US армията подготвя най-голямото си учение в Европа от 25 години

Ще издържат ли жп мостовете 70-тонните американски танкове "Рамстек"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да бъде спрян преди да е запалил нова война в Европа! Бог да пази Америка!

Браво - САЩ са страж срещу комунизма!

Пут is a shit. Aйде трийте.

Тия ще усерат ландшафта из цяла европа. Само руснаците да не се изнервят, че не мож ги евакуира насраните рейнджъри

Eй, неграмотни бяхте! Неграмотни си останахте! Една псувня не можете да напишете без грешка дори!

И от какъв зор краварската армия ще тъпче европейската земя?? Малка ли им е тяхната територия че благодарение на подложение им европейски ''лидери'' си правят каквото им е удобно по чуждите земи.

скоро кравите ще пасат по руската шир

Ревете путинофилииии!Или бегайте при матушка русь!

Правилно, всички виждаме агресията на Русия. Която си позволява да организира учения на своя територия, отработвайки варианти за защита от нападение. Но това е агресия. миролюбивите американци ще дойдат и заплашват държави на другия свят. Ето това е истинско миролюбие. Или всъщност така му викали, "борба за мир".

Защо си се изписал "бг", след като единственото общо нещо, което имаш с България е, че пишеш и водиш война против нея? Не се притеснявай, напиши си го "ру", ние си те знаем. :)

На 4 Юли, кораб стоварва каторжници от Англия в Манхатънския залив. Индианците ги нахранват с пуйки. Този ден е Деня на благодарността-. Президентът дарява живота на една пуйка, а индианците нахранили с пуйки каторжниците са изклани и богатствата им обрани

Освен "Връх на цинизма", ти си и "Връх на неграмотността"!

И си подпечатил неграмотността си с цели три плюса, за сега. Просто не вярвам на очите си, на това, което виждам в този сайт - инструмент на путинизма и рашизма! Осъзнайте се, бе, хора!? ...

20000-30000 тия да не се опитват да емигрират под масата?

Под какъв претекст са на европейска земя? Европа няма свои армии, с които да се варди ли? Или заради скрития договор за примирие след ВСВ?

Как коментираш без да си прочел дори ред от статията? Чети, бе, четиииии! Хората са го написали. Вярно, за читатели е, ама ако се понапънеш, ще успееш и ти.

Прочетох разговора ви пред огледалото и никак не се учудих на написаното:(((((

US армията да си прави ученията в САЩ! Не щем ни руснаци, ни муриканци да ни диктуват какво да правим!

Даже и турците ги завъртяха. Купиха най-доброто руско ПВО в света. Американците изостанаха десетки години назад в модернизацията на армията си. Скъпи и неефективни оръжия

Ако питаш нашите лизачи, те ще ти кажат, че това не са лаѝнА, а шоколад със стафиди от непрекосновения хранителен запас на морските пехотинци!!!

това прочуто руско ПВО до сега има ли регистрирано попадение освен руския самолет ИЛ с 20 ушанки и то беше мишената "стария Ф 16" ха.ха.ха

Той Мадуро и Ким ги направи за смях, скоро и Иран ги подгони, за Ким няма да говорим как им се присмя...... само източноевропееца остана да им се връзва. Стара техника, остаряло оръжие, трагична картина

Писна ми от "новини" за величието на хамериканската армия, прословутия американски начин на живот и неограничените хамерикански свободи и възможности! Писна ми от хамериканската безпардонна агресивност, намеса в политиката и живота на всички! Писна ми от хамериканското двуличие, илюстрирано по безспорен начин от Реѝгън, коѝто по отношение на никарагуанския диктатор Сомоса казва: "Ние знаем, че Сомоса е свиня, но е наша свиня!" Същото се отнася и за талибните, джихадистите и кюрдите, които прилъстяват и изоставят когато им е угодно! Писна ми и от безгръбначните родни писачи-глашатаи, които за паница шкембе-чорба и един банан в гъза се продават на джендъри и травестити!!!! ДО КОГА?

Ммм...абе Се пишете дЯдЯ - и Всичко ще е ок

Дали щ есе пиша Дедо или дЯдЯ, на всички е ясно, че не съм фен на наѝ-глемите лъжци от как свят светува! Държава, която има-няма 200 годии, няма собствен език, писменост и царе не ми я хвалете. Дори и един чушкопек не са измислили през живота си!!!!

"US армията в Европа"?????? Звучи като окупация!!! Колко ЕС армия има в US???!!!

Работата е там, че ЕС няма армия и не им е разрешено да имат! Ако направят ще затвърдят позицията на обединение и САЩ ще имат още един враг, от който ще сънуват кошмари

Колко сирийска армия има в Русия?

Deus Vult

Колко амеркиканска армия има извън американската територия? На колко от тези места се е получила конфликтна зона след това?

Зевзек

Колко каруци пред кон сложи днес? Конфликтната зона е преди американската армия. Прекрасен повод да се възползва от това.

ЯНКИ, ГОУ ХОУМ!

С тия окупационни американски учения, подкрепяни от Англия американците и британците само увеличават популярността на международната политика на Русия, Китай и Макрон.

Само войни предизвикват тези " миротворци". Друго не умеят да правят. Позволиха им да стъпят и в Европа и сега няма отърваване от тях. Крайно време е да си ходят в Америка.

Учение "Памперс 2020"

В логистиката са силни м а и ковчези са си приготвили!

Да няма никакви чужди военни в Европа. Американците да си седят в Америка.

ами така е ама преди 200 и кусур години избиха индианците в Америка и сега Америка им отесня жадни са за още пък накрая другите диктатори и агресори

Американските военни бази и войници са заплаха за мира в света. Това стана ясно и на малките деца. Европа всъщност е под американска военна окупация.

Американците са тук по покана на законно избраните правителства. Точно както руската армия в Сирия.

Това е американският отговор на преговорите в Париж.

Ще идват от намайната си да правят учения за провокация на границата на Русия, обаче, Русия била "агресивната".

Русия вече за нищо не става Ей сега ще пукне като ссср Виж, че след като я изхвърлиха от спорта само съска уплашено и нищо не прави

Провокация за ТСВ. Ядрена. Апокалиптична. А, тарикатите дето планират да я осъществят , с помощта на полезни идиоти подобни на тебе, ще я гледат по телевизията, по сателита, от подземните градове.

Американските братя не ни оставят на руските варвари. Вчера ги изгониха от спорта. Днес идват да ни подкрепят и да ни дадат сили в борбата срещу Русия. Скоро ще изгоним руските крадци обратно в удмуртия.

Като са ни братя, защо ни продадоха прескъпи самолети а не ни ги подариха като руснаците някога!

Всичко сме си купували Друг е въпросът, че боклуците им само за паради стават

Брат ти е дед..вия, ама веке мек!

Северен поток ше тръгне, турски също, европейците го сложиха на американците

И колко ще ни струва ?

По 680 евро на пенсионер!

Чакали са Македония да влезе в НАТО за да проведат качествени учения. Сега с Македония зад гърба си са непобедими.

Защо журналистите не проверят новината преди да я напишат? ЖП линията в Източна Европа била с различна широчина от Западна!!! В коя държава е това малоумници?

В прибалтиѝските републики стандартът на ЖП линиѝте е съветски, демек междурелсовото разстояние е по-голямо. Затова на границата се сменят талигите на вагоните за да продължат чак до Владивосток! Така е и в Украѝна, Молдова, Беларус....

"Ще издържат ли жп мостовете 70-тонните американски танкове "Рамстек"? По-важно е дали американските воѝници ще издържат без "Ростбиф", щото тоѝ в полеви условия трудно се приготвя, а краварите без "Ростбиф" не могат и губят потенциал! Затова Тръмп ще опита със зареждане по въздуха - така, както има самолети-цистерни, така ще бъдат създадени и самолети-транжори и самолети-готварници!!!

Руските девушки ще има да заработваъ по гръб... Цяла Европа и Америка е пуна с девушки-жрици.

Помните ли как едно време БНА-то трябвало да издържи еди колко си време, докато дойдели руснаците. Демек Българите да измрат при комбинираната атака на гръцко-турската армия, а братушките да дойдат на бял кон за победния парад.

Е сега е по- лесно ... никой няма да идва .

Т.е. пак ще си ги мерят с руснаците но не тяхна територия, ние с нашия един танк ще защитим ли интересите на партньорите ни.....???

Не е толкова важно колко американци ще участват в учението, а по-скоро къде ще се проведе. Това ще покаже къде янките мислят да водят Т!ретата световна. И тя пак няма да е на тяхна територия. Нека да му мислят руснаците и съюзниците от НАТО.

Ами американците са умни за разлика от руснаците.

Като са толкова умни, защо парите им са без покритие! Като са толкова умни, защо водят войни по света и хората ги считат за окупатори.

Ей, "Ами", ако сложат пред теб една торба долари на САЩ и една торба рубли на РФ ти със сигурност ще предпочетеш рублите, нали? Щото имат златно покритие, нали? Смешник недоклатен...

"Руската армия подготвя най-голямото си учение в Америка от 250 години."

Абе, не можах много да разбере американските танкове "Еѝбрамс" ли са, "Рамстек" ли са, "Ростбиф" ли са или просто са "МакДоналдс"?!?!

За какво се бият хамериканските воѝници – за родинУ, за тръмпУ или за ДОЛАРИ? НИКОГА руски и български воѝник НЕ се е бил за пари! Защо болшинството хамерикански воѝници са черни? Защото са бедни и биха били със сигурност БЕЗРАБОТНИ или пласьори на дрога, демек потенциални затворници - Затова те избират армията!!!! Защо хамериканците правят това "грандиозно" учение в Европа? За да поизлъскат западащият си имидж, да позамажат очите на европеѝците и генералите им да изкрънкат малко повече пари от Конгреса, а солдатите им - малко повече долари от командировъчните, които да изхарчат по украинските проститутки в Европа!!!!

Ти, въобще нещо знаеш ли за Русия? Още Святослав Първи, за да нападне България, византиците му пращат злато, но само за княза, а на войската е трябвало да плати от плечката, която ще заграбят от България. Жуков е изнесъл осем вагона с ценности от Германия за лична употреба. В Сирия и Украйна всички руснаци са контрактники.

Така ли ти казаха? Еми не е вярно. Не ги слушай, лъжат те!

Учението на ПУТО-НАТО със дръзкото краварско название Олигофендър с което Краварника ще защитава Европа от измислената от болните мозъци на дебилите гресия на Русия!

Сигурно и жертвите в Украйна са измислени? И в Грузия? И Скрипал и той се оказа, че са го отровили измислени агенти? И в Черна гора измислен опит за преврат? И в цяла Европа измислени агресивни партии надъхват ниските прослойки с пропаганда финансирана с измислени руски пари? И по цялото черноморие измислени руснаци се настаняват на мястото на прогонените българи? Може би и шибаните тролове, като теб са измислени?

Не бе, отцепването на Косово от Сърбия е измислено, бомбардировките с обеднен уран в центъра на Европа са измислени, нахлуването в Афганистан, а после и в Ирак са измислени, "африканската пролет" си е чиста фантазия, опитите за сваляне на законно избрания президент в Сирия са измислени, животинското клане на повече от 200 невъоръжени цивилни в Профсъюзния дом в Одеса никога не се е състояло, за Майдана да не говорим, филипинският самолет не е свален от украинската армия - там един млад пилот май се самоуби (също като оня, който пусна атомната бомба над Хирошима) - сигурно е бил разочарован, че са го направили само началник на военно летище на 27 години...

Гнусия е агресор, Чебурашков и фокато мурзилките крадат чужда земя положението ще бъде такова.

Болен мозък ти е не прозвището, а диагнозата!

Абе, решили да изкарат американчетата някой и друг долар от командировъчни и да разгледат Европа! Щото за друго ги и не бива! А и що да воюват там, където може и да не оцелеят? Нали работят професионални убийци за пари, а ако ги гръмнат, за какво са им пари? За по лъскав ковчег и салют? Опитът им в Сирия това показва! Стане ли напечено и беж! А и не само там! А ние очакваме да ни пазят! Ама друг път като с Иванчовото колело.

Шубето е голям страх!

Само се сещам за виетнамските герои как бягат като плъхове и ме напушва смях!

И това дразни Русия от векове.Ние сега сме в криза , но тя ще свърши скоро и тогава предателите русофили в миши дупки ще се скрият.

Мразете го , плюйте го , но се молете никога да не се разпадне.Че войната не е , като по филмите , тя смърди и вони на страх.Страх който Путин подарява и бяга.

кога ще има тренировки на Русия в Америка?

Миналата година само в Южния окръг Путин вдигна на учение110 000. Войници. Виж какво значи мащаб и размах:) велика страна и велики хора. За няколко години върнаха американците на масата за преговори . За Сирия решават Русия, Китай, Иран, и Турция, американците бягат.... оставиха и уж техните приятели кюрдите. Жалка картинка.

Малоумник , руската армия дава средно дава 7 пъти повече жертви през втората световна война, единственият ресурс , на който разчита Русия е животът на мужика, които нищо не струва и може бе да разхищава. 110 хиляди се равняват на 15 хиляди западна армия . Англичаните дават 400 хиляди жертви срещу Хитлер и той не може да стъпи там , въпреки, че е на 20 километра от острова, мужици дават 20 милиона жертви/50 пъти английските жертви/, а Хитлер навлиза 2000 километра в територията им . Западните армии разчитат на малки професионални войски, военно изкуство, добре екипирани и оборудвани , техника, логистика. Да не говорим, че сега техническото ниво предимство на запада е несравнимо, а Русия има човешки ресурси по-малки от голямата война, докато Западът се е удвоил като население.

Що не вземеш да прочетеш и се поограмотиш малко преди да пишеш. Няма никой друг на планетата бягал назад като хамериканците. Тренират ги как се бяга за да си запазиш животеца.

Как да дадат жертви като бягат, а не се бият. 338 000 армия се спасява панически при Дънкърк. Париж го предават без изстрел. Мъже циврат, когато Хитлер марширува по Шанз лизе, а "полу-човеците", водени от "Сатрапа", 800 дни бранят Ленинград. Не споменавай WWII, защото там великите са само Сталин и Со. Другите са си просто победители и победени.

отдавна свърши. Все с миналито живеете там. Нещасници.

тиквунчо от кораба ще командва?!?

В американската армия са подредени по схемата гей-джендър-пидираз. Досущ като в ГЕРБ.

А в славния СССР са се разждали само велики мачовци като Станишката, а? Че и щедро ги раздават да "да оправят" света според техните не-джендърски разбирания. Вечно признателни за Станишката - най-мъжествения и патриотичен български премиер!

Джуждето путя пак ще пълни гащите!

Ще напълни на майка ти гащите с бита сметана.

Кому е нужно това дрънкане на оръжие? САЩ вместо да си върнат трилионите дългове, ще направят следващата война, за да загробят поредната държава. И да изперат поредния трилион. Само че това няма да продължи вечно.

На американците... да натискат акива като нас с 5 самолета , като литовците, които нямат даже самолети да си охраняват въздушното пространство да им купуваме остарялото оръжие... друг не им се връзва вече...

Много солджър, много памперс. Ма не разбрах кой танк е 70 т. Ами на война кво правят, щом затънат?

кога ще има тренировки на нато в сащ????

Има и в САЩ, най-редовно. Не се притеснявай.

Вън от Европа боклуци

Вън от РБ, отпадък!