US дипломат посети арестувания обвинен в шпионаж Пол Уилан в Москва

САЩ настояват руските служби да му позволят обаждане до родителите му за Коледа и Нова година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Днес Иван Костов навършва 70 години. Не видях и не прочетох някой да се е засилил от властимащите да оцени стореното от него в трудно време, да му прати приветствен адрес, да го предложи за висш орден, за кажа добра дума.

А нашия награден шпионин къде е?

Schilo

Има ли за какво?

Американския джендър може само да се обади на любовника си с по саксофона ,вместо телефона , Могъща Русия не е еврогейска България,скоро го чака най висшата мярка на народна разплата - 9 мм!!!

Да търка нара краваря

Цял свят редовно разкрива американски шпиони,а джендърска България се ослушва и мълчи като пръднало прасе в теменужки.

Ами турските и Африканските ( негри) ШПИОНИ в ЕВРОПА, в САЩ и в РУсия, кога ще ги СЪДЯТ ??? Турци и негри нападат и САЩ и Европа и Русия, без оръжие, а с ИЗМАМА( като се представят за бежанци, мигранти).

Какво общо има Иван Костов с темата на тази статия. И той ли е бил шпионин?

И само гледай- Турския шпионин в България, ПЪРВИ сложи минус на предишния коментар.

Представят се за бели.

Тебе те чака 3 см путински.

Няма как цвета пекинска или чукундура радев да поздравят човек, който е много над тях. За тиквата да не говорим - невзрачен, самовлюбен и некултурен човечец.

Щом руснаците държат лудата крава, значи е важна птица...Или се е добра до наистина важни секретни данни. Интересно.

Краваря да се даде на манафина

А къде да напише човек за най-големия български политик? Ясно е, че селяните дума няма напишат щото поддържат крадците. Но и ние ли да мълчим?

ще има още такива шпиони ,тъкмо ще си правят компания .

Абе как така американците се оказаха зад решетките?

Мале,мале.Толкова много злоба,ненавист и простотия на едно място не бях чел... И то забележете- срещу хора които стократно превъзхождат (умствено и интелектуално) пишещите по-долу.

Май се шегуваш?

По името ще го познаеш.......!

А,ериканците да си спомнят как се държаха с Мария Бутина иза доказателствата, че е шпионин...

За какво да звъни ? Евреите не признават Коледа и Нова Година и за това няма нужда ! Сорос ви заповяда да се съпротивлявате и да топите Русия , но има една Държава на Балканите която не слуша Сорос и си уважава Освободителя Русия ! Всяко плюене срещу Русия е възмущение и отричане на ЕС !

За американски шпиони само колония Белия лебед на Север. Което е добре, защото има и колония Черния лебед, още по на север ...

Мразил истински нито американците, нито руснаците, Но изкючително ми беше противна Руската музика, откъде да знам че истинска руска музика в живота си не съм и чувал.

Ами ще полежи колкото лежа Бутина в САЩ, и после ще го качат на самолета, всичко е ясно.

Хелзинкския комитет няма ли да се застъпи за тоя чиляк бе, хаха. Айде да заминават в Москва, че белким и тях да опандизят там. Лесно е само с престъпници роми да се занимават

Руснаците търсят реванш заради скандала с Бутина. Но там имаше доста доказателства, а и тя си призна. Тук нито едно доказателство и тоз не иска да признава нищо. А и въобще не е ясно точно дали е и какъв шпионин е. Изобщо поредната руска изцепка

На американския шпионин не му дават дори да се обади на родителите си, а ние руския го пускаме да се шматка дори до господарите си в Москва.

Какви селяни, Драгалевци какво е.

Е, и? Слушай и гледай Слави, вече денонощно.

Съвсем нормално е тук да не харесваш циганите и правозащитни организации, а пък да харесваш Путин и руските специални служби.

САЩ ще наложат още санкции на комунистите и ще го пуснат набързо, иначе ще умрат от глад пак.

Бутина я държаха без сън при строг режим и я заплашваха с доживотен, ако не признае. Това е образцово амер.правосъдие. Така че не давай за пример липсата на "телефон". Бутина я държаха повече от година без нищо. Едва когато "призна" част от обвиненията, я преместиха в затвор с общ режим. Що се отнася до доказателствата - нямаше такива. Затова я пуснаха накрая.

американците какви си мислят? Че ще арестуват руснаци по целия свят и ще им се размине ли? Не са познали. има една такава поговорка: Каквото повикало....

Дипломация,политика тинтири-минтири и от двете страни знаят че размяната на арестувани шпиони е най-изгодният вариант както за службите,политиците така и за обществото.

Ти да не си бил надзирател в затвора където да я държали ?

Мани, мани, ще умаът, когато американците изчезнат от замята

Лице заловено в шпионаж, едва трябва да контактува с който и било, включително семейството. Това да не е палапурдова кръчма.

Като не си слушал, как тогава не ти харесва? Само идиоти като теб могат да коментират това ! Аз слушам всякаква музика включително американска и ми харесва, защото е пропита с протест срещу "демокрацията" в САЩ.

Много точно написано ! Само че в България продажниците не го разбират и правят това което им заповядва американския посланик от турски произход. Умишлено не казвам посланичка !!!