръжие са лъжи

Сирийското правителство нарече обвиненията на американския държавен секретар Джон Кери, че то е използвало химически оръжия "безпочвени лъжи", почиващи на сведения, "изфабрикувани" от бунтовниците, съобщиха осведомителните агенции.

Обратно в новината

Коментари - Сирия: Обвиненията на САЩ в използване на химическо оръжие са лъжи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре де, има следи примерно от Зарин.. обаче как точно стигнаха до извода, че го е използвало правителството, а не терорягите ? Според мене това си е постановка от селска вечеринка. Зарин-а се използва за масово поразяване.. Колко жертви има от него в Сирия ?

Сирия е миролюбива страна, обвиненията срещу Башар, са нагла лъжа на САЩ!!!!!

на Турция трябва да се наложи икономическо ембарго заради подстрекателство към война с/у суверена държава. Ердоган доказа тоталитарното си управление при демонстрациите на площат Таксим. След остра реакция на Германия той си позволи да им каже да си гледат работата. Този фашист трябва да бъде премахнат също. Преби народа си и да не говорим за цивилните жертви. Кой е по добър според вас, Ердоган който изби мирни протестиращи или Асад който води война с/у въоражена опозиция. Америка и Турция да поведат война с/у Хамас. Нямат работа в Сирия. Този път си навличат свиреп гняв на Руснаците.

Асад се бори с джихадистите в Сирия и за светска държава.Бори се с тези,които избиват безогледно цели християнски семейства в Сирия.САЩ подкрепят Алкайда и сродните и движения,тези които нанесоха унизителен удар на могъщата държава в самото и сърце.Няма как да не се учудва човек!Няма как да подкрепим,като хора и християни престъпните намерения на САЩ и на мюсюлманския и президент,целящи да унищожат след Ирак още една светска държава. В Ирак още не са намерили оръжията за масово поразяване на Садам,които той гарантирано имаше. Всички демократични държави ,отказаха да подкрепят малоумните намерения на американците,за мое изумление,даже и англииските им пудели го проумяха.

Ал Кайда е рожба на ЦРУ. ЦРУ организира 11.09. Осама в началото отричаше нападението, но му беше наредено в последствие да се хвали с него. ЗАЩО?

тия идиоти си изтрепаха народа , че и за истини и лъжи говорят. Ще му гризнат дръвцето и колкото се може по-скоро , щото западът много се мота с процедури и преговори с разни доказани сатрапи и източните им себеподбни подръжници , а през това време много народ измря .

Въпрос на време е Асад да увисне на въжето и това изобщо не зависи от желанията на неговите защитници тук. Те си знаят, нали така пищяха и за Саддам, и за Кадафи. Русия върви уверено по капиталистически път и гони само интересите си, така че вече политиката и е въпрос на пари, а не на идеология. Ще си делят баницата с американците.

От понеделник 02.09.2013г. ставам нов човек. Почвам да възхвалявам великия Съветски съюз, Матушка Россия, всички генсеци включително и г-н Путин. Ще громя безпощадно простите марихуански щати, най-големите злодеи, които човечеството е виждало, с най-тъпото, най-дебелото, най-некултурното и пр. население.

Браво на теб. Току виж и до ерекция си стигнал.

Неразбираемо е защо толкова много туземна популация се пъне, че има робско потекло - като са рекли турско робство, та турско робство. Проследил съм и по майчина линия (Горна Джумая) и по бащина линия (Сяръ) няколко поколения назад и не успях да открия нито един роб. Това ме комплексира и се чувствам непълноценен в компанията на толкоз много роби, нещо като отсъствие в рода ти я на партизанин, я на ятак, или поне на съмишленик. Книгата, която си позволих да Ви препоръчам "Economic and Social History of Otoman Empire", може да си я четете в Нета и да си обогатявате знанията. Авторът е кримски татарин, преподавал в световни университети.

... и какво е създала Отоманската простотия, което е останало като паметник и гордост за днешните турчуля? Отг. Общински бани и джамии!! Като и двата архитектурни вида на се техни творения: Баните са копирани от римски времена, а джамиите - от арабите !! ха-ха-ха

Научили ви са на много неща отоманците но вие много малко сте възприели и съхранили, затова днес сте най бедни не само в Европа но и от много африкански и бананови републики.

Точно това се нарича комуноидна реплика. Никъде не съм възхвалявал нито отоманската наука, нито изкуство, нито архитектура,..., т.е. въобще не съм ги възхвалявал. Прости Ви уведомявам, че не успях да открия в родовете си роби. А това да набиваш в съзнанието на популацията, турско робство, турско рубство,..., добре че ни освободи дядо иван, т.е. ние сме нищо, това прстъпление и национално предателство. А плямпащите тези лакардии се тупат в гърдите като велики патриоти.

идеологическо фесуване!!!вигда се от кои се предава булгарската наця!!! знаеш ли че накрая ще те намерят за протурска пропаганда и дестабилизаця на булгаря!!!понякои пат нещата се променят толкоз барзо че оставаш на сухо!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Помним за доказателствата, неопроверживете, който имаха хамериканците за Ирак, помним ама нищо не зависи от нас, та каквото и да си лафим тук, друг решава...

...президентът Плевнелиев изръси от Рилския манастир в свой коментар ,,недопустимостта,, за използването на химически оръжия в Сирия, с което като че ли иска да каже ,че има и ,,допустими,, оръжия,например гранати,бомби,автомати,прашки,лъкове и т.н. Съжалявам,че този човек нещо много бързо се изчерпа и като латерна започна да повтаря изтъркани фрази в синхрон с т.нар.,,международна общност,, , разбирайте САЩ и Турция,към които в последно време храни особени любови.

Ами правилно е ориентиран Плевнелиев, днес американците са най могъщи в света, а турците имат най стабилен ръст в икономиката в този кризисен за цяла Европа период. Още повече като членки на НАТО, хамериканци, българи и турци са братя по оръжие. Няма как, задължително е да ги слушкате докато сте в НАТО.

Америка е пред фалит. А вие турците сте гола вода. Айде, да си не пишем глупости.

Стига ми ,позицията на османиста ,реакционера Ердоган че е срещу Асад,за да бъда на страната на Асад .Което е лошо за нашият враг, е добро за нас.Още повече ,че в историята на Сирия и България няма нито един негативен акт ,докато с Турция не е така.

Големия печеливш от падането на Сирия и Иран е Русия:)))

Много е страшно да си беден и глупав. И в България е видимо. Браво на Дипломат" . Дано да има повече интелигентни хора като него!

Империалистическите държави в световната история са били причина за избиването на стотици милиони невинни хора в световните войни, в колониите са избити десетки милиони роби негри, араби, индианци, индокитайци аборигени и т.н. Десетки милиони са и жертвите на тоталитарните режими като този в Сирия. Най мирен този регион е бил само в периода когато е управляван от най хуманната империя в световната история - отоманската.

Вие ердоган ли сте или давутоглу? Все към реставрация на османската империя Ви избива, тази мисъл е в основата на всичките Ви коментари, а явно отчаяно желаете сбъдването поне на на неоосманистките въжделения на посочените двама турски политици.За България османската империя е пагубна; а реставрацията й - дори икономическа - невъзможна. Докато не приеме сериозно факта, че България е суверенна държава, няма как да говорим на един и същ език с Вас.

Когато е управлявала Империяте е имало мир и на Балканите и в Близкия изток и в Северна Африка. Ето какво казва Орлин Горанов - Аз бих казал, че османското владичество, ни извади от колибите и ни научи на много неща. Османската империя в ония години неслучайно е стигнала до върхове. 30 години след като излиза от владичеството , България се нарежда в петицата европейски държави. Този факт говори много. Не съм политик, нито анализатор, но живея в тази страна, неин гражданин съм и искам хората да се чувстват комфортно, да имат бъдеще, а на младите да не оставяме само един изход - заминаване, заминаване.

Не забравяй, че отоманската империя косвено е управлявана от евреи. Ние сме били под турско-еврейско робство. Не схващаш ли намека

Затова са толкова активни другарите от ДПС и БСП по форумите! Добре им плащат да дрънкат простотии. Толкова сте прости, че не знаете За Асад ли сте или за Турция! Питайте ваште приятели псевдо нео-нацисти от Атака! Жалки сте!

Не виждаш ли ,че Ердоган мечтае за въстановяване на Османската империя! Няма вече ВМРО да осъди на смърт и очисти тия веротстъпници които и майка си са продали.

За мен няма ,,допустими,, или ,,недопустими,, оръжия или по-точно приемливи или неприемливи! Еднакво гадно и отвратително е дете-сирийче да бъде убито с пистолет или картечница или пък вследствие на химическа атака. Лицемерието на т.нар.Запад наистина няма край, а именно той е отговорен за развитието на света.Многократно съм цитирал американски и др. световни икономисти,които са изчислили,че само едногодишните глобални разходи за въоръжение и водене на конфликти са абсолютно достатъчни да се превърне Земята в едно по-добро място за живеене. Теоретично е така,но на практика за съжаление е неприложимо,знаете защо - заради алчността на корпорациите,произвеждащи оръжия.Те предизвикват постоянните конфликти за да си продават продукцията и да трупат безсмислените си печалби като създават и изкуствена заетост в своите страни и постигат политическа подкрепа там по този начин. Все пак колкото и да е наивно,считам,че отчасти тези ,,световни ръководители,, биха могли поне частичо да се откажат да печелят по този начин и да пренасочат поне 10% първоначално от инвестициите си за образование,инфраструктура,здравеопазване,екология,смислена и ефективна помощ за бедните страни и т.н. Дай Боже, да дойде скоро акъла на т.нар. Велики сили САЩ,Русия,Китай и т.н. да седнат и се договорят за това.Човешкият живот все пак има някакъв смисъл. За мен е в сътрудничеството,взаимопомощта между хората и народите за доброто на нашата планета. Специално наблягам на ,,народите,, кото специалист по международни отношения.

Няма спасение за хамериканците. Сами влязоха в капана, който сами си направиха. Като глупави вредни мишки ... А хитрите стари европейски плъшоци само обикалят около капана и набутват хамериканците вътре. Наблизо е и котаракът с червените ботушки, който следи действията да се развиват правилно.

ислямистите в резервата

Нещо чета великите ви простотии, че Асад бил провокиран да избие 100 000! Иначе той е добряк. Когато няма опозиция е лесно, човек се разбира, какво струва, когато има конкуернция! кой го би по главата да измъчва деца, които са писали против режима?! Айде вземи си томахока сега. Глупак

Добряк????:))) Асад е добряк, колкото ти си невеж:))) Клана Асад мачкат народа си повече от 40 години....Избитите са повече от милион, но тихо и тайно..Сега просто го провокираха да се осере явно, нищо повече! Каква опозиция?? Това са в голямата си част ислямисти с друга, недемократична кауза - те са терористи. Демокрацията за този смачкан народ е само една надежда в момента. Хора избиват в Сирия далеч преди да се роди интернет и манипулацията да стане глобална. Преди имаше само Работническо дело и Правда - там Сирия беше върхът на сладоледа, без кражби, без проблеми - раят на земята:)))) Консумирането на готова информация не ива да изключвамисленето, защото мозъкът закърнява:)))))

"Добряк" - беше иронично

И какво ,кой не е убивал:Хитлер,Сталин,Чаушеску,Живков,Първанов,Костов,Борисов,Цвъки,Тачар,Обама,Клинтън,Тито,....и т.н. ,и т.н.! Всеки си защитава кликата !

Сравнението с Хителр, Сталин, Живков и Чаушеско може да е логично, но с останалите не е.

"Първанов,Костов,Борисов ,Цвъки,Тачар,Обама,Клинтън" са убивали през война в друга държава ,но не са убивали хора в собствената си държава и и от собствения си народ.Колкото и да ми е неприятен Първанов да не преувеличаваме...

Обамата се превърна в храбрия войник Швейк на 21 век. И поручик Лукаш се отказа от него. Класика във военния жанр с нови измерения...

Силни са американците, няма кой да ги спре за жалост

МНОГО СА СИЛНИ, ЗА ЩАСТИЕ.

И руснаците не са по-слаби. От една установка за стотни от секундата изстрелват 240 СНАРЯДА, другите "екстри" отделно.

Гадните американци да вземат да си водят война на техния континент!!! Стига са се правили на пазители на света!!! Да си изсипят всички оръжия на техните прости и алчни глави!!! ТЕРОРИСТИ

Най-печеливши са екстремистите, които се легитимираха като борци за свобода, поради подкрепата на Русия за Асад. Защо на руснаците винаги им пречат свободните избори?! Ама то и Путин ще е на власт до живот, така че са си близки!

Майко, мислиш ли, че те ще пуснат бомбите? Майко, мислиш ли, че те ще харесат песента? Майко, мислиш ли, че те ще се опитат да ми пръснат топките? О-о, майко, трябва ли да построя стена? Майко, трябва ли да стана президент? Майко, трябва ли да вярвам на правителството? Майко, те ще ме сложат ли на огневата линия? О-о-о, това е само загуба на време!

РАЗБИРА СЕ, ЧЕ СА ЛЪЖИ! САЩ И ИЗРАЕЛ СА ТЕРОРИСТИ НОМЕР ЕДНО В СВЕТОВЕН МАЩАБ, ЗАЩОТО СА ИЗЦЯЛО ПОД КОНТРОЛА НА ЦИОНИСТИТЕ-ТАЛМУДИСТИ!

Това не е вярно, а ти си маняк който пише с главни букви.

А ти си явно доста глупавичък.

И какво търсят американците в този край на света. Ядреното оръжие на ИРАК ли?

Дори и най-десните в САЩ са бясни на Обумбо бен Ладен и в прав текст му казват, че помага на Ал Кайда в Сирия....

Да сте чули някога някой наистина осведомен фактор на дружбата с арабските народи да разкаже каквото и да било от задкулисието от онези период? Например кой и как прокопа контрабандните канали през Близкия изток, използвани и днес от българската организирана престъпност? Или поне кой предаде ноухауто за прокопаването на такива канали чак през океана до Латинска Америка?

Жалко. Защото, ако имаше как, щяхте да научите много за технологията на войнолюбието чрез въоръжаването на едни групировки араби срещу други араби в рамките на една гражданска война ( например в Ливан, където християните бяха официалните врагове на социалистическа България). Щяхте да научите как се обучават арабски терористи, наричани за удобство борци за свобода. И най-вече щеше да ви е интересно, че това, в което така яростно обвиняват Запада, че е помагал на едните срещу другите, беше публична тайна за държавната политика на НРБ- например по отношение на войната между Иран и Ирак, снабдявани едновременно с оръжие за целта.

смешен плач

НРБ ,Царство България или Р. България имали ли са колонии? Владели ли са чужди държави, управлявали ли са ги, изсмуквали ли са природните им ресурси, водели ли са петролни и газови войни? Не прехвърляйте вредите от неоколониалната политика на бившите доминиони на главата на България- те са нанесли много повече щети на бившите си колонии, отколкото България. Царство България или Франция е управлявала Сирия от 1920г. /създаването на Сирия/ до 1945г.? През този период какви щети са нанесени на сега суверенната Сирия и България ли носи политическата отговорност за тях?

смешен плач

Ще ми отговорите ли на коментар "smeshenplach ( регистриран ) 31.08.2013 11:11" или от агенцията Ви подават сигнал да не се отговаря на този коментар?

Каква велика Америка, вижте какво стана с Детройт.И повече никой да не ми казва че USA е велика.

И ДА НЕ ТИ ГО КАЗВАТ, ТЯ СИ Е ВЕЛИКА.

За такива заблудени и с промити мозъци като теб сигурно са велики хахаха

Извергския режим на клана Асад съществува от 1971 година, но едва след газовата перспектива в последно време, забелязахме нехуманната му същност:))))

Или след 100 000 убити и милиони бежанци?! И след употребата на химическо оръжие ?!

Можеш ли да преброиш труповете от 71-ва до сега?:))))) Говорил ли си с жив сириец-бежанец от 20 години за какво става дума? За това, как майка ти и баща ти могат да бъдат арестувани през нощта и да не ги видиш никога?

Провокираш диктатора, избива 100 000 явно и пред целия свят и го помиташ.....толкова ли е сложно за разбиране?

А ТИ КОГА Я ЗАБЕЛЯЗА?

1990 година, когато осъзнах, че мога да дишам спокойно.

НЕ на войната в Сирия!!! Свалете Асад и спрете войната!

"I am a hawk and a humanitarian interventionist and what is happening in Syria is appalling and atrocious, but I still dont think we can allow yet another Arab dictatorship to convert to an Islamist state and in this case allow chemical weapons to fall into the hands of thousands of Al Qaeda fighters. It is a suicidal policy. I can not support a suicidal strategy by assisting Al Qaeda to get these chemical weapons. "

Значи каквото и да си говорим англичаните в много отношения са измислили политиката.

Председателят на Комитета за международни отношения на Руската Дума Алексей Пушков твърди, че в края на тази седмица САЩ ще проведат военна операция . ПЛАЧЕТЕ КОМУНОИДИ!

Даже и плюсче си си сложил психо.

Ние от легиона "Никола Бурбаки" слагаме плюсчета и минусчета.

Фатална грешка на хамериканците. Алексей Пушков ги води за носа.... Нека опитат...

а, поне ти си малко по-умен, знаеш, че го е казал. Ама ще си подвият опашката рашъните.

Ха- вижте/ според руснаците/ имената на държавите, които ще видят военни действия в Сирия:"...Руският политик... прогнозира, че в операцията в арабската страна могат да участват още Франция, Турция, Саудитска Арабия, Катар и някои страни-членки на Арабската лига...."- Русия посочи датата на операцията срещу Сирия 31 август 2013 10:35 Агенция "Фокус". СА и Франция заедно срещу Сирия?! А Франция "реве" срещу нашите цигани.Е- след това франсетата да не се оплакват от предполагаеми терористи.....

"видят" да се чете "вОдят"

НАШИТЕ ЦИГАНИ СА КОМУНОИДИТЕ.

смешен плач

Просто е много странно- предвид износа на салафизъм от СА, държава - член на ЕС да се "сдружава" с нея, за да водят заедно военни действия, е много странно и говори за отчаяно мислене и за тотална загуба на стратегически позиции на Франция.

Мужишките форумни лакеи матросовски завоалират обективните анализи за истинската причина за конфликта - източносредиземноморските въглеводороди и трасетата през Сирия. Ако това стане без газпром, мужикистанците фалират и се дисапиървът фром дъ фейс ъф ди ърт. САЩ също нямат интерес Европа да получава диверсифицирани и евтини въглеводороди, защото Германия, Англия, Франция, Австрия, Холандия, Дания, Норвегия, Швеция са единственият равностоен интелектуален конкурент в света.

Ти за колко си купуваш бензина днес, въпреки че БГ участвува в геноцида в Ирак? Не за лев литъра като американците, нали?

той си призна, че не е българин. защо го толерират в ужким български сайт - ами ужким е български за това. дир отдавна не е .бг

Въпросът ви е като на тъп партиен агитатор, който мисли другите за тъпи.

Добре поне ,че не участвахме в геноцида в Грузия...

100% вярно!:))) +!

Момче, забравяш, че ние с катарския колега, също сунит като Хюсеин Обама, държим кранчето на световния петрол и газ!! К'ви ти там пишман-интелектуални европейци ? А скоро и цяла Евопа ще е наша (досега е само половината) ...хаххаа

Не съм забравил и затова Ви слагам +.

Голям страх подгони хамериканците. Остават сами срещу Русия. Оланд и Камерън залъгват Обамата по телефона през нощите с дипломатична подкрепа. На Ердоган пък, след победата над демонстрантите на Тексим, му се привижда ново Косово. А бунтовниците ислямисти фундаменталисти, като разбраха, че за Началник щаб на руската армия е назначен генерал Герасимов, Виталий Василевич, загубиха всякакъв войствен дух и са готови да захвърлят пушкалата и да ударят на бяг в посока Катар. За Саудитска Арабия не е сигурно, Владимир Путин вече се е прицелил там.

Трябва да Ви допълня и с това че Турция и Сирия винаги са били в обтегнати отношения поради подкрепената от Франция окупация на новообразувана Сирийска държава от страна на Турция през далечната 1938 година. В историята на двете държави има както военни така и дипломатически търкания така че в момента турските власти просто искат да си върнат за униженията които са насъбрали през годините през които Сирия е била независима държава.

Няма ли да се орзаницира едно мирно шествие/митинг да покажем, че сме против войната в Сирия, против бежанците и против всичките ни политици, които не са на това мнение. Веднага да отлитат на бойното поле!!!

"...Вестник "Хюриет" съобщи, че Реджеп Ердоган настоява за пълноценна интервенция. Като за пример за такъв подход той посочил операцията в Косово през 1999 година..." Така- като свали режима на Асад, каква форма на държавно управление иска Турция за Сирия- теократична форма/ шериат/; конституционна монархия; парламентарна република? Турция в този случай е 100% агресор и това няма как да се скрие зад НАТО.

"да се скрие" да се чете "да се припише на "

ТАКОВА ПАДЕНИЕ КАТО СЕГАШНОТО СВЕТА НЕ ПОЗНАВА !!! Как бихте си обяснили поведението на Барак ХЮСЕИН Обама застанал на страната на воюващите в Сирия ТЕРОРИСТИ на Ал Кайда ???!!!!!! На същата тази Ал Кайда която изби десетки хиляди американци в Ирак и Афганистан, която според Буш носи отговорност за атентата в Манхатън !!!!! За мен означава, че Барак ХЮСЕИН Обама се е прегърнал със Заркауи и Мукта да Садр !!! Не разбирам как възприемат ставащото американската армия, тези които водиха бой с Ал Кайда, тези които плащаха с живота си ставащото в Ирак и Афганистан !! ЗА МЕН ТОВА Е НЕ САМО ПРЕДАТЕЛСТВО, НО И ПОКАЗВАНЕ НА ПЪЛНАТА ЗАВИСИМОСТ НА БАРАК ХЮСЕИН ОТ ВОДАЧИТЕ НА ТЕЗИ ТЕРОРИСТИЧНИ ГРУПИРОВКИ Кой спечели тогава войната в Ирак и Афганистан ??!! Разбира се , че Ал Кайда която налага начина си на поведение не само на Америка !!! Чрез Барак ХЮСЕИН САЩ се превърнаха в нейно оръдие !! Прави,чест на КРАЛИЦАТА, че не се поколеба да откаже участието си в подобен акт с който АНГЛИЯ и колониите биха лигитимирали АЛ КАЙДА като ПОБЕДИТЕЛ налагаш условията и правилата в света !! С Барак Хюсеин е свършено !!! Същото се отнася и за онова раково образование наречено Израел, което се опитва с АРАБСКАТА ПРОЛЕТ да дестабилизира района на близкия изток създавайки една нова ИЗРАЕЛСКА ИМПЕРИЯ !! МНОГО СТАНАХТЕ ИМПЕРИИТЕ !! ОСМАНСКА , ИЗРАЕЛСКА , АМЕРИКАНСКА !! В действителност има само една действаща такава - ТАЗИ НА КРАЛИЦАТА НА АНГЛИЯ която пак вие възприемащи се за богоизбрани се опитвате да унищожите !!! МИ -6 вече ви е взело на мушката тъпи номади въобразяващи си , че можете да имате и ИМПЕРИЯ !!!

И Башар вече е храна за рибите....пиите си водката и ревете колко сте велики :)

Ако не знаете, позаинтересувайте се: Обама е нашо момче - мюсулманин-сунит и още от ученик си го взехме под попечителтво и после го изучихме в Колумбия и Харвард!

скърбят по садам и кадафи, даже са ходили с влакове да реват за ким чен нз си кой беше, а за осама как паметник не му вдигнаха, нз кастро как ще прежалят, хахаха малоумнициии марш в русията

Долу лапите от суверенни държави.

плаката с пияните ам. моряци, на които им се подава кока кола от джоба (соц пропаганда за вече 50 години все умиращия капитализъм, от която в бг са мислели, че кока колата е алкохолно питие)

Ало динозаврите на пещерния антикомунизъм, толково сте тъпи, че нищо ново не можете да измислите, освен да повтаряте простотии от 50-те години на миналия век. Дърти изкуфели проеврейски платени кратуни.

На бойните части руснаците са давали чиста водка преди боя а американците на пехотата си са давали уски разредено с кола... докато на моряците по традиция са давали кока-кола с ром. Традиция спазвана до събитията в Могадишу.

ами да , в сирия всичко е държавно , както при нас преди 10ти ноември , по-голям трофей от цяла държава няма , а народа ще робува в отечесвото си на янките, както в куба преди революцията на кастро

Само им вкарай Еврейския модел ..Банка-Кредит-слуга и ги пиши бегали....

И кой те кара да вземаш кредити, които не можеш да плащаш ,бе кавал ?!?! :))

Добави и текезесетата кибуци и монополистическия социалистически модел е пълен.

Призива ти е да се върне в БГ тоталитаризма ли?

кой ти говори за болния ти мозък че си подлагаш заднико и ти

познавам доста хора посетили куба и буквално казват ЧЕ ХОРАТА ТАМ НЯМА КАКВО ДА ЯДАТ!!!

чух че някой ми срал в гащите , ама още не съм погледнал в тях

Амии и кой болен мозък ти вкара това в празната глава?

За това оялите се янки ходят да се лекуват в гладна Куба, а Куба е гладна, заради същите ояли се янки.

Ха сега де значи ще им трябват 3 седмици за да определят нещо което се вижда на момента. Нервно паралитичните газове оставят ясно видими следи и по поразените хора и по заобикалящата ги жива и нежива материя. Айде да кажем че желязото е ръждясало от старост, храсталаците са изсъхнали от жегата но характерното свиване на зениците на жертвите поразени от нервно паралитичен газ няма как да се сбърка. Та що не си кажат че му имат мерак на пустия Асад и да престанат да ръсят дивотии.

Ами защото ...ако погледнем назад в историята една Америка и няколко "развити" Бели страни се бъркат и скубят грабят останалия свят защото сами не могат да обяснят защо са толкова Вълчи страни ...и защо слугуват на толкова гнила система в която е заложено господството на този който печели-краде повече !Симпъл тва си е заложено и като гнила ябълка няма как да и присадиш и вкус и цвят ....

Така мисли маниполирания. Този газ ,че е употребен няма съмнение,въпросът е кой го е употребил и кой му го е дал. Експертите да установят дали има пройзход на КГБ или На ЦРУ.Това е важно мунчо. А колко са верни данните на американците ,се видя от случая в Ирак.Имаха данни,пък като влезнаха нямаше и следа.Вярвай им найвнико. Какво стана след военна намеса в Египет,Ирак и Либия.Решиха ли проблема в тези страни?Ядец.

Еми защото чакат указания от Центъра в ДиСи Колумбия какво да напишат.

заради бежанските вълни, да имат време да се поселят.

Сирия има многогодишен опит с бежанските вълни. От десетилетия Сирия приема бежанци от Ливан, Ирак ... и Турция така че времето в случая не е от значение.

САЩ трчбва да изчезне от лицето на земята,крайно време е...дано чакам го с нетърпение

Да не искате всичките им там индианци , мормони, афроамериканци , свикнали с позитивна дискриминация в тяхна полза и т.н. да се преселят в България? Не, мерси- нека си го има САЩ, за да си живеят там. България се населява предимно от лица с индоевропейски произход - по-добре така да си остане.

Dir цензурира! Американски подлоги!

Те са турски подлоги. Оттам - служат и на америка

Коя Телевизия ти го Показа ? CNN , BBC ? Информацията която се излъчва е едностарнна - целта е ясна .

Американско-еврейската пропагандна машина вече издиша! Хората днес са далеч по-информирани от времето на инсценираните обвинения за войната в Ирак през 2003.

АМЕРИКАНСКИ ИЛЮМИНАТИ И МАСОНИ , ДОЛУ МРЪСНИТЕ РЪЦЕ ОТ СИРИЯ!!!

Момент от автобиографията на другаря Кери: "Да,това бяха всички видове жестокости и аз искам да кажа,да аз съм участвувал в някои от тях,както и хиляди други войници замесени в това.Аз съм участвувал в стрелба в зони свободни от огън и следователно забранени за стрелба.В аткива места аз съм стрелял с 50-мм калиброва картечница,с която сме били въоръжени. Аз съм участвувал не само в уничтожение на врагове,но и в изгарянето на села.Всичко това е противоречало на законите за водене на война и на Женевската конвенция.Но всичко това е ставало съгласно политиката и писмените указания от самите върхове на американското правителство.Аз мисля,че тези хора са военни престъпници". Можете сами да си го потърсите този откъс от автобиографията на Кери и да го видите с очите си. Само един въпрос-добре,подписалите такива заповеди са престъпници,а той е какво ? Света вода ненапита ? Можело ли е да не стреля.Можело е.И никой нямаше и да забележи.Стрелял ли е ? Да. Така,че човека си има слабост към убийствата от време оно.

Не е така(за жалост), заповедите се изпълнават. За това си избирайте командирите сами.

в Ястребино, през 1944 фашистката жандармерия разстрелва над 30 мирни селяни, сред които 6 деца. Тогава двама от войниците отказват да стрелят. За тази постъпка са арестувани, но малко след това са оправдани и освободени. Ако си истински човек, винаги можеш да откажеш да изпълниш варварска заповед. Сигурно ще си навредиш на кариерата, но ще си останеш човек.

не е като да думнеш църквата и да изтрепеш 300 души почти без жертви от царските, с което влязохме в историята за най-кървавия атентат до скоро в европа или като чичко сталин 20 млн по лагери и умрели от глад

През Сирия ще минава катарски и ирански газ, само ако го няма Асад:)))) Кипър ще има финансова стабилност, само ако не се бърка в газовия трафик:)))) Израел ще развива газовото си находище, само ако това не става с помощта на Газпром:)))Гърция получи кофи с пари, след като Газпром се отказа да закупи газовото и депо:)))От друга страна, Бойко загуби властта, след като спря Бургас-Алексондрополис и Белене:))))Сега пък Орешарски се опитва да е премиер в условията на натиск -а е споменал Белене по-сериозно, а си е заминал за по-малко от месец:))) Хуманизмът и демокрацията си имат своите геоикономически измерения:)))

Вероятно всичко това, което съм написал са съвпадения, а аз съм комунист-соросоид:))))

Колкото по.скоро, толкова по-добре! Шизофренията ти клони към олигофрения!

Нормално е да започнат обидите:)))) Бай Тошо имаше институт за Пропаганда и агитация, който действаше точно така:))) КапитализЪмът беше гнил, имаше само една истина - тази, която спусне Партията:)))))

Башар Асад е виновен за: -Защитата на Сирия от агресията на външни терористи финансирани от американски марионетки. -За борбата му за връщането на Голанските възвишения, окупирани от евреите и основен източник на питейна вода за Израел. -За защитата на газовите находища в крайбрежния шелф на Сирия от мераците на американо-еврейски компании. -За несъстоялият се проект Набуко, който пак трябва да прекоси нейната територия. -За трансграничните телекомуникационни коридори, минаващи в Сирийски териториални води. -За невъзможният военен достъп през Сирия до територията на Иран -производител на 20% от суровият нефт в света. -За изнасилването на английската кралица. Въпреки тези безспорни вини, пожелавам успех на сирийския народ в избиването и изхвърлянето на платените марионетки, съсипващи Сирия в угода на Цион!

За кралицата се разбра че не е той.

Остроумно! Схващам намека ти за измъкването на Камерън от тази авантюра!

Башар е виновен най-вече за малоумието ти. Но е виновен и за това, че използва чужда терористична организация - хамас, за да избива народа си. И от 29 965 000 000 барела петрол добивани в света в Иран се добиват 1 551 980 000, което е 5%, а не 20, но какво значение им това за малоумник, който е решил да се прави на умен. Сирия не граничи с Иран и никой не се интересува за какъвто и да е военен достъп до Иран през Сирия, обаче тъпаците продължавате да си го повтаряте.

Случайно да вдяваш, че Сирия граничи с Ирак(във владениена юдо-мафията), а той от своя страна граничи с Иран??? Колкото до добива на петрол, световните стокови борси са публично достъпни за образовани хора.

изведнъж колко защитници на извергските режими наскачаха, докато има хора, способни да взривят себе си убивайки нищо неподозиращи цивилни ще се радвам на всяка ракета по тиквите им. Аз ако бях на мястото на щатите нямаше дори и да лъжа, направо ги започвам един по един, до последния чаршаф, а който се кефи на колячите и врескащите неандерталци е жалък тъпунгер, пред ам. дебили, руски идиоти и мюсюлмански фанатици, а да видим кое ще препоръчате за в бъдеще. И не забравяйте, че съвсем скоро ще дойде денят, когато нефтът и газът няма да диктуват

по-полека, по-полека, да не те е зарязало гаджето бе?

чувствам се перфектно, гаджето е до мен, даже ми направи един .удук сутринта, ама вие сте зле, борите се ужким срещу някаква несправедливост, а забравяте на какво са способни, само като ги видя с пищаците над главите, крещят, подскачат, жените им смачкани, законите им определени от средновековна религия, допринесли с нищо през цялото си съществувание, просто някой открил петрола и как се използва в земите им, и толкова. Сега ги браните щото бащицата няма друга алтернатива освен да е контра на всичко свестно в този свят и вие понеже имате някаква инфантилна любофф към тях сте готови и дявола да заобичате, идиоти сте.

По извергски режим от този на мюсюлманските терористи от Алкайда и тям подобни талибани няма, и след като щатите искат точно такива да докарат на власт в Сирия - не виждам как нормален човек с поне малко мозък в главата си може да се съгласява с такова нещо!

Перефразирайки английския лорд, койро заяви в парламента, че само11% от англичаните подкрепят намеса в Сирия, ще ти кажа, че в България, тези хора, които са "загрижени" като теб са дори под 5%. Всяко стадо си има мърша и не трябва да се дава право мършата да зарази останалите - така че по-добре е да замълчиш и да се огледаш!